البته اسم نسخه جدید فیلم Mortal Kombat Rebirth هست :31:نقل قول:
گفته شده فیلم mortal kombat reborn شامل 10 قسمت هست
در ضمن یعنی چی که نسخه جدید شامل ده قسمته؟!
من متوجه نشدم...میشه توضیح بدی!!!
Printable View
البته اسم نسخه جدید فیلم Mortal Kombat Rebirth هست :31:نقل قول:
گفته شده فیلم mortal kombat reborn شامل 10 قسمت هست
در ضمن یعنی چی که نسخه جدید شامل ده قسمته؟!
من متوجه نشدم...میشه توضیح بدی!!!
چند وقت پيش يه فيلم كوتاه 8 دقيقه اي به اسم Mortal Kombat Rebirth ساختن كه خيلي تركوند!Ed Boon هم گفتش كه فيلم خيلي جالب بوده و از اين جور حرف ها!حالا ميخوان سريالي(بهتره بگيم ميني سريال)طبق Mortal Kombat Rebirth بسازن.اين سريال 10 قسمته و هر قسمتش بين 8 تا 15 دقيقه هست و فقط به صورت اينترنتي پخش ميشه.:20:نقل قول:
ممنون
ولی من فکر میکردم این mortal kombat rebirth یک فیلم کامله و قراره بعدا اکران بشه؟!
پس اونی که ما دیدیم فیلم کامل بوده و نه تریلر؟!
فکر کنم میخوان یک چیزی مثل همین فیلم Assassin`s Creed بسازن!!!
سریالی که قبلا ساختن خیلی بیخود بود و مفت نمی ارزید...باید ببینیم این یکی چطور میشه
حالا چیزی از این سریال ساخته شده؟!
من که میدونم واسه pc نمیاد!:31:نقل قول:
هنوز اصلا معلوم نشده که قراره برای پی سی بیاد چه برسه به تاریخش
چیزی هنوز نگفتن
اگر بتونن فیلمش رو مثل رزیدنت اویل Degeneration که به صورت انیمیشن ساخته بودن بسازن خیلی عالی تر از فیلم با شخصیتهای واقعی میشه!نقل قول:
چند وقت پيش يه فيلم كوتاه 8 دقيقه اي به اسم Mortal Kombat Rebirth ساختن كه خيلي تركوند!
حتما وحید جوننقل قول:
راستی به پک بازی نسخه ی پلی 3 دقت کنید خیلی باحاله
اون بالا زیر only نوشته با کریتوس بازی کنید و اون پایین هم 3D هست که مربوط میشه به نسخه ی 3D بازی
خوش بحال پلی 3 دارها
البته بخاطر کریتوس نگفتمها بخاطر 3D گفتم:31:
تازه یه نسخه ی انحصاری هم برای 360 قراره بسازن-امیدوارم rain باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی:(خیلی سنگیه)
کد:http://www.mortalkombatonline.com/perl/cds.cgi?external_action=displayImage&id=2597
خيلي ها همين فكر رو ميكردن ولي مثل اينكه قراره 2013 يه فيلم Mortal Kombat (كامل) اكران بشه كه خيلي ها فكر ميكردن اين Rebirthيه تريلر براي فيلم اصلي هست.نقل قول:
به نظر من هم اينجوري بهتره.چون هم شخصيتا مثل شخصيت اصلي هاشون ميشن و تنوع مبارزه ها هم ميره بالا.نقل قول:
جدآ علی همین رزیدنت اویل انیمیشنیه فروش بسیار بالایی کرد!حتی خود سازنده این فیلم هم متعجب شده بود از این فروش.نقل قول:
به نظر من هم اينجوري بهتره.چون هم شخصيتا مثل شخصيت اصلي هاشون ميشن و تنوع مبارزه ها هم ميره بالا.
نمیدونم تو همین فروم خودمون بود خبری مبنی بر ساخت قسمت دوم همین رزیدنت اویل دیدم یا جای دیگه بود!ولی مطمئنن جای این چنین انیمیشن هایی خالیه تو گیشه سینماها!نه به خاطر اینکه بگیم انیماتورش قوی کار کرده نه واسه اینکه رزیدنت اویل در درجه اول یک بازیه محبوبه...مطمئن باشید اگر کسی همچین پروژه ای به دست بگیره واسه ساخت فیلم مورتال کمبات تو این سبک و سیاق فروشش به مراتب بالاتر از همه خواهد شد!اگر بخوایم شکستی از نوع فیلم با شخصیتهای واقعی نام ببریم فیلم takken ! از نظر شخصی من که فاجعه بود
این عالیه ولی خب یه مانیتور 3D هم می خواد که ....البته عینک به درد نمی خوره.نقل قول:
راستی به پک بازی نسخه ی پلی 3 دقت کنید خیلی باحاله
اون بالا زیر only نوشته با کریتوس بازی کنید و اون پایین هم 3D هست که مربوط میشه به نسخه ی 3D بازی
خوش بحال پلی 3 دارها
البته بخاطر کریتوس نگفتمها بخاطر 3D گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه یه نسخه ی انحصاری هم برای 360 قراره بسازن-امیدوارم rain باشه
مگه این که ببرم بندازم TV خونه ..اونجاست که باید جدال تنگاتنگی با پدر به وجود بیاد که ممکنه یه FINISHER مخصوص خودشو
بزنه بهم دیگه تمام. پس همون نسخه ایکس باکسش با صرفه تره. ادم رو از وسوسه هم دور نگه میداره
+
من عذر م یخوام ولی اصلا این طور نبود..و کاملا برعکس بود.نقل قول:
جدآ علی همین رزیدنت اویل انیمیشنیه فروش بسیار بالایی کرد!حتی خود سازنده این فیلم هم متعجب شده بود از این فروش.
نمیدونم تو همین فروم خودمون بود خبری مبنی بر ساخت قسمت دوم همین رزیدنت اویل دیدم یا جای دیگه بود!ولی مطمئنن جای این چنین انیمیشن هایی خالیه تو گیشه سینماها!نه به خاطر اینکه بگیم انیماتورش قوی کار کرده نه واسه اینکه رزیدنت اویل در درجه اول یک بازیه محبوبه...مطمئن باشید اگر کسی همچین پروژه ای به دست بگیره واسه ساخت فیلم مورتال کمبات تو این سبک و سیاق فروشش به مراتب بالاتر از همه خواهد شد!اگر بخوایم شکستی از نوع فیلم با شخصیتهای واقعی نام ببریم فیلم takken ! از نظر شخصی من که فاجعه بود
انمیشن اویل در گشیه شکست خرد و فقط فروش کم و بیشش از طرف خریداران طرفدار اویل بود..
سازنده کاپکوم هم از این موضوع ناراحت بود ولی خب فروشش تو ژاپن زیاد بود اما نتونست توی سینماها دوم بیاره که زود انیمه به روی dvd اومد
تا بلکه بتونه در فروش بیرون کمی پول دربیاره.
راستی اون خبر هم درباره قسمت جدید تو همین فروم بودش.
به ویدیوی جدیدی از گیم پلی بازی با mileena اومده .......البته قبلا هم یکی اومده بود که بیشتر در مورد سرنوشت این خانوم بود......ولی این ویدیو کلا یکی دو دقیقه از مبارزات اون رو نشون میده..... .
پیشنهاد می کنم حتما ببینید:
کد:http://games.gamepressure.com/movie.asp?ID=16172
حضور گورو در مورتال:
نه خواهش می کنم ...در هر صورت اینم نظر شخصی شماست!بعد اینکه من نگفتم تو سراسر جهان فروشش عالی بود...گفتم؟نگفتم دیگه!:31:والا من حتمآ یه جا خوندم که میگم فروشش خوب بوده دیگه از خودم که مرض ندارم یه چیزی بپرونم;)نقل قول:
من عذر م یخوام ولی اصلا این طور نبود..و کاملا برعکس بود.
انمیشن اویل در گشیه شکست خرد و فقط فروش کم و بیشش از طرف خریداران طرفدار اویل بود..
سازنده کاپکوم هم از این موضوع ناراحت بود ولی خب فروشش تو ژاپن زیاد بود اما نتونست توی سینماها دوم بیاره که زود انیمه به روی dvd اومد
تا بلکه بتونه در فروش بیرون کمی پول دربیاره.
حالا سعی می کنم منبع خبرم رو پیدا کنم و قرار بدم همینجا که یه موقع سوء تفاهم نشه
آره تو خبرهای کوتاه فکر کنم دیدم...ممنوننقل قول:
راستی اون خبر هم درباره قسمت جدید تو همین فروم بودش.
امید عکس بهتر از این نداشتی؟!:31:نقل قول:
حضور گورو در مورتال:
چقدر بزرگه در برابر سابزرو...تازه خم شده فکر کنم صاف واسته سابزرو قدش به زیر ناف(اصلآ نمیدونم داره یا نه!:دی)گورو میرسه!
با تشکر ولی چرا اینقدر عکس blur هستش...:18:نقل قول:
بالاخره کیه این ریلیزش؟؟؟
این جا زده آخرای اسفند (یادم رف روزشو خودتون برین ببینین :دی) :
منتها تو همین تاپیک گفته شده آخرای فروردین (باز اونم یادم رف :دی)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5754147&postcount=50
خب دیگه اینجور که بوی گندش میاد بازی واسه pc قرار نیست پرت بشه!برید با خیال راحت یک کنسول تهیه کنید اینهمه هم حرص نخورید دیر میاد زود میاد اصلآ واسه pc میاد>..;)
يه خبر خيلي خوب:
Liu Kang,Baraka و Stryker تاييد شدن!
IGN یه گزارش از NetherRealm Studios و طریقه ساخت سیستم دردناک X-Ray Attacks پخش کرده که توش خیلی از کارکترهای معرفی نشده به صورت قابل بازی دیده میشن.
در این ویدیو می شه X-Ray مخصوص لو کنگ، کانسپت و مدل جدا برای اسکلت داخلی Baraka و بالاخره شکسته شدن سر Stryker رو مشاهده کرد. این 3 شخصیت پیشتر تایید نشده بودن. به علاوه گیم پلی کارکترهای پیشتر تایید شده مثل Jade، Goro و Ermac هم نمایش داده میشه تا طرفدارای بازی دلی از عزا در بیارن. تو ویدیو در مورد پروسه طراحی لایه های بدن و سیستم صدمه دیدن استخوان ها و اورگان های داخلی بدن قربانی ها صحبت میشه اما بهترین بخشش برای طرفدارای فوق، همون شخصیت های جدید و تصویر مبارزان پیشتر تایید شده ست.
خودم از X-Ray لو لنگ بد جور لذت بردم چون عینا بازسازی فتالیتی ساده ش تو Mortal Kombat 1 ه که عملا حریف رو نمی کشت (خیز + لگد چرخشی و بعدش یه آپرکات بلند و شدید).
اين ويدئو IGN:
تو لينك زير هم ميتونيد عكس هاي بيشتري ببينيد:کد:http://uk.ign.com/videos/2011/01/27/mortal-kombat-brutal-x-ray-action-video
منبع:کد:http://www.mortalkombatonline.com/content/News/read.cds?article=1343
کد:http://bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=21732
من و کنسول؟؟؟ به هم میان؟؟؟ :دینقل قول:
من الان هدفم گیم نته :دی
علی جون خبرت عالی بود منم خبرو خوندم اومدم که بگم دیدم پیش دستی کردی :20:نقل قول:
خیلی حال کردم
دمت گرم
دوستان حتما اين تريلر IGN رو ببينيد كه در مورد X-ray هست.خيلي جالبه.
دانلود تريلر با لينك مستقيم:(14 مگابايت-2 دقيقه)
کد:http://uploadorb.com/4iglozhssao4
من دیدمش خیلی جالبه
احساس کردم نسبت به دموهایی که سری اول نشون میدادن تو این حرکت(X-ray) جزئیات بیشتری بکار بردن
حرکت گورو هم قشنگ بود
راستی:
محتوای مخفی: subzero
حرکت لیوکانگ هم بدک نبود ولی به نقصی توش داشت و اونم اینه که هر دوتا ضربه به جمجمه ی طرف وارد میشه ،تو ضربه ی دوم جمجمه سالمه درصورتیکه باید یکم از ضربه ی قبلی ترک میداشت
یعنی مثلا یک ضربه به پا صدمه میزنه یکی به سر؟ :دی اونوقت خاصیتش چیه؟
دقیقا متوجه نشدم چی میگینقل قول:
ولی خاصیت اینه که مثل خر:31:از طرف انرژی کم میکنه
نمیدونم چي بگم ولي شرکت سازنده ي این بازی آشغال مذخرفترین شرکتی هست که به عمرم دیدم برای pc نمیدن بیرون
من بيشتر با برا ليوكانگ كيف كردم.مخصوصا اون آپركاتش كه رسما فك طرف اومد پايين!:31:بعدشم كه با اون لگدش ديگه كلا صورت برا جكس باقي نموند!چه كيفي ميده اين رو روي ساب زيرو اجرا كني!:31:نقل قول:
فكر نكنم توي ضربه زدن 2 ضربه به يه قسمت از بدن با ضربه زدن يك ضربه به ضربه يه جا و ضربه زدن اون يكي يه جا ديگه فرقي باشه!فقط بر اساس نوع ضربه كه به كجا وارد ميشه شكستگي حاصل از اون ضربه اي كه وارد شده و حالا ميخواد ضربه اول و ضربه دوم به يه جا برخورد كنه يا هر دو ضربه به 2 عضو متفاوت از بدن متفاوته!!!نقل قول:
یعنی مثلا یک ضربه به پا صدمه میزنه یکی به سر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت خاصیتش چیه؟
(انصافا فهميديد چي گفتم؟!:31:)
الان شما داري ميگي رسما هر شركتي كه برا PC بازيش رو بيرون نميده مذخرفه!اصلا دليل قانع كننده اي نيست.اون شركت حق داره بازيش رو برا هر پلتفرمي كه بخواد منتشر كنه،از يه طرف بايد به فكر سود و منفعت خودش هم باشه چون روي pc دزدي بيشتره.نقل قول:
ای بابا علی بازم که این ساب زیروی منو مسخره کردی............
نمیدونم دیگه چی بگم.فقط دوست دارم یه روز باهم یه فایت بزنیم تا ببینم دوباره این حرفارو میزنی یا نه:31:
راستی به محتوی مخفی من تو صفحه ی قبل میتونی جواب بدی؟(ولش کن همینجا میگم:ساب زیرو تو شکم طرف چیو یخ میکنه و میترکونتش؟؟مثانه ی طرفو؟:31:)
غلط نكنم معده طرف هست كه با تركوندنش طرف مقابل رسما صاف ميشه!:31:نقل قول:
+
بابا مسخره چيه واقعيت رو ميگم!:31:
آره علی معده طرفه .....نقل قول:
غلط نكنم معده طرف هست كه با تركوندنش طرف مقابل رسما صاف ميشه!
امید خونسردی خودت رو حفظ کن!:31:
+
واقعآ دیدن این تریلر مربوط به x-ray رو به همه پیشنهاد می کنم ببینن و حتمآ با ولوم بالا!(صدای خرد شدن استخوان واقعی تا اعماق وجودتون میره)!:31:
ایشالا عمری و کنسولی باشه با دوستان چندست بزنیم! :31: چه حالی بده!نقل قول:
واقعآ دیدن این تریلر مربوط به x-ray رو به همه پیشنهاد می کنم ببینن و حتمآ با ولوم بالا!(صدای خرد شدن استخوان واقعی تا اعماق وجودتون میره)!:31:
علی عکست معلوم نیست
یه جا دیگه آپ کن
البته یه کم بیریخت شده لیو کانگ قبول داری؟
عكس درست شد..نقل قول:
آره يه جوري شده.بيريخت هم نيستا ولي انگار به دل نمينشينه!:31:
آره به دل نمیشینه انگار یه شخصیت دیگس
ولی در کل بازیش داره منو یاد گذشته میندازه و من اینو دوست دارم
تمام شخصیتها توشن و خیلی حال کردم دقیقا همون شخصیت های نسخه ی 3وم
فقط کریتوس توش زیادیه که باید از بین ببرمش:31:
راستی عکس هم درست نشد:20:
باو به كريتوس چيكار داري اون كه به صورت عادي بايد نابود شده به حساب بياد!:31:نقل قول:
اينم عكس...اگه نيومد يه جا بگو آپلود كنم.توي iranblog،Img98 ؤ يه جاي ديگه كه خودم ميشناختم آپلود كردم فعلا!:10:
عکسهای جدید:
تو یکی از عکسها شخصیت stryker یا همون پلیس خودمون توش هست:
کد:http://www.mortalkombatonline.com/
توي همون تريلر X-ray هم بودش.اوني كه ساب زيرو زد كلشو تركوند بودش.البته قيافش معلوم نبود ولي روي كلاهش نوشته بود Swat لباسش هم تابلو بود!نقل قول:
+
اون عكس اسكورپيون خيلي قشنگ بود.
به تازگی اد بون خالق سری Mortal Kombat مهمان ویژه سایت G4 یکی از سایت های مختص به تریلر گیم ها بوده است.
در این گردهمایی اد بون به معرفی نکات قابل توجه از بازی میپردازه.
اد به معرفی هرچه بیشتر قابلیت جدید X-RAY (اشعه X ) که چقدر در حرکات ویران کننده و مرگبار و هرچه جذاب شدن بازی اشاره میکنه. به گفته وی هر کدام از شخصیت ها X-RAY کاملا متفاوت و مختص به خود را دارا خواهند بود.
در تریلر منتشر شده از این گردهمایی پشت اد بون TV را مشاهده خواهید کرد که گیم پلی جدید چند تن از شخصیت های این بازی SCORPION,SUB ZERO, SONYA, JAX را به نمایش میزاره. در این ویدئو شما حرکت X-RAY شخصیت SONYA را خواهید دید که چجور گردن حریف را میشکند و جمجمه اش را به زمین میزند .
همچنین به گفته اد بون شخصیت جدید ولی کاملا مخفی در این ویدئو وجود دارد که هواداران این سری را کاملا به چالش میکشد!!!! ایا چیزی بیشتر از یک شخصیت در این تریلر نهفته است؟؟!!
Mortal Kombat در سال جاری 2011 در APRIL برای دو کنسول PS3,X360 عرضه خواهد شد.
لينك تريلر:(ميتونيد ويدئو رو توي منبع ببينيد)
منبع:bazyrayaneh
منبع اصلي:
کد:www.mortalkombatonline.com
محتوای مخفی: aha 2012
ممنون علی جون
من اینو دیدم و خیلی قشنگ بود.حرکت سونیا هم به نوبه ی خودش قشنگ بود
در مورد ساب زیرو هم عیبی نداره بذار یه کم کتک بخوره:31: آخه بنده خدا همرو زده خسته شده:31:یه کم استراحت نیاز داره
اگه بازم کسی طرفداریه اسکورپینو کرد به امضام مراجعه کنه:27::21::20:
علی جان هر کی دوست داری دیگه کلیپ در ارتباط با مورتال نذار دارم شکنجه میشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی آدم هنگ میکنه هر روز کلیپهای جدید از شخصیتهای جدید میبینه...
اد بون بمیری خب چرا واسه pc یکم ارزش قائل نیستی!:دی
به هر حال حاضرم تن به خرید xbox بدم دیگه سر این بازی......................یعنی میتونم بگم واقعاااااااااااااااااآ ارزشش رو داره
آره وحید جون ارزششو دارهنقل قول:
من بخاطر بازیه red dead و mk vs dc کنسول خریدم که بازی دومی بدجوری حالمو گرفت ولی اولی نه
تو هم حتما با خرید یه کنسول به تمام بازیهایی که تابحال نکردی میرسی و حسابی حال میکنی
از من میشنوی یهو تصمیم بگیر برو کنسول بخر
بعضی ها میگن شخصیت devil may cry یا همون دانته فک کنم توی این بازی هست
این شایعس یا راسته؟
اگه باشه که خیلی بچه بازی میشهنقل قول:
دانته جاش اینجا نیست و نخواهد بود.
البته من این شایعه رو نشنیدم