یعنی واسه شما مهم نیست که نمیشه mail box ساخت؟؟؟
Printable View
یعنی واسه شما مهم نیست که نمیشه mail box ساخت؟؟؟
نبود کسی ؟؟؟نقل قول:
من قبلا با گوشی N95 که داشتم، چند بار فیلم کامل نگاه کرده بودم، هر کدوم حدود 2 ساعت و هیچ مشکلی هم نداشت!نقل قول:
در کل برای همین ساخته شده دیگه!:5:
کسی هست بگه چجوری فیس بوک و شبکه های اجتماعیشو راحت بیارم و استفاده کنم؟
یا نه نمیشه و باید برنامه جدا نصب کنم؟
از برنامه ی Snaptu استـــفاده کنیدنقل قول:
از سایت
دانلود کنید !کد:http://www.m.snaptu.com/
ممنونم
چقدر راحت بود فکرشو نمیکردم!!
این گوشی پسوند MKV رو هم پخش میکنه یا فقط AVI رو میشناسه؟بعد تا چه بیتریتی رو پخش میکنه تا رزولوشنی رو وتا چه حجم فالی رو پخش میکنه؟
من چند تا فیلم زدم ، با پسوند MKV بعضی ها رو که بیت ریت بالایی هم داشتند پخش کرد ، ولی یه چند تایی بودن که با بیت ریت پایین پخش نشدن.نقل قول:
مثلا چند تا فیلم و کلیپ دارم با کیفیت بلوری ، بیت ریت بیشتر از 1200 .
بهترین کیفیت و بیت ریتی که پخش می کنه همون کیفیتی هست که فیلم میگیره !نقل قول:
اقا یه سوال
من چه جوری فیلمی رو با زیرنویس روی c7 نگاه کنم ؟؟فیلم ریختم ولی چه جوری زیرنویسشو بیارم روی فیلم؟؟زیرنویسش جداست ....
دوستان عزیز سلام
عیدتون مبارک
یک هفته ای هست که c7 خریدم . متاسفانه زمان و تاریخش بعد از تنظیم کردن خود به خود هم میخوره . عقب و جلو میشه ... در ضمن اس ام اس ها هم قاطی میکنه ... اصلا به هیچ ترتیبی سورت نمیشه
اینوهم بگم که به دو صورت دستی و از طریق منو ریست هم کردم ولی حل نشده //// قسمت آبدیت اتوماتیک تاریخ هم غیرفعاله
لطفا اگه کسی میدونه چیکارش کنم راهنمایی کنید .... سپاسسسسسسس
اس ام اس هارو نمیدونم!نقل قول:
ولی در مورد تاریخ:
وقتی گوشی خاموش میکنی اینطوری میشه یا همیشه اینطوری هست؟
من دوسه ماه بود كه از برنامه operaminiاستفاده ميكردم تا چند روز پيش دچار مشكل شد و ديگه وارد اينترنت نشد پاك كردم دوباره نصب كردم بازم درست نشد اما مرورگرهای ديگه راحت وارد ميشدن لطفا مرا راهنمایی كنيد...باتشكر
آخرین نسخه ی جاوا اپرا مینی رو از سایتنقل قول:
دانلود کنید !کد:WWW.M.Opera.CoM
دانلودكردم نصب هم شد اما بازم مثل دفعه های قبل فايده نداشت و وارد نمی شد
تمام کلوپ ها به غیر از اندورید مردن....
اين گوشي فيلم هاي بالاي 2 گيگ رو مي تونه پخش كنه پسوند و كدك فرقي نداره چي باشه
اینجا رو ببین :نقل قول:
کد:http://www.mobileha.com/?p=3828
با سلام
من تازه این گوشی رو گرفتم.
نرم افزارهای کاربردی برای اون رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
مثلا دیکشنری و ماشین حساب مهندسی و کتاب دیجیتال.
با تشکر
سلامنقل قول:
مبارکتون باشه ;)
نرم افزار S60v5 و Symbian ^3
بازی های S60v5 و Symbian ^3کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=303
بازی های سیمبین 3 در عنوان تاپیک ها ذکر شده هر چند اکثر بازی های قدیمی S60v5 با سیمبین 3 سازگاری داره !کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=304
ممنون از بابت کمکتون.نقل قول:
یه سوال دیگه دارم:
چند تا برنامه ی جاوا نصب کردم نیاز به صفحه کلید مجازی داشتم اما گوشی اعداد 1 تا 9 رو نداشت که با اون کار کنم.باید چه کاری انجام بدم تا این صفحه مجازی ای که هست تبدیل به شماره ی 1 تا 9 بشه(اون پایین فقط a b c dهست )
با تشکر
سلام دوستان
میشه روی C7 سیستم عامل جدید نوکیا Anna نصب کرد؟
سلام!نقل قول:
آنا سیستم عامل جدید نیست! یک اپدیت هست برای سیمبین 3!
بله میشه اما هنوز نیومده!
با سلامنقل قول:
اما به نظر میرسه این بار خیلی تفاوت وجود خواهد داشت و یه آپدیت بزرگ خواهد بود.
اعلام نشده چه موقعی میتونیم به آنا آپدیت کنیم؟
سلام آیا این گوشی ها cd دارند؟برای وصل کردن به کامپیوتر وتبادل فایل برنامه خاصی وجود دارد؟
CD رو حذف کردن ، اما برنامه ای که میگید وجود داره ، همون برنامه ی PC Suit که برای همه ی گوشی ها از تمامی برند ها وجود داره که هر شرکتی نرم افزار مختص خودش رو داره .نقل قول:
برای گوشی های نوکیا میتونید این برنامه رو از سایت نوکیا دریافت کنید ، همونطور که تو دفترچه ی گوشی های نوکیا نوشته شده .
البته تو جعبه ی C7 دفترچه نیست که اون رو هم میتونید از سایت نوکیا دانلود کنید.
سلام
چند تا سوال در مورد این گوشی
1- میتونه اینترنت ایرانسل رو بصورت وایفای بفرسته یا با سیم بده به پی سی یا هر دوش؟
2- اوپرا موبایل (در حد و امکانات نسخه آندروید یا ویندوزفون) براش اومده؟
3- اوپرا مینی چطور ؟ سایتای فارسی باهاش باز میشه؟
4- برد اف ام ترنسمیتر چطوره؟
5- برنامه خوب بره جی پی اس داره؟
6- سیستم آلارم بیدار باش گوشی چطوره ؟ برنامه با امکانات بالاتر هم داره (شاید مسخره به نظر بیاد ولی بره من مهمه)
7- برنامه ای داره بتونه فیلم های اچدی720 رو با سایز بالا بدون لگ و به خوبی باز کنه؟
8- میشه روش به هر طریقی mkv باز کرد؟ (بدون لگ)
9- فایل اکسپولرر قوی که بتونه فایل های زیپ و رار رو باز کنه داره؟
10 - فیلم برداریش چطوره؟ به پای گالاکسی اس میرسه؟
11 - عملکردش با جاوا چطوره؟ برنامه های موبایل بانک رو راحت اجرا میکنه؟
12 - صداش در اسپیکر چطوره؟
جواب سوالا در مورد سی 7 و ان8 مشترکه یا با هم فرق دارن ؟ اگه متفاوته ممنون میشم واسه ان8 هم بهم بگید (آخه هنوز تصمیم نگرفتم سی7 بگیرم یا ان 8 )
با سپاس
اگر کسی از دوستان مایل باشه گوشیش رو با یه سامسونگ امنیا2 تعویض کنه لطفا به من پیام خصوصی بده
با سپاس
آپدیت آنا هنوز نیومده !؟
با سلامنقل قول:
هنوز که نه
ولی امیدوارم هرچه زودنر بیاد.:10::11:
:13: این انا چی هست اصلا نکنه تمه بهش میکن سیستم عامل !
یا سیستم عامله !
ندیده بودم تا حالا نوکیا بیاد سیستم عامل گوشیشو عوض کنه !! :13:
با سلامنقل قول:
نه تم نیست دوست من.جدیدترین سیمبین اسمش آناست.
سیستم عامل هم عوض نمیشه فقط برای چند تا گوشی این آپدیت میاد از جمله c7.00.
یه جورایی با آنا دیگه از تفکر قدیمی بودن آیکونها و برخی مشکلات سیمبین ها رها میشیم.:10:
دوستان وقتی گوشیو قفل میکنی یه ساعت میاد رو صفحه.فکر کنم مصرف باتریش بالا باشه.چجوری میشه برداشت؟؟؟
مسیر زیر رو برونقل قول:
setting>themes>screen saver >None
ممنون عزیز
واسه حروف گچپژ راهی هست اضافه بشه؟؟؟
راستی C7 صفحش آملوید هست؟؟
نقل قول:
1- من با بولوتوث این کار رو کردم و با استفاده از اینترنت گوشی با لب تاب زیاد وب گردی کردم
2- اوپرا ورژن ده رو روش نصب کردم
3 - اپرا مینی خیلی خوب توش جواب می داد ولی الان نه تنها c7 که فکر کنم هیچ گوشی اون سایتهایی که شما می گین باز نمی کنه
4- برد اف ام فکر کنم در حد همون ماشینی که توش نشستی
5 - جی چی اس روی گوشی خودش خوب جواب می ده نیاز به برنامه خواص نداره
10- فیلمبرداری ش واقعا عالی هست خیلی بهتر از ویو 2 سامسونگ هست اما با گالکسی مقایسه نکردم
11- استفاده نکردم اما یه گوشی 100 تومنی هم می تونه برنامه موبایل بانک رو داشته باشه فکر نکنم c7 هم مشکلی داشته باشه
12 -توی اسپیکر تست نکردم اما صدای خود گوشی انقدرها بلند نیست (البته از ویو 2 و ویواز صداش بلندتره اما از x6 نوکیا پایینتر) ولی کیفیت صداش خیلی خوبه
دوستان الان جدیدترین اپدیت این گوشی چنده ؟؟همون ورژن 14 هستش؟؟
دوستان کسی میتونه بگه چطور از شر این پیغام هنگام پاک کردن آلبوم خالی از آهنگ تو موزیک پلیر سی7 راحت شم:
file is corrupted.operation cancelled.
واقعا رو مخمه
ممنون منتظر جوابم
سلامنقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم هر کاری هم کردم درست نشد تا آخر همه ی اطلاعات گوشی رو ریختم رو کامپیوتر و کل حافظه داخلی رو فرمت کردم.اونوقت درست شد.نمیدونم برا چی این اخطار رو میده.
سوال:شما هم این آلبوم ها رو توی file manager پاک کرده بودید و بعد میخواستید تو میوزیک پلیر پاکشون کنید؟
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
من ورژن گوشیم 14هست و گچ پژ هم داره مگه شما این حروف رو نداره؟نقل قول:
بله نمایشگر این مدل از نوع امولد هست.
دوست عزیز این ورژن 14 تفاوت با قبلینقل قول:
چقدر هست ؟ارزش اپ داره؟
با سلامنقل قول:
من اصلا از همون اولی که خریدم همین ورژن روش بود و وقتی خواستم اپ کنم دیدم ورژن جدیدتری براش وجود نداره
بنابراین چون ورژن پایینتر رو ندیدم نمیتونم اظهار نظری داشته باشم.میدونم من اصلا هنگ و گیر و حتی توی بازهایی با حجم 100 مگ اصلا مشکل ندارم.دیگه نمیدونم بقیه اش رو.