ایول پس انجام دادی .نقل قول:
حالا یه توضیح بده که ما دیگه زحمت ترجمه و تفکر کردنشو نکشیم . ببینیم چیکار کردی . الان سوپر یوزر رو گوشیت نصب شده دیگه .
ایول پس انجام دادی .نقل قول:
حالا یه توضیح بده که ما دیگه زحمت ترجمه و تفکر کردنشو نکشیم . ببینیم چیکار کردی . الان سوپر یوزر رو گوشیت نصب شده دیگه .
هادی جان این روشو امتحان کن ببین جواب میده ؟نقل قول:
دق کردیم :31:
دیگه هم مشکل فارسی ساز motorola defy حل شد هم مشکل روت کردنش
همین الان فارسی ساز هم براش نصب کردم اینم ادرسش:
فقط باید مراحل رو به ترتیبی که گفته انجام بدیکد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=101752
جناب boys666 چند تا عکس از صفحه فرستادن sms این گوشی که فارسیش کردی بزار برامون ( دلمون آب شد )
سلام. هادی جان من یه چنتا برنامه و بازی نصب کردم و حالا وقتی که میخوام که زنگ بزنم یه اروری واسم میادکه باید یه پیام به اپراتورم ارسال کنم اونم از از طریق بلوتوث یا میل !!! و نمیتونم که زنگ بزنم مگر اینکه از طریق task manager همه ی برنامه هامو ببندم تا شاید بعدش تماس برقرار بشه.... اگه می تونی یه راهنمایی کن.
از دوستان کسی گوشی xt720 داره؟ گوشی خوبیه؟ قیمتش چنده؟نمیدونم اینجا جای مطرح کردن این سوال بود یا نه:46:
از بازی ها که بعید میدونم همچین مشکلی پیش اومده باشه . ممکنه یکی از برنامه هات باعث این شده باشه . تا حالا این مورد رو نشنیده بودم .نقل قول:
حالا یه ریستی بکن ببین چی میشه اگر حل نشد یکی یکی برنامه هایی که نصب کردی و مشکل بوجود اومد رو پاک کن و تست بزن ببین درست میشه . مشکلی خاصی نیست
بلهنقل قول:
از دوستان کسی گوشی xt720 داره؟ گوشی خوبیه؟ قیمتش چنده؟نمیدونم اینجا جای مطرح کردن این سوال بود یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله
450 تا 580 بسته به محل خریدتون
بقیه سوالات تو کلوپش :
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=384497&page=29
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
قرار شد یه توضیحی بدی چیکار کردینقل قول:
نقل قول:نقل قول:هادی جان این بنده خدا که توضیح دادنقل قول:
قرار شد یه توضیحی بدی چیکار کردی
منم نقل قولش کردم واسه شما که ببینی چی میشه !
حواست کجاس ؟ :31:
دوست عزيز توي همون آدرسي كه دادي يك نفر اين كار رو روي ديفاي انجام داده ولي ظاهرا بروزر گوشيش از كار افتاده:نقل قول:
شما دچار اين مشكل نشدي؟نقل قول:
آقا من این کار رو برای motorola defy انجام دادم و کاملا کار کرد.منتها دچار این مشکل شدم که بروزر دیفالت گوشی رو که باز میکنم با این پیغام مواجه می شم
"the application _______ (process com.android.term) has stopped unexpectedly. Please try again
که یه فورس کلوز هم داره.میشه راهنمایی بفرمایید که چه کنم؟
ضمنا اگر امكان داره تست كن ببين در چه قسمتهايي فارسي درست نشون داده ميشه: بروزر، مسيج، نرم افزارهاي ويرايش اسناد آفيس، Adobe Reader و ...؟؟
دوست عزیز متاسفانه برنامه ندارم که بتونم اسکرین شات بگیرم اگر شما دارید بزارید من عکس بزارم.نقل قول:
ولی توی اس ام اس مشکل فارسی ندارم ولی توی مرورگر اپرا و فایرفاکس و دولفین و ucbrowser فونت ها رو جدا مینویسه ولی توی skyfire مشکلی نداره.
هادی جان یه تاپیک زدم توضیح دادم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=472326
ممنون هادی جان. یه مشکل دیگه ای که من بی این گوشی دارم باتریشه!!!!!!:41::41::41::41::41::41: خیلی زود شارژش تموم میشه(البته چون من آهنگ زیاد گوش میدم اینطوریه و با استفاده ی عادی نسبتا مناسبه....) به خاطر همین شاید بفروشمش............:2::2::2::2::2::2::2::2: :2::2::2:
قرار بود یه رویوو بزاری چی شد ؟!
باطریش که خوبه به من راحت تا 2 روز کار میده !؟
شارژ اولیه رو خوب انجام دادی یا نه !؟
البته اگر زیاد موزیک گوشی میدی با همه اسمارت فونها مشکل داری و باید به فکر یک mp3 player باشی یا یک موزیک فون که دیگه کم گیر میاد
مرسی boys666 که اسمت رو هم نگفتی
راستی شما برای جی پی اس از چه نرم افزاری استفاده کردی
1-هادی جان حداقل شما چند تا عکس از صفحه sms این گوشی بزار ... ( اینباکس و تایپ sms فارسی با کیبورد کامل )
2 - با این روش همه جاهای گوشی فارسی شد ؟ ( pdf فارسی هم میخونه ؟ اگه میشه اینو تست کن )
3 - در مورد باتریشم والا من نفهمیدم جریان چیه ؟ شما میگی خوبه ... اون آقا به خاطر باتری میخواد بفروشه گوشیشو !
آقا قضیه این باتری رو مشخص کنید .....نقل قول:
این گوشی از این باتری اضافه ها که خودشون توی یه قاب قرار میگیرن و شارژ میشن نداره، که بشه همیشه یه باتری اضافه داشت؟؟؟؟؟؟
رابط کاربری موتورلا دیفای آیا مثل تاچ ویز سامسونگ است؟؟اینکه دسترسی سریع به منوها و استفاده سریع و آسان و جستجوی هوشمند در دفترچه تلفن و کپی و پیس سریع مطالب وغیره و ذالک؟؟؟ با توجه به اینکه تاچ ویز 4 هم در راهه؟
برای بنده رابط کاربری و استفاده سریع و آسان خیلی اهمیت داره
ممنون از راهنمایی شما
من الان دو روزه گوشیم رو شارژ کردم و الان هنوز 55% شارژ داره .
من گوشی زیاد عوض کردم و باطری ضعیف توشون بوده . اما به نظرم دیفای شارژش خوبه و از این نظر تو اسمارت فونهایی که الان هست در رتبه بالا قرار داره و جای نگرانی نیست .
بله همه قسمتها فارسی میشه اپرا مینی هم فارسی رو ساپورت میکنه بدون مشکل و هادی جان من از گوگل مپ استفاده میکنم راستی رابط کاربریش برای من که با تاچ ویز کارکردم بنظرم بهتره.
کوچیک شما مسعود
گوگل مپ لینک میزاری مسعود جان
تاچ وایز بهتره یا بلور چون من با تاچ وایز کار نکردم . اما موتوبلور رو پسندیدم .
تاچ ویز خوبه ولی یکم از نظر ظاهری و سرعت پایینه ولی من با موتوبلور بیشتر حال کردم.
اینم ورژن google map v4.7.0
اینم ورژن 5.0.0beta که 3d ساپورت هست:کد:http://dl.birmobile.com/Software/Android/Google.Maps.4.7.0.zip
v5.1.0 3dکد:http://www.usershare.net/9gpn5xslm72v
یه نکته اینه که گوگل مپ برای لود نقشه از اینترنت استفاده میکنه.کد:http://www.new.persianlords.ir/google-maps-v5-1-0/
هادی کشتی منو عکس از صفحه sms بزار ...
سلام. نه بابا باتریشم بد نیست! (دلیل فروش من هم به خاطر اینه که داییم گفته میخواد از کانادا یه آپادی-آی پدی-...چیزی واسم بیاره....منم گفتم که اگه اینطوریه که تا استفاده ی چندان زیادی از گوشیم نکردم اونو بفروشم....)
هادی جان من گوشیمو 8 ساعت گذاشتم تو شارژ حالا نمیدونم که چرا اینطوریه:41: البته خودم فکرکنم ماله بازی یا نرم افزاری چیزی باشه.... چون اون مشکل زنگ زدنم هم با پاک کردن یه برنامه ای درست شد....
ریویو هم به چشم....(البته من نویسنده ی gsmarena نیستم! پس انتظار یه ریویو درست و حسابی نداشته باشید....)
آهان خب بگونقل قول:
این جوری نوشته بودی فکر کردیم باتری گوشی خیلی بده که میخوای به خاطرش گوشیو بفروشی !
آقا هادی یه سوال : این که داخل ستینگ باتریش 3 گزینه ی» کارایی-هوشمند-در حالت ذخیره داره روی مصرف باتری تاثیر چندانی هم داره؟ و در مورد اون نرم افزار های باتری خور هم یه توضیحی بده....
با تشکر.
دوستان بزارید یه نکته رو در مورد اندروید براتون بگم در اندروید هر برنامه ای رو که باز میکنید و بعد از اون خارج میشید برنامه به طور کامل بسته نمیشه و در واقع در حالت اماده به کار میمونه دلیل اجرای سریع برنامه ها همینه مثلا opera 10 تو ویندوز موبایل حدودا 10 ثانیه طول میکشه تا اجرا بشه ولی در اندروید بلافاصله اجرا میشه و این حالت اماده به کار در اندروید یه مزیت و البته از طرفی یه عیب محسوب میشه چون این اماده به کار بودن یک باعث اشغال رم گوشی و دو باعث مصرف باطری میشه وگرنه که باطری این گوشی 1500 میلی امپری هست که خیلی خوبه اگر میخوایید که باطری گوشیتون مدت بیشتری دوام بیاره میتونید برنامه Advanced Task Manager رو دانلود کنید و برنامه هایی رو که اجرا میکنید بعد از پایان کار end task کنید و کاملا ببندید.
لینک دانلود :
کد:http://dl.mob4u.ir/1389/Advanced_Task_Manager-%5Bwww.Mob4u.ir%5D.zip
100% تاثیر داره .نقل قول:
من گذاشتم رو حالت battery saver اگر اشتباه نگم .
ال سی دی رو نورش رو گذاشتم رو حالت اتوماتیک .
شبکه رو رو حالت 2g گذاشتم
و تسک کیلر که مسعود هم در بالا گفته رو نصب کردم و اصلا" مشکلی با شارژ گوشی ندارم
تسک کیلر رو هم تنظیم کن که هر 30 دقیقه برنامه های اضافی رو پاکسازی کنه
راستی مسعود من تو روت کردن به یه مشکل کوچیک تنظیماتی خوردم نظرت چیه
killing adb server
ok
stsrting adb server
port 5037
ok
waiting for device : تو این قسمت میمونه و عکس العملی نشون نمیده ؟؟ دستگاه رو پیدا نمیکنه
دوستان بعد از اینکه گوشی رو روت کردید باید برنامه زیر رو دانلود کنید و قبل از انجام هر کاری برنامه رو نصب و اجرا کنید و یه بک اپ از
رامتون بگیرید تا اگر یه مشکلی به وجود امد شما یه بک اپ داشته باشید و گوشی رو به حالت اول برگردونید بک اپ حدود 5 دقیقه طول میکشه و باید کارت اس دی فضای خالی داشته باشه.
بعد از اجرای برنامه روی install recovery system کلیک کنید بعد روی recovery boot کلیک کنید تا گوشی رسیت
بشه و وارد منوی بوت بشید از اونجا با دکمه ولم میتونید برید روی backup and restore و با دکمه پاور رو اون کلیک کنید تا برنامه
شروع به بک اپ گرفتن از رام بکنه. و بک اپ را توی پوشه goapkrev روی اس دی کارت میریزه.حجم بک اپ 413 مگابایت هست.
بعد از پایان بک اپ با بالا امدن گوشی روی normall boot کلیک کنید.
کد:http://rapidshare.com/files/437342333/defy_recovery-1216-2022-signed.apk
هادی جان ویندوزت چیه ؟
ببین با این کار کارت راه میوفته:
مراحل زیر رو به ترتیب انجام بده:
1. تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
2. بعد برنامه Superoneclick رو اجرا کن و روی روت کلیک کن(حتما برنامه رو در حالت ادمین اجرا کن)
3. وقتی به مرحله Waiting for Device رسیدی وارد ستینگ شو و تیک USB Debugging رو بزن و فعالش کن.
4. برنامه adb server رو اجرا کن.
5. مجددا تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
6. تیک USB Debugging رو بزن وفعال کن.
7. مجددا تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
اینم متن انگلیسیش که من خودم ترجمش کردم ولی شاید کم و کاستی داشته باشه:
Step 1; Turn your android phones USB Debugging OFF.
Step 2: Download and launch Superoneclick with Admin rights on your PC. Then Click Root.
Step 3: When it says: Waiting for Device, Turn USB Debugging ON
Step 4: It’ll now run RATC
Step 5: When it says: Starting ADB Server…
Step 6: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 7: Turn your android phones USB Debugging ON
Step 8: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 9: All BEFORE it says “Waiting for device…” again
برای adb server به این لینک ها سری بزن:
کد:http://www.dkszone.net/setup-install-adb-android-debug-bridge-windows-7
کد:http://www.dkszone.net/adb-gui-desktop-tool-interface-adb-commands-flash-kernel-push-file-single-click
مسعود جان شما از گوشی راضی هستی ؟
راستی بازی با گرافیک بالا تا حالا ریختی روش ؟ روون اجرا میکنه ؟ ( اگه نریختی یه بازی رو امتحان کن )
اره راضیم خوبه.نقل قول:
بازی نه ولی همین الان دانلود میکنم فردا جوابش رو میدم.
دوستان کیفیت صفخه این گوشی بهتره یا xt720 ؟
از نظر اپدیت به android 2.2 مشکلی داره یا ... ؟
کلا این قابلیت صد ضربه بودن و ..... برای استفاده ی عادی به درد میخوره؟
بالاخره دیفای یا xt720 ؟ بین این 2 تا گوشی گیر کردم !
دوست عزیز کیفیت صفحه نمایش خوبه 16میلیون رنگه از نظر اپدیت به صورت رسمی اپدیت 2.2 براش نیومده(قراره تا 1 ماه دیگه رام 2.2 به صورت رسمی عرضه بشه) ولی رام کاستوم 2.2 براش موجوده که من دارم دانلود میکنم وقتی خودم تست کردم لینک دانلود به همراه اموزش نصب برای دوستان میزارم.نقل قول:
این گوشی فقط فیلم برداریش 720p نبود که اونم با اپدیت به 2.2 درست میشه.
از نظر ضد ضربه بودن و صد خش بودن مسلما یک حسن بسیار خوبه.
به نظر من دیفای بهتر از xt720 هست هم قیمت پایین تری داره هم از نظر ساختار بدنه هم از نظر ظاهر هم گوشی جمع و جورتری هست.(البته فقط توی ایران MILESTONE XT720 قیمت بالاتری داره وگرنه قیمت جهانی هردو گوشی نزدیک به هم هستند)
راستی خدایی نکرده منظورت XT720 MOTOROI که نیست که اصلا با دیفای قابل مقایسه نیست ولی اگر منظورت MILESTONE XT720 هست باز یه چیزی.
1 - مسعود جان بازی سنگین ریختی ؟ ( چطور اجرا کرد ؟ )
2 - از اونجایی که این گوشی موتورلا تکنولوژِی Crystaltalk موتورولا و همین طور میکروفون دوگانه برای بر طرف کردن نویز رو داره میخواستم ببینم کیفیت مکالمش چطوره ؟ ( نسبت به گوشی های دیگه باید خیلی بهتر باشه درسته ؟ )
3 - با ایرانسل که مشکلی نداره ؟
4 - یه نرم افزار پیدا کردم Screenshot It برا عکس گرفتن از گوشی ( این اگه میشه نصب کن چند تا عکس از صفحه sms گوشی بگیر )
ممنون
لینک نرم افزار تو موبایلستان :
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=129506
ویندوز ایکس پی هست . این استپ 4 چی هست Step 4: It’ll now run RATCنقل قول:
برنامه 4. برنامه adb server رو ندارم احتمالا " همینو کم داشته
من چندتا بازی گرافیک بالا نصب کردم اجرا شد ولی بیشترش وقتی میخواد بره تو بازی میخواد ازم که با wifi به اینترنت متصل شه تا بعضی اطلاعات رو دانلود کنه که بازی اجرا بشه ؟ دلیلش چیه ؟
محمد جان حالا چرا اینقدر به این کیبرد فارسی حساس شدی :31:نقل قول:
کیفیت مکالمه خیلی خوبه و من خودم رو این گوشیم ایرانسل هست .
در حالت مکالمه تنظیمات کیفیت مکالمه 4 حالت داره که میتونی انتخاب کنی که واقعا" عالیه :
standard
balanced
bright
extra bright
هادی جان اینکه میخواد که وارد بازی شه باید اطلاعات دانلود کنه یه امرعادیه....(البته در آندورید!) اونم به خاطر پسوندapk هستش.(یه چیزی مثل فایل های cab توی ویندوز). در اصل انگار تو فقط بازی رو ریختی تو هاردت ولی هنوز دیتاهاش کپی نشده.(البته بعضی از بازی ها اینطوریه-بازی های گرافیکی-) البته تو میتونی از سایت هایی بازی ها رو دریافت کنی که خودشون هم لینک دریافت فایل apk رو داره و هم لینک دانلود data بازی هارو.(مثل موبایلستان یا ir-tci).
خداروشکر مشکل باتری هم حل شد...(با تغییرو انتخاب 2g به جای 3g&2g)
در مورد بازی های سنگین هم من آسفات5 رو روش ریختم و خیلی روون اجرا کرد...(البته یه مشکلی که داره اینه که بعضی مواقع که سرعت ماشین کمه, صدای ماشینه نمیاد. حالا من نمیدونم که مشکل از بازی هستش یا از گوشی....)
مشکل از ماشینش هست :31:نقل قول:
خدا رو شکر باطریت بهتر شد / شارژ اولیه رو چطوری کردی ؟؟ تا گوشی رو خریدی گذاشتی 8 ساعت شارژ یا نه ؟؟!
دوست عزيز من نمي تونم پيام خصوصي بدم اگه ممكنه آدرستون رو لطف كنيد براي خريد خدمت برسم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]