سلام
من صالا جایی برای سوال پرسیدن پیدا نکردم میشه کمکم کنید اینجا
روی htc desire V چجوری میشه live wallpaper نصب کرد
و اینکه با فلابت مود و چی پی ان میشه رفت توی google play store پس چرا من نمیتونم برم با گوشیم
Printable View
سلام
من صالا جایی برای سوال پرسیدن پیدا نکردم میشه کمکم کنید اینجا
روی htc desire V چجوری میشه live wallpaper نصب کرد
و اینکه با فلابت مود و چی پی ان میشه رفت توی google play store پس چرا من نمیتونم برم با گوشیم
live وال ها مث اپ های معمولی نصب میشننقل قول:
عادی ترین راه : بریز تو گوشی با فایل منیجر نصب کن
google play به این سادگی ها هم کانکت نمیشه برا هر کس :
مثلا من اکسپریا اس دارم:
رو فلایت مد میزارم، چیز پی ان میذارم، با اکانتی که کشورش ایران نیس می رم ، جی پی اس هم خاموشه ،
ولی کانکت نمی شه !!!!!!!!!!!!!!!
می تونی با کامپیوتر بری : راهش تو فروم هست !
live رو نصب میکنم بعد روش ک کلیک میکنم باز نمیشه من قبلش گلکسی اس 2 داشتم تو قسمت ست کردن والپیپر یکیش هم لایو بود اما اینجا ن
یعنی کلا قسمت لایو واست باز نمیشه یا باز میشه و اون لایو خاص نمیاد و کرش می کنه ؟نقل قول:
احتمالا با گوشیت سازگار نیست چند تا دیگه نصب کن
تازه این که خوبه من یه بار یه live نصب کردم خودش که نصب نشد هیچ بقیه لایو ها هم دیگه بالا نیومدن تا این که رسیت کردم
گوشی من جیو هست چند روزی هست که زود با طری خالی کنید با طری انگار از پشت داغ کرده وبه 40 درجه حتی 45 هم رسیده است چی کار کنم برطرف شود
سلام
گوشی من سامسونگ گالاکسی ایس هست ٰ نرم افزار همراه بانک صادرات رانصب کردم به قسمت وارد کردن رمز که میرسم صفحه کلید برای وارد کردن رمز عمل نمیکنه و برنامه متوقف میشه چه کار کنم ممنون
نسخه اندروید موبایلم 2.3.6 هستش
یه sony experia U تازه خریدم ، فرمت wma پخش نمیکنه . مشکلش از کجاس؟
سلامنقل قول:
برای نصب فرمتهایی که پلیر گوشی پخش نمیکنه، باید نرم افزار نصب کنید. از گوگل پلی پیدا کنید.
یه سوال؟
آیا برنامه ها و بازی هایی که برای موبایل های آندروید ارائه میشه و دوستان زحمت میکشند و میزارند اینجا
آیا در تبلت های سامسونگ آندرویدی قابل نصب و اجرا هستند؟
از نظر گرافیکی و رزولیشن مشکلی پیدا نمیکنه برنامه یا بازی؟
میشه ب من کمک کنید من می خوام بدون استفاده از marketگوشیم برنامه دلخواهمو اجرا کنم ولی نمیشه در ضمن گوشی خیلی زود شارژمو تو اینترنت میخوره وسخت هم conectمیشه من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
gallexy pocket یا GT-s5300دارم
سلام دوستان .تاپیکی برایِ درخواستِ نرم افزار اندروید هست ؟بنده یه برنامه ی خوب برایِ ضبطِ مکالماتِ صادره و وارده میخوام .با تشکر
سلام دوستان تازه گوشی sony ericsson xperia pro خریدم آندروید 2.3 هست همه چیش خوبه ولی برنامه آندروید میریزم توش بافرمت akp مثلا angry bird space که فک نکنم دیتا بخواد رو نمیخونه یعنی مینویسه فایل قابل شناسایی نمیباشد دوستان اگه اطلاعاتی دارن کمک کنند واقعا اعصابم بهم ریخت با کلی شوق وذوق گوشی بخری آخرشم اینطوری
سلامنقل قول:
بله؛ چنین تاپیکی هست. شما Call Recorder را در یکی از برنامه های بازار یا SlideMe که تایپ کنید، چند مورد پیدا میکنید.
سلامنقل قول:
توضیح کافی نیست. مطمئنید فایل سالمه؟ مقدار حافظه داخلی را هم چک کنید.
با سلام
اگه کسی بتونه مشکل منو حل کنه ممنون می شم .
من از سایت زیر یه سری فایل pdf دانلود کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اجرا توی ویندوز نیاز به فایل خاصی داره که اینجاسـ:
سوال اینجاست که چطور می تونم فایل pdf رو که از این سایت گرفتم رو گوشی هم اجرا کنم؟
سلام
من میخوام گوشیمو xperia mini رو به لپ تاپم بدون دخالت مودم وصل کنم
در واقع برای استفاده از برنامههایی مثل AirDroid یا Remote Web Desktop وقتی مودم وایرلسم روشن باشه میتونم
از این برنامهها استفاده کنم ولی خاموش باشه نه.
چجوری میتونم فقط از گوشی و لپ تاپ بدون واسطه مودم استفاده کنم.
همانطور که روی کامپیوتر باید یک پیدی اف خوان داشته باشید، روی موبایل هم !
Adobe reader
Office suite
هردوتاش از اول روی گوشی من بود. آندروید 2.3 بود که حالا 4.0.4 شده.
سلامنقل قول:
یک راهش که استفاده از کابل usb است. راه دیگه اش بلوتوث و راه سوم که خودم نتونستم راه وایفای هست. البته زیاد پیگیرش نشدم. نرم افزار دیگه هم نمیخواد. خود آندروید کافیه.
شاید واضح نگفته باشم.
ببین رو کامپیوتر اگه آدوبه هم نصب باشه این فایل های پی دی اف باز نمی شن تا زمانی که فایل داخل راهنمای نصب وجود دارد نصب بشه.
یعنی تو کامپیوتر باید اول برنامه ای که تو فایل راهنماست نصب بشه بعد فایل پی دی اف باز می شه .
حالا می خوام این پی دی اف رو رو گوشی اجرا کنم ولی مشکل دارم
خوب من تا حالا چنین فایلی نداشته ام. (Pfx)
نمیدونم وقتی که در کامپیوتر اجراش میکنید، برای دفعه بعد دیگه نیاز به رمز داره یا نه. ولی حدس میزنم که باز رمز میخواد که روی گوشی مشکل دارید.
یک راه به فکرم میرسه. بعد از وارد کردن رمز و باز شدن فایل آن را دوباره در یک فولدر دیگه ذخیره کنید تا دیگه رمز نخواد.
سلام دوستان .
جریانِ این GOOGLE PLAY چیه که حتی با موبایل اندرویدی و SIGN IN , باز هم میگه شما حق دسترسی به این برنامه ها و دانلودش رو ندارید !!!
بنده از کویت میرم تو گوگل پلی اما باز هم نمیذاره دانلود کنیم
با سلام
من Galaxy S III دارم وقتی برنامه ای رو برای نصب روی رم می ریزم هنگام نصب پیغام زیر رو میدهد
for security your phone is set to block installation of applications not obtained in android market
علیک سلام . وارد setting بشین بعدش applications و علامت unknown sources رو برداریدنقل قول:
با سلام
من یه گالکسی پاکت Samsung Galaxy Pocket گرفتم ولی باهاش چندتا مشکل دارم:
1- موقع نصب بعضی برنامه ها خطاي تجزيه فايل ميده و قابل استفاده نيست.
2-عکس ها و فیلم های انتقالی رو نشون نمیده
3-بعضی موزیک ها رو پخش نمیکنه و میگه ترکیب اشتناه است.
4-هنگام اجرای بعضی برنامه ها ارور*#9900* میده و از برنامه خارج میشه
در ضمن روش انتقال فایل ها بلوتوش و رم ریدر هستش.ضمنا زمانی که فایلها رو cd کارت و بلوتوث هست مشکلی نیست ولی بعد از انتقال و هارد اکسترنال این ارور ها رو میده
سلام
می خوام از روی تبلتم به ساکس ------ وصل بشم
می خوام ببینم کسی تا حالا تونسته روی اندروید این کارو بکنه؟
من proxydroid رو نصب کردم تنظیماتم درست انجام دادم اما کار نمیکنه
بعد از اینکه فعالش میکنم هیچ سایتی باز نمیشه
آیا روش دیگه ای هست؟
لطفا کمگ
qushiye man Galaxy Go hastesh.bazi az barnameharo ejra nemikone.minivise Force quit:n13:
دوستان واسه اینکه بتونم با گوشیم برم تو فیس بوک باید چیکار کنم ؟!
نمی خوام گوشی رو روت کنم البته...
مشکل کاملا تو عکس مشخصه
برنامه Maverick رو نصب کردم وقتی نقشه ها رو ریختم نقشه ها حجم زیادی رو رو دیسک میگیرن در صورتی که حجمشون کمه (10 برابر دارن جا اشغال میکنن) این مشکل چه جوری قابل حله ؟؟؟؟
سلام
من یه HTC Legend دارم و GO Launcher رو نصب کردم.بعدش لانچر دیفالت گوشی رو انتخاب کردم و پیام داد که میتونی تو Manage Applications لانچر رو دوباره تغییر بدی ولی چنین چیزی نمیبینم تو اون قسمت
گوشیم هم روت نشده....
موقع اجرا ویدیو های 1080 با MX Player تصویر تیک میزنه , گوشیم huawei g600 که سی پی یو دو هسته ای داره , مشکل از چیه ؟
فرق S/w با H/W چیه ؟
من گوشیم رو بعد از ریست کردن (هارد ریست) اومدم Opera Mini که به صورت پیشفرض جز برنامه های سامسونگ هست رو دوباره فعال کنم
زمانی که روی آیکونش کلیک میکنم صفحه اینستال میاد و همینطوری گیر میکنه و بعد هم میگه اشکال در ارتباط با اینترنت
آیا اپرا آیپی ایران رو بلوک کرده؟
یا گوشی مشکل پیدا کرده؟
چندین بار دیگه هم ریست کردم ولی فرقی نکرد اپرا وصل نشد
راستی برای دور زدن آندروید مارکت راه مجانی هم هست یا حتما باید وی پی ان بخرم؟
سلام
فیلترینگ ایران سرورهای اپرا مینی را بلوک کرده ِ نه برعکس.
برنامه های آندرویدی را از سایتهای ایرانی بگیرید. مثل برنامه بازار که روی گوشی نصب میشه.
من این برنامه اپرا مینی پیش فرض رو با چی حذف کنم ؟
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
روی گوشی من اپرامینی از اول نبود. خودم نصب کردم.
چیز لازم و خوبیه. بعضیها سرورش را عوش میکنند و فعال میشه.
اگه میتونید در قسمت تنظیمات force stop کنید.
من یک مشکل دیگه هم دارم نمیدونم چطور حلش کنم
زمانی که یک اس ام اس میخوام بفرستم از یک حدی که بیشتر شد تبدیل به ام ام اس میشه اتوماتیک ! چاره چیه ؟
:n13:
مشکل اینجاست که می خوام اپرا مینی رو حذف کنم مال خودم رو نصب کنم.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
خوب گمون کنم موقع نصب میپرسه که میخواهید آپگرید کنید. و جایگزین میکنه.نقل قول:
اگه نشد وبخواهید آناینستالش کنید باز گمون کنم گوشی باید روت باشه.
دوستان عزیز
1- اپرا من امروز بدون هیچ مشکلی خودش نصب شد ! فکر میکنم باید عجله کنید تا باز مشکل ارتباطاتی به وجود نیومده !
2- تنظیمات پیشفرض رو نمیشه کاریش کرد که متون طولانی اتوماتیک به ام ام اس تبدیل نشوند من نرم افزار GO SMS PRO رو نصب کردم و با اون راحت مشکل حل شد شما هم امتحان کنید
دوستان من دگه نمتونم با برنامه ucbrowser برم facebook الان بهترین راه واسه فیسبوک چیه؟
سلام چندتا سوال دارم راجع به htc cha cha s-on دارم ؟
1: گوشی رو با استفاده از سایت خودش انلاک کرد م . اما برای روت کردن و ریجستریش مشکل دارم ؟
2: یک رام فرسی واسش دانلود کردم چطور میطونم نصبش کنم ؟
3: چطور میطونم روشنرم افزار نصب کنم ؟
4: روی مموری چندتا نرم افزار دارم چطور باید نصبشون کنم ؟