نه فکر نکنم دیگه تا 500 تا بیاد!نقل قول:
تا چه قیمتی میاد پایین و دیگه تغییر نمیکنه؟ به 500 میرسه؟
نه فکر نکنم دیگه تا 500 تا بیاد!نقل قول:
تا چه قیمتی میاد پایین و دیگه تغییر نمیکنه؟ به 500 میرسه؟
سلام
فعلا این کلوپ اینجا میمونه
تا مراحل انتقال تاپیک انجام بشه
سلام.اقایون بهترین رام برای این تبلت چی هست؟ من هنوز دستگاهم نرسیده قرار این هفته برسه.من از اندروید زیاد چیزی سر در نمیاورم.موقعی که رسید چه کارهایی باید انجام بدم.کلا اموزشی چیزی نیست ؟؟؟؟ مثلا رام عوض کردن و یا اینکه بهترین رام براش چی هست که فارسی هم ساپورت کنه؟
یه سوال:
این احتمال وجود داره که برای این تبلت هم HoneyComb بیاد؟
سلام.اقایون بهترین رام برای این تبلت چی هست؟ من هنوز دستگاهم نرسیده قرار این هفته برسه.من از اندروید زیاد چیزی سر در نمیاورم.موقعی که رسید چه کارهایی باید انجام بدم.کلا اموزشی چیزی نیست ؟؟؟؟ مثلا رام عوض کردن و یا اینکه بهترین رام براش چی هست که فارسی هم ساپورت کنه؟
همه نوع سیم کارتی به این تبلت میخوره ؟ تو ایران که محدودیتی نداره ؟
من این تبلت موبایل را دارم و از آن راضی هستم
احتیاجات مرابراورده می کند
میشه با این تبلت مثل گوشی موبایل گرفت بغل گوش و باهاش حرف زد ؟ یا فقط هدست بلوتوث . یعنی میکروفون و بلند گوش مثل گوشی معمولی هست ؟
honeycomb رسما روش نمیاد.ممکنه غیر رسمی روش پورت کنند که فکر نکنم خوب باشه.فقط تا جینجربرد رسمی میاد.:41:
در مورد gprs هم مثل موبایل های آندرویدیه.سیم کارت هم ایرانی میخوره.:46:
برای عوض کردن رام هم به این دو سایت مراجعه کنید.:11:
کد:www.-------------.com/forum/f284.html
به عنوان گوشی هم من اصلا توصیه نمیکنم:20:کد:http://---------.ir/Forum/forum174.html
سلامنقل قول:
دوستانی که خریدن اولا مبارکه ثانیا:
مکالمه باهاش مشکل نیست؟
حمل و نقل چطور؟
کیفیت ال سی دی چطوره؟
صدا تو هندزفری؟
گیم هم که خوراکه دیگه نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم 10 روز پیش سوال کردی هیچکی جوابتو نداد :دی
اینجا چقدر خلوت شده ..........
خوب منم یکم باهاش ور رفتم :دی
تاچش از گالاکسی اس هم بهتره کیفیت تصویرش خیلی خوبه
اندازشو میشه تحمل کرد بزرگ هست ولی حداقل اینه که من مشکلی نداشتم باهاش
فقط یه کمی یه کمی خیلی کم :دی وزنش زیاده ( البته اونم نسبت به گوشی های دیگه که طبیعیه )
فیلم توش دیدم یه کلیپ آرش بود خیلی فاز داد هنوز تو کفشم تو تو نمیدونی که جونمی آم سو لولی :دی
بعد اینترنتش خیلی عالی بود صفحه بزرگ خرکی دیگه pinch to zoomesham تو مرورگرش خیلی خوب بود
بعد جی پی اسشم دقیق جامو پیدا کرد لو رفتم
دیگه آها چند تا بازی هم داشت خیلی عالی و با کیفیت بود صداشم با اینکه صرو صدا زیاد بود تو علادین ولی خوب راحت میشنیدم
عکسش در حد همون 3 بود فیلم برداریش خوب بود
دیگه همینا بود دیگه
قیمت جدید تو چه مایه هایی هست؟
660 :27::18:
سلام دوستان من چندتا سوال دارم :
1- با اومدن تبلت هاي جديد (مخصوصا اونايي كه تو ces2011 معرفي كردن) مثل xoom و بقيه خريد اين دوباره پيشنهاد ميشه؟
اگه برنامه كليك و ديده باشين كلي تبلت جديد اومده كه هم كيبرد دارن هم شكل لپ تاپن و هم سريعتر و خوشگل ترن و نرم افزاراي جديد دارن (حالا نميدونم اونا هم سيم كارت ميخورن يا نه؟)
2- به نظر شما گالكسي اسمو بفروشمو با اين قيمت جديد اينو بگيرم يا صبر كنم ارزون تر ميشه؟
3- من هنوز درست نفهميدم واسه تماس گرفتن يا جواب دادن بايد با هندزفري جواب بدي يا ميشه بغل گوش هم گرفت؟
ممنون ميشم جواب بدين
سلام سروش:31:
فکر کنم 12 روز پیش جواب دادی من ندیدم :31:
من نمی دونم چرا سوال می پرسم همه تشکر می کنن عوض اینکه جواب بدن :31:
شوخی کردما همچنان از سوالهای ما تشکر کنید :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب… خبر خوب اینکه یک وب سایت فارسی، مربوط به تبلت سامسونگ گلکسی تب شروع به کار کرده. علاوه بر نرم افزارها و آموزش هائی که توی این سایت هست، یکسری فیلم های آموزشی هم به صورت هفتگی درش آپلود میشه که می تونه برای کسانی که قصد تهیه یک تبلت رو دارند بسیار مفید باشه و در تصمیم گیری برای خرید بهشون کمک کنه…
وجود این طور وب سایت ها می تونه خیلی مفید باشه؛ مخصوصاً که امسال با موجی از انواع و اقسام تبلت ها مواجه خواهیم شد…
برای آشنائی بیشتر با این وب سایت و گلکسی تب سامسونگ به آدرسمراجعه کنید. امیدوارم اطلاعات این سایت روز به روز وسیع تر بشه و سایت های مشابهی برای سایر گجت ها هم به زبان فارسی راه اندازی بشه.کد:http://www.galaxytab.ir
آقا ببخشیدا یه سئوال داشتم
من کلا" طی این 5 ساله فقط اسمارت فون داشتم و فقط از برند HTC
ولی یه سئوال داشتم
یه توضیح کوچولو : دیشب گوشی برادرم ( Galaxy S ) داده بود دست بچه کوچکش داشت با اون برنامه که یه گربه هه هرچی میگی تکرار میکنه بازی می کرد که دیدم گوشی رو همون برنامه بعد 10 _15 دقیقه هنگ کرد
تو دلم گفتم نکنه این گوشی TAB هم که خوشم اومده و میخام بخرم مثل Galaxy S هنگ کنه
حالم از هنگ کردن گوشی بهم میخوره
من میخام 32گیگ رو انشاءالـ.. تا 26 اسفند که تولدم هست بخرم
حالا میخام بدونم واقعا" ارزش داره من این گوشی رو بگیرم یا برم سراغ HTC و یا مدل دیگه
زیاد بزرگ بودنش برام اهمیتی نداره البته این سایز ولی کلا" از گوشی صفحه بزرگ خیلی خوشم میاد
دوستان گل ببخشید گفتم تاپیک جدا باز نکنم
شرمنده
لطفا" نظرات دوستان حقیقی و با هیچ چشم داشت رو برند خاصی باشه
ممنون میشم
اطلاعات من در مورد این گوشی کامل هستش
دوستان هیچکس یه نگاه هم به این تاپیک نمین دازه ها
.................. ............... .............. ......... ........
شرمنده اساتید محترم دیدم کسی جواب نمیده ما دخالت کردیم ...نقل قول:
دوست گلم Galaxy Tab اصلا گوشی نیست بلکه تبلته اما نکته مهم اینه که شما به عنوان گوشی هم میتونی ازش استفاده کنی.
من شخصا نظرم اینه که اصلا مناسب برای استفاده کردن به عنوان یک گوشی نیست. چون خیلی برای گوشی بودن بزرگه. پس بهتر اینه که یک گوشی مناسب رو انتخاب کنی مثلا همون Desire HD اما این نکته رو هم اضافه کنم که اگر مشکلی با قضیه بزرگ بودنش نداری و سختت نیست هی بخوای برای مکالماتت از هندزفری استفاده کنی گلکسی تب بخر چون تجربه ای که من باهاش داشتم خیلی فوق العاده بود و کلا کار کردن باهاش لذت بخشه.
در هر صورت از ناقص بودن توضیحات عذرخواهی میکنم اگر سوالی بودن بتونم جواب بدم خوشحال میشم
گالكسي تب بگير.
اون هنگ كردنه به خاطربرنامهه بوده نه گوشي
تازه خودتم ميگه دست بچه بوده
تو روخدا گالكسي تب رو با اين گوشي هاي htc مقايسه نكن گناه كبيره داره
اقلا اگه ميگفتي گالكسي تب يا گالكسي اس يه چيزي....
(تعصب رو سامسونگ ندارم)
:31::31::31: . گلکسی تب عالیه . من که توی نمایشگاه کامیپوتر که رفتم بودم دقیقا 30 دقیقه باهاش کار کردم . اون غرفه ای که این گوشی توش بود داشت از این گوشی با بازدید کننده هاش عکس میگرفت همش چون دست من بود همش از من عکس گرفتم فکر کنم توی روزنامه عصر ارتباط هم چاپم کرده باشن .... در کل وقتی دستت میگیری ول کنش نمیشه ولی ضدحالش صفحشه که led نیست . ولی کیفیتش خویه :10:نقل قول:
تو روخدا گالكسي تب رو با اين گوشي هاي htc مقايسه نكن گناه كبيره داره
سلامنقل قول:
احتمالا LED-backlight هست
نه tft هستش :
Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 600 x 1024 pixels, 7.0 inches
- Gorilla Glass display
نه نوع صفحه نمایش رو نمیگم. اون که درسته LCD هست من بک لایتش رو میگم.نقل قول:
در حال حاضر برای موبایل ها 2 نوع تکنولوژی عمده صفحه نمایش موجوده: یکی پنل LCD مثل صفحه نمایش اکثر گوشی ها و آیفون و گالاکسی تب و IPS و PLS ... و دیگری پنل OLED ها هستند مثل انواع AMOLED ها ...
منظورم اینه که با توجه به این عکس و یه سری اطلاعات دیگه احتمالاً نوع تغذیه نور صفحه نمایش گالاکسی تب LED backlit هست مثل لپ تاپ های جدید که میگن LED ه
.
.
این عکس مربوط به قبل از معرفی رسمی گالاکسی تب هست
سلام
دوستان من قصد خريد اين تبلت رو دارم .
آيا به نظر شما مدل ديگري در همين حدود قيمت مي تونه از اين بتلت بهتر باشه .؟( از برندهاي )
فيمتش هم همين حدود ها باشه .
فقط اينكه من اينترنتش خيلي برام مهمه .
لطفاً راهنمايي كنيد .
برندهای تبلت سازی بزرگی تو جهان هستن ولی تو ایران اسمی ازشون نیست یعنی من اطلاعی ندارم شاید چیزای خوبی پیدا بشهنقل قول:
ipad هست که مدل wifi ش یه 200 تومنی گرونتره و سیم کارت نمیخوره و اینترنت فقط با wifi داره
مدل 3gش هم که 300 تومن بالاتره و نمیدونم gprs داره یا فقط 3g و قابلیت مکالمه هم نداره
سایزشم در نظر بگیر
گلکسی تب 8 گیگ 640 فک کنم گیر بیاد ... قیمت مناسبی داره
سلام.
یک خبر خوب :
Ubuntu هم روش نصب کردن وکردم.:20:قراره اوبونتو ورژن مخصوص نت بوک هم جوری روش پرت کنن که از اول که تبلت بوت میشه دو تا سیستم عامل داشته باشی وبینشون انتخاب کنی.آی چه حالی میده این اوبونتو.فارسی باقلوا ساپرت میکنه.
با موس بلوتوثی که دیگه نگو.
قراره به زودی Honeycomb هم روش پرت کنن:31:
Ginerbread پورت کردن چون فارسی نداره طرفشم نمیرم ولی هانی کومب پیش فرض فارسی داذه این هم سندش.
روی Nook Color پورتش کردن دیدن فارسی داره چه جورم:8:
البته باز هم من این تبلت که نه گوشلت رو به هیچ کسی توصیه نمیکنم.بازار رو میبینی چه خبره یک عالمه تبلت هانی کومبی تو راهه ولی دریع از آیفون وآیپد که یک چیز دیگه هست.:27:
سلام
بچه ها من دیروز از علاءالدین قیمت گرفتم ، کمترین قیمتی که با گارانتی گفتن 630 بود. میخواستم بخرم ولی یارو گفت که باید نمیدونم یه سری چیزا روش نصب بشه و الان هیچی توش نیست و از این حرفا ، که با اینکار قیمتش میشد 700 . گفتم نمیخوام نصب کنی که قبول نکرد خلاصه نخریدم.
حالا میخواستم بدونم واقعا چیزی روش نیست و باید نصب بشه ؟ یا اینکه طرف خالی میبست ؟
خالی بسته.هیچی نمیخواد روش نصب بشه.تو سایتا پر از برنامست که خودت نصب کنی.نقل قول:
دوست عزیز فرد مورد نظر شما منظور خاصی نداشته بنده خدا....فقط می خواسته 70 چوغ نا قابل رو بکنه تو پاچه ی شما.....!!!نقل قول:
و در کل میشه گفت مضخرف گفته....واسه اینکه یه مقادیری شما رو بچاپه...:20:
نقل قول:
کلاً هر نوع گوشی که بخواهی تو علاء الدین بگیری از اینجور حرفها تحویلت میدهند تا حدی هم جدی میگن که 99% آدم ها باور میکنند و پول میدهند بابت این حرف ها. آخرشم 4 تا برنامه مزخرف نصب میکنه که هیچ ارزش نداره. البته با این توضیح که برای اثبات حرفشون اگر پول نرم افزار رو ندی گوشی رو هم نمی فروشند و ... خلاصه کلاً آدم با انصاف تو اون پاساژ تک و توک پیدا میشه. :41::41::41:
Farsi nadaram
vali jalebe in saite hamishe mikhastam bedoonam andaze tablet ha da moghayese ba khaghaz chiye
?
کد:http://www.sizeasy.com/page/size_comparison/30970-Paper-A4-vs-NI-Adam-vs-iPad-vs-Samsung-Galaxy-Tab
دوستان من 11 گیگ بازی وبرنامه ورام وخلاصه هر چی هست ...مجانی:8:
برای گلکسی تب:10:
یارو هفتاد تومان میخواسته برای چی...کلاش:21:
حالا قیمت نرمالش به نظرتون چنده تو بازار ؟
16 گیگ 625....بیش تر بدی ضرر کردی...
32 گیگ 700 ...
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 09:01 AM ----------
من گلکسی تبم رو فروختم آیپد گرفتم.....
670 تومان با مایکروتل و مودم وایرلس دیروز علادین بود
این مودم وایرلس به چه درد گلکسی تب میخوره ؟
اگه خودت مودم وایر لس داری دیگه نیازی نیست بخری...یعنی اینترنت وای فای میخوای:19:نقل قول:
لوازم جانبیش هنوز نیومده تو ایران ؟ مثل کیبورد و کیف ؟
نقل قول:کد:http://---------.ir/Forum/forum174.html
کد:http://---------.ir/Forum/thread5375.html