اینطور که پیداست روش رو پوشوندن و چسب کاری کردن ؛ میتونی با دقت این پوشش رو برداری ببینی روی برد دکمه آپدیت وجود داره یا نه.نقل قول:
در ضمن، اینقدر برای آپدیت برد عجله نکنید، فعلا ضروری نیست ...
Printable View
اینطور که پیداست روش رو پوشوندن و چسب کاری کردن ؛ میتونی با دقت این پوشش رو برداری ببینی روی برد دکمه آپدیت وجود داره یا نه.نقل قول:
در ضمن، اینقدر برای آپدیت برد عجله نکنید، فعلا ضروری نیست ...
فروشنده گفت برای اپدیت ببرم پیشش.
2 مدل داشت یکی 30 تومن یکی 40 تومن که اولی اپدیت نمیشه و دومی اپدیت میشه.
عجب آدم هایی پیدا میشن!نقل قول:
اگه گفته برا آپدیت ببری پیشش احتمالا با پروگرامر می خواد آپدیت کنه !!!
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
فعلا فقط بحث پچ موده که اونم با دانگل های موجود و اوپن منیجر 1.14.2 مشکلی نیست !
ای بابا :41: یعنی اینی که شما دارید از باگ نرم افزاری فرمور استفاده میکنه نه قابلیت سخت افزاری ! :41::41:نقل قول:
من که همون موقع که قرار شد بخرم به همتون گفتم از بازی رایانه بگیرید !! نمیدونم چرا گوش ندادید .
دقیقا سعید راست میگه.منم از همون بازی رایانه گرفتم تا حالا 2 بار آپدیتش کردمنقل قول:
ماله خودش همونی بود که با سی دی اجرا میکرد.یه بار آپ کردم بدونه سی دی اجرا کنه.یه بار دیگه هم همینجوری دیدم برنامه جدیده آپ کردم.:31:
دکمه ریست یا همون حالت پروگرم هم داره که با کامپولوتر:31: راحت آپ میشه
The game hangs up on black screen. Have to manually shut down ps3 with the power button. (Strangely the list marks this game as working on internal but for me it never gets past the black screen, even though i Ripped it via BM1.0 from my own Tekken 6 disc)
دوستان كسي از اين سر در مياره يه توضيحي بده؟
چیزه خاصی ننوشته.نقل قول:
نوشته بازیهایی که توصفحه سیاه هنگ میکنن وباید دستگاه رو بطور دستی خاموش کنن یا با دکمه(مخصوص فت) احتمالا جزء بازیهایی هستن که رو هارد داخلی اجرا میشه.بعد گفته اما ماله خوده طرف هیچ وقت هنگ نکرده.نوشته خودش تکن 6 رو با BACKUP MANAGER ریخته
یعنی الان شما تو اجرای باریها مشکلی نداری ؟نقل قول:
نه والا. هرچی بازی بک آپ گرفتم راحت اجرا شد.من uncharted2 / motor storm 2 / heavy rain / yakuza 3 / end war رو فعلا تست کردم.نقل قول:
فروشنده ها سر این جریان کپی کردن دیگه بازی کرایه نمیدن.
میگن بیار خودمون بریزیم منم که حساس کنسول به جونم وصله!!!:31:
خوب این بازیهای که فریمور جدید میخواد چی ؟با اپدیتش میتونی اونارم بازی کنی ؟نقل قول:
فعلا که آپدیتی واسه دانگل نیومده که رو فرمور 3.42 به بالا کار کنه.من فعلا بازیهای جدید رو رو 360 بازی میکنم تا آپدیت دانگل بیاد.اگه آپدیت بیاد آره میشه...نقل قول:
اینم یه آپدیت جدید که بازیهای psn که از نوع retail هستند رو راحتتر نصب میکنه
تستش کردم مثل باقالی نصب میکنه خیلی توپه.هرکی دانگلش آپدیت میشه از دست نده.
البت هنوز مشکل اجرا به خاطر proceed to playstation store به قوت خودش باقیه.مطمئنا یه راهی واسه اونم پیدا میشه...
وقتی فایل رو دانلود کردین چنتا فایل تو یه فایل زیپ هست که مدل دانگلها رو تو اسم فایل نوشته دقت کنید اشتباه نزنین که فاتحه...
[HTML]http://www.ps3-hacks.com/download.php?id=163[/HTML]
آره بابا اون که یکم کم داره خداییش ولی ترسیدم!!!!نقل قول:
خیلی هم ادعاش میشه!
-----------------------------------------------------------------------------
راستی برا این که اسپم نشه : کسی راهی برا Bypass کردن فریمور داره؟
خوب اینجوری باشه که به درد نمیخوره ؛نقل قول:
البت هنوز مشکل اجرا به خاطر proceed to playstation store به قوت خودش باقیه.مطمئنا یه راهی واسه اونم پیدا میشه...
من بازیهای PixelJunk Eden و Flow رو تا الان بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.. به صورت Full .. آموزش به زودی.
آره اون 2تا میشه.بقیه نمیشه...نقل قول:
PIXEL JUNK , FLOW جزء بازیهای DEBUG هستند ولی خیلی از بازیها RETAIL هستند که اجرا نمیشن و لیسانس میخواد به دیپلمه ها نمیدن:31:
البته PIXEL JUNK هم پولیه.اونی که شما اجرا کردی دموش بوده مگه اینکه پول داده باشی خریده باشی از PSN:31:
ولی خوب روش نصبش خیلی راحتتر شده.شده مثل نصب برنامه BACKUP
دوستان یه سوالی داشتم میشه دیویدی 9 که گرفتیم توش مثلا گیم انفموس هستش رو به هارد داخلی بریزیم و اجرا کنیم ؟ درضمن مال من هارد داخلیش 80 هستش ایا کافی یا باید یه هارد خارجی بگیرم ؟ یه سوال اینکه بهترین مارکی که برای این کار خوب جواب میده هارد خارجی رو میگم چیه ؟؟
عزیزم شما داری فرق بازیهای دمو و Retail رو برای من توضیح میدی؟نقل قول:
PIXEL JUNK , FLOW جزء بازیهای DEBUG هستند ولی خیلی از بازیها RETAIL هستند که اجرا نمیشن و لیسانس میخواد به دیپلمه ها نمیدن
البته PIXEL JUNK هم پولیه.اونی که شما اجرا کردی دموش بوده مگه اینکه پول داده باشی خریده باشی از PSN
شما متن رو خوندی؟ گفتم به صورت FULL ....
OK ؟!
بازی های ریتیل رو با برنامه FTP Server روی دستگاه میریزن و بعد از طریق سایت ps3news پچ یا add-on اون بازی رو دانلود میکنند و بازی میشه فول ...
نه خیر، اینجوری هم نیست که فقط همین 2 بازی اجرا بشند ... Fat Princess هم امتحان شد و جواب داد.
در مورد چیزی که اطلاع نداریم صحبت نکنیم
حالا الان باز یه نفر دیگه میاد شروع میکنه نفی کردن...
موفق باشیم
نه به طور مستقیم ! ولی میتونید فایلهای موجود در DVD رو کپی کنید به هارد PC تون یا هارد داخلی دستگاه. اگه هم بخواین هارد داخلی رو به PC وصل کنید باید یه Hardbox بگیرید و هارد داخلی دستگاه رو داخل اون بزارید و بعد به PC وصل کرده و بعد از اتمام کارتون دوباره به کنسول وصلش کنید.نقل قول:
اگه هم هارد External داشته باشید که دیگه راحته.
حتی میتونید از راه LAN هم بازی هارو از طریق هارد PC به PS منتقل کنید.
بنهد شنیدم قراره با دیتا سرور های خانگی هم هماهنگش کنند که این طوری عالی میشه .نقل قول:
دانگل تو ایران هست؟
قیمت؟
دانگل اورجینال که با استفاده از ضعف سخت افزاری سیستم رو هَک میکنه و در نتیجه سونی نمیتونه با آپدیت جلوش رو بگیره توی ایران نیست . اینهایی که توی ایران هست همگی تقلبی و فقط و فقط وفقط با فرمور 3.41 کار میکنند نه با همه فرمور ها .نقل قول:
دستان فرمت هارد فقط باید fat باشه NTFS نمیشناسه ؟
در حال حاضر تنها فرمت FAT 32 باید باشه!نقل قول:
لعنت برپدر و مادر Open manager , Back up manager , HA CK , Dongle .
Call of duty 6 نسخه ی Back up گرفته شدش هنگ می کنه .
دیگه داره دیوونم می کنه .
بشمر!!!:31:شوخی کردم.گناه داره بابا 90 درصد بازیها مثل هلو اجرا میشهنقل قول:
خودتون بک آپ گرفتین؟رو هارد کنسول یا خارجی؟
يعني pj هاي بازي رايانه هم اپديت نيمشه...؟؟؟:13:نقل قول:
من كه فقط pes 11 و GT5 ميخواستم كه خوشبختانه با اين pJ راحت اجرا ميشه:46:نقل قول:
با همه بازي ها مشكل داري..؟؟؟
1 - این کنسول تازه هَک شده ، تا مشکلاتش بر طرف شده طول میکشه .نقل قول:
2 - دانگل های توی ایران اورجینال نیستند و کلی باگ و سوتی و ... دارند .
3 - صبور باشید انقرد هم حرس نخورید ، سکته میکنید ها :31:
نه نمیشه :13:نقل قول:
Call of duty 6 روی hard داخلی اجرا نمی شه حالا بیرونی رو نمی دونم .
دوستان آدرس جا هایی که بازی کپی می فروشند رو می شه بگن یا P.M بزنن .
ممنون می شم .
برو به آدرس زیر : ( این آقا رضا خیلی کارش درسته!):31:نقل قول:
کد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=14500
خیلی جالب میشه پس !! :11:نقل قول:
====================
دوستان یه لطفی میکنن از تمام مشکلاتی که براشون پیش اومده تا حالا یه لیستی چیزی اینجا بزارن ؟ هم IC های PIC و هم AT90
خوشبختانه ( بزنم جفت پا به تخته! ) من تا حالا مشکل خاصی نداشتم!:31:نقل قول:
ولی یه چیزی که اذیتم میکنه اینه که این PJ ما ( بازیرایانه ) قاب نداره!:31:
وقتی میخوام از کنسول بکشم بیرون احساس میکنم دل و رودش داره در میاد!:31:
:16:نقل قول:
خب خدارو شکر.
اونم بزار من یه گشت بزنم ببینم میشه یه قابی واسش جور کرد یا نه :31:
من میخوام بکشم بیرون با دکمش میگیرم میکشم :31:
خوب ورژن جدید از بهترین منیجر تا کنون یعنی Gaia هم منتشر شد :
Gaia Manager V1.0 RC7
دو فایل در این پوشه هست که که یکی با پسوند BDRip و دیگری GAMEZ هست که به سلیقه خودتون بازی ها رو هر کجا کپی میکنید میتونید هر یک از این دو فایل را نصب کنید.کد:http://psx-scene.com/forums/attachments/f118/19809d1287148298-what-backup-manager-you-using-why-gaia_rc7-zip
دوستان برای اینکه ببینن چه بازی هایی رو دستگاهشون مثل آدم اجرا می شه یا چیکار باید بکنن که اچرا بشه یه سر به این لینک بزنید .
قشنگ نوشته بازی ها رو هارد اینترنال می آد یا اکسترنال ! با کدوم بک آپ منیجر تست شده اینا BM مخفف بک آپ منیجر و om هم منظور اوپن منیجره ، تازه حجم بازی ها هم می تونید ببنید اینجا ... حتی یه سری بازی ها که می ریزین رو هارد و وسطش ممکنه گیر کنه هم توضیح داده شده ...کد:http://www.psjcl.com/gamelist-all
خب همونطور که احتمالا خبر دارین بازی Medal of Honor را که دارای آپدیت 3.42 هست رو بالاخره تونستن با استفاده ازین ه ک بر روی ورژن 3.41 اجرا کنن و این جور هم که مشخصه چند نفری که این رو تست کردن جواب گرفتن و بازی رو تونستن اجرا کنن.
اما تا جایی که من متوجه شدم فعلا دو تا مشکل هست :
یکی اینکه فایل های بازی حتما باید در هارد اکسترنال ذخیره بشه و اگر در هارد اینترنال ذخیره بشه بازی اجرا نخواهد شد.
مورد بعدی دیر LOAD شدن بعضی از قسمت ها در بازی هست که برای یه سری از کاربرا به وجود اومده!
اینم روش خلاصه اجرا برای کسانی که تازه این خبر رو دیدن :
V4 Chip Install Our Hermes Payload (Obviously upgradeable)
2- Edit PARAM.SFO Changing Where It says" 3.4200 and 3.4100, ie to require firware 3.41 Which Is What we use now.
3- Change the Eboot download the pack (Which is the UFC 2010) by the original Medal of Honor
4- Install Manager 2.1 Open and install the game data on external hard disk as the Internal Apparently Does Not Work
5- Update via online via online game
6- Install game data and play
کد:http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/video-medal-of-honor-ps3-working-with-open-manager-on-3-41/
ورژن جدید (open manager 1.17)
[HTML]http://www.ps3-hacks.com/download.php?id=147[/HTML]
هر کی با مادر محترمش قهر کرده یک Open manager , Back up manager , Giga manager یا ییک چیز دیگه ای بیرون داده . :31:
جای این کار ها 3.50 رو H A C K کنند .
اینم ورژن 2.1 برنامه Open Manager :
کد:http://loadfiles.in/xcziu2hvwq0q/OM_v2.1_A.rar
هیچی Back up نمی شه . محیط گرافیکی و کاربری فوق العاده باحالی داره .
دوستانی که می خوان از اینها استفاده کنند ابتدا Back up M و بعد Open manager رو استفاده کنند . بقیه متفرقه هستند . :31: