نقل قول:
آشه ترشه پيدا نكردم ولي آشه ترشي بود ميخواي برات بزارم؟
Printable View
نقل قول:
آشه ترشه پيدا نكردم ولي آشه ترشي بود ميخواي برات بزارم؟
سلام آقای بابک
مرسی خیلی باحالین!!!
شما آشپزین؟؟؟!!!! یا دانشجوی دور از شهرتون!!!
خوش به حال خانومت:20:
ميشه دستور خورش كرفس و قرمه سبزي رو با جزييات بزارين. ساعتي كه طول ميكشه تا جا بيفته رو هم بگيد.ممنون :11:
سلام
اگر امکانش هست نحوه درست کردن هات چاکلت را هم آموزش بدهید :46:
کامبیز
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر: خورشت قرمه سبزی
سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلبله)=یک کیلو
گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان(یا 750گرم با استخوان)=نیم کیلو
لوبیای قرمز یا چشم بلبلی=1/2 پیمانه(100گرم)
لیمو عمانی درسته=3 تا 4 عدد
گرد لیمو=یک قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن=250گرم (یک پیمانه)
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود،بعد سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوییم،آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم. بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیفتد.ممکن است به جای گرد لیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو به خورش بزنیم.
منبع gourmand blogfa.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خورشت کرفسروغن مایع= 100 گرم
مواد لازم:
- پیاز= یک عدد (150 گرم) - گوشت گوسفند= 350 گرم - زردچوبه= 1 قاشق چایخوری - فلفل= 2/1 قاشق چایخوری - رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری - چاشنی خورشت مگی= یک بسته - آب= یک لیتر - کرفس پاک کرده= 450 گرم - سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم - نمک= 1 قاشق چایخوری - آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]1
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را
در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
2
گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با
پیاز 5 دقیقه تف دهید.
3
زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
4
چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
5
آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید.
6
کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید.
7
سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار
ریز خرد کنید.
8
کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید
و به بقیه مواد اضافه کنید.
9
خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
10
آبغوره را اضافه کنید.
11
اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد
امبیز خان این هات چاکلت اصلا چی هستنقل قول:
نقل قول:
سلام
والا چه جوری بگم خوب یه جور نوشیدنی گرم هست اون هم از نوع شکلاتی :34:.... که پودر آماده اش هم تو بسته های تک نفره هستش ولی میخواستم ببینم چه جوری درستش میکنند .
کامبیز
داداشی من چیزی به اسم هات چاکلت پیدا نکردم ولی یه دسر دیدم با شکلات درست میشه ببین به دردت میخورهنقل قول:
دسر شکلات
موادلازم:
خامه 300 گرم شکلات 200 گرم شکر نصف فنجان زرده ي تخم مرغ 4 عدد رنده ي پوست پرتقال يک قاشق مرباخوري کره 50 گرم
شکلات و خامه را روی حرارت غیرمستقیم یعنی ظرف مختوی شکلات و خامه را بالای ظرف ابی که در روی حرارت قرار دارد بگذارید سپس زرده و شکر را با هم ان قدر بزنید تاسفید شود رنده پوست را به این مخلوط اضافه نمایید در انتها کره را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزید و روی ان را با خامه تزئین نمایید
ماريا جون خيلي ممنونم لطف كردين :11:
اوووووووووف
maria42 عزیز
ممنون به خاطر فهرست
خواهش میکنم البته خیلی خستم کرد ولی قابل شما و بچه های انجمن رو نداره:20:نقل قول:
خواهش میکنم نگارجان اگر بازم چیزی خواستی بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کباب مرغ
مرغ یک ونیم کیلو
اب پیاز یک سوم پیمانه یا 1 عدد پیاز بزرگ
سیر تازه یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه یار وغن زیتون
ماست یک چهارم پیمانه
رب گوجه 1 قاشق سوپخوری
پودر لیمو عمانی یک ویک دوم قاشق چایخوری
نمک وفلفل زعفران
در یک ظرف گود اب پیاز واگر خواستیم پیاز بریزیم ان را خلال درشت کرده و با نمک ماساژمیدهیم تا اب بیندازد سپس سیر را ریخته و مخلوط میکنیم در ظرف دیگرن بقیه مواد را ریخته خوب مخلوط میکنیم و سپس به مواد قبل اضافه کرده و مخلوط میکنیم مرغها را به تکه هایی به اندازه جوجه کباب خرد کرده و به مواد اضافه کرده و 12 ساعت در یخچال میگذاریم بعد به سیخ کشیده و کباب میکنیم این غذا تو فر هم کباب میشود ولی من نمیدونم در چه درجه ای باید باشهاگر کسی اشپزی با فر برقی رو بلده یاد بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این غذا لبنانی است در ضمن من خودم درست نکردم چون هم تازه یاد گرفتم هم اینکه کباب پز ندارم هر کی درست کرد مزشو به ما هم بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به به عجب آشپزخونه ای زدیم ها چیزی گیر خودمون این وسط میاد یا نه ؟ :18: یکی نیست بپزه برامون :19:
سلام ماریا جاننقل قول:
دستت درد نکنه
من این پست شمارو به پست اول این تایپک اضافه میکنم تا ملت راحت استفاده کنن
قربانت :10:
نقل قول:
سلام
خیلی ممنونم ، لطف کردید :11:
کامبیز
خواهش میکنم بابک جان من میخوام هربار که چند صفحه اضافه شد لیست غذاهای جدید رو به لیست غذاهای قبلی اضافه کنمنقل قول:
لطفا هر چند روز یکبار یه سری به اشپزخانه بزن ولیست جدید رو جایگزین لیست قبلی کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های انجمن ! مثل اینکه همه تو ن روزه تشریف دارین یا اینکه گرسته نمیشین ؟ بابا بیان یه چند تا دستور غذایی بنویسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی یه سری به اشپزخانه میزنه بنویسه برنامه غذایشون تو خونه چیه معمولا چه غذاهایی میخورن ما توخونمون از بس غذاها ی تکراری خوردیم خسته شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینیم شما چه غذاهایی میخورین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماریا جان دستت درد نکنه بابت لیست:31: ، منم کاملا موافقم که خسته شدیم از این همه غذای تکراری، ولی هر چی هم که غذای اختراعی درست می کنی باز این تکراریا یک چیز دیگه است :27::41:نقل قول:
شما هم اگه خودت مجبور بودی اشپزی کنی از این همه غذاهای تکراری خسته میشدی حالا نگفتی بجز قرمه سبزی و قیمه و مرغ ماکارونی و کباب دیگه چه درست میکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوپ
کره 50گرم
ساقه کرفس 1پیمانه
برگ کرفس 2قاشق خرد شده
جعقری 3قاشق خرد شده
ماست نصف لیوان
شیر نیم لیتر
ارد ذرت 2قاشق
اب 2-3لیوان
نمک وفلفل به اندزه کافی
طرز تهیه
کره را روی حرارت کم نرم کرده ساقه کرفس را ریخته تفت می دهیم سپس برگ کرفس و جعفری را ریخته تفت داده یک لیوان اب ریخته بعد ارد ذرت را در کم اب حل کرده داخل غذا ریخته مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود اگر خیلی غلیظ شد باز هم اب میریزیم میگذاریم بپزد اگر ساقه نرم وسط کرفس ریخته باشیم 20 دقیقه ای می پزد
سپس شیر را در ظرف دیگری میجوشانیم و در اواخر پخت به سوپ اضافه میکنیم
وقتی جا افتاد سوپ را خاموش کرده و ماسترا کمی زده و به غذا اضافه میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماریا جان غذای جدید :31:
مواد لازم:
سیب زمینی پخته=5 عدد
پیاز سرخ شده=3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده=2 قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده=150 گرم
آرد=4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ=2 عدد
مغز نان باگت=به مقدار لازم
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. سیب زمینی های پخته را با گوشت کوب می کوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه می کنیم.
2. نمک و فلفل را افزوده و ورز می دهیم.
3. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در می آوریم.
4. اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت می دهیم و در روغن سرخ می کنیم.
برای خوش طعم تر شدن می توانیم به تخم مرغ نمک و فلفل هم اضافه کنیم.
archi-girl عزیز ممممممممممممممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوپ بوش
مواد لازم
اب گوشت 2لیتر
جعفری
ابغوره 50گرم
رب گوجه 4 قاشق .غ
زردچوبه
کره 100گرم
فلفل دلمه ای 2 عدد
هویج نیم کیلو
کلم برگ نیم کیلو
پیاز 1عدد
بریج 200گرم
طرز تهیه
کره را روی گاز کمی نرم کرده کمی هم رو غن مایع بریزیم باعث میشود که کره نسوزد پیاز را خلال کرده و طلائی میکنیم بعد هوبج نگینی خرد شده را ریخته کمی تفت داره و سپس فلفل دلمه ای نگینی را ریخته تفت داره فلفل سبز و زرد باشد یا قرمز ترکیب ربگی بهتری میدهد بعد کلم را تفت داده سپس اب گوشت یا اب قلم را ریخته وقتی جوش امد بریج را ریخته ومی گذاریم جا بیفتد سپس جعفری و رب و ابغوره را در اخرش ریخته چند جوش که زد اماده است
میتوان بجای کلم بلفور یا شلغم یا چغندر یا سیب زمینی ریخته یا علاوه بر کلم اینها را هم بریزیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماريا جون دستور پخت چند مدل سوفله رو ميخوام.ممنون كه اين تاپيك رو رونق دادي:11:
خواهش میکنم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوفله مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
قارچ مقداری
فلفل دلمه
سس مایونز + سس کچاب
نمک + فلفل + زردچوبه+آویشن
روغن مایع
ابتدا سینه مرغ را همراه با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و یکم پودر سیر (اگه پودر سیر نباشه نصف حبه سیر آبپز با آب خیلی کم که وقتی آماده شد فقط اندازه یک تا ۲ قاشق از آب مرغ باقی مونده باشه بعدش پیاز رو حسابی خردکرده به صورت نگینی بعدش روغن تو ماهیتابه ریخته و پیاز رو توش تفتداده تا رنگش طلایی بشه .سپس قارچ رو خردکرده اون هم به صورت ریز ولی یکم درشت تر از پیاز بعد همراه با پیاز حدود یک دقیقه تفت داده.بعد سینه مرغ آبپز شده رو به صورت مکعب های ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.بعد از اون فلفل دلمه رو باز به صورت نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنیدو تفتدهید.آخر سر هم بهش پودر آویشن یا اورگانو زده .بعد بگذارید یکم خنک بشه .تا اون موقع هم بسته به مقدار موادتون یک تا ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز + ۱ قاشق چایخوری سس کچاب + یکم پودر اویشن را با هم مخلوط و وقتی سوفله خنک شد سس رو با مواد مخلوط میکنیم میگذاریم داخل یخچال تا خنک بشه..این غذا رو بهتره سرد مصرف کنید..میتونید وقتی برای سرو کردن سوفله رو که داخل یه ظرف ریختین روی اون رو با پوره سیب زمینی با خامه ریز به صورت شکوفه ای تزئئین کنید..این غذا رو میشه به صورت ساندویچی هم میل کرد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوفله قارج در پلوپز
ماد لازم
پیاز 2عدد
قارچ1بسته
فلفل دلامه ای 1عدد
بادمجان1عکدد
گوجه 1-2عدد
بیکینگ پودر1ق.غ
ارد 4قاشق
تخم مرغ 5عدد
نمک وفلفل
طرز تهیه
همه مواد را نگینی خردکرده بعد پیاز وقارچ وفلفل دلمه ای را در ظرفی میریزیم سپس در ماهیتابه 1 قاشق روغن زیتون ریخته بادمجان را کمی تفت داده گوجه را ریخته بعد مواد دیگر را بعد مواد را کنار گذاشته با تخم مرغ وارد وبیکینگ پودر مخلوط کرده و سپس در پلوپز 2 قاشق روغن ریخته وته ان را چرب میکنیم بعد مواد را ریخته روی درجه کمرنگ کذاشته 11 دقیقه بعد پشت و رو کرده چند دقیقه بماند اماده است سپس توری کباب را روی پلوپز گذاشته و ان را توی توری برمی گردانیم و می گذاریم مدتی بماند وگرنه عرق می کند بد طعم میشود
نگار جان من خودم تا حالا سوفله نخوردم فقط طرز تهیشو تئوری بلدم اگه خوشمزس بگو منم درست کنم
جوجه چینی
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
زعفران مقداری آب لیمو ۳ قاشق غذا خوری یا لیموی تازه چند عدد
نمک و فلفل + پودر سیر
زیتون بی هسته چند عدد
روغن زیتون برای سرخ کردن
سیخ چوبی چند عدد
طرز تهیه:
اول سینه مرغ رو به قطعات ریز مثل شکل بالا خرد میکنیم بعدش ۱ پیاز رنده کرده و بهش نمک و فلفل و کمی پودر سیر و یک قاشق سس مایونز و زعفرون (البته دیگه با این گرونی زعفرون تو مصرفش صرفه جویی میکنید دیگه...هرگز نشه فراموش ...)و بعدش آبلیمو اضافه میکنیم بعدش مرغها رو داخل اون حدود ۴ ساعت میخوابونید...مرغها رو به ترتیب زیر به سیخ چوبی میزنیم... آها اینو یادم رفت بگم بعدش اون یکی پیاز رو مربع مربع خرد میکنه ۲*۲ سانتیمتر ...حالا مرغ +پیاز + ۱ عدد زیتون بی هسته نشکسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوباره یک مرغ یه تیکه پیاز +یک زیتون ....بعدش توی ماهیتابه روغن زیتون میریزید و با حرارت خیلی خیلی کم اونا رو سرخ میکنید .... (یادتون باشه حرارت ملایم باشه چون روغن یتون خاصیتشو از دست میده)وقتی اماده شد..توی هر بشقاب یک نصف لیمو + جعفری خرد شده +ذرت +نخود فرنگی اگه هم حوصله داشته باشید کنارش پوره سیب زمینی هم درست میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:lilian2323.blogfa.com
سس پيتزامواد لازم:اگر براي تهيه آم مشكلي دلريد به راهنماي سس گوجه فرنگي در پست بعدی مراجعه كنيد.
رب گوجه فرنگي 250 گرم سس كچاب 250 گرم زيره سبز ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري زيره سياه ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري هات سس نصف شيشه كوچك آويشن شيرازي ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري پودر سير 1/4 قاشق چايخوري پودر خردل 1/4 قاشق چايخوري سس مايونز 1/2 استكان
سس گوجه فرنگيمواد لازم:
طرز تهيه:
- رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
- روغن مايع 1/2 قاشق چايخوري
- شكر 1 قاشق غذاخوري
- نمك 1/4 قاشق چايخوري
- سركه 2 قاشق غذاخوري
- آبليمو 1.5 قاشق غذاخوري
تمام مواد را با هم مخلوط كرده روي گاز گذاشته تا از اطراف سس بجوش آيد در اين جا شعله را خاموش كنيد. اگر مواد سفت بود كمي آبليمو يا سركه استفاده كنيد و اگر شل بود از رب استفاده كنيد البته قبل از اينكه روي شعله بگذاريد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:yadbegir.com
وای این تاپیک کجا بوده تا حالا
من مردم از بس ماکارونی و مرغ خوردم(آخه بلد نیستم چیزه دیگه ای)
چند بار از رو کتاب آشپزی خواستم درست کنم ولی ....
حالا میگردم اینجا یه آسونشو درست می کنم نتیجه رو میگم
(من پسرم 18 بخاطر اینه که آشپزی بلد نیستم البته خواهرم 17 اون از من بدتره :31: )
تا بعد ....
اشپزی هیچ کار ی نداره فقط یه کم باید تنبلی رو کنار گذاشتنقل قول:
یه کم هم علاقه میخواد یه کم هم تجربه
ترکیب همه اینا میشه چییییییییییییییییی!!
یه غذای خوشمزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غذاهاتون خیلی مخلفات میخواد.
یه چیزی هم بزار که به درد دانشجوی بدبخت هم بخوره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویاتشم اینا باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تخم مرغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تخم مرغ
3- تخم مرغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- تخم مرغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
n- سیب زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n+1- پیاز
n+2- همبرگر آماده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-تخمرغ عسلی :31:نقل قول:
2-تخم مرغ سفت:31:
3-تخمرغ خام :31:
4-تخمرغ با سوسیس:20:
5-تخمرغ با گوجه(املت):20:
6-تخمرغ با سیب رمینی(کوکو):20:
7-تخمرغ با شکر(خاگینه):2:
8-تخمرغ با خرما:20:
ای وای خدا مرگم بده ا:27:اصل کاری رو یادم رفت نیمرو!!!!!!!
گرچه اخرش که خودکشی کردی اینا دیگه بدردت نمیخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مواظب باش موقعی که درست تمام شد شکل تخمرغ نشده باشی:31:
دوست عزیز حالا از شوخی که بگذریم سعی میکنم برات غذاهای ساده رو پیدا کنم البته چند نوع پیتزای دانشجویی در صفجه 11 هست ببین اونا بدردت میخوره
آقا ممنون میشم چون دیگه اسم تخم مرغ که میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رفتم یه نگاه به پیتزاهات بندازم شاید تونستم امروز درست کنم.
دمت گرم!
ماريا جون غذاهاي خارجي هم بلدي مثلا غذاهاي ايتاليايي.اگر بلدي دستورش رو بذار.چند سوال.............. تو چند ساله داري آشپزي ميكني؟آشپزي رو از كجا ياد گرفتي؟به نظرت يكي كه مبتديه مثل من از كجا شروع كنه ياد بگيره كتاب يا همين جا يا يه طور عملي؟؟؟
:angry:از کی تا حالا اقایون اسم ماریا رو خودشون میذارن
عزیزم من قبلا تفننی اشپزی میکردم منتها مادرم چند ماهیه به رحمت خدا رفته اند مجبورم خودم اشپزی کنمنقل قول:
من سعی میکنم بیشتر برنامهای اشپزی تلویزیون رو ببینم و اونا را یادداشت کنم
و هر جا هم غذای خوشمزه ای میخورم حتما میپرسم که چه جوری درست شده
یا از توی سایت یه سری غذاهای جدید رو پیدا میکنم
در اشپزی مثل هر کار دیگه ای تجربه خیلی مهمه در ضمن باید خودت خلاقیت هم بخرج بدی مواد رو عوض کنی یا کم کنی یا اضافه کنی یا روش پخت بعضی ها ر و عوض کنی ببینی چه جوری درست کنی خوشمزه تر میشه
اگر هم بخوای حرفه ای بشی که باید بری کلاس اشپزی
غذاهای خارجی خیلی کم بلدم چون فکر میکنم با ذائقه ما ایرانیها زیاد جور نیست
ولی اگر بخوای برات میگردم ببینم چیزی پیدا میکنم:11:
خدا رحمتشون كنه. خيلي ممنون :11: يه سايت ميخوام كه طرز تهيه غذاهاي ايراني رو داشته باشه از ساده ترين تا سخت ترين. اگر سراغ داري آدرسش رو برام بذار بازم ممنون خيلي لطف كردي.نقل قول:
سلام
غذاي مخصوص شب هاي جمعه دانشجويي
1- در يخچال را باز کرده و با قيافه اي دپرس شده در يخچال را مي بنديد (چون توي يخچال چيزي نبود :19: )
2- در کنار يخچال زير ميز را نگاه کرده ، مقداري پياز همراه با سيب زمني پيدا مي کني ، سپس اندکي فکر
کرده و سيب زمني را داخل کتري!! روي اجاق مي گذاريد.
3- پس از 1 ساعت به سراغ کتري رفته و مقداري سيب زمني ترکيده مي بينيد و 2باره دپرس ميشويد :18:
4- سيب زمني ها را برداشته ، پوست کنده و در ماهي تابه عقده خود را بر سر سيب زمني خالي کرده .
5- اکنون سيب زمني هارو همراه با اندکي روغن (خيلي کم ، چون گرونه) و نمک (از سلف باشه بهتر و ارزون تره :27:)
روي اجاق گذاشته و آن را طبخ مي دهيد ، سپس پس از مدتي آن را برداشته و مورد استفاده قرار مي دهيد ، اگر در
طي مسير آشپز خانه تا اطاق چيزي از ان باقي بماند!!
6- در ضمن اگر سس خواستيد مي توانيد رب گوجه را همراه با سس گوجه فرنگي و فلفل و اندکي آب جوش (حدود 90
% آب جوش :46: ) مخلوط کرده و در موقع طبخ به آن مي افزاييد.
با اميد موفقيت براي شما پس از خوردن غذا به تاکسي تلفني تماس گرفته و به اولين اورژانس مراجعه کنيد :2:
با تشکر
(اگر خواستيد مي تونيد اين غذارو به همين صورت درست کنيد و بخوريد ، البته بدون قسمت هاي طنز :31: )
دستور آشپزي : مهران (برادرم:10: )
نويسنده : احسان :5:
باي:40:
احسان جون یادم باشه دعوتت کنم
غذای عروسی ما رو هم تو بپزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]