دوستان ببخشيد كسي خوابگاه يا پانسيون دانشجويي پسرونه خوب و اخلاقي توي تهران سراغ داره ؟ ترجيحا تحت نظر دانشگاه هم باشه ممنون پيشاپيش
Printable View
دوستان ببخشيد كسي خوابگاه يا پانسيون دانشجويي پسرونه خوب و اخلاقي توي تهران سراغ داره ؟ ترجيحا تحت نظر دانشگاه هم باشه ممنون پيشاپيش
اگر امکان داره لطفا در خصوص گرفتن خوابگاه یا پانسیون یا هر چیز دیگه!! برای دانشگاه در حدود کریمخان و اینا توضیح بدین....(دانشگاهم اونجاست، خوابگاه رو هرجایی که هزینهی رفت وبرگشتم زیاد نشه میگیرم!!)....
دوستان اگه كسي اطلاع داره بگه :n28:نقل قول:
باید برید از خود دانشگاه جویا بشیدنقل قول:
دانشگاه هيچ جوابي ندادن فقط گفتن كلا آزاد تهران خوابگاه نداره :n29:نقل قول:
شاید بتونید توی دانشگاههای دیگه ببینید اگر ظرفیت خالی بمونه واسشون برید اونجا.نقل قول:
یا خوابگاهای خصوصیی
نیازمندی های همشهری رو دیدی؟نقل قول:
در صفحات مربوط به اجاره یک بخش هم مربوط به پانسیون ها هست. حالا دیگه محیط کدومشون مناسبتره الله اعلم.
باید حضوری مقایسه کنی
ممنون ، دانشگاه هاي ديگه بشه كه عاليه ولي بعيد مي دونم ،نقل قول:
در مورد خوابگاه خصوصي هم منظور من همينه كه اگه دوستان تجربه دارن توي اين زمينه كدوم خوابگاه يا پانسيون بهتره
ممنونم ، چشم حتما مي بينم انشاا... حداقل يه ترم رو از لحاظ جا مشكلي نداشته باشم تا بعدش ببينم چي ميشه ....نقل قول:
یه سر به یکی دو تا مشاور املاک هم بزنی بد نیست..بعضیاشون مورد مناسب سراغ دارن.نداشته باشن هم راهنمایی میکنن کجا پیدا میشه
دوستان کدوم یکی از دانشگاه های ازاد تهران خوابگاه داره ؟
بعد امثال مثل پارسال میشه رشته های مثلا مهندسی شیمی که جزو رشته های زیر گروه ریاضی هستند رو منی که تجربی هستم بخونم ؟ تو ازاد البته :)
سلام بله میتونید مشکلی نیست-البته در گروه تجربی ه ممیتونید شیمی کاربدری رو انتخاب کنید ...نقل قول:
هیچکدوم از دانشگاه ازاد های تهران خوابگاه نداره ؟!!!!!
دوستان کسی نمیدونه کدوم یکی از دانشگاه ازاد های تهران خوابگاه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه پسر ! از بندرعباس دارم میام تهران !
وضعیت خوابگا های امیرکبیر چجوره؟
سلام دادا من خودم امیر کبیرم تقریبا پارسال بیشتر خوابگاه ها رو رفتم تعریفی اصن نیسن تنها مزیتی دارن اینه که به دانشگاه نزدیکه همین اگه در کل یه کم سوسول باشی بد جوری ضد حال میخوری اگه سوال دیگه داری بپرسنقل قول:
د
شهید بهشتی وضعیت خوابگاهاش چه طوریه؟
خوابگاه های اکثر دانشگاه های تهران به جز دانشگاه تهران و امیر کبیر مشکلی ندارن ولی شهید بهشتی دوستم میگفت بستگی داره فنی باشی یا تجربی در کل به تجربی ها بیشتر میرسن حالا بیشتر تحقیق کننقل قول:
من برادرم تو دانشگاه شاهرود بود فک میکنم عضو بسیجم بود اما با اینکه من کوچیک بودم یادمه که مجبور شدیم خونه اجاره کنیم واسش!نقل قول:
واسه همه اینجوری بوده :n05:
سلام
وضعیت خوابگاه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران برای پسرا چه جوره؟
به من ممکنه بدهند؟ (ما از این بسیجی مسیجی ها و ... نیستیم) برای چه مدت؟ خوابگاهشون خوبه یا نه؟
ظرفیت به اندازه داره یا باید سریع اقدام کنم که پر نشه؟
ممنون
خوابگاه دانشگاه تهران چه مشکلی داره ؟!نقل قول:
خوابگاه های اکثر دانشگاه های تهران به جز دانشگاه تهران و امیر کبیر مشکلی ندارن
سلامنقل قول:
خوابگاه هیچ دانشگاهی برای بسیجیان اولویت نداره ....
خوابگاهها تنها با اولویت دخترها نسبت به پسران و اولویت دانشجویان شهرهایی دور به نسبت نزدیک هست ...
بنده خدا ها فنی ها که پارسال اومدن خوابگاشون تازه داشت ساخت و ساز ش تموم میشد بعدش اکثر اتاق ها ده نفره بود در حالیکه 6تا کمد داشت کلا وضعشون جالب نبود اما قابل تحمل بودنقل قول:
سلام به همه!
آقا میخواستم بدونم به شبانه ها هم خوابگاه میدن یا اذیت میکنن.
همين روزانه ها رو با كلي زحمت و اذيت بهشون خوابگاه ميدن چه برسه به شبانه!نقل قول:
ولي اگه كلان شهرها باشين راحت ميتونين خوابگاه هاي سطح شهر اسكان پيدا كنين
خوابگاه دانشگاه شریف بهتره یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟
دوستان اصفهان نوشته خوابگاه نمیده برای سال اول هر دو ورودی درسته؟
کسی خبر داره؟ تو شرایطش یه بار نوشته کلا نمیده دوباره میگه زیر 500 میده! بعد به دانشجوهای زیر 100 کیلومتر نمیده! یعنی بالا 100 میده؟!
خداییش آدم نمیدونه انتخاب رشته کنه فکر خوابگا باشه فکر ..
دانشگاه اصفهان
1-اين دانشگاه در سال اول ورود دانشجو (دو نيمسال)، فاقد خوابگاه براي برادران بوده و در صورت امكان صرفاً در خوابگاه خودگردان (خوابگاه
خصوصي با هزينه هاي آزاد ) اسكان داده مي شوند.
2- به 60 % از خواهران واجد شرايط خوابگاه تعلق مي گيرد.
3- حداكثر زمان استفاده از خوابگاه برابر با دستورالعمل وزارتي صرفاً در ترم هاي مجاز تحصيلي مي باشد.
4- به دارندگان رتبه هاي زير 500 آزمون سراسري خوابگاه ارائه مي شود.
5- به دانشجويان نوبت دوم (شبانه)، ميهمان، انتقالي، بورسيه، مجازي، نيمه حضوري، شاغل ارگان هاي دولتي و بخش خصوصي و
بومي (فاصله زير 100 كيلومتر تا شهر اصفهان) خوابگاه تعلق نمي گيرد.
6- اين دانشگاه فاقد خوابگاه متأهلي مي باشد.
سلااامم..
تو دفترچه ی امسال اکثرا نوشتن دانشگاه ها تعهدی در قبال خوابگاه ندارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟
ینی چی؟؟؟
ینی اصلا خوابگاه نمیدن؟؟؟
توروخدا بگین؟؟
کمکم کنید!!:n14:
آقا اصلا اگه خوابگاه نمیدند اصلا چرا اینهمه دانشگاه زدند خب مگه ما مسخره ایم؟ هی میگند علاقه علاقه ما میریم رشته رو بزنیم همشون نوشتند تعهد نداریم ! دوستان یکی که تجربه داره اینا که تعهد ندارند خوابگاه میدند یا نه؟:n28:نقل قول:
آره بابا؛ نگران خوابگاه نباشید..نقل قول:
مثلا صنعتی اصفهانم که بزرگترین دانشگاه ایرانه و کلی اتاق خالی و اضافه داره؛ میگه تعهدی در قبال خوابگاه نداره... زیاد جدی نگیرید..:n02: البته دانشگاه به دانشگاه فرق داره...
اونایی که میگن تعهدی نمیدیم اکثرا الکی میگن. میگن تعهد نمیدیم تا دو روز دیگه گیر نیفتن که چرا خوابگاه ندادن. ولی در کل ما که ندیدیم به کسی خوابگاه ندن. دانشگاه ما که به همه حتی بعضی از کرجی ها خوابگاه دادن ( که اکثرا با مترو تا تهران میان )، دیگه چه برسه به شهرستانهای دورتر.
بقیه دانشگاهها هم نشنیدم کسی بگه مشکل خوابگاه داشته باشه.
موفق باشید
ینی دانشگاه هایی مثل اراک وقم و زنجان سنندج و کرمانشاه و همدان خوابگاه میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تورو خدا کمکم کنید
خیلیییییییییی واسم مهمه!!!
درستش همون بند اوله، دو ترم اول خوابگاه خودگردان داره در سطح شهر، از ترم سوم میاید توی خوابگاه خود دانشگاه، اما خب اگه رتبه ی زیر 500 باشید از همون اول خوابگاه تو خود دانشگاه میریدنقل قول:
بچه ها از کجا میشه فهمید یه دانشگاه خوابگاه داره ؟ توی دفترچه نوشته ؟ آخه من چیزی نمیبینم : دی
دانشگاه سمنان یا فردوسی یا شیراز خوابگاه دارن ؟
و اینکه این خوابگاه رو به تمام دانشجو های روزانه یا شبانه میدن ؟
بند 5 چی؟نقل قول:
من خوزستانم به بالا 100km میدن؟
دو ترم اول که نه، یعنی خوابگاه داره تو سطح شهر ولی خود گردانه و هزینه اش آزاده، اما از ترم بعد خوابگاه داخل خود دانشگاه میریدنقل قول:
فردوسی و شیراز که خوابگاه دارن؛ خوبشم دارن..نقل قول:
اول به روزانه ها میدن؛ اضافه اومد به شبانه ها هم داده میشه.
البته تو دانشگاه ما، از ماها که روزانه ایم، تقریبا 120 میگیرن؛ از شبانه ها حدود 400 یا 500 ...:n02: وای خوابگاه اونا بهتر از جای ماست...
اراک خوابگاه میده. دفترچه رو چک نکردم ولی فکر کنم چهار ترم اول خوابگاههای خودگردان و چهار ترم دوم دولتی. اگه بخوام کلی بگم، خوابگاههای خودگردانش خیلی جالب نیست، ولی دولتیهاش خوبن خوشبختانه. ممکن هم هست که همین خوابگاه دولتی به خاطر معدل خوب و بعد مسافتی، یه ترم زودتر به شما تعلق بگیره. خودگردانها فکر کنم الان حدوداً ترمی 350 میگیرن.نقل قول:
ینی دانشگاه هایی مثل اراک وقم و زنجان سنندج و کرمانشاه و همدان خوابگاه میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تورو خدا کمکم کنید
خیلیییییییییی واسم مهمه!!!
اگه جزئیات بیشتری لازم داشتین پیام بدین.
دانشگاه بوعلی همدان برای ورودی ها، خوابگاه داخل دانشگاه میده. برا سال اول و احتمالا سال دوم. سالای بعدی خوابگاه های خود گردان سطح شهر هست.نقل قول:
بچه های کسی از وضعیت خوابگاه های دانشگاه های علم و صنعت یا خواجه نصیر خبر داره؟
سلام
من شبانه دانشگاه کاشان ارشد قبول شدم.کسی نیست اونجا بخواد خونه بگیره یا نیاز به هم خونه داشته باشه؟