سلام دوستان
من يک Kdl-Ex700 46 خريدم
وقتی ميخوام فيلم از رو usb با زير نويس فارسی (فايل زير نويس پسوندش .SRT) هست ببينم ظاهراً فونت رو نميشناسه و
به صورت نا مشخص نشون ميده
آيا راهی داره که اين مشکل درست بشه ؟
Printable View
سلام دوستان
من يک Kdl-Ex700 46 خريدم
وقتی ميخوام فيلم از رو usb با زير نويس فارسی (فايل زير نويس پسوندش .SRT) هست ببينم ظاهراً فونت رو نميشناسه و
به صورت نا مشخص نشون ميده
آيا راهی داره که اين مشکل درست بشه ؟
با سلام
من یه 46ex710 دارم. مشکلم توی اتصال به کامپیوتر بوسیله کابل شبکه هست. من تلوزیون رو مستقیما با کابل به کامپیوتر وصل کردم.
تلوزیون ظاهرا به کامپیوتر شناخته میشه اما اجازه ساختن homegroup توی کامپیوتر به من داده نمیشه. شبکه هم به صورت Unidentifide نشون داده میشه. خیلی امتحان کردم. آخرین خطایی که داده مربوط به IPv6 هست. کسی می دونه این مشکل رو چطور میشه حل کرد؟
می بایست از زیرنویس sub/idx (استخراجی از DVD) استفاده کنید یا اینکه زیرنویس رو با فیلمتون یکی کنید که این یکی نیاز به برنامه داره.نقل قول:
مطمئنید فایلهاتون divx هستن.؟نقل قول:
برای رجیستر کردن اون فایل ویدئویی رو دانلود و پخش کردید؟
ببینید من گفتم که اگر کدک درست باشه با تغییر پسوند میشه پخشش کرد.مثلا شما فایلهای DAT رو که از VCD میگیرید نمی تونید اینجا پخش کنید چون تلویزیون کلا این فرمت رو نمیشناسه ولی با تغییرش به MPg مشکل حل میشه .نقل قول:
این AVCHD هم نوعی کدک تصاویر HD هست که اتفاقا توسط خود سونی توسعه داده شده.
سلام
دوستانی که Ex710 یا Ex700 دارند ایا این مدلها هم مانندEx500 فیلمهای قابل پخش در usb را که رزولیشن پایین دارند کوچک نشان می دهد
برای من که کوچيک نيستنقل قول:
سلام . من دستگاهم رو ریست کردم . بعد از اون شبکه 6 رو دیگه نمیگیره . نگاه کردم همه شبکه ها روی channel 38 هستش فقط شبکه 6 روی channel 32 . ولی هرچه سعی میکنم این شبکه رو هم ببرم توی کانال 38 نمیشه و بعد از تغییر کانال از 32 به 38 دوباره به منو که میرم میبینم روی 32 هستش . البته من 3 تا ex700 دارم که هر 3 این مشکل رو داره . ممکنه کمک کنید
با تشکر
سلامنقل قول:
چون این اولین پست من در سال جدید هست همینجا سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم.
برای رفع مشکل باید کانال تعویض بشه و همونطوری که گفتین مستقیما" نمیشه شما همونجا که می خوای کانال رو عوض کنی برو و scan up رو بزن تا کانال بعدی پیدا بشه و چک کن ببین شبکه 6 هم دریافت شده یا نه اگه بود تو اون ستون سمت چپ کانال 6 رو select کن و در قسمت سمت راست به اون شماره 6 بده و select کن.
راستی از 3 تا تی وی چطوری استفاده میکنی؟
سلامنقل قول:
بله من فایل رو از سایت گرفتم توی تلویزیون پخش کردم در قسمتی که قبلا توی تلویزیون کد داده بود الان می نویسه این تلویزیون رجیستر شده و دیگه کد نیست
در خصوص اینکه فایلمم دایوایکس هست با همین نرم افزاری که از سایت گرفتم و هم از نرم افزار کنورتور استفاده کردم و فایل رو به دایوایکس تبدیل کردم اما از یواس بی تنها فایلی که پخش میکنه همون فیلمیه که از سایت دانلود کردم برای رجیستر
بعد در خصوص تغییر فایل dat به mpg ایا باید از کنورتور استفاده کرد یا روش خاصی داره یا با ری نیم میشه این کار رو کرد میشه با جزئیات توضیح بدید
ممنون
منظور دوستمون این بوده که اگه کدک یکی باشه با تغییر پسوند درست میشه اما در غیر اینصورت کانورتر میخوادنقل قول:
دقیقا منظور همین بوده :10:نقل قول:
من وقتی می خوام کدک یک فیلم رو کنترل کنم،چون برای پخش روی windows 7 از Kmplayer استفاده می کنم، با استفاده از ALT+J پنجره ی Info رو میارم بالا و codec رو کنترل میکنم که چیه.شما هم همین کار رو بکنید ببیند کدک همون Divx هست؟
حداکثر حجم فایل چقدر باید باشه ؟
من یه فیلم رو 10 دقیقش رو با رزولوشن 1080p تبدیل کردم و راحت پخش کرد
بعد زدم کل فیلم رو با همون تنظیمات کانورت کنه .حجم فایل نهایی 3.8 گیگ شد (جوری تنظیم کردم که روی Fat32 بشه کپی کرد )
اما پخشش نکرد
مرسی درست شد.نقل قول:
به راحتی . 2 تا تو خونه خودم . یکی خونه مادرم . و از دیشب یه ex710 خونه خواهرم
نقل قول:نقل قول:
سلام
فایلهایی که دارم dat هستند و توی اطلاعاتش زده mpeg اما با ری نیم پسوندش عوض نمیشه میشه لطف کنید بفرمائید چطور پسوند رو عوض میکنید
ممنون
خب مون Rename دیگه!!نقل قول:
اگه ویندوز 7 هست وقتی Rename رو میزنید برید آخر اسم فایل و Dat رو پاک کنید و Mpg بنویسید.
شاید هم شما نمی تونید پسوند رو ببینید چون Hideشده ؟اگه که اینطوره تو Folder Option تیک Hide Extension ....رو بردارید.
دوستان واسه دریافت امواج دیجیتال باید از چه آنتنی استفاده کرد ؟
اصلاً آنتن میخاد ؟؟
آنتنش مخصوصه یا همون آنتنه آنالوگه ؟؟
اینطور که من از مسئولین صدا و سیما شنیدم نیازی به تعویض آنتن نیست و با همون آنتن های قدیمی میشه دیجیتال گرفت.نقل قول:
سلام دوستان
من سوني اي ايكس 600 دارم ميخواستم از اهل فن بپرسم كه تفاوتش با اي ايكس 700 چيه؟ در ضمن 5 ماه قبل از بانه به قيمت 1440000 تومان خريدمش
با تشكر
آپدیت جدید برای EX710 دیروز به تاریخ 25/1 /90 تو سایت سونی اومده
»14-04-2011 System Software Update (Version PKG4.099GTL-0108)کد:http://www.sony-asia.com/product/kdl-40ex710
»14-04-2011 System Software Update (Version PKG4.099GHL-0108)
»14-04-2011 System Software Update (Version PKG4.099GAL-0108)
کد:http://www.sony-asia.com/site/showtab.action?site=hp_en_AP_i&product=KDL-40EX710&tabname=support
سلام برای دریافت کانال دیجیتال زبان را انگلیسی قراردهید و کشور سنگاپور را انتخاب کرده سپس سرچ کنید برای پخش فایلهای ویدیویی هم اپدیت را از سایتبگیرید اول مدل دستگاه خود را سرچ کنیدکد:http://www.sony-asia.com/support/download/product/kdl-46ex710/modelfirst
دوستان مطمئنید برای گرفتن کانالهای دیجیتال آنتن آنالوگ کافیه ؟؟
بله:31:مطمئن باش کافیه.نقل قول:
مرسی !
پس برم فردا یه آنتن بخرم تست کنم :دی
حالا که بحث خرید پیش اومد یکم بیشتر راهنماییت کنم.نقل قول:
در مناطقی که قدرت فرستنده خوب باشه با یک آنتن رومیزی کوچک هم براحتی میگیره ولی برای اطمینان و ثبات بیشتر بهتره از آنتن هوایی استفاده بشه.
من خودم از این آنتنهای ساده(بدون بوستر) با روکش سفید پلاستیکی گرفتم که حدود نیم متر طولشه و روی تراس طبقه دوم نصب کردم و با اینکه نسبت به جهت فرستنده پشت ساختمان قرار گرفته ولی گیرندگی خیلی خوبی داره شما هم اگه در جایی هستی که کیفیت و قدرت فرستنده خوبه یک آنتن کوچک ولی با کیفیت تهیه کنی کافیه .
آقا من آنتن خفاشی(بوستر دار) استفاده کردم و علاوه بر دریافت از فرستنده استان قزوین،کانالهای فرستنده کرج و گاهی اوقات قم رو هم دریافت میکنم(قم ضعیفه بیشتر وقتا قطعه).نقل قول:
ex 710 بهتره یا ex700 ؟
زیاد فرقی نمیکنه. بیشتر تو دیزاین متفاوتند.نقل قول:
هر دو تا Edge LED هستند و مشکل ابری شدن رو دارند.
کلا tv 40 یا 42 اینچ چی بگیرم نمه عمر پنل بال باشه کلان خو باش هروز نبریمش تعمیر گاه مسه سامسونگا؟؟
این مشکل ابری شدن دقیقا چی هست؟نقل قول:
اگه نیما عمر خوب بخوای باید بری سراغ پلاسمانقل قول:
نیمه عمر پلاسماها معمولا 100.000 ساعته ولی LCD و LED حدود 60.000
مدل 42v20 پاناسونیک از همه نظر عالیه
بالاترین کنتراست
روشنایی خوب
رنگهای طبیعی
بدون مشکل زاویه دید
وضوح حرکتی بالا
مصرف برق کم مثل LCD
بدون افت کیفیت
سلامنقل قول:
ممنون
مشکلم حل شد
اگر رفتیم داخل منوی مخفی ساعت کارکرد رو که نشون نمیده ! ظاهرا تعداد دفعات روشن شدن تلویزیون رو میشه فهمید ؟تعداد دفعات بوت کدوم یکی از اون گزینه هاست که میاد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون توروخدا یکی جواب بده من یک تلویزیون گرفتم میخوام ببینم کارکرده نباشه ، تمام جاهاشو نگاه کردم گردو غبار و این چیزا نبود ولی با صحبتهایی که شده ( تاپیک های مختلف ) به شک افتادم ، میخوام مطمئن بشم !نقل قول:
باسلام من 46 اینچ 710 گرفتم لطفا نرم افزار آپ دیت و فریمور آنرا برایم بذارید با تشکر
سلام دوستان من میخوام یه ex710 40 f'dvl ldo,hsjl kzvj,k, fndn:11:
ما كه دقيق نفهميديم چي گفتينقل قول:
ولي اگر ميخواي ex710 بخري بهترين مدل در سوني ها رو انتخاب كردي از نظر كيفيت تصوير:
كامنت هاي پايين اين صفحه رو بخون كامل متوجه ميشي
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/340-everything-you-should-know-about-led-tv-local-dimming-led-edge-lit-full-lit/340-everything-you-should-know-about-led-tv-local-dimming-led-edge-lit-full-lit?cpage=20
سلام
من یه 710 دارم . کسی میدونه چطوری میشه اینترنت اینو به کار انداخت ؟ البته نمیدونم اصلا چی هست این اینترنت ویدئو :41:ولی خیلی دوست دارم بفهمم:31: . لطفا در مورد این گزینه ولی روش به کار انداختنش :8:توضیح بدید .
اونجوری که من شنیدم این امکان توی ایران غیر فعاله و شما فقط و فقط از قابلیت شیرینگ در شبکه داخلی خونه یا مکانی که تلویزیون توشه میتونی استفاده کنی و نه جای دیگه:2:نقل قول:
مسئولین محترم خواهش میکنم جواب بدید.نقل قول:
توی سایت سونی خاورمیانه میتونی بگیرینقل قول:
من وارد سایت Divx میشوم کد Divx تلویزیون را هم یاداشت کردم ولی نمی دونم سریال را کدام قسمت باید وارد کنم تا فرمت Divx در LED فعال بشه .لطفا یه راهنمایی بفرمایید باسپاسنقل قول: