بعد از 45 سال قهرمان شدنتون بخاطر داورا بود تو بازی با چلسی (البته واسه مورینیو احترام خاصی قائلم)... همونم بسّه :دينقل قول:
چه حالی میده 2تا تیم ایتالیایی برسن فینال تا روی این اینگلیسیا کم بشه :20:
Printable View
بعد از 45 سال قهرمان شدنتون بخاطر داورا بود تو بازی با چلسی (البته واسه مورینیو احترام خاصی قائلم)... همونم بسّه :دينقل قول:
چه حالی میده 2تا تیم ایتالیایی برسن فینال تا روی این اینگلیسیا کم بشه :20:
به علاوه محروم کردن ناجوانمردانه ریبری و آقای روزتی و پلاتینینقل قول:
ریبری رو قبول دارم ... ولی اینتر هر چی بود تو فینال خوب بازی کرد و بــرد !نقل قول:
به علاوه محروم کردن ناجوانمردانه ریبری و آقای روزتی و پلاتینی
بله اینتر بازیشو کرد ولی از عوامل بیرونی هم نهایت استفاده رو کردشنقل قول:
شرایط بایرن و اینتر اصلا برابر نبودش
آرزو بر جوانان عیب نیست دوست من :دی:27:نقل قول:
نقل قول:
:31::31::31::31::31::31:
اخه كدوم فصل فينال ايتاليايي بوده كه اين دومين بار باشه؟؟؟؟
كلا ايتالياييها از انگليسيها حرص دارن....چند سال قبل رم از يونايتد 7-2 خورد....پارسال هم ميلان 7-2.....
البته جفتشون از تيم هاي خوبن مخصوصا ميلان امسال خيلي قوي هست....ولي فينال ايتاليايي يكم دور از واقعيته....اين رو قبول كنيد....اگه قرار باشه تيم هاي فينال از يك كشور باشه يا انگليس هست يا اسپانيا...از ايتاليا امسال ميلان ممكنه يكي از پايه هاي فينال باشه....
صرفا جهت اطلاعات عمومی میگم که سال 2003 فینال بین آث میلان و یوونتوس برگزار شد که میلان در نهایت در ضربات پنالتی قهرمان شد:31:نقل قول:
اخه كدوم فصل فينال ايتاليايي بوده كه اين دومين بار باشه؟؟؟؟
البته نمیخوام بحث راه بندازم ولی شما هم دیگه داری خیلی تیمای ایتالیایی رو پشمک فرض میکنی:31:
تو اون سال ميلان رو ميدونم كه قهرمان شد...ولي نميدونم با كي بود:31:
به هر حال حق با ماست چون اخرين فينالي كه 2 تيم از يك كشور بودن 2008 بود...منچستر چلسي كه در نهايت منچستر قهرمان شد تو پنالتي:40:
من تيمي رو پشمك فرض نكردم خوبه حالا كلي از ميلان تو پستم تعريف كردم...پست رو خوب بخون بعدا پست بده
این نامردا بازی منچستر رو نشون نمیدن .:41:
به جاش بازی بارسا - پاناتینایکوس رو نشون میدن .
مگه نمیدونی حاج عزت طرفدار اسپانیاس!:31:نقل قول:
به نظر من برای 14سپتامبر باید بازی تاتنهام- برمن رو نشون بدن یا لیون-شالکه اگه فقط نظرشون روی حساسیت یه بازی هستش(که نیستش)
چون نتیجه بازی هایی مثل منچستر و رنجرز و بارسا و پاناتینایکوس مشخص هستش.
ولی برای 15 باید حتما بایرن-روم رو نشون بدن
باید تاتنهام-برمن پخش بشه.....جدالی بین المان و انگلیس
دوس دارم تاتنهام ببره:20:
احتمال برد تاتنهام اگه مقایسه قدرت تیمی بشه بیشتره چون برمن الان زیاد اوضاع خوبی نداره ولی چون بازی تو آلمان برگزار میشه من میگم برمن میبره
تاتنهام قوي هست ولي برمن رو دست كم نبايد گرفت...ميگن تو المان شاخه
برمن کلا تیم متغیریه
یا صفر هستش یا 100
اصلا حالت 50نداره:دی
پارسال اون وسطای فصل بدجور تو کورس قهرمانی بودش و احتمال قهرمانی برمن و لورکوزن بیشتر از بایرن بودش ولی بعدش یوهو اومد 4-5تا بازی پشت سرهم باختش
این فصل هم فعلا یه بازی برده یه بازی باخته
بازی رفت با سمپدوریا تو پلی آف عالی بازی کرد و 1-3 برد
بازی برگشت هم 90دقیقه تمام گند زد و 3تا خورد و داشت مفتضحانه حذف میشد که با گل دقیقه 93 روحیشونو به دست آوردن و کل وقت اضافه هم بازی دستشون بود و درنهایت با باخت 2-3 صعود کردن
تکمیلنقل قول:
The tika-taka style of play originates with Johan Cruyff's tenure as manager of Barcelona. It continued under Barcelona's Dutch coaches Louis van Gaal and Frank Rijkaard and was adopted by other La Liga teams. Barcelona's tiki-taka tradition has been credited with producing a generation of technically talented, often physically small players such as Xavi, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas and Lionel Messi; players with excellent touch, vision and passing, who excel at maintaining possession.
شیوه بازی تیکی تاکا به بارسلونای یوهان کرایوف برمیگرده، که در بارسلونای لوئیس فن خال و فرانک ریکارد ادامه پیدا کرد. تیکی تاکای بارسلونا همراه ساختن نسل تکنیکی و معمولا فیزیکی کوچک مثل ژاوی، اینییستا، فابرگاس و مسی بوده و هست. بازیکنانی با کنترل، دید و توانایی پاس عالی که در مالکیت توپ تبحر دارن.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Tiki-taka
شبکه 3 = بارسا TV :دینقل قول:
این نامردا بازی منچستر رو نشون نمیدن .:41:
به جاش بازی بارسا - پاناتینایکوس رو نشون میدن .
پخش زنده مسایفات فوتبال از برنامه گزارش ورزشی
مسابقات فوتبال لیگ اسپانیا –رئال مادرید و اوساسونا
زمان پخش: شنبه 20/6/89-ساعت 22:30
مسابقات فوتبال لیگ ایتالیا-یونتوس و سامپدوریا
زمان پخش: یکشنبه 21/6/89-ساعت 17:30
مسابقات فوتبال لیگ اسپانیا –سه ویا و دپورتیو لاکرونیا
زمان پخش: یکشنبه 21/6/89-ساعت 23:30
مسابقات جام باشگاههای اروپا-بارسلونا و پانا تیناکو
زمان پخش: سه شنبه 23/6/89-ساعت 23:15
باشگاههای اروپا-منچستر یونایتد و گلاسکو رنجرز (پخش با تاخیر)
زمان پخش: چهارشنبه 24/6/89-ساعت 1:15بامداد
مسابقات جام باشگاههای اروپا-رئال مادرید و آژاکس
زمان پخش: چهارشنبه 24/6/89-ساعت 23:15
مسابقات جام باشگاههای اروپا-بایرن مونیخ و رم (پخش با تاخیر)
زمان پخش: پنجشنبه 25/6/89-ساعت 1:15بامداد
الان دوست دارم حال بایرنیها و منچستریها رو بدونم دی: دی:
خداوکیلی برنامه های صدا و سیما فحشه به شعور ملت
خدا وکیلی رئال مادرید و اوساسونا که از الان نتیجش مشخصه مهم تره(مگه با مصدومیت کریس رونالدو معجزه ای رخ بده)یا بایرن مونیخ وردربرمن
رئال مادرید و آژاکس مهم تره یا بایرن مونیخ و رم
خدا پدر دوبی اسپورتس رو بیامرزه بابت پخش بوندس لیگا
لیگ قهرمانان رو هم از نت میتونیم ببینیم
گور بابای رسانه ملی
اینکه به جای رم و بایرن بازی رئال و آژاکس رو نشون میدن که دیگه آخرشه .
از یه بچه هم بپرسی کدوم حساس تره جوابتو میده ولی متاسفانه اینا حتی اینم نمی فهمن .
دو تا بازی از تیمهای اسپانیایی پخش می کنن در حالی که در هر 2 روز 2 تا بازی حساس تر هست که افراد بیشتری رو میشونه پای تلویزیون ، این یعنی چی ... ؟[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:05 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------
من که حال عصب دارم .نقل قول:
باز یوونتوس رو پخش میشهنقل قول:
مسابقات فوتبال لیگ ایتالیا-یونتوس و سامپدوریا
زمان پخش: یکشنبه 21/6/89-ساعت 17:30
اونوقت میلان با اون همه ستاره هیچی!
انتظاری بیش از این نمیره از اینا ... :13:
آخ جوووون :دی
بازی رئال قراره پخش بشه !!! :40:
انصافا بازی بایرن رم باید خیلی قشنگ تر باشه.:41:نقل قول:
من که به شخصه هم مسیج زدم به شبکه سه هم ایمیل زدم هم الان به روابط عمومیشون زنگ میزنم
میدونم تاثیر زیادی نداره ولی اگه صدامون درنیاد فکر میکنن که همه راضین از سیستم پخش اینا
بابا قدرت..:31:نقل قول:
+
بی خیال بردیا جان....
میگیرن به جرم چیز..میزنن چیزت میکنن ها!!!:27:
از من گفتن بود..:31:
اخه اونجا بارسا تی ویه....(به قول یکی از دوستان:18:)
میدونم تاثیر نداره ولی خوبیت نداره ساکت بشینیم:دینقل قول:
وگرنه بوندس لیگا رو که شبکه زیاد هست برای پخشش
جام باشگاها رو هم یکی از وبسایتا امیدوارم نشون بده که ممد بلستر(( دستش درد نکنه ))معرفی کرده بود بهم قبلا
حالا یه بار دارن بازی رئال رو پخش میکنن ها دی: دی:
یه بار نهنقل قول:
استارت شروع یه فصل طولانی رو با پخش بازیای رئال و بارسا زدن
خدایی آخه سویا و لاکرونیا چیه که پخشش میکنن
حالا باز این خوبه
باید منتظر پخش بازیای ناپولی و لچه و غیره هم باشیم.
یعنی بازی بایرن که نایب قهرمان اروپاست با رم که از بزرگان ایتالیاست مهمتره یا رئال و آژاکس؟! :13:نقل قول:
تازه شنبه هم که یه بازی دیگه از رئال می خوان پخش کنن!
Barcelona And Real Madrid Have The Most Fans In Europe, Claims Survey
La Liga powerhouses Barcelona and Real Madrid are the most popular clubs on the continent, according to one report...
Spanish champions BARCELONA have the most number of fans in Europe with REAL MADRID coming a distant second, while there are four clubs each from Italy and England among the 20 most supported European teams, according to a report by Sport+Markt.
The study also reveals that Premier League giants Manchester United and Chelsea are the two most widely supported English teams in Europe as they came third and fourth, ahead of Bayern Munich of Germany.
Sport + Markt's study of 'Football Top 20' analysed the popularity of domestic and international football clubs in 17 European countries (Germany, France, the UK, Italy, Spain, Portugal, Turkey, Netherlands, Austria, Switzerland, Greece, Poland, Croatia, Bulgaria, Ukraine, Czech Republic and Russia).
While results are given in the millions, these are extrapolated from interviews with over 10,200 fans between the ages of 16 to 69.
Barcelona emerged as the most supported club with 57.8% while their archrivals and fellow Primera Division giants Madrid came second with 31.3%. Manchester United came a close third with 30.6%. Chelsea, Arsenal and Liverpool complete the list of English teams in the Top 20.
Serie A has four representatives as well - Milan and Inter are ranked seventh and eighth respectively while Juventus are tenth and Roma are 19th. Russian club Zenit St. Petersburg, Dynamo Kiev of Ukraine and Ajax of the Netherlands also made the list.
The table in full is below
پارسال کلاً 2 تا بازی از رئال پخش کردن تو اروپا ! گیری دادیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما هم دل داریم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسال یادمه یه اتفافایی واسه رئال افتاد که 2 بازیش بیشتر پخش نشد :27:وگرنه تی وی همش رو می پخشید!:31:نقل قول:
(تا نیومدن گیر بدن به پخش بازی های بارسا ،من فرار کنم:دی)
جناب بردیای عزیزنقل قول:
باید منتظر پخش بازیای ناپولی و لچه و غیره هم باشیم.
اینا پارسال بازی های برگشت میلان مقابل رم و میلان مقابل یووه رو پخش نکردن
الان هم که فعلا خبری از پخش بازی های میلان نیست
بعد شما میگین که ناپولی و لچه هم پخش میشه
بازی های دوم 2 هفته بعده یا 3 هفته بعد ؟
دقیقا چون بازیای رئال اکثرا 12:30 و 11:30 بود ! تی وی برنامه نداشت دیگه بزاره ! وگرنه تو اکثر همزمانی بازیا بازی بارسا پخش میشد !!!!نقل قول:
پارسال یادمه یه اتفافایی واسه رئال افتاد که 2 بازیش بیشتر پخش نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگرنه تی وی همش رو می پخشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا چلسی توی همچی 4رم بیدههههههههه...........ای خدااااااااا :دی
یازی رئال . اژاکس...........
مگه کسی این بازی رو میبینه.............
بابا بایرن رو نشون بدین ملت عشق فوتبال به کم لذت ببرن
نه ملت فقط منتظرن بازی تیمای آلمانی رو ببینن !نقل قول:
مگه کسی این بازی رو میبینه.............
نقل قول:
با این برنامه ای که اینا گذاشتن بعید نیست ازشون که پخش بکنن:دی
بستگی داره که اعضای شورای تصمیم گیری پخش مستقیم بازیا طرفدار کدوم تیما باشن،هرچی خودشون بخواد پخش میکنن