جالبه...نقل قول:
کمک میخواید ولی مشخصات نمیدین کامل...
فک نمیکنم اینجوری کسی بتونه راهنماییتون کنه
Printable View
جالبه...نقل قول:
کمک میخواید ولی مشخصات نمیدین کامل...
فک نمیکنم اینجوری کسی بتونه راهنماییتون کنه
مشخصات کاملنقل قول:
قد:185
وزن:47
تقریبا هفته ای سه ساعت ورزش میکنم
اگه سوال داشتید بپرسید
تغذیه و میان وعده هاتون به چه صورته ؟نقل قول:
روزی چند وعده؟
روانی بیش از حد معده ندارید ؟
تغذیه خیلی خوبه آدم کم اشتهایی هم نیستم!نقل قول:
تقریبا هر روز بین صبح تا ظهر میان وعده میخورم ولی بعد از ظهر نه!
روانی بیش از حد معده هم ندارم:19:
100درصد به یه پزشک مراجعه کنید،منم قبلا خیلی لاغر بودم،ولی رفتم باشگاه بدنسازی خوب شدم،دور و بر خودتونو خوب نگاه کنید شاید عاشق شدید:11:
نه عزیزم من به عشق اعتقاد ندارم که بخوام عاشق بشم!:31:
باید برم پیش متخصص تغذیه ؟
100درصد برو
[PHP]http://fa.parsiteb.com/news.php?nid=10256&keys=%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%D B%8C%20+%20%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2%D9%87[/PHP]
تغذیه خوب یعنی چی آخه ؟نقل قول:
ما تو فامیلمون داریم ناهار و شام برنج میخوره روزی 1 دونه هم بیشتر میوه نمیخوره
میگه تغذیم خیلی خوبه :18:
میشه توضیح بدین مواد مصرفی و مقدار مواد رو ؟
چون میتونم بگم بیشتر مشکلتون به تغذیه برمیگرده
از لحاظ ارثی چی ؟ خانواده ی پدری و مادری کوچک جثه هستن یا نرمال ؟
از نظر استرس چطور هستین ؟
دوستان حالا که بحثه لاغری شد یه کمکی هم به من میکنین ؟
من قبلا تا سنه 15 سالگی فوق العاده لاغر بودم . از اون به بعد این پودرایه چاقی افلاتون رو 3 ماه خوردم خیلی چچاق شدم توری که فک نکنم فعلا مبود وزن داشته باشم .
2 تا سول :
فقط گوشتو مرغو برنجو اینا کافیه برا چاق شدن ؟ مثلا سبزیجات که چربی نداره ؟ پس تاثیری هم تویه چاقی نداره درسته ؟
پودرایه چاقیه افلاتون میگن برایه کلیه ضرر داره . درسته ؟
dunkan جان به شما پیشنهاد میکنم پودره چاقی افلاتون بخورید فوق العادس برایه چاقی ! یعنی تو 2 ماه به وزنه ایده التون میرسید ! البته اگه دوستان بگن ضرری نداره ! من که خوردم چیزیم نشد .
نقل قول:
شما وقتی خودتون نمیدونین مضره یا مفید,چرا پیشنهاد میدین ؟؟؟؟
این قرص افلاطون فوق العاده برای کلیه و کبد مضره,رسوب میکنه
چاقی و لاغری جفتشون روش دارن.شما که نمیخواین فقط باد کنین,میخواین ؟؟
قراره وزنتون بره بالا در کنارش هم تناسب اندام ظاهری داشته باشین هم جسمتون سالم باشه یعنی دچار فشار خون و چربی و هزارتا چیز دیگه نشین
پس روشمند کار کنیم بهتره
برای افزایش وزن شما میتونین از چیزایی مثل ماکارونی ,برنج و موز استفاده کنین و به مرور زمان وزنتون رو ببرین بالا,یعنی حداکثر ماهی 4 کیلو,اگه بخواین تو دوره ی کم وزن رو افزایش یا کاهش ناگهانی بدین مشکلات عدیده ای از جمله خرابی پوست,مو و خیلی چیزای دیگه پیدا میکنین
یادتون باشه برای اینکه تناسب اندامتون از بین نره باید حتما در کنار برنامه افزایش یا کاهش وزن ,ورزش رو هم داشته باشین
با توجه به هدفتون میتونین از ورزش های رزمی یا بدن سازی به شیوه استفاده از وزنه های سبک برای عضله های ریز و وزنه ی سنگین برای عضله های درشت استفاده کنین
چون نسبت ه قددتون وزنتون اصلا نرمال نیست و چون میگید غذاتون هم خوبه به نظر من حتما به دکتر غدد مراجعه کنید و آزمایش تیرویید بدین به نظر من ممکنه تیرویید پرکار داشته باشین
دوست من شما شدیدا لاغر هستید و وزنتون خیلی کمه
به دوستان برنخوره ولی شما کار به حرف کسی نداشته باش برو
دکتر انشاالله همه چی حل میشه
تغذیه خوب یعنی اون تنوع غذایی که اکثر پزشک ها توصیه میکنن رو تو برنامه غذایی خودم دارم!نقل قول:
فکر نمیکنم ارثی باشه چون بقیه اعضای خانواده این مشکل رو ندارن!
استرس هم ندارم!
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
اگه میخواستم پودر چاق کننده مصرف کنم که دیگه این مشکل رو تو اینجا مطرح نمیکردم!نقل قول:
این پودرها فوق العاده خطرناکن بهت پیشنهاد میکنم دیگه مصرف نکنی چون عوارض دائمی داره:41:
اگه شما از نظر جسمی سالم باشد این روش من 100% عملی هست ! ! ! ! ! !
به احتمال زیاد شما دارای انگل هستید ......
در مقعد دچار خارش هستید ..یا در مدفوع کرم ریز رویت کردین . در خواب آبریزش دهان دارید دندان قروچه می کنید البته باید کسی پیش شما هست بگه دندان قروچه رو بگه ؟؟؟
افراد خانواده لاغر نیستند ؟
از نظر اشتها چطور هستید ؟
از نظر جسمانی سر حال هستید ؟
راه درمان بعد از جواب......
از نظر اشتها و جسمانی هیچ مشکلی ندارم.البته خودمم فکر میکنم بیماری انگلی باشهنقل قول:
اگه راه درمان رو تو همین تاپیک بذاری ممنون میشم!
هم من استفاده میکنم و هم دیگران:11:
دوسته عزیز من گفتم اگه دوستان بگن ضرری نداره استفاده کن .نقل قول:
شما وقتی خودتون نمیدونین مضره یا مفید,چرا پیشنهاد میدین ؟؟؟؟
اونی هم که من خوردم پودر بود قرص نبود .
راستی بی نهایت بابات راهنمایی شما و دیگر دوستان در مورده چاقی
شما هم گیر دادیا دوست عزیز ! اخه مگه میشه عاشق شده باشه خودش ندونه !:31:نقل قول:
من هنوز میگم شاید شما عاشق شدید
در هر صورت ... راه درمان از بین بردن انگل و + تغذیه = چاقی !
من اول توصیه می کنم به پزشک مراجعه کنید و آزمایش مدفوع و خون بدید برای شناسایی نوع انگل.....
برای از بین بردن انگل شما باید یک نوع قرص رو از دارو خانه تهیه بفرمایید... نام قرص( مبندازول )هست ...
این قرص رو 12 تا تهیه کن بعد از غذا جویده شود با 1 لیوان آب هم روش ینوشید . حتما جویده شود هر 6 ساعت.... بهتر هست تمام خانواده مصرف کند امکان دارد همه گرفته باشند..
راهنمایی عمومی ^
· وجودهرگونه حساسيت به مبندازول.
· در صورت حاملگي و شيردهي. توصیه نمی شه..
· در صورت هر نوع بيماري بخصوص نقص كبدي //
چنانچه يك نوبت ازمصرف دارورا فراموش كرديد،به محض بيادآوردن آن را مصرف كنيد ولي اگر زمان مصرف نوبت بعدي فرا رسيده باشد ازآن خودداري كرده ومقدار مصرف بعدي را دو برابر نكنيد.
عوارض جانبي دارو:
هر داروبه موازات اثر درماني مطلوب ممكنست باعث بروز برخي عوارض ناخواسته نيز بشود اگرچه همه اين عوارض در يك فرد ديده نميشود ، ليكن در صورت بروز مزاحمت هر يك از عوارض زيربا پزشك مشورت نمائيد:
تب،راش( نقاط قرمز) پوستي،خارش،خستگي و ضعف غيرمعمول، اختلالات گوارشي ازقبيل درد شكمي، اسهال،تهوع و استفراغ، ريزش مو،گيجي و سردرد.
مسموميت:
در صورت مصرف اتفاقي بيش از مقادير توصيه شده ، بيمار را به بيمارستان منتقل نماييد.
تغذیه : :7:
صبحانه . نهار. شام .رو کامل و مفصل بخور .. و حتما میان وعده هم مصرف کن ..
میوه: موز+سیب+انگور+پرتغال..مصرف کن...
خرما هم بخر و میان وعده بخور شیر خرما و شیر موز درست کن...
نهار: پر چرب باشه ... برنج گوشت غیره....
شام: هم خوردی موقع خواب چند تا بیسکویت کرم دار بخور...
و برای چاق شدن شنیدم تا تابستان می خوای چاق بشی این روش که گفتم رو انجام بده تا 5 ماه دیگه 20 گیلو تضمینی میای رو فرم ..
راستی قرص اشتها (سیپروهپتادین)و آهن (نوع خارجی) هم تهیه کن .... چون اگه بخوای زود چاق بشی 100% لازمه...
دوره رو کامل انجام بده ....
توصیه ها من : 100% پزشکی هست..
دوست عزیز برنامه ی بدی نیستنقل قول:
اما اون که گفتین نهار پرچرب ....
ببینینن فک نمیکنم قرار شه مت چاق بشیم و 1000 تا مریضی بگیریم.درسته ؟؟
قرار هیکل روی فرم بیاد
پس خواهشا این چرب بودن رو فاکتور بگیرین
:10:
من منظور شما رو کامل متوجه نشدم... نهار پر چرب از نظر شما که میگید باعث 1000 تا مریضی میشه چیه ؟نقل قول:
این چرب بودن غذا هست که با عث چاق شدن میشه و این برای یک دوره هست و باید بعد از این که به وزن دلخواه رسید تغییر بده. برنامه غذایی رو
و من برنامه تغذیه رو به طور کلی گفتم نخواستم وارد جزییات بشم. و اینکه کسانی که لاغر هستند چربی براشون مفید هست ...
درباره اینکه گفتید برنامه بدی نیست شاید نسبتا کلی باشه ولی برای همین اطلاعات باید بیش دکتر متخصص برید و ویزیت ها بالایی بدید چند جلسه تا بفهمید .... کلا یکم قدر دانی هم کنید چیزیتون نمی شه...
قصد توهین نداشتمنقل قول:
من خودم تا حالا خیلی برنامه های غذایی رو تست کردم،پیش چندتا پزشک معتبر هم رفتم هزینه هم زیاد کزدم،میدونم شما چی مییگین
اما اینو با اطمینان میگم هر روغنی اگه بصورت بی رویه مرف بشه برای بدن مضرات بسیاری داره،برایی چاق شدن به سورت اصولی میشه از مواد غذایی مقوی استفاده کرد به جای چرب
مثل : عسل + کنجد +موز + گوشت قرمز + ماهی + و برنج به مقدار نرمال
برای کسی که در حدود 20 سال سن داره و جنسیتشم پسره حدود 2500 کالری در روز نیازه که با 7 قاشق برنج + خورشت کم چرب دلخواه + 3 کف دست نان برای صبحانه + گردو 2 عدد + عصرانه 6 عدد ساقه طلایی + شام سبک مثل 2 کف دست نان و یک قالب 50 گرمی کره یا نان و پنیر سبزی تامین میشه
،اگه بخواد افزایش وزن 1 کیلو در هفته داشته باشه باید روزی 1000 کالری بشتر بخوره،برای رسیدن به این روزی 1000 کالری میتونه با حدود 14 قاشق برنج برای ناهار با خورشت دلخواه + صبحونه تخم مرغ و عسل و مربای طبیعی (کم شکر) + شام 5 قاشق برنج با خورشت یا مرغ یاگوشت قرمز به اون چیزی که میخواد برسه
اینجوری هم میتونیم وزنمون رو افزایش بدیم هم بدنمون از ریخت نمیفته،هم اینکه جسممون سالم میمونه
ضمنا توی هر 2 تا رژیم هم مصرف میوه به اندازه دلخواه آزاد هستش
بله. مطلبی که شما گفتید درباره رژیم غذایی گوشه ای از توصیه یک پزشک متخصص تغذیه هست ..نقل قول:
منظور من از چرب این بود که روی برنج روغن بریزه و خورشت پر چرب باشه این لازمه چون می خواد زود چاق بشه ای وبرای که بدن بد فرم نشه باید ورزش کنه که اگه ورزش سنگین انجام بده باز هم باید بیشتر غذا مصرف کنه. مثل بدن سازی..
واینکه منظور من این نبود که روغن رو سر بکشه ! :31: بقول خودمون چربوچیلی باشه...اونم طی 1 دوره...
شما تا حالا روغن زرد مصرف کردید .(روغن زرد :روغن محلی هست که با تغییرات در کره بدست مییاد یعنی 100 بار قوی تر از کره وروغن جامد) در افرادی که عادت به این نوع روغن ندارند باعث مسموم شدن میشه ..
اگه خواستید یک قاشق پر روی برنج بریزید و :21: 1 ماهه مصرف =دیگه کسی شما رو نمی شناسه...
که آلان بعضی از مردم مصرف می کنن مخصوصا در روستا ها..
شما به وزن دلخواه رسیدین ؟
نقل قول:
من رو میگین ؟؟؟
اگه من رو میگین ،یه کم داستانم پیچیدس :دی
من 94 کیلو بودم،با قد 174 !
اما چون بدن سازی کار میکردم + اینکه یه دوره 5 ساله هم مسابقات دوچرخه سواری،چاق به چشم نمیومدم
بعد یه دوره رژیم گرفتم اومدم رو 80،الان رو 83.200 هستم
منتها زیر نظر مربی رزمیم دارم وزن رو پایین میارم
چون اسکلت بدنیم درشته کلا وزنم بیاد رو 80 کافیه
دکتر هم گفت واسه اسکلت من 80 خوبه
چون فعلا هم نمیوخام مسابقه برم میخوام خودم رو روی 80 نگه دارم
کلا حدود 8 ماهی میشه که یاد گرفتم چجوری باید وزن رو کم و زیاد کرد
کلیدش ورزش + تغذیه هست
بسته به نوع استیلی که مد نظر هستش باید بین نوع ورزش و تغذیه ارتباط برقرار کرد
روغن حیوونی خیلی مقویه،خیلی
منتهاااا اگر به اندازه مصرف بشه ،یعنی هفته ای حداکثر 50 گرم
توی رژیم غذایی روزمره ام حتما خرما + ساقه طلایی + کاهو و انواع میوه جات هست،اینا بدن رو متعادل میکنه و کارکرد معده رو تسهیل میکنه
همین کارکرد مناسب معده باعث میشه که وزن + پوست شما کاملا متعادل ومناسب بشن
m jax جان بی نهایت ممنون اطلاعات خیلی خوبی دادید . در مورده این روغن زرد همین روغن پاک خودمونو میگی دیگه ؟! کیلو 30 تومنیه ؟!
یکی پیشنهاد داد چربی کوهان شتر رو اب کنم و توی هر وعده روی برنج بریزم بخورم . ایا این هم باعثه چاقی میشه ؟
اگه اینجوری بود که من الان هرکول بودم ! فک کنم فقط اینا تیوریه . اخه هر کسی خیلی خیلی بیشتر از اینی که شما گفتید تویه روز میخوره .نقل قول:
برای کسی که در حدود 20 سال سن داره و جنسیتشم پسره حدود 2500 کالری در روز نیازه که با 7 قاشق برنج + خورشت کم چرب دلخواه + 3 کف دست نان برای صبحانه + گردو 2 عدد + عصرانه 6 عدد ساقه طلایی + شام سبک مثل 2 کف دست نان و یک قالب 50 گرمی کره یا نان و پنیر سبزی تامین میشه
راست میگی.. روغن کوهان شتر دیگه نشنیده بودم مزه خوبی نداره فکر کنم :41:..اره .همون روغن زرد خودمون بگیر البته نوع گوسفندی کارت راه میوفته...نقل قول:
دوست عزیز اینا خام کالری هستشنقل قول:
یعنی بدون سوزوندن 0 کالری
شما حتی وقتی میخوابی هر ساعت 70 کالری میسوزونی
حالا حساب کن وقتی روزنه فعالیت داری حداقل روزی 1000 تا میسوزونی (حداقل)
پس 2500 کالری میزان دریافتیه بدن شماست،نه کالری ورودی به بدنتون :46:
یه سوال بی ربط
برای فهمیدن اینکه انگل داریم باید به کدوم نوع پزشکی مراجعه کنیم؟عمومی ؟ داخلی ؟ معده ؟ قلب و عروق:31:
البته دوستان برای چاق شدن این رو هم در نظر بگیرین که حتی اگه شما وزن هم زیاد کنید اون وزن خیلی وقت ها باعث گنده شدن شکم یا همون اوردن شکم میشه
بهترین راه اینه که برین بدنسازی و با یه برنامه ی تمرینی مناسب وزن اضافه شده را به تعادل در تمام نقاط بدن (در صورت نیاز)
اضافه بشه
یه چیز دیگه هم هست وقتی شما لاغرین این بدین معنی نیست که همه نقاط بدن شما به یک اندازه لاغر است مثلا شاید شما پاهای قوی و عضله ای داشته باشین ولی بالا تنه خوبی نداشه باشین یا بلعکس که در صورت اضافه کردن بر وزن بدن شکا خودش را ازدست خواهد داد.پس بدنسازی لازم است.
البته بدنسازی بدین معنی نیست که هر روز و روزی 2 ساعت بلکه شما با نیم ساعت یا 45 دقیقه در سه روز از هفته هم به مراد خود خواهید رسید
نقل قول:شما این علایم رو دارید ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5846164&postcount=20
می تونید به پزشک عمومی مراجعه کنید . مثل تامیین اجتماعی دارای آزمایشگاه.
یکی از مهمترین دلایل لاغر بودن پرکاری تیروئید هستش که لاغری مفرط و ضعف قوای عمومی بدن.
میتونید پیش یه دکتر تغذیه برید و بگید یه آزمایش کامل بنویس تا ببینه مشکل از کجاست
اگه شما هم مثل من مشکلی نداشته باشید بهتون برنامه غذایی میده.
من قد ام195
وزن60 بود الا یک سال میرم
وزن ام شده 80 کیلو شما هم به یه دکتر تغذیه خوب مراجعه کنید:31:
به جای این که بیشتر غذا بخوری، بیشتر ورزش کن تا عظلاتت حجم پیدا کنهنقل قول:
به نوع غذا خوردن هم بستگی داره عادت بد غذا خوردن هم تو لاغری تاثیر زیادی داره
سلام و خسته نباشید
من 2 روز پیش رفتم داروخانه به طور اتفاقی چشمم به پودرهای چاقی افتاد از دکتره پرسیدم گفتم اینا مگه پودر چاق کننده نیست؟گفت چرا گفتم خب اینا مگه ضرر نداره؟گفت نه تمامش تحت وزارت بهداشت هست و لیبل هم داره....
منم تعجب کردم و خیلی دنبال روش چاقی بودم البته بدون رفتم به بدنسازی....
حتی گفتم اثری از جوش هم نخواهد بود گفت نه!!!!!
به نظرتون واقعا هیچ ضرری نداره؟!
دوست عزیز تمام این داروها تجاری بوده و میتونن مضر باشند . بعضی فقط شامل ویتامین و مواد بر کالری می باشند و بعضی ترکیبات هورمونی هم دارند که دسته دوم مضر تر می باشند .نقل قول:
دسته دوم که هورمونی هستند که یمدونم واقعا مضر هستند مثلا رویش موهای زیاد و همینطور جوش از نشانه هاش هست
خب حتما مضر نبوده که وزارت بهداشت تایید کرده
به نظرتون مصرف اینا هم مثل بقیه هست که اگر بعد از مدتی نخوریم بدن افت میکنه؟
در کل شما خوردنشون رو تایید نمیکنید؟
سلام دوست عزیز!نقل قول:
اگه میخوای چاق بشی بهتره دنبال اینجور چیزا نری!
برو دکتر متخصص تغذیه تا رژیم مناسب بهت بده! ورزش رو هم یادت تره!
من خودم رفتم و راحت جواب داد! میتونی توی 1 سال 10 کیلو اضافه کنی و بدون چربی!
نکته مهم اینه که نباید بکباره چاق بشی چون چاقی نامتوازن میشه!
انگیزه+ ورزش+ دکتر+ نداشتن استرس+ غذای کامل
والا من رفتم پیش دکتر یک رژیم عجیب غریبی بهم داد!
مثلا روزی 1 دونه سیب و صبحانه کف دست نان و پنیر و شیر
من خودم چند برابر اینا میخورم...
شما اگه صبحانه زیاد بخورید به احتمال زیاد نهار کم خواهید خورد! پس سعی کن حداقل 2 ماه این روش رو درست انجام بدی تا نتیجش رو ببینی!نقل قول:
برای چاق شدن، تعداد وعده ها مهمه، نه زیادبودن حجم آنها!
اگه خواستی بگو تا برات بیشتر بگم!
تا اونجایی که من میدونم این پودرهای چاق کننده به غیر از ضرر چیز دیگه ای ندارن اضافه کردن وزن هم باید روی اصول باشه .
خیلی از پزشک ها هم مصرف این پودرها رو توصیه نمیکنن.
اگه میخوای چاق بشی صد در صد برو پیش یه متخصص تغذیه.
فقط ورزش:11:
خب ورزش هم داریم تا ورزش...
خودم کنگ فو کارم...یعنی کار میکردم 3سال پیش خیلی خوب کار کردم و استادم زیاد بدنسازی توی کلاس باهامون کار میکرد یعنی تخته شنا زیاد و دراز نشست زیاد و.... اون موقع جثه خوبی داشتم ولی دیگه خیلی کار نکردم استخوانم کشیده و بزرگ شد
من بدنسازی کار نمیکنم چون بعد از مدتی که کار نکردم بدنم له میشه و میخوابه....
شما میگید چه ورزشی انجام بدم؟
خیر تایید نمی کنم .نقل قول:
به نظر بنده تغذیه مناسب و کامل با یک فعالیت ورزشی متعادل و آرامش روح و روان بهترین کاره .
البته اصلا باید دید فرد کمبود وزن داره یا نه . گاهی اوقات فرد روی وزن ایده آل می باشد و می خواهد که بیشتر شود که این از نظر علمی چندان تاید شده نیست