قیمت این لپ تاپ الان حدود چقدره با گارانتی و بدون گارانتی؟
Printable View
قیمت این لپ تاپ الان حدود چقدره با گارانتی و بدون گارانتی؟
بچه ها n5010 چه رنگ هايي داره و كدومش قشنگتره؟
مشکی مات ، آبی سیر ، قرمزنقل قول:
مشکی سنگینتره ، قرمزشم قشنگه ولی ابیش زیاد جالب نیست.واسه خانوما قرمزش خوبه
منم يه 5010 خريدم٫ كارانتيشم اينترنشناله٫به نظر شما كارانتيش جطوره؟
يه مودم بهم دادن كه از بيرون با usb وصل ميشه حالا ميخوام با موبايل به اينترنت وصل بشم الان جيكار كنم كه به اينترنت وصل بشم؟
ممنون از همكاريتون.
برا منم که 1 ماه خریددم فعال نیست:13:نقل قول:
برا همه ساخت چینه!
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
نیازی به نصب freeDos نیست ، اون رو win نصب نمیشه ، فکر میکنم برا پارتیشن بندی و اینا گذاشتنش که با خود ویندوز خیلی راحت انجام میشه:46:نقل قول:
این درایورشه (ویندوز 7) ، دانلود و نصب کن:46:نقل قول:
ببین اسم این درایور Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
کد:http://ftp.us.dell.com/network/R258276.exe
این رو اتفاقن دیشب نصب کردم. این یعنی همون وایفای هست ؟نقل قول:
آخه یه درایور دیگه تو همون قسمت network سایت هست که اون نصب نمیشه.. ۴۵ مگ هم هست !
البته الآن تو device manager همه به ظاهر نصب شدن..
سلام ، من یه سوال داشتم ، چطوری میشه پسورد admin لپ تاپ dell رو برداشت. ببخشید که اینجا سوالم رو پرسیدم.
لپ تاپم خراب شده تازه خریدمش لطفا اگه میتونید کمکم کنید.
قرار نیست که همه درایورا برا شما نصب بشننقل قول:
5010 کانفیگ های مختلفی داره و فقط درایورای مربوط به کانفیگ خودتون نصب میشه
احتمالا منظورتون این درایوره Intel Intel(R) WiFi Link 6200 and 6250
برا ما هم نصب نشد :46:
اما اگه تو قسمت سازگاریه این درایور خونده باشی نوشته فقط برا 64 بیتیه ، بچه هایی که ویندوزشون 64 بیتیه آزمایش کنن که نصب میشه یانه:10:
بر اون درایوری که وایمکس نوشته هم همینطوره نوشته برا 64 بیتیه
ویندوزه ما که 32 بیتیه و نصب نشد:31:
همون درایوری که نصب کردین برا وایرلس هست و فکر نمیکنم به درایور دیگه ای نیاز باشه:20:
ویندوز من ۶۴ بیتیه.. احتمالن از همون کانفیگ باشهنقل قول:
این درایوره که الآن نصب شده و مشکلی نداره و کلید F2 رو هم میزنم search میکنه.. فقط من چون تجربهای از wifi ندارم و به زودی برای مدتی باید از این روش بیام اینترنت نگران بودم که فرق کنه و بعد به مشکل برخورد کنم !!:20:
نرم افزار quick set رو هم نصب کن تا با زدن دکمه های f2,f3,.. رو صفحه نشون بده، این نرم افزارم تو همون صفحه درایورا بخش Application میتونی دانلود کنینقل قول:
هروقت وای فای رو راه انداختی اگه موارد خاصی داره ممنون میشیم اینجا بچه ها رو راهنمایی کنی:10:
فکر نمی کنم به مشکل بر بخوری:46:
آقا یه سوال: من یه جایی شنیدم که 5010 مودم dial-up داخلی نداره، کسی میدونه این قضیه راسته یا نه؟
بله نداره ، اگه از dial up استفاده میکنین باید یه مودم اکسترنال بگیرین!نقل قول:
دوستان خسته نباشید حالا نمی دونم از بد شانسیه منه یا چیزه دیگه ایه اما لپ تاپ من از دیروزه به مشکل خورده! سرعت خوندنش شدید اومده پائین. نمی دونم چرا اصلا نمیشه چیزی رو از روش برداشت یا چیزی توش ریخت. امروزم که اصلا نتونستم روش ویندوز نصب کنم. این آخریا هم که دیگه هاردشو نمی شناخت. مجبور شدم بردم گارانتی گفتش هاردت نیم سوز شده! :8: باید برات بفرستیم تهران واسه تعویض و خلاصه یه 8 روزی طول میکشه! کسه دیگه ای با این مشکل روبرو شده؟
من کار خاصی رو باهاش انجام ندادم که بگم اون باعث شده هاردش نیم سور شه. حالا این 8 روزه چه طور سر کنم؟ الله و اعلم
تعجب من اینجاست که سیستم نو که هنوز تا 2 هفته ی خریدم اینجوری شده در آینده می خواد چه بلایی سر من بیاره نمی دونم والا!
راستی منم تا قبل از اینکه این مشکل پیش بیاد هر چی نصب کرد (بازی) همه رو روون اجرا کرد ولی حیف که ما شانس نداریم :41:
ایشالا زود درست میشه ولی واسه منم یه بار هنگ کرد و کنترل پنل رو خیلی طول داد تا بالا بیاره ، بعدم هنگ کرد و مجبور شدم از پاور خاموشش کنم. خیلی واسم عجیب بود با این cpu . خدا رو شکر الان سالمهنقل قول:
سلام بچه ها
هارد من 320 هستش ولي 300 تاش رو ميشناسه.
برا شما چطوره؟
320 تا رو كامل ميشاسه يا همون 300 تا؟
اصلا چرا 20 گيگ رو نبايد بشناسه؟
ممنون
nدوست عزیز اون 320 یه چیز اسمی. همه هاردها حتی فلش مموری ها هم یه درصدی ازشون پرته. ولی دلیلشو نمی دونم چرا. این هارد منم قبل از نیم سوز شدن می زد 309 گیگنقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
ولي منو ترسوندينا.
لطفا ساير دوستان هم بگن هاردشون چقدر نشون ميده؟
من نرم افزار smart رو برا تست سلامت هارد نصب كردم .خيلي راضي كننده نبود . البته زياد اعتمادي به اين نرم افزارها نيست.
راستي كسي درايورهاي اوبونتو رو داره؟
بازم ممنون:20:
واقعا یه بدشانسی بودهنقل قول:
به لپ تاپ ضربه شدید وارد شده؟
نگران نباش مطمئن باش بعد تعویض اگه درست ازش استفاده کنی دیگه مشکلی پیش نمیاد
نگران نباش اون هنگ کردن ها احتمالا مربوط به ویندوزه ، یکی از وظایف سیستم عامل مدیریت صحیح سخت افزاره:46:نقل قول:
راستی تا جایی که امکان داره سعی کن اینجوری لپ تاپ رو خاموش نکنی
مسئله شناخته نشدن نیست،این کاملا طبیعیه چون کارخانه های سازنده انواع حافظه ، هر کیلوبایت رو 1000 بایت در نظر میگیرننقل قول:
اما ویندوز هر کیلو بایت رو 1024 بایت در نظر می گیره که درستشم همینه
اگه بیایم حساب کنیم
V(B)=320,000,000,000B
V(KB)=V(B)/1024=312,500,000KB
V(MB)=V(KB)/1024=305,175
V(GB)=V(MB)/1024=298GB
بچه ها کلا اگر لپتاپتون هنگ کنه چکار میکنید ؟
[QUOTE=sfz1221;5314900]ممنون از پاسختون
ولي منو ترسوندينا.
لطفا ساير دوستان هم بگن هاردشون چقدر نشون ميده؟
من نرم افزار smart رو برا تست سلامت هارد نصب كردم .خيلي راضي كننده نبود . البته زياد اعتمادي به اين نرم افزارها نيست.
بازم ممنون:20:[/QUOT
هارد منم 15 تا کم نشون میده که طبیعیه
:31:نقل قول:
نترس ، گفتم که این کاملا طبیعیه و دلیل علمیشم که آوردم
برا من 298 گیگابایت نشون میده:11:
آخرین کار ممکن اینه که Cntrol+Alt+Delete رو میزنی و اگـــــــــــــــه کار کرد تو اون صفحه task manager رو میزنینقل قول:
و دوراه اینجا وجود داره ، اگه حرفه ای باشی میتونی از سربرگ processes برنامه ای که باعث این مشککل شده رو end task کنی (اما اگه حرفه ای نیستین یا انجام ندین یا انقد ویندوزتون خراب کنین تا حرفه ای شین:31:البته خراب که نمیشه:46:) و یا اینکه از داخل task manager منوی shut down ریستارت رو انتخاب میکنین که این بهترین کاره
اما خیلی وقتا task manager هم کار نمیکنه که در این صورت سه راه ممکن:31: اینه که یا دکمه پاور رو نگه داشته باشی تا خاموش شه:27: یا باتری رو در بیاری:18: ی یه راه اینکه صبور باشی و صبر کنی تا باتری تموم شه :31:
نمیدونم از این سه راه آخر کدوم راه بهتره ولی فکر میکنم از همه بدتر دراوردن باتریه:19:
اولین سوالی که فروشنده ازم پرسید همین بود. نه ضربه ای وارد نشده. اعصابم از اونجا خورده که بدون هیچ دلیلی یه دفعه این طوری شد. تازه یه چیز دیگه هم بگم بخندین اونم اینه که امروز فرستادم واسه تعویض اما از دیروز هرچی گشتم کارت گارنتی روهم پیدا نکردم. یعنی غوض بالا قوز شده ها. :19: حالا باید 100 تومان واسه تعویض هارد بصرفم. ای خدا!!!نقل قول:
من منظورم هنگی بود که هیچ کاری نمیشه کرد وگرنه رفع هنگ خیلی سادست :10:نقل قول:
تو ویندوز 7 مخصوصا زیاد برای من این مساله پیش میاد که حتی Cntrol+Alt+Delete هم جواب نمیده ...انصافا ویندوز xp تو این زمینه بهتر عمل میکنه ....
این راه هایی که گفتید رو میدونم .. من میخواستم بدونم چرا هیچ لپتاپی دکمه ریست نداره؟ برام جالب بوده همیشه این مضووع باید بیشتر تحقیق کنم
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
اگه لپتاپت n5010 باشه که درایورهاش رو میشناسه منتها واسه پخش فیلم و همینطور درایور کارت گرافیک باید به اینترنت وصل بشی خودش رو به سایت وصل میکنه و خیلی راحت آپدیت میکنه .. حدود 50 مگ کلا میشهنقل قول:
جالب اینکه من هنوز با این لپ تاپ مشکل هنگ نداشتم:31:نقل قول:
هنگ کردن سه تا دلیل داره
1-باگ های سیستم عامل
2-باگ های نرم افزارهایی که نصب شده
3-مشکلات سخت افزاری
من ویندور 7 ، 32 بیت آپدیت شده تا می 2010 رو از میهن دانلود ، دانلود کردم ، تاحالا که باهاش مشکلی نداشتم:8:
اما xp کامپیوترم مشکل زیاد داره:31:
احتمالا اگه ویندوزتو آپدیت کنی مشکل هنگش کمتر میشه:10:
شاید بخاطر این ریست نداره که این کار براش مضره
یکی از دوستان من وقتی لپ تاپش رو از دکمه پاور خاموش کرد با مشکلات زیادی مواجه شد:19:
هارد 5010 سامسونگه ، میدونید که قطعات الکترونیکی خیلی حساسن کافیه موقع لحیم کاری یه قسمت از هارد جاییش خوب متصل نشده باشهنقل قول:
خدارو شکر که گارانتی داره
ایشالا که پیداش میکنی:31:
یه مشکلی که من باهاش روبرو شدم اینه که اگه باتری 100 شارژ نباشه حتی اگه به برق باشه چون داره همزمان باتری رو هم شارژ میکنه تو بازیهای خفن افت فریم شدیدی ایجاد میکنه.البته وقتی 100 درصد شارژ شد بازیها هم روان اجرا میشند:31:
آپدیت کردن ویندوز هماناهو کرک نشدنش همانا وو نمی ارزه:27:نقل قول:
این هنگ کردن که میگم همیشه نیست عزیز . واسه همه اتفاق میفته و عادیه .. نه اینکه من زیاد ویندوزم هنگ کنه اتفاقا چون برنامه های مختلف و بازی زیاد نصبه خیلی عالی داره جواب میده
هدف من اینه که بگم خیلی بده که مجبور میشی دکمه پاور رو چند ثانیه نگه داری تا خاموش بشه
درست میگیدنقل قول:
تقریبا در بیشتر لپتاپها اتفاق میفته و فقط مربوط به مدل ما نمیشه .. حتما به برق باید وصل باشید تا راحت بازی کنید
سلام
از sheytoon001 عزیز و Gilopa عزیز هم تشکر می کنم.
خیالم راحت شد.
برا منم 298 میشناسه . یعنی دقیقا همون چیزی که گفتید . برا منم هنوز تگش فعال نشده . ظاهر لپ تاپ های ما شبیه همه.
من زیاد بازی نمی کنم و فقط گاهی فوتبال اونم با دوستان یا برادرم. رو این لپ تاپ عالیه . هم با باتری و هم با برق. در هردوصورت عالی و با بهتربن کیفیت اجرا شد.
اوبونتو هم یک ماه پیش دانلود کردم . نصبش می کنم حتما.
از بین نرم افزارها فعلا Embarcadero Rad Studio 2010 رو نصب کردم و به راحتی اجرا میشه . با سرعت فوق العاده.
فقط c++ builder مشکل داره برای ساختن فایل اجرایی که اونم از ویندوز 7 هست چون با سیتم های دیگه هم همین مشمل رو داره -
من می خوام ویندوز 2008 سرور نصب کنم و با شبکش کار کنم . اگه کسی نصب کرده لطفا بگه کدوم نسخه خوب کرک شده آخه یکی گرفتم ظاهر مشکل داره.
راستی این سیستم رو عضو دومین سیستم خونه کردم که ویندوز 2003 سرور هست . به راحتی کار کرد و مشکلی هم نداشت .
تازه سرعت کارای شبکه عالیه با این ویندوز 7.
ببخشید که من دیر جواب میدما .
adsl دارم ولی یه کم سرم شلوغه.
با آرزوی توفیق برا تمامی دوستان
امیدوارم مشکل دوستمون هم که هاردش پریده زودتر حل بشه.
راستی جواب ارشدم میادا آخر هفته....
بدرود
با توجه به اینکه توی سایت دل فقط درایورهای 64 بیتی قرار داده شده ظاهرا باید روی 5010 از یه سیستم عامل اینجوری استفاده بشه. حالا من یه چند تا سوال راجع به این ویندوزها دارم. مثلا در ویندوز 7:
1. آیا به لحاظ ظاهری و عملکرد(cpu usage, میزان استفاده از رم, کیفیت گرافیکی و سرعت کلی سیستم) با سیستم عامل 32 بیتی تفاوتی داره و اگه آره چقدر؟
2. آیا تمام برنامه ها و نرم افزارهای 32 بیتی(از قبیل بازی و برنامه های کاربردی روزمره) روی این هم قابل اجراست؟
برا ما هم همینهنقل قول:
اما یه آدرس بهت میدم ، آزمایشش با شما چون من الان بازی ای ندارم
ببین برو به این آدرس
control panel>Hardware and Sound>Power Option
کنار رادیو بوکسی که علامت خورده(که در حالت عادی balanced)
روی change plan setting کلیک کن
از صفحه ی جدید روی گزینه ی Changr Advanced Power Option کلیک کن
حالا یه پنجره به اسم power optin باز میشه
تو همین پنجره اگه ببینی یه سری گزینه وجود داره
آخرین گزینش اینه ATI Graphic power option
علامت + کنارشو که بزنی گزینه ATI Powerplay setting نمایان میشه
علامت + این رو هم بزن دو تا گزینه میاد
دومی که هیچی ، مربوط میشه به زمانی که به شارژه
اما اولی یعنی on battry در حالت عادی روی maximize battery life قرار داره
شما این گزینه رو بزار روی maximize performance
و همه پنجره هارو ok و save کن
حالا بازی رو اجرا کن ببین بازم بد اجرا میشه؟
توجه کن در این حالت مصرف باتری بیشتره ، پس فقط موقع بازی روی باتری اینکارو بکم و برا کارای دیگه به حالت قبل برش گردون
اگه جواب داد اعلام کن:46::10:
اینو گل گفتی:31:نقل قول:
راستی فکر می کنم میدونی
تو power option میشه برا دکمه power کارشو مشخص کرد
که البته restart نداره:31: اینا کلا با ریستارت دستی مشکل دارن:27:
اگه موافق باشی یه زنگ بزنیم زیگورات ، سروصدا راه بندازیم که 1 ماه لپ تاپ خریدیم چرا فعال نشده، نکنه واقعا ریفر بهمون انداختن:19::19:نقل قول:
برا c++ این کارو بکن حل میشه
یا اینکه می خوای بازش کنی به جای دابل کلیک ، روش راست کلیک کن و run as administrator رو بزن
یا یه کار بهتر اینکه رو آیکون برنامه راست کلیک کن و properties رو بزن ، از سربرگ compatibi lity تیک چک بوکس run this program in compatibility mode for رو برن و xp service pack 2 رو انتخاب کن
درمورد ویندوز سرور چیزی نمیدونم
منم تونستم با سیستمم شبکش کنم و اینترنتم share کردم:20:
سلامنقل قول:
مرسی بابت جواب . سی++ اجرا میشه موقع کامپایل یه فایل dll می خواد.
راستش گارانتی من زیگورات نیست. برا من future هستش.
موقع خریدم پلمپ نبود . گفت برا برچسب گارانتی که رو لپ تاپ زدن باز شده. چون دیگه کارت نداره و با بارکدخوان خونده میشه. به نظرت مشکلی داره؟
راستی اوبونتو هم نصب کردم .
خوبه فقط موقع اجرای برنامه های ساده مثل اجرای فایلهای صوتی گرماش زیاد میشه . ظاهرا سازگاری با این پردازنده نداره. آخه در حین سرچ یه دفعه دیدم یه پنجره اومده و چند تا پلاگین برا آپدیت گذاشته که توشون cpu , cpucore بود . البته وقت دانلود نداشتم . ایشالا بعدا دانلود میکنم ببینم حل میشه .
درمورد درایورها سیامک عزیز(sheytoon001 ) قبلا توضیح دادند .. واسه هر دو نسخه 32 و 64 هست و شما همون 64 بیتی رو دانلود کرده باشید رو 32 هم جواب میده .. از لحاظ ساپورت رم ویندوز 32 بیتی فقط 3 گیگ رو جوابگو هستش و 64 بیت کل 4 گیگ رو .. البته این مساله مهم نیست چون ویندوز 7 با یک رم 2 گیگ کاملا جوابگو هست چه برسه به 3 گیگنقل قول:
برای گرفتن بقیه جوابهاتون به این پست من مراجعه کنید :
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5205591&postcount=45