COMODO Internet Security 2011 - USER Guide / انگلیسی
کد:http://help.comodo.com/uploads/helpers/Comodo_Internet_Security_2011_User_Guide.pdf
Printable View
COMODO Internet Security 2011 - USER Guide / انگلیسی
کد:http://help.comodo.com/uploads/helpers/Comodo_Internet_Security_2011_User_Guide.pdf
مطالب زیر چکیده چندین کتاب و وبسایت تخصصی است...
شما می توانید در شکل زیر لایه های تشکیل دهنده وب را ببینید،
و در شمایی بسیار مهم پروتکلها...
پس با توجه به چارت های فوق پروتکلIP مربوط به لایه اینترنت و پروتکل(TCP or UDP)مربوط به لایه انتقال است.
نکته:پروتکل Ip به لایه پیوند نزدیکتر است و پروتکل(TCP or UDP)به لایه کاربرد نزدیکتر است،در زیر بیشتر می خوانید...
یعنی اگر شما به وسیله یک فایروال دسترسی یک کاربرد(application)به پروتکل Ip را بلوکه نمائید،یعنی هم چنین دسترسی آن کاربرد را به پروتکل های سطح بالاتر یعنی پروتکل های لایه انتقال مانند(TCP or UDP)نیز بلوک کردید،
ولی اگر می خواهید یک کاربرد همچنان با لایه اینترنت و پروتکلip در ارتباط باشد،ولی تبادل داده نداشته باشد،می توانید دسترسی کاربرد را به پروتکل های لایه انتقال یعنی (TCP or UDP)مسدود نمائید،
توجه:برای برقراری یک ارتباط گفتاری بوسیله اینترنت(IP)، در لایه انتقال از دو پروتکل TCP و UDP استفاده میشود. پروتکل TCP انتقال داده را با دقت و امنیت بالا انجام میدهد در حالیکه ویژگی پروتکل UDP انتقال سریع اطلاعات، بدون در نظر گرفتن مسائل امنیتی برای انتقال داده، است.
پس به همین خاطر است،وقتی در سوئیت امنیتی کومودو از مسیر
firewall--->define a new blocked application
شما دسترسی برنامه ای را به لایه اینترنت مسدود می سازید،به صورت default آن کاربرد(برنامه) از طریق پروتکل IP بلوک می شود و این یعنی دسترسی آن کاربرد نیز طبیعتا" به پروتکل های لایه انتقال (TCP or UDP) مسدود می گردد.(به چارت های بالا توجه نمائید)
امیدوارم برایتان مفید باشد،
آپـدیت شــد
سلام دوستان من با توجه به تست هايي كه روي اين سوئيت امنيتي در تاپيك دانلود ويروس انجام شده تصميم گرفتم خودم نصبش كنم ببينم چجوري با اينترنت خونه كه نميشد رفتم كافي نت اونجا هر كاري كردم نتونستم وارد سايت comodo بشم با هر مرورگري هم كه رفتم نشد ولي بااينترنت خونه ميشه كه اونم سرعتش كمه خلاصه هرجوري بود گشتم و خود سوئيت رو تو سايت Cnet واسه دانلود پيدا كردم ولي حالا مي خواد107 مگ آپديت دانلود كنه با توجه به اينكه تو كافي نت سايت comodo باز نميشه ميخواستم ببينم آيا سايت ديگه اي هست كه آپديت ها رو به صورت آفلاين بشه دانلود كرد ؟
تا جایی که من میدونم و خبر دارم خیر لینک های دیگه ای وجود نداره. اما اگر دوست دارید من میتونم اون رو بر روی سروری که خودتون تعیین میکنید مانند 4shared, rapdshare یا غیره براتون آپلود کنم.نقل قول:
اگر خواستید آپلود بشه لطفا هم اسم سرور رو بگید و هم بگید که همه رو در 1 فایل آپلود کنم و به حجم های کوچکتری تقسیم کنم تا دانلودش براتون راحت باشه. چون سرور های مجانی لینک مستقیم برای آپلود فایل 100 مگابایتی نمیدند و در نتیجه باید اون رو بدون Resume دانلود کنید.
نقل قول:
سلام دوستان من با توجه به تست هايي كه روي اين سوئيت امنيتي در تاپيك دانلود ويروس انجام شده تصميم گرفتم خودم نصبش كنم ببينم چجوري با اينترنت خونه كه نميشد رفتم كافي نت اونجا هر كاري كردم نتونستم وارد سايت comodo بشم با هر مرورگري هم كه رفتم نشد ولي بااينترنت خونه ميشه كه اونم سرعتش كمه خلاصه هرجوري بود گشتم و خود سوئيت رو تو سايت Cnet واسه دانلود پيدا كردم ولي حالا مي خواد107 مگ آپديت دانلود كنه با توجه به اينكه تو كافي نت سايت comodo باز نميشه ميخواستم ببينم آيا سايت ديگه اي هست كه آپديت ها رو به صورت آفلاين بشه دانلود كرد ؟
متونه یه کار دیگه هم انجام بده لینک آپدیت رو بده به لیچر بکشش رو یه سرور دیگه از اونجا دانلودش کنه :20:نقل قول:
اینطوری آفا مهران هم تو زحمت نمیوفته( البته با سرعت اینترنتی که آفا مهران داره کار بس راحتیه):31:
این لینک آپدیتشه
مثلا از این لیچر استفاده کنکد:http://download.comodo.com/av/updates40/sigs/bases/bases.cav
کد:http://leech.aywasoft.com/
خيلي خيلي ممنون دوست عزيز بابت كمكتون من فقط با سرور rapid share مشكل دارم شما ببين رو كدوم سرور راحت تري رو همون آپلود كن در ضمن اگه زحمتي نيست 2تا پارتش كننقل قول:
(اگه تونستي بزار رو همون Cnet چون خيلي سرعتش دانلودش خوبه البته نميدونم آپلود رايگان داره يا نه اگه نداشت هرجا واسه خودت راحت تره بزار به جز rapidshare)
واقعا ما رو شرمنده خودت كردي:11:
همین الان به طور اتفاقی وقتی وارد nsp شدم،دیدم که برا خود کومودو هم رول تعیین شده!!!:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی می خوام رول ببینم،پیام زیرو میده:18:
بعدش رفتم کنترل پنل ویندوز،دیگه واقعا:angry::grrr:شدم،چون در قسمت Firewall دیدم،هنوزم فایروال ویندوز روشنه!!!
یعنی برنامه ای به عظمت کومودو:35:چرا نباید در هنگام نصب خودش به صورت اتوماتیک فایروال ویندوزو خاموش کنه؟؟؟
یا حتی یه پیامی چیزی بده؟؟؟
من چیکار کنم؟؟؟؟؟
رفتم فایروال ویندوزو خاموش کردم!! یعنی یه ماه فایرواله ویندوز در کنار فایروال کومودو روشن بود؟؟؟؟
برید چک کنید ببینید ماله شما هم اینجوریه...
بیایید یه کمی بحث کنیم....
یکی از اولین مطالبی که در بحث های قبلی گفته شده غیر فعال کردن فایروال ویندوز است. :46:نقل قول:
این مطلب حتی بصورت مهم شده در پست دوم قرار داده شده.
یکی از سرور های زیر را برای دانلود انتخاب کنید.نقل قول:
Comodo Internet Security Bases 2010-10-11
4shared: هر دو قسمت باید دانلود بشند.
Uploaded: هر دو قسمت باید دانلود بشند.کد:http://www.4shared.com/file/eW8STKRf/basespart1.html
http://www.4shared.com/file/rvry1DMx/basespart2.html
کد:http://uploaded.to/file/hg51vc
http://uploaded.to/file/ly383k
rapidshare.com: هر دو قسمت باید دانلود شوند.
کد:http://rapidshare.com/files/425397902/bases.part1.rar
http://rapidshare.com/files/425398274/bases.part2.rar
20upload: دانلود با قابلیت Resume
کد:http://lvlehran.20upload.net/files/sh5/12871040081.rar
آقا مهران،منظورم این بود که وقتی من از ورژن3 کومودو استفاده می کردن در هنگام نصب فایرواله ویندوزو غیرفعال می کرد،ولی فلسفه برداشتن این امکان در نسخه 5 یکمی مبهمه!!!نقل قول:
حتی کومودو یه پیامی مبنی بر روشن بودن سایر فایروالها نمیده!!
اگه بخوام رول کومودو رو edit کنم ،پیام زیر رو میده،اون قسمت کجاست؟؟
اگه صلاح بدونین،درnps رول کومودو رو remove کنم یا بزارم بمونه؟؟
چرا کومودو برا خودش outgoing only رو برگزیده؟
ممنونم
چون کمودو نیازی به ورود به سیستم شما و دزدین اطلاعات رو مانند آنتی ویروس مایکروسافت نداره. برای همین Inbound Connection برای کمودو معنی نداره :46:نقل قول:
کسی که کمودو رو نصب میکنه با کسی که AVG رو نصب میکنه خب فرق میکنه درسته؟نقل قول:
آقا مهران،منظورم این بود که وقتی من از ورژن3 کومودو استفاده می کردن در هنگام نصب فایرواله ویندوزو غیرفعال می کرد،ولی فلسفه برداشتن این امکان در نسخه 5 یکمی مبهمه!!!
حتی کومودو یه پیامی مبنی بر روشن بودن سایر فایروالها نمیده!!
کمودو هم قبل از نصب هم در انجمنش و هم در Guide توضیح داده که فایروال ویندوز را غیر فعال کنید و حتی توضیحات در مورد اینکه از 2 آنتی ویروس و یا دو فایروال در کنار کمودو استفاده نکنید را داده. اگر این اطلاعات داده نمیشد حق گله داشتید. اما خب حالا شما نخوندید و یا شاید متوجه نشدید که همچین اطلاعاتی هم داده شده یک بحث دیگه است .:10:
نقل قول:
اگه بخوام رول کومودو رو edit کنم ،پیام زیر رو میده،اون قسمت کجاست؟؟
اولا شما چرا میخوای قانونی رو که خود کمودو با کلی متخصص تعیین کرده تغییر بدید؟
دوما برای تغییر دادنش شما باید روی خود Comodo Internet Security کلیک کنید و بعد Edit را بزنید.
پیشنهاد میکنم با تنظیماتی که از پیش تعیین شده کاری نداشته باشید. اگر میخواهید تنظیمات را افزایش بدید بحث دیگه ایه اما کم کردن و یا دستکاری در قانونهای از پیش تعیین شده کار درستی نیست و به غیر از ایجاد کردن مشکل برای خودتون کار مثبت دیگری رو براتون ایجاد نمیکنه. :46:
موفق باشید.
سعی می کنم،یک تحقیق با موضوع"وجه تسمیه کومودو"آغاز کنم،به محض این که به پایان رسید اونو تو این تاپیک قرار میدم،
در ضمن آقا مهران،یک هفته تمام وقت گذاشتم تا تونستم به ساده ترین شکل ممکن،بنیان اساسی ترین مبحث امنیت یعنی پروتکلTCP/IP رو بیان کنم،لطفا لینک اونو به پست دوم اضافه کنید،:7::):10:
ممنونمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5508667&postcount=322
دوست عزیز لازم دونستم که به خاطر این زحماتت با یک پیام ازت تشکر کنم که برای بچه های انجمن کومودو این مقاله رو تهیه کردی:10:نقل قول:
سلام
مهران جان تلفظ صحیح این محصول چیه ، کیس یا سیس ؟ ممنون .
CIS مخفف کلمۀ Comodo Internet Security هست که میشه کیس :31:نقل قول:
سلام دوستان میخواستم ببینم آخرین ورژن internet security همونه که در پست اول هست؟
(دارم از نود32 به کومودو مهاجرت میکنم)
بله همینه.نقل قول:
ممنون دوست من .... دانلود و آپدیت شد با حجم حدود 107 مگابایت آپدیت گرفت!نقل قول:
تنظیمات هم مطابق با پست مفید جناب مهران ایجاد شد و الان فکر کنم آنتی ویروس سبکی هست نسبت به نود :21:
پ.ن: آنتی خوبیه از من که ویروس هایی که نود نمیشناخت رو همشو گرفت.
129 تا ویروس فقط توی فلش مموریم بود.
80 تا توی pc و 66 تا در فلش مموری موبایلم.
یعنی خیر سر نود32 همیشه هم چون adsl دارم به بالاترین ورژن آپدیت میشد.با این حال این همه ویروس و.....!
من این آنتی رو برای همه سیستم ها توصیه دارم به خصوص سیستم های ضعیف مشخصات سیستم من:
cpu: 1.7 celeron
ram :1gig
hdd:40
vga:128geforce.
سلام
من Comodo رو روی اون یکی سیستمم هم نصب کردم
الان داره آپدیت میشه
بعد از آپدیت میشه اون 107 مگ رو کپی کرد؟ تا اگه روی یه سیستم دیگه خواستیم نصبش کنیم دیگه مجبور نباشیم آپدیتش بکنیم و این 107 مگ رو بهش بدیم و فقط آپدیت های جدید رو خودش بگیره
ممنون
بلهنقل قول:
وقتی آپدیت شد وارد پوشه scanners که توی شاخه نصب هست بشید و فایلی به اسم bases.cav رو کپی کنید.
سپس وارد سیستمی که اپدیت نشده شوید و فایل bases.cav رو به bases.old تغییر نام بدید. سپس فایل bases.cav کپی شده از سیستم اپدیت رو در همان جا کپی کنید.
سپس سیستم رو ریست کنید و حالا میتونید bases.old رو حذف کنید.
موفق باشید
سلام!نقل قول:
میشه بگید دلیل این که نباید فایل آپدیت رو با فایل اوریجینال replace کنیم،و اول باید پسوند فایل رو تغییر بدیم و بعد از ریستارت اونو حذف کنیم؟؟
replace بکباره سببساز چه چیزی می گردد؟؟
ممنونم...
comodo مثل همه ی آنتی ویروس ها سلف دیفنس داره ، که باعث میشه نذاره فایلهای سیستمی خودش دچار تغیر بشه.نقل قول:
برای این ، موقع کپی احطار میده و نمیذاره این کار رو انجام بدید چون داره یکی از فایل های مورد نیازش تغییر میکنه. پس میان فرمتش رو عوض میکنن تا بدون درگیری با فایل قبلی کپی بشه. بعد از ریستارت comodo اون فایل اصلی که فرمتش درسته شناسایی میکنه و اون جز فایل های مورد نیاز comodo قرار میگیره و فایل قبلی دیگه جز سلف دیفنس حساب نمیشه و پاک میشه.
اگر موقع کپی کردن هیچ اخطاری نداد موردی نیست که replace کنید این روش فقط برای اینکه فایل اونجا قرار بگیره.
موفق باشید.
پس به این نتیجه رسیدیم که با زدن F8 در زمان Boot Up و وارد شدن به safemode عملیاتی که آقای drhaniball گفتند رو اجرا کنیم....نقل قول:
به توضیحات مفید drhaniball عزیز این رو هم اضافه کنم که اگر شما Comodo را حتی Exit کنید. :46:نقل قول:
کمودو تمام محافظت هاشو اما بدون نشنان دادن پیغام از سیستم انجام میده. مثلا با وارد شدن ویروس اتوماتیک قرنطینه میشه و مهمترین نکته اش هم اینه که هیچ فایل ناشناخته ای حتی اجرا هم نمیشه که بخواد +Defense جلوش رو بگیره. یعنی میشه تو مایه های Application Control با تنظیمات Untrasted :21: امتحان کن :46:
البته اگر بخواهید که هیچ فایل ناشناخته ای اجرا نشه و با اجرا شدنش هم در قسمت Unrecognized Files ثبت بشه تا بعدا متوجه بشید که چه فایلی خواسته اجرا بشه راحت میتونید برید به مسیر ...
Defense Plus >> Defense Plus Settings
و در اونجا برید به تب Execution Control Settings و Treat unrecognized file as را بذارید روی Blocked
این دو مورد رو هم گفتم چون تا الان در موردش در تاپیک صحبتی نشده بود. مورد اولی رو میتونید جزو رمز و رازهای اولی قرار بدید که حتی با Exit کردن آیکون کمودو سیستم شما همچنان محافظت شده و پیغامی هم به شما نشون داده نمیشه :46:
موفق باشید:10:
امروز خواستم سیستمم رو فول اسکن کنم یه نکته خیلی جالب دیدم
قبل از اینکه فول اسکن شروع بشه CIS شروع کرد به چک کردن وضعیت آپدیت بودن یا نبودن آنتی ویروس
بعد از اینکه چک کرد و یکی دو تا آپدیت کیلوبایتی جدید اضافه کرد فول اسکن شروع شد
خیلی برام جالب بود چون تا حالا توی هیچ آنتی ویروسی ندیده بودم مشابهش رو:46:
سلام دوستان امروز همونطور که شاهدین این انتی رو گرفتم و آپدیت کردم همون موقع که نصب کردم به این فایل ایراد گرفت که اجازه به اینترنت رو بهش میدی یه نه منم یادم نیست چی رو زدم! الانم در قسمت defense+ همون فایل اومده و وقتی وینوز میاد بالا error مبنی بر پاک شدنش از سیستم و موجود نبودنش در پوشه system 32 میده باید چه کار کنم؟
نقل قول:
بله عزیز, قابلیت خیلی خوبیه چون بعضی ها ممکنه یادشون بره که قبل از اسکن آپدیت کنند و بعضی ها هم ممکنه دوست نداشته باشته قبل از اسکن آپدیت بشه هر چند که آپدیت هاش سبک هم باشه. بالاخره آدما نیازشون فرق میکنه دیگه.
به همین دلیل برای اون تعداد از افراد که نمیخوان قبل از اسکن دستی, دیتابیس آنتی ویروس آپدیت بشه(پیشنهاد نمیشه) میتونند برند داخل تنظیمات آنتی ویروس و اونجا Automaticallu update the virus database before scanning را تیکش رو بردارند.
اگر هم میخواهید که داخل فایل های آرشیو شده مانند zip, iso, rar و غیره رو اسکن نکنه میتونید تیک Scan archive files را هم بردارید چون از لحاظ امنیتی ضرری به سیستمتون نمیرسونه. با برداشتن این قسمت سرعت اسکن کردن سیستم خیلی بیشتر میشه و نیازی به گشتن داخل فایل های آرشیو شده نداره.
موقعی هم که خواستید ویروسی را از داخل یک فایل rar شده خارج کنید گارد آنتی ویروس اون رو شناسایی میکنه و بهتون خبر میده.
این موارد رو فقط برای اینکه دوستان متوجه بشند توضیح دادم وگرنه استفاده کردن یا نکردن این قسمت ها بر عهدۀ خودتونه. :10:
موفق باشید
به احتمال خیلی زیاد سیستم شما از قبل آلوده بوده و شما کمود را روی یک سیستم آلوده نصب کردید. شما اول توسط MalwareBytes AntiMalware سیستم خودتون رو بعد از آپدیت کردن فول اسکن بکنید و بعد کارهای زیر را انجام بدید.نقل قول:
1: فایل regsvr32.exe را که در پوشۀ سیستم 32 وجود داره جایی آپلود کنید و لینکش رو اینجا قرار بدید.
2. ممکنه فایل regsvr آلوده نباشه اما یک ویروس و یا کرم دیگه ای از طریق این فایل داره فعالیت میکنه. :46:
3. احتمال دیگه ای که وجود داره اینه که شما به اشتباه فایلی را بلاک کردید و الان در حال نصب و یا آپدیت کردن ویندوز هستید و به همین دلیل کلید های رجیستری رو که میخوان از طریق regsvr در سیستم شما ثبت بشند را بلاک میکنه. اما از آنجایی که گفتی درخواست وصل شدن به اینترنت هم میکنه مشکوک میزنه. پس شما پست زیر رو بخونید و جاهایی رو که گفتم چک کنید و اسم فایل ها و مسیر هاشون رو بگید تا ببینم چیزی بلاک شده یا نه؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5495276&postcount=243
اونجا ها رو چک کردم هیچی توی تبشون نبود الانم دارم اینی که گفتی دا میکنم.نقل قول:
اینم لینک فایلش:
پ.ن : در حال اسکن....کد:http://up.--------.com/Files73/53e1cd435c6d471eb47a.rar
نقل قول:
فایل مشکلی نداره و سالمه. اگر فایل regserv32.exe در قسمت Unrecognized Files هست اول تیک بغلش رو بزنید تا انتخاب بشه و بعد اون رو از طریق Move to >> Trusted file به قسمت فایل های قابل اعتماد بفرستید.
فایل regsrv.exe طبق عکسی که قبلا گذاشتی حتما باید اونجا باشه چون عکس مربوط هم همین رو نشون میده. اما اگر باز هم نبود برو قسمت زیر و اونو بصورت دستی وارد کن.
خب عملیاتی رو که گفتی انجام دادم و وقتی ok کردم گفته بود که جزئ فایل های مورد اعتماد بوده! (از تو defense+) مورد اعتماد بودنش رو تایید کرده بودم.
خب پس اگر اینطوره نباید الان مشکلی داشته باشی. اگر فایلی جزو فایل های فابل اعتماد ثبت بشه اون فایل میتونه هر نوع دستکاری که در ویندوز لازم باشه رو انجام بده. :20:نقل قول:
همچنان پا برجاست این ارور رو وقتی ویندوز بالا میاد میده:نقل قول:
کسی این فایل رو میتونه از تو sys32 کپی کنه آپلود کنه بزاره اینجا این مشکل ما مرتفع بشه؟!
نقل قول:
دوست عزیز شما این فایل رو داری در کامپیوترت. اگر نداشتی گزارشی از +Defense اصلا وجود نداشت که بگه در فلان مسیر regsvr.exe میخواد کلید های رجیستری رو ثبت کنه. الان مشکل شما این نیست که این فایل وجود نداره بلکه هست, مشکل شما اینه که کمودو حالا به هر دلیلی جلوی دسترسی regsvr.exe به رجیستری را میگیره. regsvr.exe جزو فایل های سالم در کمودو شناخته میشه و تمام دسترسی براش بصورت اتوماتیک از قبل داده شده و کاربر نیاز نداره اون رو به قسمت فایل های قابل اعتماد وارد کنه.
من هم ویندوز 7 دارم اما اگر کسی ویندوز اکس پی داشت میتونه اونو برات آپلود کنه. :20:
من به عنوان آخرین راه حل پیشنهادی, پیشنهاد میکنم که شما یکبار CIS را بطور کامل پاک کنید و بعد از نصب دوباره حتما اون رو آپدیت کنید. با آپدیت امروز... چون همین آپدیت ها فقط مال دیتابیس نیست بلکه مال لیست سفید برنامه ها هم هست.
برادر اونی که توی عکس بودنقل قول:
regsvr32.exe بود اما این regsvr.exe هست و الان دنبالش میگردم توی sys 32 نیستش.
کسایی که xp دارن به داد من برسن............
من مشکل شما رو در اینترنت هم سرچ کردم اما به همان جوابهایی که قبلا به شما گفتم رسیدم. یعنی اینکه سیستم شما به احتمال خیلی زیاد آلوده شده و یا آنتی ویروس فایل regsvr.exe را پاک کرده و یا فایل های آلودۀ باقی مونده در سیستم شما باعث بوجود اومدن ارور های regsvr میشند.نقل قول:
راه حل بداشتن و حذف regsvr.exe از طریق رجیستری در لینک زیر با عکس نشون داده شده. طبق عکس ها برید جلو و عمل کنید و در آخر سیستم رو ریستارت کنید.
کد:http://techrena.blogspot.com/2009/03/remove-windows-cannot-find-regsvrexe.html
اگر جایی از مطلب رو متوجه نشدید بگنید تا توضیح بدم.
توجه: در قسمت Value Data فقط کلمۀ regsvr.exe را پاک کنید نه چیز بیشتری و Explorer.exe باید باقی بمونه.
ممنون مطلب واضح بود و مشکلم حل شد....سپاس فراوان:8:نقل قول:
مهران خان الان یه سوال برام پیش اومده:
CIS وقتی یه ویروس شناسایی میکنه گزینه Clean و Ignore داره
Clean اگه روی فلش کلیک کنی دو تا گزینه میاره
الان سوالم اینه من بعضی وقتا رو فلش کلیک نمیکنم و روی خودِ Clean کلیک میکنم.بعد از کلیک هیچ پیغامی نمیده
با زدن Clean کومودو با فایل ویروسی چیکار میکنه؟
ممنون:11:
خواهش میکنم, :11:نقل قول:
اینم از خرابکاریهای ویروس newfolder.exe بود که باقی مونده بود :46:
با زدن خود Clean ویروس کلا از سیستم شما پاک میشه و قابل بازگشت هم نیست. مثلا اگر آنتی ویروس فایل کیجن و یا کرک شما رو به اشتباه آلوده تشخیص بده و شما Clean رو بزنید فایل کرکتون پاک میشه.نقل قول:
گزینۀ Disinfection برای ویروسهایی مانند Sality که فایل های سیستمی مانند Svchost.exe را آلوده میکنند کاربرد داره. من تا حالا فقط 1 نوع ویروس رو با کمودو آزمایش کردم و عملا ندیدم کمودو در این 1 ویروسی که من آزمایش کردم موفق باشه اما خود کمودو و کسانی که باهاشو جنگ و دعوا بر سر این مسئله داشتیم نظرشون بر اینه که کمودو در بعضی ویروسها قابلیت گند زدایی رو داره چون بعضی از فایل ها وقتی کدها توشون تزریق میشه توسط هیچ آنتی ویروسی قابل disinfect یا گند زدایی نیستند و اگر هم آنتی ویروسی پیدا بشه که اونو گند زدایی بکنه در آخر فایل اصلی خراب میشه قابل استفاده نخواهد بود.
Quarantine: فایل آلودۀ پیدا شده رو از سیستم شما پاک میکنه اما تفاوتش با زدن خود Clean اینه که اگر شما Quarantine یعنی قرنطینه را بزنید بعد از پاک شدن فایل آلوده از سیستم شما, کمودو یک نسخه از اون رو داخل خودش در بخش Quarantine نگه میداره تا اگر روزی متوجه شدید که فایلتون به اشتباه پاک شده بتونید از اونجا فایلتون رو برگردونید.