نقل قول:
با سلام
من فریمور (ورژن 1012) رو هم روی سی 7000 نصب کردم متوجه هیچ تغییری نشدم
نقل قول:
با سلام
من فریمور (ورژن 1012) رو هم روی سی 7000 نصب کردم متوجه هیچ تغییری نشدم
دوستان این BD-6900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که هدیه C7770 و C8880 هست کیفیت خوبی داره؟
تو خود تبلیغات سامسونگ که زده شده Blue-ray 3D
یعنی میشه گفت این مدل یه مدل بلو ری خوب هست که بشه فیلم های سه بعدی رو هم باهاش تجربه کرد
در ضمن کسی قیمت این دستگاه رو میدونه ؟!
قیمتش حدود 400 هست ! من اینجا 395 قیمت کردم...
این طور که تو سایت ها میخونم پلیر خوبیه و اکثر ریویو هاش خوبه منم احتمالا از همین میگیرم
یعنی من الان برم یه BD-6900 بگیرم نمیتونم avatar 3d که تازه اومده ببینم؟
-مجددا خدمت دوستان عرض ميكنم :نقل قول:
BD-6900 يكي از 3D پلير هاي خيلي خوب بازار هست و امتيازات بسيار خوبي كسب كرده از سايت هاي معتبر دنيا:
[HTML]http://reviews.cnet.com/blu-ray-players-recorders/samsung-bd-c6900/4505-9991_7-33971078.html[/HTML]
[HTML]http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/blu-ray-players/samsung-bd-c6900-blu-ray-player-680112/review[/HTML]
[HTML]http://www.trustedreviews.com/home-cinema/review/2010/06/11/Samsung-BD-C6900/p1[/HTML]
نقل قول:ممنون از هر دو دوست عزیزنقل قول:
پس اینجوری که دوستان میگن و امتیازاتی که بهش دادن یکی از بلوری ها خیلی خوب بازار هم هست
پس حیفه اگر این هدیه رو بخواییم از دست بدیم
تو تبلیغات سامسونگ زده جشنواره پائیزه فقط برای مدت محدود :13:
یعنی همین پلیر و یک عینک مخصوص سه بعدی و سینمای خانوادگی هدایای سامسونگ
برای مدل C7770 و C8880 هست
البته من بودجه ام برای خرید TV تا سقف 3200 یا 3300 هست و الان مدلی که من انتخاب کردم C8880 یه چیز
نزدیکه 500 تومن گرون تر در اومده:13:
البته من سینمای خانوادگیش رو نمیخوام حالا نمیدونم با حذف سینمای خانوادگیش قیمتش چند در میاد!!
البته قیمت سینمای خانوادگیش رو سایت سامسونگ سنتر زده 470 تومن حالا نمیدونم اگر سینمای خانوادگیش رو نخوایم کاملا 470 از قیمت کلا تلویزیون کم میکنن یا نه ؟
حالا من میخوام بهمن دیگه این مدل رو بگیرم به نظرتون تا دوماه دیگه قیمتش پایین تر میاد ؟؟!کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?products_id=511&osCsid=vqdgb7jrf1tlbeatmapa6crju1
و احتمالا این هدایا هم هست براش دیگه ؟؟!! چون فکر کنم اون موقعه هم جشنواره نوروزی بهش بخوره ؟؟!!!
چون اگر این هدایا هم حذف بشه انوقت باز بخوام حتی همین بلو ری رو هم بخرم باید 400 بدم و عینک هم انگار روی این مدل نیست (که خیلی عجیبه این مورد ) و فکر کنم 100 تومن هم برای عینک بدم که این جوری خیلی ناجور میشه
از دوستان كسي هست كه تا به حال با c7000 يا c8000 از اينترنت استفاده كرده باشه؟
اين تلويزيونها از چه طريقي اطلاعات با اينترنت مبادله مي كنند؟
با تشكر
-والا احتمال هر چيزي ممكنه با اين بازار و اين اشفته بازارنقل قول:
حالا من میخوام بهمن دیگه این مدل رو بگیرم به نظرتون تا دوماه دیگه قیمتش پایین تر میاد ؟؟!
و احتمالا این هدایا هم هست براش دیگه ؟؟!! چون فکر کنم اون موقعه هم جشنواره نوروزی بهش بخوره ؟؟!!!
چون اگر این هدایا هم حذف بشه انوقت باز بخوام حتی همین بلو ری رو هم بخرم باید 400 بدم و عینک هم انگار روی این مدل نیست (که خیلی عجیبه این مورد ) و فکر کنم 100 تومن هم برای عینک بدم که این جوری خیلی ناجور میشه
-در مورد سينماي خونگي هم فكر ميكنم نصف قيمت خريد رو كاهش ميدن
-اگر گزينه مورد نظرت رو انتخاب كردي به فكر حساب وكتاب نباش بگير ولذتش رو ببر اين عمر هست كه ميگذره و حسابش رو نداريم :10:
سلام
اقا c8000 من فارسی نداره واسه همین تلتکس رو درست نشون نمیده! چیکارش باید بکنم ؟! تو تنظیمات گشتم قسمتی واسه تلتکست پیدا نکردم! نمیشه نوشته هاش رو مثل زیرنویس encoude کرد ؟!
البته دوست عزیزم من این مورد رو بهتون گفتم تو چند صفحه قبل:46: که انگار شما گفتید خز نکنم بابا TV رونقل قول:
با داشتن زبون فارسی :31: چون اونجا هم من گفتم شاید مهم باشه ساپورت کامل زبان فارسی برای منوها ، تلتکست و زیرنویس وکلا TV که داریم زبان ما رو هم کاملا ساپورت کنه
البته یکی از دوستان هم C8000 انگار مثل شما بدون گارانتی گرفتن که گفتن کاملا زبان فارسی رو ساپورت میکنه البته گفتن همون اول هم تو قسمت منطقه ایران رو انتخاب شده براشون بود
شاید شما هم باید برید تو قسمت منطقه و ایران رو انتخاب کنید شاید مشکل تون حل شد
البته فکر کنم اون دستمون بیشتر بتونه بهتون کمک کنه
مگه میشه منطقه رو عوض کرد ؟! تو منوهاش زده asia/euro رو ! نکنه تو منو مخفی رو میگین ؟!
باو همچین چیزی خاصی نیست تلتکس :31: ولی خوب وجودش بد نیست!
راستی تصویر در تصویر نداره این سری C دیگه یا من ندیدم؟!
-اگر زبان عربي داشته باشه تلتكست رو هم نشون ميده زبان منو رو بگزارين روي عربي وتلتكست مشكلش حل ميشهنقل قول:
-در مورد منوي مخفي هم قسمت local set متاسفانه غير فعال هست مدل هايي كه روي iran زده شده زبان فارسي هم اضافه ميشه به منوها
-البته تلتكست و زير نويس فارسي رو بدون مشكل با همين عربي هم كامل نشون ميده
-در مورد pip هم بايد توي يك ورودي باشين تا بتونين فعالش كنيد
در مورد نحو تغییر منطقه از اینجا می تونید از اون دستمون که این حرف رو زدن بپرسیدنقل قول:
میگم حالا چون برای شما کار نمیکنه همچین چیزه خاصی نیست تلتکست دیگه:31:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=182686
یعنی با زبان عربی کار کنم ؟! عمرا :41: !نقل قول:
-اگر زبان عربي داشته باشه تلتكست رو هم نشون ميده زبان منو رو بگزارين روي عربي وتلتكست مشكلش حل ميشه
-در مورد منوي مخفي هم قسمت local set متاسفانه غير فعال هست مدل هايي كه روي iran زده شده زبان فارسي هم اضافه ميشه به منوها
-البته تلتكست و زير نويس فارسي رو بدون مشكل با همين عربي هم كامل نشون ميده
-در مورد pip هم بايد توي يك ورودي باشين تا بتونين فعالش كنيد
اره واسه منم غیرفعاله متاسفانه! یعنی هیچ راهی نداره ؟!
این pip رو نفهمیدم! یعنی چطور ؟!
راستی میشه طرز اپدیت کردن با usb رو توضیح بدین! ممنون
نهایتش بخوام ببینم بازی فوتبالی پخش مستیقم میشه یا نه که میرم نت میبینم :31:نقل قول:
میگم حالا چون برای شما کار نمیکنه همچین چیزه خاصی نیست تلتکست دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-براي زير نويس و تلتكست بايد عربي بزاريننقل قول:
-والا هنوز وقت نكردم دنبالش برم
-pip وقتي شما مثلا توي يكي از hdmi ها دارين تصوير ميبينيد ميتونيد از منوي tools قسمت pip رو فعال كنيد توي خود tv منظورم شبكه ها هست اين قابليت رو نداره
-در مورد اپديت هم خيلي سادست فايل مربوط به hdtv تون رو دانلود كنيد
-فايل مربوطه فشرده هست روش كليك كنيد تا از حالت فشرده خارج بشه ميتونيد مسير فلش خودتون رو بدين
-دقت كنيد داخل فلش چيز ديگه اي نباشه
-وقتي متصل كنيد به hdtv گزينه اپديت مياد وبعد 1 دقيقه خودش رستارت ميكنه و بالا مياد با ورژن جديدتر
ممنون
من اپدیت رو دانلود کردم و T-VALDEUC_3003.exe بود! فایل رو باز کردم تا از فشرده در بیاد یه پوشه درست شد به اسم T-VALDEUC اون رو بریزم رو فلش ؟! همین کار رو کردم نشد البته فلش چیزهای دیگه ای توش بود حالا تست میکنم خبرش رو میدم....
-اره همينطورهنقل قول:
-محتويات داخلش رو پاك كنيد بزرگوار تنها فايل محتوي اپديت باشه
بازم میگه هیچ فایل اپدیتی توش نیست!!!کد:http://tehranpic.net/images/bm7pivnnmfztslc6tv3c.jpg
-فرمت فلشتون fat32 هست ؟نقل قول:
-دقيقا فايل مربوط به فريمور مدل خودتون رو دانلود كردين؟
بله fat32 هست!
اره دیگه همین که اینجاست 130 مگ بود...
کد:http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE46C8000XKXXU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support
-فكر ميكنم شما براي مدل هاي اروپايي رو دانلود كردين مراقب باشين مگه دستگاه شما مالزيايي نيست ؟نقل قول:
-شما بايد از سايت مالزيايي دانلود كنيد :
(Oct 05, 2010)
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/UA46C8000XRXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support[/HTML]
93 مگ هست تقريبا
-دقت كنيد دوستان اين ريجن ها رو ممكن باعث پريدن برد usb پنلتون بشه و مشكلات ديگر
سلامنقل قول:
من كه زبان عربي رو انتخاب مي كنم،كلمات فارسي درست نشون داده ميشه ولي اگه كلمات لاتين بين اونا باشه به صورت نامشخصه.
اوه شانس اوردم پس :31: البته فکر میکنم واسه اینکه یکی نبود ریجنم اپدیت رو نشناخته چون همین لینکی که دادی رو دانلود کردم و بدون مشکل اپدیت شد! البته تفاوتی رو که ندیدم ولی به هر حال اپدیت شد...! اقا ممنون :40:
راستی چرا وقتی تلتکس رو میزنم میزنه not availble !
راستش از اول که گرفتم منو فارسی بود . ( هرچند که من استفاده نمیکنم )نقل قول:
من آنتن ندارم که بتونم کانالها رو از rf دریافت کنم و متاسفانه روی قسمت av و hdmi هم گزینه تلتکست کنترل کار نمیکنه تا بتونم تست کنم.
در ضمن فایل آپدیت رو هم از سایت مالزی گرفتم آپدیت کردم ولی من متوجه تغییر خاصی نشدم .
-خوب به سلامتي ولي بايد مراقب باشين ريجن دستگاهتون رو چك كنيد هميشه با فريمور مورد نظرنقل قول:
-در مورد تاتكست هم نميدونم شايد توي اين فريمور غير فعال شده باشه كه بعيد ميدونم
نه قبل اپدیت این طوری بود ولی الان تست کردم درست بود! روی عربی گزاشتم باز مشکل داشت ولی اردو بهتره با اینکه بازم مشکل داره !! راستی واسه فارسی ریختن باید خود نمایندگی انجام بده ؟!
سلام دوستان
من فروشگاه مرادی تماس گرفتن برای خردید 46c8000، می خواستم بیبنم روی هر led دو تا عینک می دن تا نه؟!
و گه نمی دن چگونه می تونم بخرم قیمتش چنده؟
یکی از دوستان در پیامهای چند صفحه قبل مثل اینکه از فروشنده دو تا عینک گرفته بود با اینکه در box ، ال ای دی یک عینک هم وجود داشت.
به نظر شما فروشنده با دو تا عینک رو حتما به صورت اشانتیون بده؟
ممنون
-معمولا وقتي زبان رو عوض ميكنيم كمي طول ميكشه تا درست بشه ولي درست ميشه واسه من هم همينطورهنقل قول:
-نمايندگي معذور است از خدمات دادن به محصولات بدون گارانتي
-اگر اون قسمت local set توي منوي مخفي فعال بشه و ايران رو انتخاب كنيم زبان فارسي اضافه ميشه
من بودم! من از نمایندگی نخریدم دوست عزیز و از جوانرود گرفتم! فکر میکنم همه جا 2 تا عینک رو روش بدننقل قول:
سلام دوستان
من فروشگاه مرادی تماس گرفتن برای خردید 46c8000، می خواستم بیبنم روی هر led دو تا عینک می دن تا نه؟!
و گه نمی دن چگونه می تونم بخرم قیمتش چنده؟
یکی از دوستان در پیامهای چند صفحه قبل مثل اینکه از فروشنده دو تا عینک گرفته بود با اینکه در box ، ال ای دی یک عینک هم وجود داشت.
به نظر شما فروشنده با دو تا عینک رو حتما به صورت اشانتیون بده؟
ممنون
دوستان میخوام لپ تاپ dell studio رو به led samsung 7000 وصل کنم برای گرفتن تصویر از لپ تاپ (تماشای فیلم و....).
حالا همین رزولوشن لپ تاپ رو تغییر بدم کافیه یا خود led هم باید تنظیم بشه؟! ممنون میشم یه توضیحی بدین.:20:
در ضمن امکانش هست تصاویر تلویزیون رو 4:3 بگیریم ...تصویر از این حالت کشیده در بیاد.
-مربوط ميشه به تنظيمات لپ تاپتون وخروجي گرافيكتون و به hdtv تون مربوط نميشه بزرگوارنقل قول:
-بله ميتونيد با زدن p.size اندازه مورد نظر خودتون رو براي نمايش ا نتخاب كنيد
باسلام
دوستان اگه کسی نحوه فعال کردن قسمت local set توي منوي مخفي c7000 رو بگه ممنون میشم
متاسفانه امکانش نیست! این مشکل همه ی بچه ها هستنقل قول:
باسلام
دوستان اگه کسی نحوه فعال کردن قسمت local set توي منوي مخفي c7000 رو بگه ممنون میشم
سلام به همگی...دوستان ما دیروز یه c7770 40 گرفتیم....بعد که فیلم دی وی دی که تو هاردم بود رو ریختم رو فلش...هرکاری کردم گزینه های منو فیلم کار نکرد....ایا برای شما هم اینطوریه؟؟؟؟
2-من یه عالمه فیلم mkv با کیفیت عالی دارم تو هاردم ولی وقتی میریزم تو فلش خودش رو پخش میکنه ولی زیرنویس هاش رو که باهاش همنام کردم رو پخش نمیکنه...!فرمت زیرنویس ها هم srt و sub/idx هست.دوستان خواهشا تو این مورد منو راهنمایی کنید....
3-کد مخفی tv من چیه؟؟امیدوارمشما دوستان هوای ما اماتور هارو داشته باشید......
ممنون میشم سوال هایم را پاسخ بدیید...........
سلام
خب معلومه منو ها رو نمیاره! فقط فایل فیلم خونده میشه که فرمتش vob هست!
من خودم هیچ مشکلی ندارم! فیلم و زیرنویس همنام هستن و درست اجرا میشه البته فکر میکنم sub/idx رو نمیتونه درست اجرا کنه چون من چند بار تست کردم زیرنویس نامفهموم نشون میده! تو کاتالوگش زده ساپورت میکنه ولی احتمالا زبان فارسیش مشکل داره...
منو مخفی هم وقتی تلوزیون در حالت stand by هست(خاموش) دکمه های info+menu+mute+power رو بزن!
-در مورد vob ها با منوها همينطوره تنها خود فيلم نمايش داده ميشهنقل قول:
-در مورد زيد نويس ها هم بايد srt باشند بدون مشكل اجرا ميكنه
-info+menu+mute+power
-اينجا همه داريم ياد ميگيريم بزرگوار
کسی از دوستان برای 6900 تنظیم دقیقی تونسته پیدا کنه که هم رنگ ها را رو خوب نشون بده و هم براق باشه . البته بجز تنظیمات پیش فرض خودش ؟
در ضمن چرا ووفر نداره ، اصلا با بلندگوهاش حال نمیکنم چون نمیکوبونه
-يك تعداد تنظيمات توي فروم ها هست منتها واقعا سليقه اي هست علي جاننقل قول:
-خوب ديگه در حد خودش نبايد انتظار زيادي داشت با اين ضخامت كم هر چند c7000 واقعا استثنايي هست در صدا
دوستان بازم یه سوال دیگه....چجوری میشه فهمید فیرمویر دستگاه من چنده؟؟اخه رفتم سایت سامسونگ نوشته یه اپدیت هست برای تاریخ 5 اکتبر حالا من نمیدونم دستگاه من فیرمویرش جدیده یا قدیمیه؟؟
2-هرکاری میکنم فرمت mkv رو زیرنویسش رو پخش نمیکنه..چیکار کنم؟؟؟؟؟؟:19:
-در قسمت support و گزينه software upgrade وارد بشين بالا زده current versionنقل قول:
-در مورد زير نويس هم بزرگوار فكر نميكنم مشكلي باشه