فن آوا به شما سرویس نامحدود رو ارزونتر نمیده یا شما هم واسه تست از مخابرات گرفتید؟نقل قول:
Printable View
فن آوا به شما سرویس نامحدود رو ارزونتر نمیده یا شما هم واسه تست از مخابرات گرفتید؟نقل قول:
وسط دانلودم یک دفعه رسیو میشه 0 و باید دانلود رو کنسل کنم و دوباره شروع کنم !!
بعضی مواقع هم دارم وبگردی میکنم یکدفعه ارسال و دریافت قطع میشه و هیچ صفحه ای باز نمیشه و باید صبر کنم تا درست بشه !
عزيزم همونطور كه شما در تايپيك فن اوا- edge و وايمكس نظر ميديد و هستيد مگه از هر سه سرويس داريد ؟نقل قول:
ضمنا بارها در تايپيك فن اوا دوستم نوشته كه فقط در اونجا چيز مينويسه و در بقيه جاهاي فوروم اون نيست كه مينويسه اين اكانت دست سه نفر هست
سوال من جوابش این نبود؟نقل قول:
با این حال چون جناب شمس پیشنهاد اکانت 1 مگ نامحدود رو به کاربرها داده بودن 100 تومن در ماه گفتم.
من خودم مخابرات دارم دیشب افتضاح شده بود.قطع نمیشد ولی سایت هم باز نمیکرد.
یه سوال
مخابرات به کاربران خانگی اینترنت 1 مگ یا دو مگ میده یا نه؟
اگه میده چطوری؟
128 به بالا نمیده ! 2مگ !!نقل قول:
البته مخابرات اصفحان چون محدودیت حجمی داره سرعت 128 رو یک مگ میبنده
تو شهرستان ها تا 2 مگ هم میدننقل قول:
با ثبت یه شرکت الکی میشه ازشون گرفت یا نه؟
سلام وضع پينگش چطوره ؟؟
شما می تونی این رو مستقیم از رئیس کل منطقه بخوای. اینجا به نتیجه درستی نمیرسی همونطور که اگر بری مرکز مخابراتی کارمندش و رئیسش به شما جواب سر بالا میدن. شما سناریو رو بساز بعد برو پیش رئیس کل اگر با توجه به شرایط قبول کرد شرکت رو ثبت کن . البته یک سناریویی بساز که به شرکتش بخوره اینترنت 2 مگ بگیره. چون 2 مگ رو روی دوتا E1 دارن به 60 تا مشترک سرویس دایال آپ میدن به ISP ها.نقل قول:
بیخیال!نقل قول:
حالا من رئیس کل از کجا بیارم
تازه اگه پیداش کنم چطوری راضیش کنم
مگه تووی شهرستان هم این همه دردسر داره برای گرفتن سرعت بالا
عجب گیری افتادیما
ما سرعت بالا میخوایم و پولشم میدم اما اینا نمیدن
چرا نمیدن شما 400 :18: تومن بده پارس آنلاین سرویس 2 مگ بگیر تازه یک ماچ هم بهت اضافه میدن:10::31:نقل قول:
تنبلی نکن. دیگه این کار که از شرکت زدن راحت تره.
منطقه چندشو میخوای واست گیر بیارم :19: تنبل.
فردا بهت یک Pm میزنم چک کن.
نمی دونم شهرستان حسابش جداست. هر کی هرجور دوست داره عمل میکنه. مثلا تو اصفهان پورت 128 رو روی 2 مگ می بندن ولی محدودیت حجمی داره ولی شبانه نداره. تو شیراز شبانه رایگان داره .در کل هر کی دل تنگش می خواهد میگه.
تا دلت بخواد بالاستنقل قول:
برا من که بین 400 ت 700 ام میره:27:
بسيار عال خوده افشين ( مسئول تايپيك فن اوا) 1 مگ داره از خوده فن اوا ولي من شمس هستم من 128 مخابرات گرفتم قبلش حدود 1 سال --- داشتم كه هزينش بسيار بالست نسبت به كيفيتش و بعدشم از فن اوا داشتم بخاطر افشين ولي سرعتش و قيمتش هم خوني نداشت ولش كردم الان يك ماهه مخابرات دارمنقل قول:
مخابرات بسته به مركزت هست الان بچه ها ميگن و پn بسته هست درحاليكه من دارم باهاش كار ميكن راحت فارسي وان هم ميبينم اونم با 128 فك كن
برادر من اگه 400 تومن یه جا پول داشتم میرفتم زن میگرفتم باهاش:31:نقل قول:
تو میگی با منطقه مخابراتیمون حرف نزنم؟اصلا نمیدونم شماره منطقه مخابراتی رو از کجا گیر بیارم.فکر کنم برم بهش بگم واسه خونه میخوام که با تیپ پا میندازه منو بیرون
منطقشو نمیدونم(چقدر باحالم .نه؟)اما من مرکز عاطف هستیم
والا شهرستان طبق گفته دوستان در فروم دیگه توی جنوب 2 مگ نامحدود به کاربران خونگی میدن
بعد شهرستان همه بالاترین سرعتش 512 میگیرن
ما که اینجا برای 2 مگ داریم له له میزنیم به ما یا با قیمت زیاد میدن یا اصلا نمیدن.اونا که سرعت بالا احتیاج ندارن به اونا میدن
کار دنیا رو نگاه کن:13:
رفقا نامحدود 128 ماهی چنده ؟
کلا تعرفه های مخابرات کجاست ؟
سایتش چیه ؟
برای شما زن هم داریم نقدی می خواهید یا عقدی:39:نقل قول:
جدا از شوخی بلا استثنا تمام مراکز آدم رو سر کار میگذارند اصلا شما شک نکن مخصوصا مدیرهاشون اسمشون روشه دیگه یکجوری باید به اونجا نظم بدن صدای کسی درنیاد باور نداری از جناب آخوند که تو کار pcm جمع کنی بود بپرس مدیر مرکزشون چقدر اذیتش کرده.
شمارت با چند شروع میشه؟ اون میشه منطقه مخابراتی.
درسته خودم اون تاپیک رو خواندم. جالبه بدونی تو مشهد هم یک خبرهایی هست:
دیگه صحت متن بالا رو نمی دونم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5306118&postcount=3215
این کار خودمونه نه دنیا. بعدش دیگه دیدی داره کار بیخ پیدا میکنه فوقش میریم بندرعباس غروبهاش خیلی با صفاست:31: یعنی این به عنوان آخرین پیشنهاد بود منتها اونجا از گرما له له میزنیم دیگه.
آقا به مشکل میخوری ها انقدر تحقیق :8: نکن:نقل قول:
http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ0ATM4QDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAVDO wUDQ6UGb0lGd
واسه خودت میگم بدتر سردرگم میشی.
شما میگی من چیکار کنم؟نقل قول:
این رئیس کل رو من از کجا پیدا کنم؟
خوشبختابه از امروز پورت های v p n باز شده.
کسی هست تا حالا 512 گرفته باشه ؟ به دانشجوها 512 میدن ؟؟
دوستان یه سوال: آیا برای گرفتن سرویس از مخابرات حتما باید خط فیبر نوری باشه؟ سیم مسی باشه ارائه نمیدن؟ یا خودشون تغییر میدن. چون من زنگ زدم مرکز مخابراتی محلیمون رو گفتم و طرف گفت که ارائه میدیم ولی من که الان دارم از یه شرکت خصوصی سرویس میگیرم و این شرکتها بر روی خطوط مسی ارائه خدمات میکنن.
میشه چک کنید ببینید Ip تون Valid هست یا خیر؟نقل قول:
تا اونجا که من می دونم مخابرات تهران فقط رو سیم مسی سرویس میده.نقل قول:
اینجا هیچ کی 512 نگرفته ؟ به دانشجو ها میدن ؟
تو تاپیکی که اونور سوال پرسیده بودید به طور کامل توضیح دادم خواهشا اونجا بحث رو پی بگیرید.نقل قول:
تو تهران فقط 256 تو این انجمن گرفتن اون هم طرف دانشجوی ارشد بودهنقل قول:
IP من invalid هستش.ولی از حالت ثابت دراومده.نقل قول:
میشه بگی با چند شروع میشه؟ یعنی چی از حالت ثابت درومده؟نقل قول:
درحال حاظر با کانکشن کانکت میشید؟ میشه برید از داخل اون قسمت ip تون رو چک کنید؟
دوستان من شنیدم مخابرات هزینه اینترنت رو روی قبض موبایل میگیره و به صورت دو ماه دوماه
امکانش هست که من پول اینترنت رو به صورت جداگانه بنویسم که توی قبض تلفن نیاد
یعنی پول این دوتا رو همچنان جدا جدا بدم؟
منظور شما این هست که به درخواست خودتون شارژ Adsl رو قبض موبایل صادر بشه؟نقل قول:
فکر نکنم همچین کاری رو بکنند. در حال حاضر پول Adsl هر دوماه یکبار روی قبض تلفن می یاد و مقدار شارژ رو مثلا مثل هزیه های داخلی نوشته که مربوط به Adsl هست.
آی پی که تو status نوشته با 192 شروع میشه.مثل :192.168.151.2 و 192.168.185.215نقل قول:
ولی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه ip متفاوت بهم نشون میده که با هر بار کانکت شدن نغییر میکنه ip هم به این صورته : 80.191.71.5 و 80.191.71.21 و 80.191.71.48 و ...
نه منظورم رو قبض موبایل نبودنقل قول:
منظورم اینکه از مخابرات یه شماره حساب بگیرم و پول ADSL رو بریزم به حسابشون و پول هزینه مکالمات رو هم به صورت جداگانه از طریق قبض پرداخت کنم
اینولده میشه باز هم. مثلا برای من به ندارت Ip که با 80 شروع میشه تغییر میکنه ولی ip که با 192 شروع میشه هر وقت کانکت میشم تغییر میکنه/ الان شما می تونی پورت تورنت رو چک کنی؟ از تورنت استفاده نمیکنی؟نقل قول:
هیج کی اینجا 512 از مخابرات نگرفته ؟؟؟
عزیزان
ممنون میشم که این هاست رو با اینترنت 128 مخابرات پینگ کنید و تایم پینگ رو به من بگید . حقیقتا من به این تایم پینگ خیلی احتیاج دارم .
antwerpen.gotdns.com
برای من روی سروری که گفتید مینیموم پینگ 199 و ماگزیمم 208 هستش.نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنونم . ممنون میشم که بقیه دوستان هم در ساعتهای مختلف اگه براشون امکان داشت این هاست رو پینگ کنند و نتیجه رو به من بگن . ممنون از همگی (:
میانگین رو بگید بهتره برای من که 211 هستش.
اقا من قبلا هم adsl داشتم
ولی هیچکدوم اینجوری نبودن
تو باز کردن صفحات وب خیلی مشکل دارم
اگه چیزی دانلود کنم (حتی اگر سرعتش رو محدود کنم و بگذارم 7) باز هم صفحات رو باز نمیکنه
بعد از تموم شدن دانلود هم تا 20 ثانیه هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه
من حتی با دیال اپ هم که که کار میکردم یه همچین مشکلی نداشتم
شما برو داخل cmd و دستور زیر رو بزن:نقل قول:
Ping google.com -n 50
ببین در انتها average رو به شما چند ms میده.
141 ms ______
این که خیلی خوبه . حالا یک تست هم از سرور باکو بندازید:نقل قول:
کد:http://speedtest.net/
هیش کی 1 مگ نخریده ؟؟