اکثر اوقات همین فشرده سازی باعث میشه فایل خراب باشه کلانقل قول:
یا تعوض کنید یا همین نسخه عادی رو بگیرید خیلی بهتره چون به فشرده اظمینان نیست
اکثر اوقات همین فشرده سازی باعث میشه فایل خراب باشه کلانقل قول:
یا تعوض کنید یا همین نسخه عادی رو بگیرید خیلی بهتره چون به فشرده اظمینان نیست
این بازی نموده مارا
رفتم عوض کردم نصب کردم وارد بازی که میخای بشی دوت پلی داره هرکدومو میزنم فقط چندتا ادم نشون میده بائ چکارکنم؟؟؟
سلام من بازیو نصب کردم ویندوز 7 سرویس پک 1 64بیتی بازی رو اجرا میکنم بعد از اینکه ارم روک استار اگه اشتباه نکنم میره استوپ ورکینگ میده صفحه سیاه میشه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//توووووووووووورو خدا زود جواب بدید
این ارور واسه چیه ؟
SecuLouncher Failed To Start application.{2000}
در ضمن بنظر میرسه که قبلا هم کرک شده و روی آیکون لانچر دابل که میکنیم لوگوی Razor رو نشون میده و بعدش این ارروری که نوشتم رو بهم نشون میده....
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب بالاخره اجرا شد ولی مشکل بعدی اینه که نمیتونم تنظیمات گرافیک رو تغییر بدم و بزارم روی HIGH, VeryHigh و جالب اینجا رزولوشن هم روی 800*600 قفل هست و اونم تغییر نمیکنه؟؟؟
اینو باید چیکارش کنم؟؟؟
راستی اینم سیستم من هست :
CPU : Amd 8350fx 8core
Main : Asus M5A97 LE R2.
VGA : SAPPHIRE R9 290 4GB GDDR5 Battlefeild4 Edition
Ram : Kingston 8GB 1600bus
POWER :CORSAIR TX Series TX750 - 750W
CPU FAN : ThermalRight
Case : Green X3 Black 5Fan
Hard : Maxtor 1TB
Monitor eek.gif : LED 40Inch TOSHIBA PS200
مسیرنقل قول:
C:\Users\Your pc name\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
رو جک کن - پوشه setting بود _ جای دیگر کپی کن
_ بعد فایل اجرای بازی رو با Run as Admin اجرا کن _ از قسمت تنظیمات display _ فول اسکرین کن
مشخصات سیستمو بگو.نقل قول:
نقل قول:Ram : 8
VGA : Nvidia Geforce GT610
CPU : Core i5 3210 M
چیزه دیگه ؟؟؟؟؟
دوستان مگه بازی برای پی سی اومده ؟ اگه آره از کجا دانلود میشه کرد؟
GTA IV سالهاست که برای کامپیوتر اومده .نقل قول:
اون GTA V هستش که هنوز نیومده
آخ آخ اشتباه کردم یهو هول شدم تاپیک رو دیدمنقل قول:
مرسی که راهنمایی کردین :n16::n40:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.یکسری فایلها هستند که نصب نمیشن.از یکی از دوستان که بازی رو روی سیستمش نصب داره خواهش میکنم که این فایلها رو از سیستمش در بیاره و بفرسته به ایمیلم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا یکجای دیگه برام اپلود کنه.خدا خیرتون بده.این فایلها غبارتند از:
FirewallInstallHelper.dll
b39373a31b459a4b.bin
EFLC.exe.cat
EFLC.exe.cdf
EFLC.exe.cfg
binkw32.dl
l data.dll
DFA.dll
LiveTokenHelper.dll
paul.dll
EFLC.exe
gta4browser.exe
gtaEncoder.exe
LaunchEFLC.exe
lang.ini
commandline.txt
EC_list.txt
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.یکسری فایلها هستند که نصب نمیشن.از یکی از دوستان که بازی رو روی سیستمش نصب داره خواهش میکنم که این فایلها رو از سیستمش در بیاره و بفرسته به ایمیلم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا یکجای دیگه برام اپلود کنه.خدا خیرتون بده.این فایلها غبارتند از:
FirewallInstallHelper.dll
b39373a31b459a4b.bin
EFLC.exe.cat
EFLC.exe.cdf
EFLC.exe.cfg
binkw32.dl
l data.dll
DFA.dll
LiveTokenHelper.dll
paul.dll
EFLC.exe
gta4browser.exe
gtaEncoder.exe
LaunchEFLC.exe
lang.ini
commandline.txt
EC_list.txt
سلام من وقتی می خوام بازی رو نصب کنم وقتی دیسک سوم رو میزارم میگه data error چی کار کنم لطفا کمک کنین
همه سی دی رو تو هارد کپی _ بعد نصب کننقل قول:
این مشکل فول اسکرین و برگردوندن تاریخ کامپیوتر راه حل دائمی نداره ؟ :| تاریخ رو برمیگردونی مثلا جیمیل باز نمیشه.
------------
من تا دیروز راحت بازی رو اجرا میکردم ولی امروز ارور Has Stopped Working میده چی کار کنم؟ کممممممکککک...
من تا دیروز راحت بازی رو اجرا میکردم ولی امروز ارور Has Stopped Working میده چی کار کنم؟
کممممممکککک...
لعنت به همه لینک هایی که دادین . من خیلی گشتم جایی نتونستم کرک رازر رو پیدا کنم دیوونه شدم . اقا لطفا یه کاری کنین . لینکایی که میزارین معتبر باشه .:n34:
یه لینک مستقیم درست و درمون بده:n25:
سلام ممنون از سایت خوبتون من وقتی وارد بازی میشم و استارت گیم میکنم این پیام میاد eror fatal wtv190 باید چیکارکنم لطفا کمکم کنید☹
سلام دوستان نسخه gta iv روی سیستم من اپیزود efcl نداره چه جوری باید روی gta iv سیستمم نصبش کنم.
- - - Updated - - -
سلام دوستان نسخه gta iv روی سیستم من اپیزود efcl نداره چه جوری باید روی gta iv سیستمم نصبش کنم.؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان نسخه gta iv روی سیستم من اپیزود efcl نداره چه جوری باید روی gta iv سیستمم نصبش کنم.؟
- - - Updated - - -