یه منطقه هست تو کردستان حدودا یه چیز یک و نیم ملیونی 500 تومان ارزون تره ولی ممکنه چینی باشه یا به جای انلاک بهت لاک بندازن ببخشید می خواستم بدونم کسی از اون جا خرید کرده یا نه و اگه کرده بگه خوبه و مطمئنه یا خیر
Printable View
یه منطقه هست تو کردستان حدودا یه چیز یک و نیم ملیونی 500 تومان ارزون تره ولی ممکنه چینی باشه یا به جای انلاک بهت لاک بندازن ببخشید می خواستم بدونم کسی از اون جا خرید کرده یا نه و اگه کرده بگه خوبه و مطمئنه یا خیر
خوب دوست عزیز قیمت 16 گیگش 600 دلاره :20:.ادم 16 گیگشو می خره بعدش اگه استیو چون تولید شو ببره با تر قیمتش کمتر هم می شه چون کلا اپل ایفون رو زود وارد بازار کرد.بعدشم معلومه که قیمت اون جا بهتره اون جا 600 دلاره ولی این جا یک و 600 تومان است:18:نقل قول:
کمترین قیمت این گوشی در تهران در حال حاضر چند است و کجا داره فروش میره ؟
یه چندتایی گفتند ۱۲۰۰ دیدند تو پایتخت ۱۶گیگنقل قول:
کمترین قیمت این گوشی در تهران در حال حاضر چند است و کجا داره فروش میره ؟
الان توی ebay آیفون 3gs نو 590 هزار تومان تا 75000 تومان فروش میره که توی ایران هم 800000 تومانه که به خاطر اینکه این محصول فقط در آمریکا تولید میشه طبیعیه که یه خورده گرونتر باشه.نقل قول:
فاکتور از برند اپل شما میتونی قیمت تمام گوشی ها رو توی آمازون چک کنی ببین ارزونتره یا نه:
amazon.de آلمان
amazon.com آمریکا
amazon.co.uk انگلستان
سلام به همه
آقا ما می خواستیم 6 ماه پیش 3GS بگیریم،نشد.
الان می خوام بگم یکی از دوستام از آمریکا بیاره.راجع به پس گرفتن گوشی ها ی 4 یه کم خوندم.ترسیدم بخرم.میگم نکنه استیو بگه پس بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راجع به مالیاتم می خوام بدونم اونجا(آمریکا) آدم باید مالیات بده؟شنیدم 7% مالیات میخواد
مرسی
خود مقازه دارها سیم کارتت رو کوچیک میکنن؟نقل قول:
بانه رو میگی؟اونجا کولر گازی بهت میدن 100000 تومن همه چی اونجا مفته ولی قاچاقهنقل قول:
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
گفتم باید بفرستننقل قول:
کیش-سلفچگان یا چابهار که کیش از همه بهتره
آبادان و خرمشهر هم چند ماهی هست که منطقه آزاد شده.
خوب کجای کیش بفرستی؟باید اشنا داشته باشی دیگه!!!!!!!!!!نقل قول:
گفتم باید بفرستن
کیش-سلفچگان یا چابهار که کیش از همه بهتره
خدایی چه جالب من یه اشنا دارم خرمشهر:10:نقل قول:
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
[QUOTE=NINTENDO_DS;5153702]بانه رو میگی؟اونجا کولر گازی بهت میدن 100000 تومن همه چی اونجا مفته ولی قاچاقه
خوب این و می دونم می گم اون جا همش چینه یا جنس خوب مث اینا که تو جمهری وجود داره هم هست یعنی ایا ان جا بهت نمی ندازن یا نه بعد اون جا گوشی هم می فروشن؟
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
بانه می خوای آیفون 4 بگیری؟بابا ببخشیدا خریت محزه!نقل قول:
خوب این و می دونم می گم اون جا همش چینه یا جنس خوب مث اینا که تو جمهری وجود داره هم هست یعنی ایا ان جا بهت نمی ندازن یا نه بعد اون جا گوشی هم می فروشن؟
اولا ما پارسال اون دور و ورا بودیم رفتیم 360 به زور یکی از مغازه ها داشت(ایکس باکس)حالا می خوای آیفون پیدا کنی؟
گیریمم یکی از مغازه دارا خودش آورده بود:اولا قیمتش از تهران کمتر نیست هیچ شایدم بیشتر باشه!دوما به قول خودتون شاید بهتون بندازن!به هیچ مجه حتی فکرشم نکنین!در این حد........
به نظر من که نباید از آیفون 4 تو تهران استقبال می کردند:چون بعد از 1 هفته قیمتش نصف می شد!ولی الان مایه دارا همه خریدند و مغازه دارا روز به روز دارن می برن بالاتر!
بای:46:
عزیزان بنده خودم سنندجم اصلا اینجا توی بانه نمیدونن ایفون چیه
گوشیهای دیگه از نوکیا و اریکسون و سامسونگ و گوشی چینی اونجا پیدا میشه ولی ایفون ابدا پیدا کنی... کلا محصولات اپل اونجا اصلا قاچاق نمیشه...
با تشکر
پیام:11:
البته اگه دروغ نشه من نبودم یکی از بچه ها بود!نقل قول:
ما پارسال اون دور و ورا بودیم رفتیم 360 به زور یکی از مغازه ها داشت
کسی جوابه منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه
آقا ما می خواستیم 6 ماه پیش 3GS بگیریم،نشد.
الان می خوام بگم یکی از دوستام از آمریکا بیاره.راجع به پس گرفتن گوشی ها ی 4 یه کم خوندم.ترسیدم بخرم.میگم نکنه استیو بگه پس بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راجع به مالیاتم می خوام بدونم اونجا(آمریکا) آدم باید مالیات بده؟شنیدم 7% مالیات میخواد
مرسی
ای خالی بند.:27:نقل قول:
الان نخری بهتره.به دو دلیل.یکی همون مشکل آنتن و یکی هم اینکه هنوز گرونه و روز به روز داره میاد پایینتر.نقل قول:
راجع به مالیات هم خود سایت اپل که میگیره ولی بقیه جاها رو نمیدونم.
یه سول :
می شه قطعات ایفون رو خرید رو هم سوار کرد<نه خدایی می گم به صرفه هم هست فوقش می خوای یه سیستم عامل بدی روش نسب کنن>
تو آمریکا مگه چقدر ارزون تر می شه؟آخه پیدا کردن کسیکه از اونجا بیاره به همین راحتیا نیست.نقل قول:
من سره مساله آنتن خیلی مشکلی ندارم.اینکه یهو کلی سایت اومدن ایرادای بزرگی روش گذاشتن آدمو میترسونه:
1.آنتن
2.صفحه خیلی زود خش بر میداره
3.Proximity sensor issue حین کمالمه
4.با 3 بار انداختن زمین شیشش خورد شد
همه ی 4 مورد بالا توی ... Y o u T u فبلماش هست
واقعا خریدن آیفون همیشه واسه ی من با شک و تردید بوده.:13:
منظور مکالمس؟نقل قول:
کمالمه
اینو کی گفته؟
نه خیرم!در ضمن 1.آنتن با اومدن ورژن جدید درست می شه!2.شما هر کار عادی رو جلوی صفحش بکنی هیچیش نمی شه!(برای پشتشم قاب هست(در ضمن پشتشم به این راحتی ها خش نمی افته))3.چنین چیزی صحت نداره!4.مگه تلفن همراه برای فوتبال بازی کردنه؟
بهترین پیشنهاد گوشی اگه مایه داری آیفون 4 نه الان چون خیلی گرونه(تو ایران)
در ضمن این کارایی که گفتین با کدوم گوشی می شه کرد و اون سالم بمونه؟در ضمن با گذاشتن اون قاب مخصوص هم آنتن نمی ره و هم موقع افتادن صفحه با زمین برخورد نمی کنه!
می شه یه منبع برای سومین حرفتون بذارین!
ممنون از شما دوست عزیز و شک نکن بهترین گوشی دنیاست!
بدون خالی بستن که نمی شه!نقل قول:
ولی خدایی جدی می گم!
می خواین بگم بیاد بگه!اتفاقا تو پی سی هم هست!
یعنی 4 ساله هست!
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
اگه داری از آمریکا 600 تا 650 تومن پول می دی 700 تا 800 بده 4 رو بگیر!نقل قول:
همون طور که گفتم هیچ مشکلی نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من 60 بار پرسیدم این عکس واقعیت داره یا نه ولی کسی جواب نداد!
ممنون!
آخه جایی که سوال کردی اشتباههنقل قول:
سلامنقل قول:
گه واقعی هم باشه قدیمیه چون این آیفونی که تو عکسه همون آیفون 2G هستش
خیلی ممنونم ازت.اینم sourceبرای هر 4 تا چیزی که گفتم:نقل قول:
1.آنتن:2.خط افتادن:کد:http://www.youtube.com/watch?v=kYmVpoccPnc&feature=related
3.کد:http://gizmodo.com/5570742/first-iphone-4-scratch-on-its-ultradurable-glass-wont-be-the-last
:proximity sensor issueکد:http://www.youtube.com/watch?v=tqdhdnXx7dk&feature=related
4. خورد شدن شیشه:کد:http://xsellize.com/topic/71140-iphone-4-vs-concrete-first-iphone-4-stress-test-video/
قضیه لکه زرد که کاملا حل شده .. دیگه هم بحثی دربارش نیست. قضیه Proximity Sensor درسته و بعضی از آیفون ها این مشکل رو دارند (دلیلش مثل اینه که Apple از چند مدل Proximity Sensor مختلف استفاده کرده و حساسیتشون دقیقا یکسان نیست) ولی مشکل خاصی نیست و یک باگ نرم افزاریه که مسلما توی همون آپدیتی که یکی دو هفته دیگه میاد حل میشه.نقل قول:
قضیه آنتن تنها مشکل منطقیه که خب Apple گفته دلیلش اشتباه نشون دادن خط های آنتن بوده .. در همون آپدیت گفته این مشکل رو حل می کنه و قطعا با دستکاری های نرم افزاری قضیه رو بهبود می بخشه.
قضیه شکستن هم خب شما باید مراقب گوشیتون باشید. چیزی که اکثر یوزرها گفتن (نه اونهایی که آیفونشون رو می شکونن تا یک ویدیو بگیرن!) آمار شکستن ها اصلا بالا نبوده و مثل هر گوشی دیگه ای احتمال شکستن وجود داره، نه بیشتر از اون.
قربان ممنون.یه نفسه راحتی کشیدم.از این گیجی در اومدم.نقل قول:
فقط موند راجع به خش افتادن.نظری ندارین؟حتما باید screen protector استفاده کرد؟
دقیقاً همین جملات رو Stream جان شونصد بار گفتن!
اگه شما مایشو دارین بهترین گوشی دنیا آیفون 4 ه!
بدون هیچ شک و شبحه ای!چون این جملات همگی از دارندگان این گوشی سر زده!
ببخشید دوستان من تا حالا در رابطه با مشکل(Proximity sensor issue در مکالمه) نشنیده بودم می شه توضیح بدید!
ممنون
یه سوال:مگه اسم این گوشی جدید اپل آیفون 4 نیست؟
بیشتر جاها نوشته 4g!
البته بیشتر که نه ولی کمم ننوشته!
من خودم و چند نفر از دوستان که آیفون 4 دارند توی این تقریبا ده روز که اصلا خشی روی گوشی نیفتاده ... به هر حال برای اطمینان می تونید از Invisible Shield استفاده کنید.نقل قول:
قضیه اینه که در بعضی از آیفون ها وقتی گوشی رو نزدیک گوش می برید روشن و خاموش شدن صفحه خیلی دقیق نیست .. کلا حتی اگه درست هم نشه اصلا چیز مهمی نیست.نقل قول:
بله، iPhone 4 صحیحه و iPhone 4G اشتباهه... اگه جایی نوشته یا اشتباه کردن یا قدیمی بوده.نقل قول:
یه سوال:مگه اسم این گوشی جدید اپل آیفون 4 نیست؟
بیشتر جاها نوشته 4g!
البته بیشتر که نه ولی کمم ننوشته!
آخه اصل قضیه از2 ماه پیش شروع می شه که prototype این گوشیو یه بنده خدایی جا میذاره.استیو انکار میکنه.بعد یه نامه مینویسه به ..GIZ میگه گوشیو پس بدین و خلاصه ... سایتا یه سری میگن این همونه،یه سری میگن نقشه ی اپل برای نظر سنجی بازاره.نقل قول:
گوشی میادو معلوم میشه همونه با 4 تا اشکال که یکی دیگه ام پیدا کردم آخر پست میبینین.
در جوابه این اشکالا استیو اول انکار میکنه بعد آنتنو قبول میکنه.
حالا من موندم اگه گوشی اشکال نداره پس چرا اپل گوشی های مشکل دارو پس میگیره؟؟؟پس مشکل داره دیگه.
لینکه اشکال پنجم ihttp://nexus404.com/Blog/2010/06/24/users-report-iphone-4-camera-problems-virtual-shutter-wont-open-on-iphone-4-youre-not-the-only-one-as-users-report-camera-issues/
اون 4G غلطه.قصه ی iphone از 2G تا 4 دنبال کنی متوجه میشی.
من عاشقه اپلم.ولی با این جریاناو حرفا واقعا دودلم.
خود مقازه دارها سیم کارتت رو کوچیک میکنن؟
بعید میدونم آخه چرا باید کوچیک کنن اگر خراب بشه اونا جواب گو نیستن
کجا باید برای iphone 4 سیم کارت رو کوچیک کرد ؟
دوستان کسی نظری راجع به اینکه iPhone 4 Unlocked factory کی تو آمریکا میاد ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر نمی خواد ، کلا تو آمریکا آنلاک عرضه نمیشه ...نقل قول:
نقل قول:
آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس من باید Lock بگیرم از اونجا؟
راجع به شرایط خرید Lock و فسخ قرارداد یه توضیحی بدین ممنون میشم.
بله در آمریکا شما مجبور هستید آیفون لاک خریداری کنید ... حتی آیفون های آنلاک خریداری شده از کشورهای دیگه هم با اپراتورهای دیگه به جز AT&T کار نمی کنند.نقل قول:
فسخ قرارداد هم شرایطش ساده است، شما کل هزینه ای که تا پایان قرارداد هست (24 ماه، ماهیانه فکر می کنم حداقل 40 دلار + مالیات) بپردازید و اون موقع خارج از قرارداد هستید.
آقا مرسی.نقل قول:
پس آیفون خریدنم مالید.
به جمع آیفون ندار ها می پیوندم.:41:
یعنی چی ایفون انلاک نمیشه خرید تو همین تاپیک گفتن که ۷۰۰دلار!!!!!!!