اشکالی نداره ! پیش میاد ! مسلما نیمه دوم بهتر خواهد بود ! اصلا همچینم بد نشد گل خوردیم حداقل نیمه دوم سر حال تر بازی می کنن ;) فراموش نکنیم اولین بازی جام هست و سخت ترینش ، یه کم زمان می بره تیم جا بیافته ...
بریم نیمه دوم !
Printable View
اشکالی نداره ! پیش میاد ! مسلما نیمه دوم بهتر خواهد بود ! اصلا همچینم بد نشد گل خوردیم حداقل نیمه دوم سر حال تر بازی می کنن ;) فراموش نکنیم اولین بازی جام هست و سخت ترینش ، یه کم زمان می بره تیم جا بیافته ...
بریم نیمه دوم !
وقتی این گل خوردن گرین دیدم یاد بازی منچستر و بارسلونا افتادم که اشمایکل همچین توپی بدنش رو کش داد که گزارشکر تعجب کرد از این کارش و نذاشت توپ گل بشه! اون دروازبان کجا و این کجا...........
چقدر کارگردان بهش گیر داده بود تا دم در رختکن همینجوری نشونش میداد
اگه قبل بازی عرق بیدمشک میخورد اینقدر استرس نداشت:31:
تاریخ تو این جام برای انگلستان دوباره تکرار میشه 1966 و 2010 امید داشته باشید طرفداران تعصبی انگلستان
بريم ببينيم نميه دوم چي ميشه ...
من ميگم 3-1 انگليس ميزنه ...
اگه نزد ... من اسممو ميزارم هويج! :31:
فعلا دوستان ... :11:
الان دقیقه 60 بازی امریکا انگلیسه! 1-1 مساویند! انگلیس خیلی بد بازی می کنه! خیلی دوست دارم قیافه ی طرفدارای انگلیسی ها مخصوصا اونایی که می گفتن ش 5 تا انگلستان گل می زنه رو ببینم!!!!!!!!! مخصوصا با سوتی گرین!!!!
اينم از نيمه دوم...
اصلا حسش نيست حرف بزنم ...
درسته مساوي شد .. ولي براي انگليس اصلا خوب نبود ...
اي كاش اون گل الكي رو نميخورد :41:
شب همتون بخير انگليسيهاي گل ...
به اميد قهرماني ...
والله ما که از اول این تاپیکو دنبال کردیم ندیدیم کسی جایی بگه 5 تا گل!نقل قول:
آخه اینم شد جام جهانی؟
زندگیه؟
امیدوارم بتونیم در بازی های اینده جبران کنیم
هویچ ! هی هویچ ! آهای هویچ ! کجایی هویچ ؟ :31::31:نقل قول:
آمریکایی ها در پوست خود نمی گنجیدند که تونستند مساوی کنند !!!
بازی 10 دقیقه دیگه ادامه می داشت می رفتن رو تریب بحرین :31:
اشکالی نداره بازی های بعدی جبران میشه ...
دقیقه 57 خیلی برام جالب بود بازیکنه تا دید رونی پشت سرشه ترسید توپ و زد بیرون :20:
خوب بازی کردیم ولی نتیجه نگرفتیم ! برای روز اول با توجه به سایر بازی ها خوب بود !
سلام هویج جون :دینقل قول:
دوستان از حق نگذریم آمریکا خیلی خوب بازی کرد
بازی اول محک هیچ تیمی تو جام نیست! البته اینو طرفداران حرفه ای فوتبال میفهمنن نه آماتورا...نقل قول:
من موافقم بد بازی نکردیم و نسبتا خوب بودبم. بازی های بعدی حتما بهتر میشیم.
گیرین هم فکر نکنم دیگه در این جام از او استفاده بشه:20: بازیکنانی مثل رونی و لمپارد اون چنان خوب نبودن. بد بازی نکردن ولی بازی همیشگی خودشون رو انجام ندادن. ولی بازیکنانی مثل جرارد و گلن جانسن خیلی خوب بودن.
به نظرم جوکول می تونست توی این بازی بازی کنه. گذاشتن کینگ و میلنر در ترکیب اصلی هم ظاهرا جواب ندادش و اشتباه بودش.
در کل بازی خوبی بود. آمریکا هم خیلی خوب بازی کرد و از نظر قدرت بدنی و دفاعی خیلی آمریکا قوی کار کرد.
اره.......خیلی خوب دفاع میکرد :دینقل قول:
بازی خوبی بود
انگلیس خوب بازی کرد و آمریکا هم بازی منطقی انجام داد
با یه بازی هم که چیزی مشخص نمیشه فقط در مورد انگلیس باید بگم :
هر چی بقیه بازیکنا و مربی بافتند رو دروازه بان انگلیس رشته کرد
عجب جامی شده .
اون از فرانسه اینم از انگلیس .
فعلا که همه بازیهارو اشتباه پیش بینی کردم . :31:
من بعيد ميدونم انگليس با اين شماره يك فوق ستارش بتونه از 1/8 بالاتر بياد.(شماره يكه ديگه? :دي)
يا علي. شب خوش
کاپلو مثل اینکه هنوز ترکیب اصلی خودشو درست پیدا نکرده.
منم موافقم امیر آمریکا خیلی خوب بازی کرد اصلآ فکر نمی کردم مساوی بشن.نقل قول:
اینم یه هدیه :کد:http://www.football-wallpapers.com/wallpapers3/england_fans_1_1280x1024.jpg
بخاطر بکام و رونی و فردیناند و کلا برو بکس منچستری دوستداشتم فینال با انگلیس باشه امیدوارم بازی های بعد جبران کنن
اگه رونی رو میذاشت مهاجم هدف بهتر نتیجه میگرفت
واقعیت اینه نه انگلیس خوب بازی کرد نه امریکا تیم بود که انتظار بازی خوب ازش داشته باشی بازی اول بود حالا تا بعد
نه تنها انگلیس بلکه تمامی نیم هایی که تا الان بازی کردند و اسم مدعی رو یدک میکشن خوب بازی نکردن ! در مقابل تیمی مثل کره یا آمریکا که توقعات ازشون کمتر بدون استرس تر و راحت تر بازی کردند و نتیجه گرفتند ...
عیار تیم ها از دور دوم به بعد مشخص میشه و هر چی جام جلوتر بره تیم ها هماهنگ تر و کاملتر میشن ...
وقتی آمریکا همشون چپیدن تو دفاع {نیمه ی دوم}، وظیفه ی لمپارد و جرارد بود یه کاری بکنن که ... ! همون لنون که هافبک راست
بود از همشون بهتر بود ، در مورد رونی هم بگم از اول تا آخر بازی اگه اشتباه نکنم 3 توپ خراب کرد و 3 پاس خیلی عالی داد که موقعیت ایجاد کرد ، وقتی توپ براش نمیاد معجزه که نمیتونه بکنه !
حالا خوبه مثه مسی 2 تا تک به تک خراب نکرد که اینجوری میگین !
این دروازبان هم ... ! بره جمع کنه !
سلام
بازی دیشب قشنگ بود انگلیس هم مثل آرژانتین طوفانی شروع کرد تا قبل از اینکه آمریکا به خودش بیاد گل و زد ولی بعدش بازی متعادل شد و مساوی نتیجه عادلانه بود
تا كي بايد رو ضعف كلر ما مشكل داشته باشيم اون از سيمن سوتي جلو برزيل اين از اين
تا يه بنكس و شيلتون دوباره ظهور كنه هميشه همين اش و همين كاسس
از نظرات دوستان طرفدار انگلیس ممنونم:)
این مساوی هدیه گیرین به آمریکا بودش ولی بازی بعدی از این هدیه ها در کار نیست و به جای اون شوت های لمپارد و رونی در کاره که تیم های حریف رو با خاک یکسان می کنه:4:
در ضمن هر کسی می تونه نظرات خودشو بگه ولی یه سری نظرات معلومه که کارشناسی نیست و اونایی که این نظرات رو میدن فوتبال رو درست نمی فهمن چیه:) یه جام فقط یه بازی نیست و فرقی نداره یه تیم با 7 امتیاز یا 9 امتیاز بره بالا. خیلی تیم ها با 9 امتیاز از گروه خودشون رفتن بالا ولی در دور یک هشتم نهایی حتی حذف شدن ولی خیلی تیم ها هم با 7 امتیاز رفتن بالا و قهرمان جام شدن.
اصلا قصدم تحریک کردن نیست فقط دارم بازی ها رو دنبال می کنم و نظرم رو در مورد عملکرد بازیکنای تیم میگم.:20:نقل قول:
در پایان این رو هم بشنوید از جررارد...
جرارد: توپ ، مقصر اشتباه گرین و گل آمریکا
بار دیگر انتقاد از توپ جدید رقابتهای جام جهانی! این بار از سوی کاپیتان سه شیرها
سایت گل- دیدار دیشب دو تیم آمریکا و انگلیس با گل زودهنگام استیون جرارد آغاز شد. درجریان بازی بود که دمپسی، بازیکن آمریکایی شوتی را روانه دروازه گرین کرد و پس از جدایی توپ از دستان سنگربان تیم ملی انگلیس که این توپ را مهار کرده بود، در نهایت وارد دروازه شد و بازی به تساوی کشیده شد.
بدین ترتیب انگلیسی ها از دیدار اولشان در این رقابتها تنها یک امتیاز کسب کردند و استیون جرارد، کاپیتان سه شیرها از این موضوع اصلا راضی نیست.
جرارد در صحبتهایی به خبرنگار آی تی وی سپورت گفـت: « این یکی از همان اتفاقات عجیب و غریب است. نمی توان در این قضیه دروازه بان را مقصر دانست. چرا که مدتهاست همه در مورد توپ جدید فیفا و فریب دهنده بودن آن صحبت می کنند و من مطمئنم که این موضوع، در گل تیم ملی آمریکا بی تاثیر نبوده است.»
کاپیتان سه شیرها ادامه داد:« این اندکی ما را شوکه کرد، ولی ما انتظار داشتیم که به جریان بازی برگشته و تیم پیروز میدان لقب بگیریم.می بایست بازی را با قدرت بیشتری به پایان می بردیم.»
جرارد در پاسخ به این سوال که آیا گرین پس ازاین اشتباه فاحش دروازه بان شماره یک سه شیرها باقی خواهد ماند یا نه، گفت:« بدون شک.مطمئنم که او از ایم اشتباه درس گرفته و در جریان برگزاری این رقابتها نقش فوق العاده ای در موفقیت تیم خواهد داشت و همه ما از او حمایت می کنیم.»
جرارد در پایان با آنالیز کلی دیدار مقابل آمریکا گفت:« بازی سختی بود ولی مهمترین نکته این بود که شکست نخوردیم و متاسفانه گل ضعیفی را دریافت کردیم و نتوانستیم تیم پیروز میدان لقب بگیریم. هدف کنونی ما کسب 7 امتیاز است.»
پ.ن:(نمیدونم چرا این روزها همه به توپ گیر دادنیادمه قبلا میگفتن زمین کجه ولی حالا انگار توپ هم کج شده!:31:)
اینم واسه خودش موذلی شده هانقل قول:
رویه گلی که گرین خورد فقط و فقط خودش مقصر بود ، نه توپ یا چیز دیگه ... اگه دقت کرده باشید تویه جاگیری شدیدا اشتباه کرد و توپ به دست راستش خورد و رفت تویه گل در صورتی که می بایست بدنش رو کاملا جلویه توپ قرار می داد ... به هر حال گذشت !
از پست های منطقیه سایر دوستان هم استقبال می کنم چون خیلی خوبه با سایر دوستان و طرفداران سایر تیم ها هم بحث و تبادل نظر باشه ...
غیر منطقیاشم خوبه چون وقتی میام کلی می خندم !! :D
اصلا گرین یه ذره لنگ می زد یعنی یه جورایی توپ های زمینی رو می گرفت اگه دقت کرده باشید همون اوایل بازی هم یه شوت زمینی امریکایی ها زدند که اصلا از استیل جمع کردن توپ توسط گرین معلوم بود یه جورایی با توپای زمینی مشکل داره
در مورد توپ هم همچین بیراه نگفتند همه دروازه بان ها از توپ شکایت داشتن
ضد حال يعني اينكه توي جام جهاني توپ از دستت ليز بخوره!!!!!!:13:
اون هم مقابل تيم ضايعي مثه Usa!!!!
ولي خب امريكا هم تيم عقب افتاده اي نيست به هر حال توي جام كنفدراسيون ها اسپانيا رو برده!!
من همون اول بازي موندم اين دروازه بان كيه آورده كاپلو!
anyway
LOVE ENGLAND
نبمه اول رو خوب بازي كردن ولي نيمه 2 :41: ولي ايول روني خيلي تلاش كرد دستش درست :46: .
رونی که اصلا در حد انتظار نبود؟؟
اصلا چیزی به اسم دروازه بان آوردین آفریقای جنوبی؟
یه جورایی یاد گل رونالدینهو به دیوید سیمن در جام 2002 افتادم
یادتونه از بالای سرش رفت تو دروازه؟
کلا انگلیسی ها روکوردار سوتی هستن انگار اون داورشونم که چند سال پیش سه کارت زرد داد به یه بازیکن و کلی آبروریزی کرد
انگلستان کلا بعد شیلتون دیگه دروازبان در کلاس جهانی نداشت و همیشه ازین مشکل رنج بردن به همین خاطر یه خط دفاعی قوی باید پشتیبان دروازبانشون باشه همیشه که انگلیسیا تو این ناحیه هم تو این دوره با مصدوم شدن فردیناند ضربه خوردن
یه سری آمار و عکس از بازی انگلیس و آمریکا از سایت یورو اسپورت
امتیاز بازیکنای انگلیس(از 10):
گیرین- 4
گلن جانسن- 7
اشلی کول- 6
جان تری- 6
کینگ - 6
لنون- 6
جرارد- 7
لمپارد- 6
میلنر- 5
رونی- 6
هسکی 7
بازیکنای تعویضی:
رایت فیلپیس- 6
کرگر- 5
کراچ- 5
چند تا عکس جالب از این بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته گل آمریکا تقصیر اشتباه دروازه بان بود ولی در هرصورت این نشونه ی ضعف انگلیس هستش دیگه .
اون چیزی که مهم هست اینه که آمریکا هم قشنگ بازی کرد و در کل نتیجه بازی مهم هست .