سلام
آقا من هر کاري ميکنم با سيمکارت خودم نميتونم بسته رو فعال کنم ...
هم از طريق سايت رفتم ... هم از طريق اس ام اس به 99977 و هم اس ام اس به 8088 .... هيچکدوم جواب نداد ....
کسي ميتونه راهنمايي کنه ؟
Printable View
سلام
آقا من هر کاري ميکنم با سيمکارت خودم نميتونم بسته رو فعال کنم ...
هم از طريق سايت رفتم ... هم از طريق اس ام اس به 99977 و هم اس ام اس به 8088 .... هيچکدوم جواب نداد ....
کسي ميتونه راهنمايي کنه ؟
از کجا ميشه فهميد اين بسته واسه سيم کارت های دائمی فعال شده است؟
آیا مبلغ 10 هزار تومن بلافاصله تو حساب مياندوره وارد ميشه؟
خیر متاسفانه chart میاندوره حاوی سلول بسته های افزایشی نیست . و فقط در پایان دوره احتمالا محاسبه شه .نقل قول:
آیا مبلغ 10 هزار تومن بلافاصله تو حساب مياندوره وارد ميشه؟
من تو سایت mci برای بسته 1 ثبت نام کردم و بعد از ثبت نام يه sms اومد که برای فعالسازی يه sms به همين شماره بفرستم که فرستادم ... آيا تو اين مرحله بسته 1 فعال شده يا بايد sms ديگه ای بياد؟
و از کجا ميشه فهميد تا چه تاريخی فعال هست؟
واقعاً پر سرعت هست يا نه ؟
اگه گوشی رو وصل کنی به سيستم و با دانلود منجر دانلود کنی ( اينجا ايرانه :31: ) سرعت دانلود به چند ميرسه ؟
نقل قول:
با سلام
حساب میشود آن هم دوبله یا چندین برابر!!!
ابتدا 10 هزار تومان اما بعد از چند روز که با خیال راحت در حال استفاده از بسته GPRS میباشید مشاهده خواهید کرد که مبلغ درج شده در قسمت اینترنت صورتحساب بیش از مقدار واقعی میباشد. برای اینجانب بسته 10 هزار تومانی شماره 3 بعد از مدتی قبل از انقضای مدت یک ماهه آن تبدیل به بیست هزار تومان شد.
بعد از کلی دوندگی در امور مشترکین, مرکز مخابراتی تلفن ثابت, تماس با 09990, شکایت در بخش بازرسی سایت نتوانستم مقدار 10 هزار تومان اضافه ثبت شده در صورتحساب را اصلاح کنم.
در نتیجه مجبور به غیر فعال کردن GPRS شدم تا هزینه های هنگفت ناخواسته تحمیل نشود.
اين edge چيه ؟ بايد گوشی اين قابليت رو داشته باشه ؟ همون e هست که بالای آنتن مينويسه ؟ از کجا ميتونم بفهمم که گوشيم داره يا نه ؟
با سرعت 10kb/s دانلود میکنه :)
من یه بسته 1000 تومنی گرفتم اما رو صورت حسابم زده 15000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما بسته دیدیم.. ولی چیزی از رویاییش ندییدم..!
عزیزان شدیدا وصیه میکنم اگر قصد استفاده از اینترنت موبایل رو دارید سمت همراه اول نرید ...
من الان بسته 1 ماهه رو گرفتم، نسبت به ایرانسل مضخرفه ! امروز 1روزه ایرانسل رو گرفتم واقعا رویاییه !
سرعت رو داشته باشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر همراه اول یاهوشو درست نکنه بیخیال پولم میشم و ایرانسل رو میگیرم . در ضمن ایرانسل معلومه چی بچیه، الان همراه اول هیچی رو قبض اضافه نکرده
سلام کسی میدونه چجوری میشه gprs همراه اول رو برای استفاده در کامپیوتر تنطیم کرد در ضمن گوشیه من ویوتی (KE 990) است
هر کی بلده آموزشه کاملشو بذاره (همه تاپیک ها آموزش واسه گوشی های نوکیا رو گذاشتن:41: )
با سلامنقل قول:
نمي دانم آيا واقعاً اين اشتباهات رخ داده در صورتحساب بدليل مشكلات سيستم بيلينگ همراه اول ميباشد؟
و يا علل ديگري دارد!
و چرا هميشه مقدار رويت حساب بيشتر از مقدار تعرفه تعيين شده ميباشد؟
من هم اكيدا و شديدا توصيه مي كنم فعلا ( تا اطلاع ثانوي) اين بسته هاي مثلا رويايي را نخريد. چون انگار با اين حساب كتابي كه مي كنه فقط براي همراه اول رويايي هست و براي مردم بسته ها كابوس هستش.
من خود دو بار بسته شماره 1 را خريدم مشكلي نبود. اما آخرين بار بسته شماره 3 را خريدم و بعد از چند روز به جاي اينكه سه هزار تومن به قبضم اضافه بشه 45 هزار تومن شد :18: هنوزم نتونستم برم دنبالش ببينم چي مي شه؟
رويا نيست ... کابوسه ... واسه من 61 هزار تومن اضافه کرده؟!!!نقل قول:
ما بسته دیدیم.. ولی چیزی از رویاییش ندییدم..!
چرا همه مینالن ؟! :31: من سیم کارت اعتباری دارم ! 10 هزار تومن کسر شد الان هم دارم استفاده می کنم ! مشکلی هم نیست ... سرعتش 5 کیلوبایته که از Dial Up بیشتره من چن شب پیش به PC وصل کردم و فایل 4 مگابایتی که اگه با Dial Up دانلود میکردم 20 دقیقه طول می کشید در عرض 5 دقیقه دانلود کردم ! فقط دوستان به نظر من این بسته ها قابل -- هستند که میشه سرعتشون رو دو برابر کرد ! اگه کسی بلده یه ندایی هم به ما بده :31:
:18:نقل قول:
این سرعت افت که نداره یا ...
اگه این طوری باشه من از ماه بعد طرح ایرانسل را می گیرم.
البته همراه اول هم خوبه اما این یک ذره بیشتره.
چرا همه مینالن ؟! :31: من سیم کارت اعتباری دارم ! 10 هزار تومن کسر شد الان هم دارم استفاده می کنم ! مشکلی هم نیست ... سرعتش 5 کیلوبایته که از Dial Up بیشتره من چن شب پیش به PC وصل کردم و فایل 4 مگابایتی که اگه با Dial Up دانلود میکردم 20 دقیقه طول می کشید در عرض 5 دقیقه دانلود کردم ! فقط دوستان به نظر من این بسته ها قابل -- هستند که میشه سرعتشون رو دو برابر کرد ! اگه کسی بلده یه ندایی هم به ما بده :31:
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
من ایرانسلم دیدم ، سرعتش بیشتر از 2 کیلوبایت نمیره ! در صورتی که سرعت همراه اول 5 کیلوبایته ! :46:
من برای باز کردن پیجها از ایرانسل استفاده می کنم.خدائیش سرعتش خوبه
لطفا نگید سرعتش کمه و خالی بندی نکنید.
سیستم بیلینگش هم مثل ساعت کار می کنه و خیلی خیلی دقیقه.من حتی یه بار هم اشتباه ازش ندیدم
نخرید نخرید نخرید
---------------------------------------------------------
این یک کلاه برداری علنی است
من بار اول بسته 1 رو فعال کردم
ولی با موبایلم وارد اینترنت نمیشد وبا استفاده از دانکل بلوتوث ولپ تابم وارد میشدم
امشب هم هر چه تلاش کردم بسته 1 رو بخرم نشد فقط جالبه بدونید نزدیک 1000 تومن اس ام اس فرستادم به
این اپراتور کلا ه بردار
دوستهام که بد بخت شدن؟
میدونین با این طرح افتضاح چقدر کارت شارژ وقبض تلفن صادر شده؟
من که به این طرح از لحاظ امنیتی مشکوک هستم
با سلام.
این طور که دوستان در پست های قبلی اعلام کردند در حال حاضر فعال کردن این بسته برای مشترکان دائمی همراه اول غیر معقول است چون سیستم صورت حساب و ... دچار مشکل است و هزینه اینترنت را چندین برابر حساب میکند.پس بهترین روش اینه که یک سیم کارت اعتباری تهیه کنید (18 هزار تومان) اینترنت سیستم رو فعال کنید تا اگر مشکلی پیش اومد چیز زیادی رو از دست نداده باشید گر چه برای سیم کارت های اعتباری دیر تر و کم تر از سیم کارت دائمی فعال میشه.(دلیلش ؟)
موفق باشید
سلام دوستان
من دو هفته پیش روی سیمکارت دائمی همراه اول خودم، بسته 1 روزه رو فعال کردم و یا وجود گلایه هایی که بود با سرعت قابل قبولی وصل شدم (در منطقه ما کسی استفاده نمیکنه شاید دیلیلش این باشه). اما بدلیل مشکلات احتمالی دیگه روی سیمکارت دائمی، بسته فعال نکردم و یک سیمکارت اعتباری برداشتم اما هر کاری می کنم بسته روش فعال نمیشه
500 بار از سایت mci درخواست دادم و sms ای که میاد رو تمدید کردم اما فایده نداره
عدد 3 رو به 8080 میفرستم، این ارور میاد: خطا از طرف سرور IN : 405600051
چند بار هم با امور مشترکین تماس گرفتم ولی اصلا پاسخگو نبودن
به نمایندگی ها هم مراجعه کردم ولی اطلاعاتی نداشتن
کسی از دوستان بتازگی تونسته روی سیمکارت اعتباری همراه اول بسته GPRS فعال کنه ؟ ؟
اين بسته رويايي عجب کابوسی شده ... واسه من همينطور کنتور ميندازه از 61 هزار تومن شده 70 هزار تومن ؟!!!
سلام ...نقل قول:
منم یه مدت اینجوری شده بود (اعتباری) اما بعدا درست شد ...
دوستان چرا فکر می کنید کسایی که دائمی دارن نباید استفاده کنن ؟!
شما اگه اس ام اسی که میگه شما کدوم بسته رو انتخاب کردید حذف نکنید زمانی که قبضتون بالا بیاد با مراجعه به مخابرات و نشون دادن اس ام اس درست می کنن ...
داداش اطلاعات غلط ندید خواهشا ...نقل قول:
شما دکل های ایرانسل بهتون نزدیکه که خوب خط میده ! اما افرادی هم مثل من هستند که اصلا ایرانسل واسشون کار نمیده ! کلا من خیلی ها رو دیدم که از دست ایرانسل مینالن !
اما واسه من همراه اول خیلی خوبه ... با اینکه دکل بهمون نزدیک نیست ولی خط دهیش قابل قبوله ...
موفق باشید :40:
این سرعت رو هم به درخواست دوستان میزارم
هرچند که چرتی بیش نیست ...
چون سرعت ADSL رو نشون میده :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اینترنت نامحدود 1 ماهه ی همراه اول (اعتباری)
من هیچ وقت به همراه اول اعتماد نمی کنم! ایرانسل هم میخواد تابستان بسته های نا محدود بده ظاهرا! ایرانسل خیلی کارش درست تر و دقیق تر هست.
ظاهرا که نه، داره میده دیگه! تاپیکش رو ملاحظه نکردید حتما.نقل قول:
داداش فکر نکن ایرانسل دلش واسه من و تو میسوزه ! انتخاب بین خوب و بد نیست ! انتخاب بین بد و بدتره ! توی پست های بالا هم گفتم ... بستگی به موقعیت شما و فاصله ی شما تا دکل داره ... :46:نقل قول:
من دیشب ساعت 1:30 شب، یک بسته 1 روزه نامحدود ایرانسل سفارش دادم. sms تایید که بسته فعال شد همون لحظه رسید ولی وقتی از gprs استفاده می کردم شارژ کم میکرد
همون موقع روی یک خط دیگم هم فعال کردم روی اون هم کم میکرد
صبح که چک کردم دیدم دیگه کم نمیکنه
کیفیت ایرانسل هم خیلی افت کرده. من نهایتش با 4 و 5 تونستم باهاش دانلود کنم. به دکل هم خیلی نزدیکم ! !
از یکی از دوستام شنیدم که طرح ایرانسل هم فعلا فقط واسه اعتباری هاش یکم مشکل داره ...نقل قول:
عزيز همچين چيزي امكان نداره ! شما احتمالا اي دي جي اي ندارينقل قول:
کیفیت ایرانسل هم خیلی افت کرده. من نهایتش با 4 و 5 تونستم باهاش دانلود کنم. به دکل هم خیلی نزدیکم ! !
من 2 روزه شمالم ديشب فعال كردم ايرانسلو با وجود اينكه از دكل دورم 27 كيلوبايت سرعت دارم ! اصلا باورم نميشه . ولي با همراه اول كه اينجا gprs سرعت 6.7 دارم كه بازم عاليه .
من با همراه اول تا 33 هم دانلود داشتم ولی پایدار نیست!!
بعضی جاها واقعا سرعتش عالیه!
من الان نزدیک 1 ماه هست که از بسته های GPRS همراه اول استفاده میکنم، بد نیست و با توجه به اینکه گوشیم EDGE نداره سرعتم نوسان داره بین 4~5 توی این رنج نوسان داره اما توی این تقریبا یک ماه این همه مشکلی رو که دوستان زیادی گفتن نداشتم من و مداوم وصل بوده و قطعی و اینا نداشته ..
فقط 1 یا روز بود که یه صبح تا ظهر وصل نمیشد اما عصر مشکلش رفع شد ...
فقط تنهای مشکلش برای من این بود که ظاهرا همراه اول پورت های V P N مانند PPTP & l2TP رو بسته و نتونستم از V P N استفاده کنم ..
آقا GPRS خط من فعاله . سیم کارتمم همراه اوله دائمی. حالا اگه بخوام یه طرح 1000 تومنی بگیرم پولش رو به صورتحساب دوره بعدم اضافه میکنه ؟؟؟؟؟ بعد بسته به مقدار زمانی که تو اینترنت بودم برام پول میافته ؟؟؟؟؟؟ یا همین هزینه 1000 تومن هست فقط ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اگه من 5 ساعت تو اینترنت باشم و حدودا 200 مگ هم دانلود کنم هزینه چه جوری محاسبه میشه برام ؟؟؟؟
سرعت دانلود تو همراه اول خوبه ؟؟؟؟؟؟
روی قبض دوره بعدتون میاد و کلا همین 1000 تومن هست برای یک شبانه روز - البته اگه سیستمشون درست شده باشه. در هر صورت شما 24 ساعت اینترنت دارید با 1000 تومان - سرعتشم کاملا بستگی به محل زندگی و نوع گوشی و البته شانستون داره، اگه EDGE رو روی گوشیتون و در منطقه داشته باشید سرعت از 10 تا 25 میتونه باشه اما در غیر اینصورت 5 یا 6 کیلوبایت دانلودتونه.نقل قول:
آقا من با این بسته های رویایی اصلا نمیتونم از راپید شیر و مگا آپلود چیزی دان کنم ....
میگه آی پی شما در حال دانلود فایل دیگری است ... حتی دفعه اول هم این ارور رو داد...
برای شما هم اینطوریه ؟
یعنی کلا 1000 تومن ؟؟؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟؟؟؟ پس هزینه GPRS چی ؟؟؟؟؟؟ GPRS همراه اول خیلی وحشتناک میادا !!!! من نرم فعال کنم بعد رو قبض سریه بعدم 50 هزار تومن هزینه بیاد !!!!! تازه 50 هزار تومن پول قبض دادیم !!!!!! :31: گوشیم هم EDGE داره .نقل قول:
سلام دوستان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه یکم در مورد چگونگی اتصال گوشی به کامپیوتر برام توضیح بدید ،
این مدل گوشیمه (SonyEricsson C905).
باید نرم افزاری روی کامپیوتر نصب کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری باید باگوشی (از طریق کامپیوتر) به اینترنت وصل شم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جواب سوالاتمو بدید ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز همه چيز فارسي نوشته شده ... اگر همراه اول زيرش نزنه فقط 1009 تومن. GPRS , EDGE و .. همشون اينترنت هستن شما براي جي پي ار است 1000 تومن ميدي ...نقل قول:
یعنی کلا 1000 تومن ؟؟؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟؟؟؟ پس هزینه GPRS چی ؟؟؟؟؟؟ GPRS همراه اول خیلی وحشتناک میادا !!!! من نرم فعال کنم بعد رو قبض سریه بعدم 50 هزار تومن هزینه بیاد !!!!! تازه 50 هزار تومن پول قبض دادیم !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشیم هم EDGE داره .
من 10 تومن چند روز پيش دادم اواليل كه هزينه اينترنتم 0 بود الان كه كنتورارو درست كردن 18 هزار تومنه نه كم كميشه نه زياد دانلودمم 1.2 گيگابيت بوده تا حالا.