با سلام
مژده به دوستان
در تماس آنلاین که با پشتیبانی مارت داشتم ، اعلام شد نسخه 67 فریمور نواترون همراه با رفع مشکل صدای آن برای تلویزیون ایران ، پس از آزمایش نهایی تا بعدازظهر امروز شنبه 06/06/89 روی سایت مارت آپلود خواهد شد .
Printable View
با سلام
مژده به دوستان
در تماس آنلاین که با پشتیبانی مارت داشتم ، اعلام شد نسخه 67 فریمور نواترون همراه با رفع مشکل صدای آن برای تلویزیون ایران ، پس از آزمایش نهایی تا بعدازظهر امروز شنبه 06/06/89 روی سایت مارت آپلود خواهد شد .
نقل قول:
با سلام به شما دوست عزيز
من والا همه موارد قبلي رو يادم نيست كه حالا مقايسه كنم و با اين بگم هرچي كه تو كار ديدم و يادم بود خدمتتون ميگم
در خصوص زمانبندي ضبط از تلوزيون ديجيتال نميتونم تست كنم چون در محل زندگيم ----T دريافت نداريم
ولي از كسي كه گرفتم گفت تمام مشكلات ----T سرجاش هست
همانطور كه گفتم و يكي از دوستان هم اينجا اشاره كرده تا امروز عصر نسخه بدون مشكل صداي ----T ايران آپلود ميشه !
انشاالله
تماس تلفني گرفتم "گفت firmware رسيده امشب ميرم خانه تست مي كنم !!!!!!$*???? فردام تست مي كنم اگه مشكلي نداشت پس فردا مي زارم روسايت يا با كول ديسك مي توانيد بياييد بگيريد."
حالا راست يا دروغ گردن خودشان ميتوانيد خودتان تماس بگيريد.
شرکت تعاونی ماشینهای اداری مارت رایانه
آدرس : تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41
تلفن: 66955292
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
خدمت سروران گرامی ، نر افزار جدید نسخه 67 از لحاظ صدای ----T تست شد و تکمیل گردید. از نظر هنگ نمودن در هنگام تماشای تلویزیون بعد از مشورت با کمپانی سازنده توصیه میشود برای تعویض کانال تا زمان رفتنInfo Bar صبر نمایند سپس کانال را تعویض نمایید ، تعویض سریع کانالها موجب پر شدن بافر دستگاه میشود که در آن صورت تنها را ریست شدن دستگاه میباشد. اگر دستگاه بصورت نرم افزاری باشد زمان روشن شدن دستگاه بسیار کوتاه تر از زمانی است که ریست سخت افزاری بگردد( از برق در آوردن دستگاه ). در مورد جدول زمان ضبط هنوز مشکل بر طرف نگردیده که احتمالاً مربوط به عدم همخوانی زمان نشان داده شده با زمان اصلی میباشد . امیدوارم در اسرع وقت این مشکل نیز هرچه سریعتر برطرف گردد.
لینک برای دانلود نرم افزار:
يك نسخه 67 روي سايت مارت الان هست لطفا تست كنيد
---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:01 AM ----------
دوستان لطفا دانلود تست و اطلاع دهيد
نواترون Novatron Iammکد:http://mart-co.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=69
نرم افزار نسخه 1.67 از سوی شرکت نواترون منتشر گردید . در مورد امکانات اضافه شده بزودی توضیحات ارائه خواهد شد.
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
با عرض معذرت من صفحه ام ريفرش نشده بود.
با تشكر از حضور و قبول دعوت شركت مارت رايانه
نقل قول:
من هم از حضور شركت مارت تشكر ميكنم
و يك سوال
چگونه ميتوان به ليست RSS NEWS و تلويزيونهاي اينترنتي اضافه كرد ؟
mart-co محترم
لطفا صفحات اين تاپيك را بخوانيد و از دستگاه خود دفاع نموده و توضيحات لازم را ارائه نماييد. طبيعي است رفتار تجاري صحيح شما مي تواند بهترين روش براي نماد خوب شركت مارت باشد.
نقل قول:
دوست عزيز
اين دستگاه فعلا" بهترين پلير و ركوردر و ست تاپ باكس موجود در بازار هست
گفتم بهترين ولي نه لزوما بي عيب ترين
شايد پليري تقريبا" هم رده نواترون بشه تو بازار پيدا كرد ولي ركوردري بهتر از اين فعلا تو بازار نيست اگر چيزي پيدا كردي خبر كن !
اجازه بديد آيا موارد زير درست است
1- كانال هاي tv در تهران بدون مشكل صدا و هنگ و فريز با رعايت فاصله زماني تعويض كانال قابل ديدن و ضبط كردن هست؟
2- ضبط از AVin , Scart in بدون مشكل است؟
3- تايم شيفت كار ميكند؟
4- زيرنويس فارسي براي mkv و غيره درست است؟
5- DVD اكسترنال و Hub USB كار ميكند.
6- بقيه را شما بگوييد
Sash عزيز
منظور شما تركيب سه دستگاه در يك است درست مي گوييم؟
به نظر من در پخش تنها مشابه يا شايد كمي هم بهتر بشود پيدا كرد(صرفا بخاطر زيرنويس فارسي نه كيفيت تصوير)
در ركورد دو سه مورد بيشتر محصول نديدم كه اين حداقل زيباترين است.
اما در مورد ----t نه اين دستگاه بلكه تمام دستگاه هاي مشابه قابل قياص با xvision هم نيستند.
در مجموع با حرف شما موافقم كه در اين رده بهترين و شكيل ترين در ايران است ولي هنوز پول بدست مردد خريد هستم.
سلام ،قابل توجه شرکت مارت و دیگر دوستان
علاوه بر مشکلاتی که وجود داشت و هنوز در ورژن 1.67 حل نشده باید اضافه کنم حروف فارسی که در ورژنهای اخیر تصحیح شده بود مجددا در این ورژن دارای اشکال است وبصورت جدا جدا مینویسه
سلام بابك
شما از 1.67 مارت استفاده كردي ؟ ديگه چه خبر؟
ffa72 عزیز سلامنقل قول:
آیا شما همه پستها و جوابهای جدید ارسالی رو میخونید!!!؟؟؟
رجوع کنید به پست 306
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5323735&postcount=306[/HTML]
در ضمن زیر نویس فارسی بدون هیچ مشکلی روی تمام فایلها از جمله mkv Full HD 1080P براحتی اجرا میشود ((البته ورژن جدید 1.67 مجددا با فارسی مشکل پیدا کرده))
نقل قول:
با تشکر از شما دوستان عزیز ، به لطف راهنمایی سایر دوستان من مدتی است که مطالب این فروم را بدقت مطلعه میکنم و مطمئن باشید تک تک موارد مندرج شده را به صورت کامل به شرکت اصلی منعکس میکنم. در این که دستگاه با بعضی از آپدیت ها دچار بعضی از اشکالات شده و شما دوستان را به زحمت انداخته از جانب خودم معذرت میخواهم. من در مجموع بعد از مطالعه دیگر صفحات این سایت در مورد تمامی پلیر ها ، فعال ترین نوع بحث و گفتگو را در مورد این دستگاه دیدم که واقعاً از این بابت خوشحالم چون تمامی این تستها اگر میخواست از جانب ما انجام بگیرد علاوه بر صرف زمان چه بسا به این نتایج هم نمی رسید و مطمئن باشید که تمامی این موارد از جانب شرکت اصلی نیز پیگیری میشود. اما به جرات میتوانم بگویم که بعضی از دوستان نیز فقط با نیت بزرگ کردن عیوب دستگاه فقط وارد میشوند. من قصدی برای وارد شدن به این موارد را ندارم اما به جرات میتوانم بگویم ما از معدود شرکتهایی هستیم که پیگیر مشکلات نرم افزاری دستگاه پلیر خود هستیم .
با عرض معذرت از سخنان فوق قصد تبلیغ نداشته و همچنان که در یکی از تایپیکها آدرس و تلفن شرکت موجود است از شنیدن نظرات شما خوشحال خواهم شد.
در مورد اشکالات فوق
1- بله کانال های دیجیتال بدون اشکال قابل دریافت و ضبط میباشد اما در مورد جدول ضبط برنامه ها هنوز ایراد پابرجاست که سعی میشود هرچه زودتر آن نیز برطرف بشود. در مورد تعویض کانال ها هم باید صبر کرد تا info bar از صفحه محو شود در این صورت نباید دستگاه هنگ کند.
2- ضبط از AV و Scart بدون مشکل است.
3- بنده هنوز این مورد را تست نکردم. انا گزارش ایرادی هم نداشتم.
4- بله تا این نسخه هیچ ایرادی نداشته
5- DVD Ext. & HUB USB را پشتیبانی میکند.
در مورد بقیه موارد سوالی داشتید در خدمتم.
بله استفاده میکنمنقل قول:
خبری نیست جز اینکه ظاهرا فقط یکسری سرویس مدیای اینترنتی اضافه شده و مشکلات سابق سر جاشه مضافا بر اینکه فارسیش اشکال داره.
این سرویسهای اینترنتی بنظر میاد نسبت به فریمور نسخه روسی که یک ماه پیش من تست کردم محدودتره چون در اون نسخه میشد آدرس داد . البته من این نسخه جدیدو کامل تست نکردم ولی نتیجه قطعی رو بعدا میگم
بله من همه را مي خوانم و با خواندن هم به اين جا رسيدم كه هر frimware جديد مجددا بايد همه مواردش چك شود نقل قول شما از من براي بعد از ظهور 1.67 است. تاپيك 306 به فريم وير قبل مربوط است.
Mart-co محترم
آيا توضيحي براي مواردي كه بابك (اولين كسي كه وقت گذاشته و اطلاع رساني كرده) نداريد؟
OK.نقل قول:
دوباره تست میکنم نتیجه رو مینویسم
احتمالا اگه بشه یک هارد داخلی تهیه میکنم و سوالات و مشکل و یا رفع مشکل که در صورت عدم وجود یا وجود هارد داخلی باهاش برخورد میشه را جواب خواهم داد
در مجموع با حرف شما موافقم كه در اين رده بهترين و شكيل ترين در ايران است ولي هنوز پول بدست مردد خريد هستم.[/QUOTE]
مرد مومن خيلي ايدآليستي !
اينجا ايرانه !
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
نقل قول:
و يك سوال
چگونه ميتوان به ليست RSS NEWS و تلويزيونهاي اينترنتي اضافه كرد ؟
تا آنجا که بخاطر داشتم ضبط از طریق جدول زمان بندی در ورژن 1.55 بدون مشکل عمل میکرد و از باب اطمینان مجددا فریمور دستگاه را به 1.55 داونگرید کردم و مجددا اقدام به ضبط از طریق برنامه ریزی کردم و عمل کرد پس نتیجتا مشکل از فریمورهای جدید است که امیدوارم مارت پیگیر این موضوع شود.
در رابطه با تایم شیفت، دستگاه نیاز به هارد داخلی دارد که امروز بعد از نصب یک هارد و تست تایم شیفت بدرستی و بدون اشکال عمل کرد.
در رابطه با مشکل فارسی در فریمور جدید 1.67 امروز از مارت سوال شد که گفته شد به شرکت نواترون گزارش شده وتا چند روز دیگر مشکل حل خواهد شد.
Sash عزيز
اينجا ايرانه و من و شما و ديگر دوستان ايراني لايق بهترين
در هيچ كجاي دنيا چنين انجمن هايي پيدا نمي شود كه در مسايل مختلف تا اين حد به يكديگر كمك كنند.
اگر كاستي در ايران مي بيني تقصير با .................................................. .....
يك صدم تاريخ يك كشور هيچ دليل نمشود كه درست فكر نكنيم يا خودمان را كم بگيريم
افرادي مثل شما كه اينطور علمي و فني تكنولوژي روز و مسايل آن را در چنين شرايط و امكاناتي دنبال ميكنند در ايران كم نيستند و در دنيا ناچيز .
درود بر ايرانيان وايران هرجور هست با اميد بهبود
نقل قول:
و صد البته كه ايرانيها لايق بهترينها
اما عرض كردم به نظر ميرسه شما خيلي ايدهآليسي
ما هم سي سال پيش تو اون سن و سال همينطور بوديم
حالا بعد از چهار تا پيراهن پاره بيشتر يكمي راليستي تر به دور و ورمون نگاه ميكنيم
به هر حال از لطف شما بسيار سپاسگزارم
اميدوارم بتونيد بهترين دستگاه رو انتخاب كنيد و لذتشو ببرين
با سلام خدمت دوستان
بنده ديروز فريمور 1.67 را چك كردم و اين مشكلات فعلاً ديده شد.
1- حروف زير نويس فارسي مقطع ديده مي شوند.
2- وقتي كانال يابي TV انجام مي دهي بعد از خاموش شدن دستگاه كانالها مي پرند و امكان اسكن مجدد نيز وجود ندارد مگر اينكه مجدداً فريمور ريخته شود. كه البته مشكل حل نمي شود. و باز با خاموش شدن دوباره مي پرند.
3- هنوز با PLANET EARTH 1080P 24HZ مشكل دارد. بصورت شطرنجي سبز يا صورتي يا ... ديده مي شود.
4- تعداد هنگها كمتر شده اما كاملاً برطرف نشده است.
سلام و با تشکرنقل قول:
من مشکلی در مورد آنچه در شماره 2 نوشتید ندارم
سلام دوست عزیز منم وقتی فریم ویرمو به 67 ارتقا دادم کانال یابی نمی کرد و نصب مجددش درست شدنقل قول:
شما هم فریم ویرتونو دوباره بریزید
با سلامنقل قول:
مجدداً فریمور رو ریختم و از دیروز عصر تا ساعت 11 امروز 8 شهریور درست بود و دوباره مثل قبل شد. پیغام میده که سیگنالی وجود ندارد و حتی فرکانسها هم وجود ندارند که مجدداً بشود اسکن کرد. و در لحظه ای که پیغام عدم وجود سیگنال می دهد دستگاه گیرنده دیگری دارد سیگنال دریافت و پخش می کند. لذا عدم وجود سیگنال واقعی نیست و سیگنال تا پشت دستگاه وجود دارد.
سلام من چنین مشکلی ندارم و بقیه دوستان هم تا حال در این رابطه چیزی ننوشته اند که مشکل دارند.نقل قول:
آیا با فریمور قبلی درست عمل میکنه؟
آیا فریمور رو از سایت معتبر دریافت کردی ؟
قابل توجه مارت و بقیه دوستان
اشکال دیگر که در 1.67 وجود داره و در ورژنهای قبلی این اشکال وجود نداشت عدم امکان ارتباط PC با دستگاه از طریق Telnet پورت 23 به دستگاه است
سلام بر r-k گلنقل قول:
عزیز جون با این جوابت حسابی مرا شرمنده کردید . از پاسخ متین و منطقی شما تشکر میکنم و بازم میگم که شرمنده ام درمورد شما زود قضاوت کردم . امیدوارم مرا ببخشی عزیز .
نوشته شده توسط best [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rfah عزیز
شما در تاریخ 2010/ 8 / 13 حدود 12 روز پیش ، اکانت جدیدتو گرفتی!
درست از زمانی که.... مسائل و مشکلات فیرمور 64 مطرح شد.
9تا پست گذاشتی. از این 9تا، 8تاش برای کوبیدن نوواترون بوده!
بچه هایی که این دستگاه رو دارند و مشکلات اون رو بیان کردن به این نکته اشاره داشتند که این مشکلات مربوط به firmware 64 می باشد. Firmwareهای قدیمی در سایتها موجود هست و اگه کسی مایل باشد می تواند از آنها استفاده کند... تا firmware جدیدتری بیاید.
کسایی هم که این پلیر رو نگرفتن بهتره فعلا صبر کنن و تو خرید این جور وسایل عجله به خرج ندن.
نوواترون کره ای که مارک معروفی هست چنین مسائل و مشکلاتی داشته باشد دیگه خدا می دونه مارک های بی نامو نشون چینی که تو بازار کم نیستند... ، چطوریند
پس شما دوست عزیز
بجای اینکه آتیش بیار معرکه بشی، اگه مارک خاصی یا مدل خاص یا برند خاصی مد نظرتون هست که به مراتب از نوواترون بهتر باشد، کاملتر و بی عیب و نقصتر ... معرفی کنید
با آرزوی سلامت و توفیق روزافزون
سلام مجدد به r-k گلنقل قول:
از حمایت شما تشکر میکنم داداش . واقعا من میخوام یک دستگاه مدیا پلیر که DVBT هم داشته باشه بخرم و همانطور که قبلا گفتم نمیخوام سرم کلاه بره ، آیا این انتظار زیادیه ؟
اما واقعا انگار آقای best گرامی این وسط ذینفعند که اینطوری پاسخ میدند و انتظار دارند دیگران چشم وگوش بسته هرچی میدند دستشون بخرند و ببرند خونه و بزنند تو سرشون .
باز هم از حمایت و متانت شما تشکر میکنم
آقای bestنقل قول:
مثل اینکه شما یک طوریت میشه ؟!!
خودت میبری و میدوزی . حرفای من مشکوکه یا حمایتها وتعریفای شما از نواترون ؟
من اگه تو این تایپیک انتقاد بیجا کردم ویا یک مشکل این دستگاهو زیادی گفتم اون پستو بیار بالا تا همه ببینند و قضاوت کنند ؟!!
اگه من فروشنده یا نماینده یک محصول دیگه بودم که باید تو این به قول شما 9 تا پست یک اشاره ای میکردم .
آیا شما با مدیریت این فروم آشنایی داری و اطلاعات سری داری که تهمت میزنی من اکانت داشتم و یک اکانت جدید گرفتم ؟!!
میخوای با این حرفات دیگران را از صحنه خارج کنی تا کسی نباشه این محصول رو نقد کنه و از فروشش بیشتر سود کنی ؟
خوبه که آدم یک مقدار منطقی باشه و درست قضاوت کنه و بقیه رو توچاه نندازه
بازم سلام به r-k گلنقل قول:
شما لطف کردی و به زبون شیوا جان کلام را ادا کردی
خداییش من تا بحال تبلیغ کالایی رو کردم ؟
من فقط میگم اگه یک نمایندگی میاد یک محصولو تو بازار عرضه میکنه ، وظیفه داره اولا محصول بدون ایراد دست مشتری بده و دوما باید درست پشتیبانی کنه ، اگه این حرف غیر منطقیه بفرمایید تا اصلاح کنم ؟
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
با سلامنقل قول:
عزیز جون شما باید بعنوان نمایندگی نواترون خیلی زودتر وارد میشدید تا بحث به اینجاها نرسد . بهرحال جلوی ضرر رو هر موقع بگیری نفعه
---------- Post added 31-08-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 30-08-2010 at 11:58 PM ----------
البته من با ایکس ویژن کار نکردم اما میگن خیلی داغ میکنه . بهرحال من هم پول بدست منتظرم تا به یک انتخاب ایده آل و بدون مشکل برسمنقل قول:
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
یک مثلی است میگه اومدند زیر ابروشو بردارند ، چشمشو هم کور کردند !!!نقل قول:
با سلامنقل قول:
بعد از اینکه فریمور 1.67 مجدداً ریخته شد چند بار این مشکل بوجود آمد منتهی بعد از مدتی خود بخود درست می شود مثلاً دیشب سیگنال رفت اما آخر شب روشنش کردم درست بود.
با فریمور های قبلی چنین مشکلی وجود نداشت. مثلاً 1.64 فقط مشکل صدا و هنگ کردن داشت و 1.55 فقط مشکل هنگ کردن داشت و مشکل دیگری دیده نشد.
سلام
دوستان اگر بخواهيم بين نواترون و وسترن ديجيتال مقايسه كنيم ،كدوم بهتره و چرا؟
با سلامنقل قول:
ورود جنابعالی را بعنوان نماینده مارت در مباحث این فروم به فال نیک می گیریم ، اگرچه قبلا نیز نظاره گر مباحث بودید.
اما درمورد مشکل تعویض کانال باید عرض کنم به علت طولانی بودن رفتن info bar از روی صفحه (12 ثانیه) ، تعویض کانال پس از رفتن info bar غیر منطقی است زیرا با این روش شما در عرض 1 دقیقه می توانید تنها 4 کانال را مرور کنید .
من با دستگاههای پروویژن ، ایکس ویژن و بلوسنس کار کرده ام و تعویض کانال روی آنها حداکثر 3 الی 4 ثانیه زمان می برد ، یعنی با یک حساب سر انگشتی ، در دستگاههای دیگر در عرض 1 دقیقه می توان حدود 20 کانال را مرور کرد و با نواترون تنها 4 الی 5 کانال ، و این تفاوت فاحش غیرمنطقی است . با تشکر
دوست عزیز مشکلی که شما در مورد عدم دریافت سیکنال دلرید بدقت بررسی شد . به هیچ عنوان در این نسخه این مشکل وجود ندارد. به احتمال زیاد مربوط یه تنظیم آنتن شما میباشد احتمالاً با کمی تغییر در جهت آنتن آن هم در زمانی که فرکانس ندارید میتوانید جهت درست را پیدا کنید. در صورت نیاز میتوانید به من زنگ بزنید . 66955292نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
فرمایش شما بسیار متین و بجا میباشد اما در نظر داشته باشید عملکرد تمامی اینگونه دستگاهها بر اساس لینوکس میباشد. در دستگاههایی که شما نام بردید تنها کار دریافت عمل گیرندگی دیجیتال انجام میگردد اما کار آیی این دستگاه بر اساس پخش دیجیتال تعریف گردیده . در این که شاید در بعضی موارد قسمت گیرندگی دیجیتال با بعضی مشکلات مواجه میشوید پیشاپیش معذرت میخواهم. اگر شما ببنید firmware های این دستگاه در حدود 100 مگابایت حجم داشتند که جدیداً احتمالاً توانسته باشند به حجم کمتری دست پیدا کنند ( حدود 50 مگا بایت) در حالی که برای دستگاههای گیرنده حداکثر 2 مگابایت میباشد. پس از صحبت با شرکت گفتند چون قضیه بافرینگ دستگاه بسیار مهم میباشد فعلاً کوتاه کردن این مسئله امکانپذیر نمی باشد اما در نظر دارند تا بتوانند این کار را بکنند. در مورد زیر نویس فارسی هم تا آخر هفته حتماً این مشکل بر طرف شده و نسخه 68 منتشر خواهد شد.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
rfah محترم
من برداشت خودم را مي نويسم شايد بدرد شما يا كساني كه اين دستگاه را ندارند بيشتر بخورد.
اين تاپيك با موضوع معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T توسط best محترم درست شده.
من چون به يك چنين دستگاهي احتياج داشتم جلب توجهم را كرد و وارد بحث هم شدم (قابل توجه آقاي بهترين من از سال 2005 عضو هستم و مباحث مختلف را دنبال مي كنم ولي تنها در اين تاپك وارد بحث شدم و تازه داشتم خودماني مي شدم).
اما اين دستگاه و تمام دستگاه هاي مشابه(مارك ديگر) در مقابل پخش كننده هاي صرف فقط يك ----t دارند كه مايه دردسر است و ركورد هم مي كنند كه بايد ديد براي خريدار ركورد mpeg2 چقدر كارايي دارد.)
من و شما اشتباه داريم ادامه مي دهيم از پيام هاي 7 و8 به بعد اين تاپيك تبديل شده به موضوع اعلام مشكلات و حتي متعصب ترين دوستان از مزاياي دستگاه خود چيزي نمي گويند .حتي شركت مارت هم چيزي براي گفتن ندارد و با فروش آخرين دستگاه اين سري خود ديگر كاري ندارد.)
بنابر اين ما از خير خريد اينگونه دستگاه از هر مارك بگذريم عاقلانه تر است و اين تاپيك را به دارندگان بسپاريم تا با همفكري و همكاري به برطرف كردن مشكلات خود بپردازند.
با اميد اينكه مشكلات دارندگان حل شود و از دستگاه كمال لذت را ببرند.
با سلام
فريم وير 68 ريليز شد !
بعد از نصب تغيرات رو ميگمکد:www.o2media.es/firmware/firmware_NTR83L/NTR83_Firmware_Ver.1.68.zip