تنها راهش اینه که غیرحضوری داوطلب آزاد برداری که از نظر نظام وظیفه غیبت میخوری و نمیتونی دانشگاه برینقل قول:
تنها راهش اینه که غیرحضوری داوطلب آزاد برداری که از نظر نظام وظیفه غیبت میخوری و نمیتونی دانشگاه برینقل قول:
سلام
آیا از هزینه ی ثبت نام پیش دانشگاهی به صورت داوطلب آزاد در مدارس دولتی اطلاعی دارید؟
ممنون
سلام
من برای دیپلم مجدد ثبت نام کردم و امتحان دادم چهار درس واسه انسانی داشتم تطبیق دروس من سوالی داشتم اینا نمره مستمر هم دارن؟
و اگر سه درس قبول بشی و یک درس نه باز هم مدرک میدن یا نه؟
اگه یه درسو قبول نشی چطور مدرک میدن شما برای 4 درس ثبت نام کردی چطور مدرک ناقص میدننقل قول:
باید 7 به بالا بگیری قبول میشی (تبصره)نقل قول:
سلامنقل قول:
تا جایی که من میدانم دیپلم مجددها غیر حضوری ثبت نام می شوند و غیر حضوری مستمر نداره
واگر یک درس قبول نشی ولی بالای 7 بیاری میتونی تبصره بزنی
دیپلم مجدد ها به هیچ وجه تبصره ندارند. باید همه دروس با نمره 10 پاس بشن. البته با توجه به دیپلم قبلی میشه تطبیق هم زد.نقل قول:
سلام. داوطلب آزاد تا پایان شهریور 95 به ازای هر درس ( نه هر واحد) 9900 تومن هست که برخی مناطق کمی هم خودسرانه بهش اضافه میکنن.نقل قول:
قبل از اینکه تصمیم بگیرین داوطلب آزاد ثبت نام کنین بهتره پرس و جو کنین ببینین از نظر نظام وظیفه به مشکل نمیخورین
سلام
من پارسال سوم دبیرستان افتادم و امسال اومدم بزرگسال و الان هم تو امتحانات خرداد دوباره میوفتم ...
الان دوستای خودم که امسال پیش دانشگاهی میرفتن الان دارن میرن کنکور بدن و برن دانشگاه و من عقب افتادم :n03: فکر میکنم اخرین شانس من شهریور باشه
من رشتم ریاضی هست و دروس تخصصی رو افتادم اشتباهی که کردم این بود رفتم ریاضی ...
اول از همه یه راهنمایی میخوام کمکم کنید این سوم لعنتی رو پاس کنم
حالا اگه تو شهریور پاس بشه من باید چهارم رو بخونم و اینطوری عملا یک سال عقب میوفتم از دوستام ایا راهی هست بدون پیش دانشگاهی برم دانشگاه ؟
اگه ممکنه تمام راه هارو نشونم بدید
سلامنقل قول:
اول از همه در مورد نگرانیتون راجع به عقب افتادن از دوستان بگم که این یک سال اصلا چیز مهمی نیست و حتی میشه تو دانشگاه هم جبران کرد (با سریعتر پاس کردن درس ها و برداشتن تعداد بیشتری از واحد ها در هر ترم). اما واقعیت اینه که وقتی وارد دانشگاه بشید به احتمال بسیار زیاد متوجه میشید که خیلی هم اصراری برا ی سریعتر تموم کردن درس ها ندارید:n39: دلیل هاش هم زیادن! از قبیل سربازی و کار و این داستان ها.
اما در مورد دانشگاه رفتن بدون پیش دانشگاهی یا همون سال چهارم! تا اونجایی که من یادم هست در دانشگاه های علمی کاربردی میتونید ثبت نام کنید در مقطع کاردانی. البته بسته به رشته ای که انتخاب میکنید ممکن هست همون درس های سال چهارم رو در قالب پیش نیاز مجبور بشید که پاس کنید منتها با هزینه ی بالاتر (کلا برای هر درس باید ملبغ بالاتری بپردازید نسبت به مدرسه)
در مورد اینکه درس های امسال رو چیکار کنید؛ خوب برای این گزینه های زیادی ندارید متاسفانه! باید خوند. اما اگر از تکماده تا حالا استفاده نکردید اون هم گزینه ای هست برای کمک. یه چیزی هم هست به نام امتحان تغییر رشته که میتونید با مراجعه به آموزش و پرورش منطقه ای که توش هستید اطلاعات بیشتری راجع بهش بدست بیارید. ممکنه (توجه کنید که فقط ممکنه!) بتونید به شاخه ی کار و دانش تغییر رشته بدید. اینطوری درس های سال دوم رو که پاس کردید و بیشتر درس هایی که برای سال سوم تون هست عملی خواهد بود. با توجه به اینکه رشته ی ریاضی رو انتخاب کردید حدس میزنم که دوست داشتید فنی بخونید، در اینصورت میتونید در یکی از رشته های فنی کار و دانش به راحتی دیپلم بگیرید. مزیت دیگه ی کار و دانش اینه که با دیپلم تو این شاخه میتونید در تمام دانشگاه ها (آزاد و دولتی و غیر انتفاعی...) تو مقطع کاردانی ادامه ی تحصیل بدید.
در پایان اینکه قبل از اینکه هر تصمیمی بگیرید، با آموزش و پرورش منطقه چک کنید که اطلاعاتتون حتما کامل و صحیح باشه.
موفق باشید
سلام دوستان
امسال بدیلیل مشکلاتی ک داشتم نتوستم خوب درس بخونم
و الان وضع کاملا از دستم خارج شده(سوم تجربی)
ی سوال درمورد تک ماده داشتم
ایا حتما ورقه رو باید بالای ۷بشیم تا تک ماده بزنیم؟؟؟اخه ی چنین چیزی شنیدم
من الان ورقم اگه ۵بشه با مستمر ۱۶میتونم تک ماده استفاده کنم؟؟؟
کی بایذ اقدام کنم تا تک ماده بزنم؟
درسایی ک تو خرداد ورقه رو بالای ۷شی و جمع نمرات سالانه ب ۱۰۰برسه.قبول محسوب میشن؟
ممنو میشم سریع جواب بدید.خیلی ذهنم درگیرشه:-(
سلام دوستان بنده یه سوالی داشتم می خوام زبان بخونم ولی دانشگاه میگه باید مدرک پیش داشته باشی چقدر طول میکشه تا من یه مدرک پیش بگیرم
سلام دوستان . ببخشید یک سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید من در مقطع پیش دانشگاهی درس میخونم و متاسفانه به دلایلی در امتحانات نوبت اول درس معارف اسلامی نتونستم حضور پیدا کنم و برام غیبت غیر موجه زدند الان امروز امتحان نهایی معارف دادم و محسابه کردم 11 میگیرم اما بهم گفته بودند که باید حداقل 16 بگیرم که قبول بشم حالا میخواستم ببینم الان میشه با مدرسه و یا اموزش پرورش صحبت کنم که واسه نوبت اولم یه نمره ای بزارن که قبول بشم ?
دوستان من الان پیش دانشگاهیم ... راستش دوتا درس نهایی رو خالی دادم که برم شهریور بدم که بالا شم برا سال بعد ه تاثیر 5% داره چون هدفم برا کنور سال بعده نه امسال ... حالا سوالم اینه که باید مدرسه بزرگسالان برم ؟!! ترم یک معدلم 18/30 شده ... حسابم کردم جوری که با تبصره هم قبول نشم که بتونم یه راست برم شهریور ...
دوتا درس خالی داده باشی تحت هر شرایطی میری شهریور. اگه درس نهایی بوده باشن بله باید بری بزرگسال ثبت نام کنی و اون دو تا درس رو برداری. اگه مطمعنی که نمره خیلی بالا میگیری برو راه دور ثبت نام کن و بیخودی 200 تومن شهریه پرداخت کن به غیرانتفایی ها. حواست باشه که داوطلب آزاد ثبت نام نکنی ها بعدا در مورد نظام وظیفه مشکل پیش میاره
دوست عزیز من اولین سالمه که پیش دانشگاهیم ... چجوریاست ؟ من شنیدم شهریور قبول نشی باس بری بزرگسال ... شما مطمعنی ؟ من فکر کنم شهریور هم وقت دارما ... اخه شنیدم واحدی روزانه دی و خرداد و شهریوره ...نقل قول:
اون مال پیش دانشگاهی هست که تا اسال 91 بود و امتحانات جبرانی داشت الان دیگه پیش دانشگاهی نداریم اصلا شما سال چهارم هستین و قوانینش درست مثل سال سومه. اگه امتحان داخلی بود که 100% میتونستین در همون مدرسه شهریور امتحان بدین و نیازی به بزرگسال نبود ولی نهایی رو باید ببینین که مدرستون برای تابستون ثبت نام داره یا نه. تنها راه برای شرکت در جلسه امتحان نهایی اینه که به عنوان دانش آموز یا داوطلب آزاد در امتحان نهایی ثبت نام کنه و براش کارت صادر بشه مثل امتحان داخلی نیست که مدرسه خودش ازتون امتحان بگیره. مدرسه اگه دولتی باشه که لازم نیست شهریه بدین ولی غیرانتفایی ها برای کسی که شهریور بمونه شهریه میگیرن شما اول مساله شهریه رو بپرس بعدا ببین مدرسه خودتون صرف میکنه یا مدرسه راه دور.نقل قول:
ببخشین من زیاد میپرسم دوست عزیز اما یچیز دیگه ... اولا من باید در طول شهریور کلاس برم ؟ یعنی حضوری ؟! دوما من بخوام برم کارنامه بگیرم امسال خود مدرسه همه نکات رو میگه دیگه ؟! مدرسه من غیر انتفاعیه ... مدرسه راه دور یعنی چی ؟! یعنی مثلا دولتی ؟ بعد تاثیر نمره شهریور من در 5 درصد کنکور مثل امتحان خرداده ؟!نقل قول:
دوست عزیز شما به ایشون گفتی شهریور قبول نشی میری بزرگسال اما به من گفتین واسه شهریور باید برم بزرگسال که !نقل قول:
برای امتحان نهایی قانونا شهریور رو باید رفت بطرگسالان. ولی مدرسه های روزانه هم اگر برای اون درس نهایی لیست شرکت کننده ارائه داده باشن میتونی در همون مدرسه خودت انتخاب واحد کنی این رو باید از دفتردار مدرسه بپرسی که آیا برای درس های نهایی که قبول نشدی ثبت نام شهریور دارن یا نه. مدرسه های دولتی همشون دارن ولی غیرانتفایی ها خیلیاشون ندارن.نقل قول:
ولی در مورد شهریور اگه قبول نشی قطعا باید بری بزرگسال یا راه دور.
با سلام ببخشید یک سوال داشتم من سال سوم تجربی هستم و چند درس رو تجدید شدم مدرسه فعلی که دارم میگه که تجدیدی ها رو ثبت نام نمیکنه میشه راهنماییم کنید که بهترین کار چیه آیا مدارس دولتی تجدیدی ها رو ثبت نام می کنند؟
سلام،من امسال پیش رو میخوندم و یه درس افتاد واسه دی ماه میخواستم بدونم وظعیت سربازی من به چه صورت میشه?میتونم باز هم یک سال از معافیت تحصیلی استفاده کنم?(تیر امسال مشمول شدم)
سلام من سال گزشته برای دریافت گواهینامه رفته بودم گفتند گواهی اشتغال به تحصیل رو ببر پلیس 10+ برگه معافیت نظام وظیفه بگیر منم رفتم گرفتم روی برگه نوشته حداکثر مدت معافیت تا بهمن 95
متاسفانه من سه سال هست که سال سوم رو مردود میشم اخرین شانسم هم همین شهریور هست که باید هم سال سوم و + سال چهارم رو پاس کنم که اصلا شدنی نیست
من یه سری مشکلات خانوداگی بدی دارم واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم ایا راهی نیست این مدت رو افزایش داد ؟ اگه تا شهریور یا دی پاس نکنم باید برم سربازی ؟ نمیشه ادامه تحصیل داد ؟
نقل قول:
سلام
شاید ( توجه کنید که این شاید خیلی بزرگه ها!) بتونید با تغییر رشته یه کاری بکنید. اینطوری که نوشتهی شما به نظرم رسید، الان توی دبیرستان تحصیل میکنید که باید ۴ سال رو تموم کنید. تا اونجایی که من یادمه شاخه ی کار و دانش دیپلمش سه ساله بود. حالا اگر شما سال دوم رو تموم کرده باشید یعنی اکثر درس های عمومی کار و دانش رو هم پاس کردید. اگر علاقه ای به رشته های کار و دانش داشته باشید و امکانش هم از نظر آموزش و پروش باشه، شاید بشه با تغییر رشته از این یک سال آخر دبیرستان صرفنظر کرد. اگر به نظرتون این ایده قابل فکر کردن هست، حتما به آموزش و پرورش منطقه تون رجوع کنید و در مورد امتحان تغییر رشته و یا امکان تغییر رشته سوال کنید. در مورد شاخه ی کار و دانش این امکان برای دانش آموز وجود داره که دروس عمومی رو در مدرسه پاس کنه (که به نظر میاد شما قبلا اینکار رو انجام دادی) و دروس تخصصی (حداقل بعضی هاش) رو توی آموزشگاه های فنی و حرفه ای پاس کنه (نوع دولتی و خصوصی موجود هست). اینطوری شاید فرصت کنید که تا دی ماه دیپلم خودتون رو بگیرید. باز هم لطفا توجه داشته باشید که اما و شاید زیاد داره اینکار. در نهایت اینکه دیپلمه های کار ودانش میتونن مستقیم وارد دانشگاه بشن برای مقطع کاردانی و دانشگاه ها هم معمولا برای ترم دوم پذیرش دارن. در نهایت اینکه هیچکدوم از حرف های من رو به عنوان سند درنظر نگیرید و درستی اون ها رو از مراجع داری صلاحیت (آموزش و پروش منطقه/شهر یا مدارس کار و دانش) سوال کنید.
موفق باشید
سلام وقت بخیر بنده در دانشگاه دولتی 30 واحد پاس کردم و دروس پیش را نیز پاس کردم و میخواهم انصراف بدم از این رشته و دیپلم 3 ساله کاردانش دارم رشته کامپیوتر.الان میخواهم دیپلم تجربی بگیرم آیا نیاز هست دروس پیش دانشگاهی رو پاس کنم؟با تشکر
همچین چیزی غیر ممکن استنقل قول:
دروس وزارت علوم مربوط به خود وزارت علوم هست منظورم دانشگاه هاست
و دروس وزارت آموزش و پرورش مربوط به خودش است
اینکه از این بتونیم به این استفاده کنیم نداریم همچین چیزی
به نظرم همین رشته رو ادامه بدید یا کنکور دوباره شرکت کنید و رشته بهتر قبول بشید:n16:
خوب من توی دانشگاه ریاضی زبان پیش رو پاس کردم یعنی باید اینا رو مجددا در پیش دانشگاهی پاس کنم؟!رشته های فنی بخاطر اینکه پیش دانشگاهی نداشتن گفتن باید دروس پیش دانشگاهی را در دانشگاه پاس کنید.نقل قول:
بله درست میگید شمانقل قول:
اصولا همینجوری که میگید هست همون مطلب و درس هست ولی واسه همچین موقع هایی بند و تبصره ای نذاشتن
من خودم که دانشجو دولتی بودم کارشناسی پیوسته دروس ریاضی 1 این دانشکده با دانشکده مجاور رو قبول نداشتند توی یک دانشگاه !
مطلب همون مطلب ولی !!!
مچکرم پس با این فرمایش شما من باید حتما پیش دانشگاهی را تمام کنم؟نقل قول:
بله داداشمنقل قول:
بازم برای اطمینان میتونی بری دوره متوسطه اداره آموزش و پرورش منطقه تون سوال کنید حتما راهنمایی تون میکنن
سلام
یکی از دوستان 32 سالش هستش و سال 80-81 دیپلم 11 ساله روزانه و از هنرستان کار دانش گرفته, الآن میخواد پیش دانشگاهی بگیره, پروسه گرفتنش به چه شکله؟
ضمن اینکه من مدرک دیپلمش رو دیدم و هیچ قسمتش 11 ساله نوشته نشده بود
ممنون
سلام عزیزنقل قول:
فکرکنم یه سری واحد هارو آزمون باید بدن تا بتونن مدرک پیش دانشگاهی بگیرن! البته اینم برای قبل حذف پیش دانشگاهی بود
الان رو اطلاع ندارم که حذف شده چی جوری هست :n41:
دیپلم داشته باشه باید بره مدرسه بزرگسالان و اصل دیپلم +گواهی ریزنمرات + کارت پایان خدمت رو بده و برای پیش دانشگاهی ثبت نام کنه. قانونا باید 3-4 تا از امتحانات نهایی سوم رو باید بده ولی تا یکی دو سال پیش اکثرا مدارس راه دور این امتحانات رو نمیگرفتن و بدون هیچ شرطی در پیش دانشگاهی ثبت نام میکردن. الان هم احتمالا نیاز به امتحانات نباشه و راحت بتونه ثبت نام کنهنقل قول:
مدارس بزرگسالان سن 32 سال رو قبول میکنند؟و اینکه باید حضوری کلاس رفت؟نقل قول:
بزرگسالان 16 سال به بالا هستن کلا. 32 سال به بالا هم خیلی زیاده توشون.نقل قول:
برای ثبت نام حتما باید حضوری رفت ولی غیر انتفایی ها و راه دور ها کلاس نمیرن معمولا. میتونه داوطلب آزاد هم ثبت نام کنه و شهریه اش هم یک سوم حالت عادی هست ولی نمره مستمر نداره.
سلام 20 سالمه معاف تحصیلی هستم تا پایان 21 سالگی
دیپلم کاردانش آموزش از راه دور گرفتم به تازگی و میخوام برم دانشگاه
مدرک آموزش از راه دور قابل قبوله؟
بله قابل قبولهنقل قول:
ممنون دوست عزیز ، یه سوال دیگهنقل قول:
واسه مقطع دیپلم کاردانش مشمولان تا پایان 20 سالگی فرصت دارن برن دانشگاه یا 21 سالگی؟
به سن نیستش که تا هر وقت معافیت تحصیلی داشته باشیدنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من الان تو کد نظام وظیفه گیر کردم
کد 5 میگه فارغالتحصيلان ديپلم به شرط اتمام تحصيل تا پايان 22 سالگي به صورت پيوسته و حضوري (روزانه، بزرگسالان و آموزش از راه دور) و مشروط به اين كه از تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم تا زمان قبولي قطعي در دانشگاه بيش از يك سال سپري نشده و همچنين قبل از ثبت نام در دانشگاه نيز وارد غيبت نشده باشند.
کد 3 میگه
داشتن برگ معافيت موقت بدون غيبت (پزشكي، كفالت و ساير ...) در مدت اعتبار آن مشروط به اين كه از تاريخ اخذ مدرك ديپلم يا پيشدانشگاهي تا زمان پذيرش در دانشگاه بيش از يك سال سپري نشده باشد.
فارغ التحصیلان دیپلم خرداد ماه سال 94 و بعد از آن مجاز به ثبت نام می باشند.
من الان معافیت تحصیلی دارم و تا آذر 96 هم اعتبار داره
اما نمیدونم کدوم یک از شرایط بالا که نوشتم هستم !!!!