اونا پورشه نیستن رفیق اونا RUF هستن نمونه ی تیونینگ شده ی اتومبیل های شرکت پورشه.........:31:نقل قول:
Printable View
اونا پورشه نیستن رفیق اونا RUF هستن نمونه ی تیونینگ شده ی اتومبیل های شرکت پورشه.........:31:نقل قول:
دوستان من دنبال عکس کامل مپ هستم که جای تمام نمایشگاه ها رو مشخص کرده باشه
اگر گیر آوردید ممنون میشم بزاربد:40:
نقل قول:
آره درسته .
تو تلویزیون نشون میده وضعیت اب و هوایی رو. یه بخش هم مربوط به اخبار میشه که البته فکرکنم اونم باید به لایو متصل باشیم تا به اخبارش دسترسی داشته باشیم.
راستی دوستان منم پورشه دیدم تو نمایشگاه.فقط مشکل اینجاست که عشق من لامبورگینی رو نداره. حداقل میشد یه رونتون یا مورسیلگو میزاشتن.
امروز تو یه جا دیدم دو نسخه از تست درایو رو گذاشته. یکیش که همین اصلیه هستش اون یکی هم نسخه Night Mod فرق بین این 2تا چیه؟!!
اینم عکساش:
البته این night mode حجمش حدود 3G هست. به نظر من گرافیکش از اون یکی بهتره.
بازیش قشنگه
چجوری هست رانندگیش
هدفش چیه
ارزش داره
از پدیده ای مانند " ؟ " استفاده میکردی بد نبود!بعد از پست دادن یه نگاه هم بنداز ببین خودت چیزی دریافت میکنی از پستت؟؟؟؟نقل قول:
بازیش قشنگه؟بستگی به خودتون داره که خوشتون بیاد یا نه ولی من که خوشم اومده و راضیم.:31:نقل قول:
چجوری هست رانندگیش؟یکم واقعی تر از شماره ی یکش هست و رانندگیش خیلی خوبه.:20:
هدفش چیه؟لذت بردن از رانندگی با ماشین های فوقالعاده!!!(این یه نظر کلی بود ولی درکل به نظر من بازی ریسینگ هیچوقت هدف نداره و هدف اصلیش لذت از رانندگی هستش......):8:
ارزش داره؟بلهههههههههههه چرا نداشته باشه ارزش سه چهار تومن پول رو.....:20:
موفقیت!:31::31:
(لطفا دفعه ی بعد علانت سوال یادت نره):46:
نقل قول:
دوستان هیچ کسی عکس کامل مپ رو نداره بذاره من خیلی دنبالش هستم
مسلم جان/ آرش جان/ مصطفی جان/ اگه شما میتونید این عکس رو برام بذارید:46:
ممنون :11:
عكسهاي بالا مربوط به TDU 1 هست نه 2
در اينكه گرافيك TDU2 از TDU1 بهتر هست هيچ شكي نيست...
عكس از مپ هم سري بعدي كه اومدم اگه دوستان نزاشتن ميزارم
حالا چرا بعدا همین الان میزاشتی دیگه میخوای مارو توی کف نگه داری:31:نقل قول:
هر چی زودنر بزارین ما نیازمندیم!!!!!لطفانقل قول:
(من امروز خونم برقش قطع بود و دیگه تا فردا وقت بازی ندارم تورو به خدا نقشتون رو عکس بگیرید و بزارید!!!)
باور كنيد تمام لذتش اينه كه خودت تو نقشه بگردي كه ساختموناي نمايشگاه ها چه شكليه...زوم كني و بگردي و با ماشين از بقلش رد بشي و تو نقشت ثبت بشه...
[HTML]http://tehranpic.net/images/xgq9xoz7la1dcoosj8l5.jpg[/HTML]
من خودم از همون اول دنبال نمايندگي بوگاتي بودم كه پيداش كنم و با ويرون دور بزنم و همه نمايندگي ها رو پيدا كردم جز بوگاتي ! تا اينكه گشتم پايينا و پيدا كردمش بلاخره و وقتي با ويرون دور زدم كلي كيفووور شدم خيلي خوبه واقعا :5:
من ترينر بازي رو هم گير آوردم اما ديدم اصلا حال نميده واسه همين به صورت معمول ادامه ميدم تا level 10 برسم و مجوز رفتن به هاوايي رو پيدا كنم :8:
همين الان هم B4 تموم شد و دارم ميرم ماشين بگيرم واسه A7...
واقعا كه سرگرم كنندست
در آخر هم امروز نيم نمره بيشتر به بازي ميدم نسبت به ديروز... فعلا 8.5 تا ورود به هاوايي
نه فک نکنم نسخه 1 باشه آخه تاریخ انتشار رو زده 2011.فک کنم یه این یه پروژه دیگه هستش که بطور موازی با unlimited ساخته شده و با هم منتشرش کردن. اصلا لینکشو میزارم خودتون ببینید:نقل قول:
عكسهاي بالا مربوط به TDU 1 هست نه 2
در اينكه گرافيك TDU2 از TDU1 بهتر هست هيچ شكي نيست...
درضمن کسی تو حالت آنلاین بازی کرده؟!! به نظر میاد خیلی جذاب باشه.کد:http://-------------.com/2011/02/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-test-Drive-Unlimited-Night-Mod.php
اينطوري كه ديدم و خوندم در واقع ميشه گفت اين يه نيمچه پچ واسه ورژن يك هستش و البته بصورت آنلاين...
عكسا رو كه ببينيد تماما ورژن يك هست و هيچ چيز اضافه نداره غير از...اينكه تو بعد از ظهر هستش...( شبي هم من نديدم توش )
پس نتيجه ميگيرم اين يه ورژن از سري هاي TDU نيست بلكه يه پچ هست واسه ورژن يك مثل مگا پك ( اتفاقا ماشينهايي هم كه گفته ماشينهاي مگا پك ورژن يك هست )
توضيح هم داده كه روزاي ابري هم داره شب و مه و طوفان و ...
اينم باكس شاتش كه تابلوئه همينجوري درستش كردن و حساب كتابي نداره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
2 تا مپ هست که براتون میزارم
مپ 1
کد:http://www.irupload.ir/images/55805202825938586497.jpg
مپ 2
کد:http://www.irupload.ir/images/18148826552178597099.jpg
:40:
دوستان گرافیک و گیم پلی اش از nfs hot pursuit بهتره یا نه؟
نقل قول:
بله هم گرافیک هم گیم پلی عالی داره و از لحاظ رانندگی خیلی واقعی هست مثلا توی بازی باید لیسانس هر بخش رو بگیرید تا اجازه شرکت توی مسابقاتش رو بدن
در یک کلام از همه لحاظ (عالی)
مسلما گرافیکش نه ولی گیم پلیش شاید.......:46:نقل قول:
woooooooooooooow
همين الان وارد هاوايي شدم...
يك كلام فوووووووووووووووووووووووو ووق العااااااااااااااااااادست !!!!!!! :40::40:
نقشه ورژن يك يسري مسيرها داشت كه همش آسفالت بودن و تقريبا نصف اين بود اما الان كه مپش رو ميبينم كلي كيفور شدم
هميشه دلم ميخواست تو TDU 1 ماشيني داشتم كه بتونه تپه هارو راحت بره و از طرفي جادش هم باشه و حالا ميبينم اين قضيه رو تو ورژن 2 اعمال كردن...
دمشون گرم
سورپرايز فوق العاده اي بود...
واقعا كه عااااااالي :40:
و امرو من از 10 به اين بازي 9.5 ميدم !!! ( بعدا يه فيلم ميگيرم از رانندگي با ويل و ميزارم اينجا تا بفهميد چرا اين نمره رو بهش دادم )
و به اونايي كه تا الان به level 10 نرسيدن حتما حتما پيشنهاد ميكنم برسن به اين level چون لذت بازي خيلي بيشتر ميشه واقعا...جزيره هاوايي از جاده هاي خشك و كوهستاني داره تاااااااااا اتوبانهاي 4 لاينه و دل طبيعت كه آدمو ياد جاده چالوس و كلا شمال ميندازه...واقعا زيباست.... :5:
برم هاوايي گردي :46:
نقل قول:
خوش اومدی به هاوایی رانندگی پر از هیجان و سرعت رو برات آرزو میکنم:31:
ولی اگه مردی بیا لیسانس هاش رو بگیر که واقعا دهن سرویس کنه من که تا الان شخصا سرویس شدم خیلی گرفتن این لیسانس هاش سخته:41:
حتما فیلم رو بذار که ما هم یه حالی بکنیم:46:
سلامنقل قول:
امید لیسانس A1 رو گرفتی؟
وحشناتکترین تست هایی که تا حالا دیدم. من یکی از پسش بر نیومدم.
احتمالا مسابقات A1 رو بخیال شم برم گشت زنی تو هاوایی.
خيلي خوب شده بابا
اين هاوايي كه من ميبينم زمين تا زير زمين با هاوايي ورژن اول فرق داره...خيابوناش كلا تغيير كرده اتوبانا مسيرهاي ديگش....:40:
اينقدرم بزرگه لا مصب فعلا نمايندگي ماشيناي كلاسيك ايتاليا و آئودي كه همون بقل خونه بودو پيدا كردم بقيه فعلا....
مسلم من الان جاي تو بودم الان گاراژ و پر ماشين ميكردم و ميرفتم فقط گشت زني :8:
نقل قول:
نه تازه میخوام برم بگیرم دعا کنید قبول شم:31:
آخه اصل مسابقات با ماشین های سری A1 هست هرجوری شده برو بگیر اصلا میخوای باهم بریم امتحان بدیم:27:
بازیش واقعا قشنگه . من برای رسیدن به هاوایی تا ساعت 2 بیدار موندم اما آخرین مسابقه قبل از رفتن به هاوایی دیدم مدتش 54 دقیقه است که اشکم دراومد . خلاصه مجبور شدم 54 دقیقه همینطوری مسابقه بدم تا بالاخره رسیدم به هاوایی . رفتم بخوابم دیدم ساعت نزدیک 5 صبح شده ...
بازی واقعا معتاد کننده و قشنگه به شرطی که بالای 35-40 فریم بگیرید . کمتر از این خیلی آسیب میرسونه به گیم پلی بازی .
یه چیز دیگه که هیچ وقت AA رو فعال نکنید چون واقعا گند میزنه به گیم پلی بازی و خیلی دست فرمون ماشین ها رو خشک میکنه !
من با اینکه با بالاترین تنظیمات گرافیکی اکثر مواقع بالای 45 فریم میگیرم اما AA رو که فعال میکنم گیم پلی ماشین ها خیلی خشک میشه . کلا تو اینجور بازیها هیچ وقت AA رو فعال نکنید ...
احتمالا شما افت فریم داری . چون این تست هاش خیلی ساده بود ... بازیش یه حالتی داره همینطوری بخواهی بی دلیل تو شهر بچرخی خیلی زود خسته میشی . من نسخه قبلش رو چون افت فریم داشتم نمیتونستم مسابقه بدم و همینطوری توی شهر فقط چرخ میزدم اما خیلی زود خسته کننده میشه اینطوری ...نقل قول:
سلام
امید لیسانس A1 رو گرفتی؟
وحشناتکترین تست هایی که تا حالا دیدم. من یکی از پسش بر نیومدم.
احتمالا مسابقات A1 رو بخیال شم برم گشت زنی تو هاوایی.
میشه مشخصات سیستمتون رو بگید ؟ ممنوننقل قول:
بازیش واقعا قشنگه . من برای رسیدن به هاوایی تا ساعت 2 بیدار موندم اما آخرین مسابقه قبل از رفتن به هاوایی دیدم مدتش 54 دقیقه است که اشکم دراومد . خلاصه مجبور شدم 54 دقیقه همینطوری مسابقه بدم تا بالاخره رسیدم به هاوایی . رفتم بخوابم دیدم ساعت نزدیک 5 صبح شده ...
بازی واقعا معتاد کننده و قشنگه به شرطی که بالای 35-40 فریم بگیرید . کمتر از این خیلی آسیب میرسونه به گیم پلی بازی .
یه چیز دیگه که هیچ وقت AA رو فعال نکنید چون واقعا گند میزنه به گیم پلی بازی و خیلی دست فرمون ماشین ها رو خشک میکنه !
من با اینکه با بالاترین تنظیمات گرافیکی اکثر مواقع بالای 45 فریم میگیرم اما AA رو که فعال میکنم گیم پلی ماشین ها خیلی خشک میشه . کلا تو اینجور بازیها هیچ وقت AA رو فعال نکنید ...
میخوام بدونم چه سیستمی مناسبه
خواهش . سیستمم اینه ...نقل قول:
CPU i7 860
VGA 5850 ATI
RAM 4 G
یه نقد کوچیک از بازی : (نسخه کنسولی )
گرافیک : 10 / 6
خوب بازی در زمینه طراحی ماشین ها خوب ظاهر شده و قابل قبول کار کرده ، اما در بقیه زمینه ها بسیار ضعیف بوده بطوری که حتی از شاهکارRS که 3 سال از عرضش می گذره یا حتی بازی BurnOut Paradise ضعیف تره . محیط بسیار ضعیف ، شفافیت تصویر درب و داغون ! ، رزولوشن پایین ، مدلینگ انسان ها در بازی که در حد یه بازی متوسط نسل پیشه ، یا اصرار بر وجود برخی از اشیا مثله سگ !! در بازی ( دست اون خانومه اول بازی !!) که در حد یک بازی دو نسل پیش ساخته شدن !! عاری بودن محیط از جزئیات ، بخصوص در شهر اول و از همه مهم تر افتضاح در بخش دست شخصیت خودمون !! که باعث شده کلا نمای داخل بازی بسیار زشت جلوه کنه ، دست شخصیت عاری از هر جزئیاتی و کاملا یک نسل عق مونده !! جلوه میکنه و ... همه باعث شدن این بازی در این بخش بسیار ضعیف عمل کنه و شاید نمره 10 / 6 (با ارفاق ) مناسب این بازی باشه .
گیم پلی : 10 / 8
انصافا گیم پلی بازی روون کار شده ، بازی بین سبک ارکید و شبیه سازی هستش که برای قشر عمده ای از گیمر ها مناسب محسوب میشه . نه مثله GT5 سر برنده شدن بسیاری از مسابقات باید چن روز تمرین کنید ، نه مثله Burnout میتونید براحتی همه بازی ها رو برنده بشید ، در کل چه از نظر درجه سختی چه از نظر سبک گیم پلی بازی دلنشینه
داستان ، موسیقی و مخلفات !:
خوب داستان بازی شروع جالبی داره که برای چنین بازیی بسیار مناسب هستش ، شما یک پیشخدمتید با ارزوهایی بزرگ !!که در این راه یک خانوم مجری یهویی تصمیم میگیره به شما کمک کنه !!!
صداگزاری شخصیت ها برای یک بازی ریسینگ قابل قبوله ، اما کاملا مشخصه که کل دیالوگ ها در کمتر از یک روز گفته شدند !!
سخن اخر :
بازی به دو قشر توصیه میشه . اول عاشقان نسخه قبلی این بازی و دوم هم کسایی که همه بازی های ریسینگ این چند وقته رو بازی کردن و ونبال کمی تنوع هستند .
نمره کلی : 10 / 7
ویرایش : شرمنده نسخه کنسولی رو ندیده بودم فکر کردم این نقد نسخه PC هست ...نقل قول:
گرافيك شايد خاك ها و درختها يكمي ضعيف باشه كه اونم توجيه داره اما به نظر من خوبه !!!
گرافيك خوب زمين و جاده ها رو شما تو كدوم يك از بازي هاي هم سبك ديدي دوست عزير...
و توجيه درختها و كوه و كمر اينه كه اگه قرار بود اونا هم با جزئيات و دقت ماشينها و جاده ها طراحي ميشد كه الان شايد 10 % از طرفداران اين بازي تو سرتاسر جهان سيستمي داشتند كه بتونه اون رو اجرا كنه !!!
دوست عزیز بالای پست اشاره شده که نسخه کنسولی!کمی توجه کنید بد نیست..نقل قول:
شما فکر کنم کارت گرافیکت رو عوض کنی این مشکلات همه حل بشه گرافیک بازی کجا ضعیفه ؟
نقل قول:
تمامی موارد گفته شده تایید می شود :5:نقل قول:
برای نسخه PC هم دوستان یه نظر بدن:20:نقل قول:
گرافیک : 10 / 6
خوب بازی در زمینه طراحی ماشین ها خوب ظاهر شده و قابل قبول کار کرده ، اما در بقیه زمینه ها بسیار ضعیف بوده بطوری که حتی از شاهکارRS که 3 سال از عرضش می گذره یا حتی بازی BurnOut Paradise ضعیف تره . محیط بسیار ضعیف ، شفافیت تصویر درب و داغون ! ، رزولوشن پایین ، مدلینگ انسان ها در بازی که در حد یه بازی متوسط نسل پیشه ، یا اصرار بر وجود برخی از اشیا مثله سگ !! در بازی ( دست اون خانومه اول بازی !!) که در حد یک بازی دو نسل پیش ساخته شدن !! عاری بودن محیط از جزئیات ، بخصوص در شهر اول و از همه مهم تر افتضاح در بخش دست شخصیت خودمون !! که باعث شده کلا نمای داخل بازی بسیار زشت جلوه کنه ، دست شخصیت عاری از هر جزئیاتی و کاملا یک نسل عق مونده !! جلوه میکنه و ... همه باعث شدن این بازی در این بخش بسیار ضعیف عمل کنه و شاید نمره 10 / 6 (با ارفاق ) مناسب این بازی باشه .
گیم پلی : 10 / 8
انصافا گیم پلی بازی روون کار شده ، بازی بین سبک ارکید و شبیه سازی هستش که برای قشر عمده ای از گیمر ها مناسب محسوب میشه . نه مثله GT5 سر برنده شدن بسیاری از مسابقات باید چن روز تمرین کنید ، نه مثله Burnout میتونید براحتی همه بازی ها رو برنده بشید ، در کل چه از نظر درجه سختی چه از نظر سبک گیم پلی بازی دلنشینه
داستان ، موسیقی و مخلفات !:
خوب داستان بازی شروع جالبی داره که برای چنین بازیی بسیار مناسب هستش ، شما یک پیشخدمتید با ارزوهایی بزرگ !!که در این راه یک خانوم مجری یهویی تصمیم میگیره به شما کمک کنه !!!
صداگزاری شخصیت ها برای یک بازی ریسینگ قابل قبوله ، اما کاملا مشخصه که کل دیالوگ ها در کمتر از یک روز گفته شدند !!
سخن اخر :
بازی به دو قشر توصیه میشه . اول عاشقان نسخه قبلی این بازی و دوم هم کسایی که همه بازی های ریسینگ این چند وقته رو بازی کردن و ونبال کمی تنوع هستند .
نمره کلی : 10 / 7
دوست عزینقل قول:
گرافيك شايد خاك ها و درختها يكمي ضعيف باشه كه اونم توجيه داره اما به نظر من خوبه !!!
گرافيك خوب زمين و جاده ها رو شما تو كدوم يك از بازي هاي هم سبك ديدي دوست عزير...
و توجيه درختها و كوه و كمر اينه كه اگه قرار بود اونا هم با جزئيات و دقت ماشينها و جاده ها طراحي ميشد كه الان شايد 10 % از طرفداران اين بازي تو سرتاسر جهان سيستمي داشتند كه بتونه اون رو اجرا كنه !!!
1- این نقد نسخه کنسول بود
2- نسخه PC بازی هم اش دهن سوزی نیست ، شما به عنوان طرفدار به بازی نگاه می کنید ، من به عنوان کسی که تا اونجایی که بلدم بازی ها رو نقد می کنم !!! این بازی برای عرضه در سال 2011 به هیچ وجه مناسب نیست و بازی های 3 یا حتی 4 سال پیش هم از این بازی جلوترن ( مقایسه بازی با عناوینی مثله GT5 یا FORZA 3 که دیگه کلا جایز نیست !!)
نه من دیگه مطمئن شدم کارت گرافیک شما 6600 ه :31:نقل قول:
گرافیک بازی واقعا عالیه ! محیط به این گستردگی با این جزئیات بالا و طراحی های خوب و دقیق که کاملا مشخصه روش وقت گذاشته شده و اصولی کار شده . متریال های عالی . نور پردازی عالی . طراحی دقیق ماشین ها و ... به احتمال زیاد کارت گرافیکی شما نمیتونه بازی رو به خوبی پردازش کنه وگرنه ایراد گرفتن از گرافیک این بازی روی PC خیلی عجیبه ! من نمره 9.5 رو به گرافیک بازی میدم . نسخه اولش که تو زمان خودش گرافیکی ترین بازی تو سبک خودش بود و الان هم با توجه به اینکه محیطش وحشتناک گسترده هست گرافیکش واقعا عالیه ...
نقل قول:
نه من دیگه مطمئن شدم کارت گرافیک شما 6600 ه :31:
گرافیک بازی واقعا عالیه ! محیط به این گستردگی با این جزئیات بالا و طراحی های خوب و دقیق که کاملا مشخصه روش وقت گذاشته شده و اصولی کار شده . متریال های عالی . نور پردازی عالی . طراحی دقیق ماشین ها و ... به احتمال زیاد کارت گرافیکی شما نمیتونه بازی رو به خوبی پردازش کنه وگرنه ایراد گرفتن از گرافیک این بازی روی PC خیلی عجیبه ! من نمره 9.5 رو به گرافیک بازی میدم . نسخه اولش که تو زمان خودش گرافیکی ترین بازی تو سبک خودش بود و الان هم با توجه به اینکه محیطش وحشتناک گسترده هست گرافیکش واقعا عالیه ...
میشه بگید چه کسی این عنوانو بهش داده !!؟؟نقل قول:
نسخه اولش که تو زمان خودش گرافیکی ترین بازی تو سبک خودش بود
دوست عزیز شما بازیی مثله GT5 رو بازی کردی ؟ forzaچطور ؟ شما این بازی رو با نسخه قبلیش مقایسه می کنید بعدا میگید گرافیک بازی عالیه !! معیار مهمه که منو شما معیارامون مثله این که خیلی فرق داره !! یعنی شما مدل سازی افتضاح شخصیت ها ، ضعف کابین ماشین و ... رو قبول ندارید!!؟؟
خوب شما این عکسو ببینید
این بازی 2 سال از عرضش میگذره ،
این یکی هم نسخه prologue بازی GT5 هستش .
فرمودید : متریال های عالی . نور پردازی عالی . طراحی دقیق ماشین ها
این هم عکس نسخه pc همین بازی که سال 2011 عرضه شده !
به کیفیت دست و لباس کاراکتر ، سقف کابین، نورپردازی سمت راست خودرو که بصورت پیکسل پیسل شده ، متریال کابین و ...توجه کنید !!اگه بنظر شما نورپردازی و متریال ها عالین دیگه !!
فکر کنم با دیدن این عکسا دیگه بحثی باقی نمونه
در ضمن یه سوال هم از شما داشتم !!
AA بازی چه ربطی به گیم پلی داره !!؟؟؟بعد شما بدون AA بازی می کنی اینقدر از گرافیک بازی تعریف می کنید ؟؟نقل قول:
چیز دیگه که هیچ وقت AA رو فعال نکنید چون واقعا گند میزنه به گیم پلی بازی و خیلی دست فرمون ماشین ها رو خشک میکنه !
جناب عکس تست درایو شما مال نسخه ی یک هستش!!!!!!گرافیک 2 با 1 خیلی فرق فوکوله!!!نقل قول:
(اینجا تاپیک TDU2 هست )
دوست عزیز اول تحقیق کنید بعدا اظهار فضل بفرمایید !!نقل قول:
جناب عکس تست درایو شما مال نسخه ی یک هستش!!!!!!گرافیک 2 با 1 خیلی فرق فوکوله!!!
(اینجا تاپیک TDU2 هست )
تاپیکی در باره راهنمایی های این بازی در .pubarticles ، این عکس از اونجاست
در ضمن وقتی نقل قول میکنید عکسارو حذف کنید که حجم صفحه زیاد نشهنقل قول:
کد:http://www.pubarticles.com/article-test-drive-unlimited-2-beginner-tips-must-know-1296032956.html
عکس دیگه ای از این بازی ، با این که پولیش شده هستش اما بازم ضعف کابین و مدل دست کاراکتر که حداقل برای 1 نسل پیشه دیده میشه
در این که gt5 یه شاهکاره هیچ شکی نیست. ولی جذابیتی که test drive داره رو نمیشه تو gt5 پیدا کرد. اینکه شما خودتون بتونید خونه بخرید , گاراژ هاتون رو پر از ماشین های مختلفی کنید که برای بدست آوردنشون کلی تو شهر گشته باشید تا نماینگی شو پیدا کنید و قیمتشو ببینید و برید براش پول جمع کنید حس و حال خاص دیگه ای داره که هیچ وقت نمیشه تو بازی هایی مثل gt5 و forza و dirt و ... بدست آورد.
در مورد گرافیک هم به 2 نکته ای که دوستان تو پست های قبلی نوشته بودن اشاره میکنم که اگه قرار بود گرافیک test drive هم در حد بازی های دیگه که فقط میشه تو یه مسیر از قبل تعیین شده و بسته مسابقه داد , می بود , باید کلا بازی بازی رو بوسید و گذاشت کنار , چرا که باید روی بافت و جزئیات محیط گسترده بازی هم کار میشد که شدیدا کاربر رو نیازمند کارت گرافیک قدرتمندی میکرد.
در کل نظر من اینه که سبک test drive و gt5 مثل هم نیست که لازم باشه باهم مقایسه بشن.
در درستی حرف شما شکی نیست اما ما داریم فقط در مورد گرافیک بازی بحث می کنیم ، توی نقدمم گفتم گیم پلی بازی خیلی دلچسبه ، اما گرافیک بازی بسیار ضعیف تر از حد انتظار کار شدهنقل قول:
در این که gt5 یه شاهکاره هیچ شکی نیست. ولی جذابیتی که test drive داره رو نمیشه تو gt5 پیدا کرد. اینکه شما خودتون بتونید خونه بخرید , گاراژ هاتون رو پر از ماشین های مختلفی کنید که برای بدست آوردنشون کلی تو شهر گشته باشید تا نماینگی شو پیدا کنید و قیمتشو ببینید و برید براش پول جمع کنید حس و حال خاص دیگه ای داره که هیچ وقت نمیشه تو بازی هایی مثل gt5 و forza و dirt و ... بدست آورد.
در مورد گرافیک هم به 2 نکته ای که دوستان تو پست های قبلی نوشته بودن اشاره میکنم که اگه قرار بود گرافیک test drive هم در حد بازی های دیگه که فقط میشه تو یه مسیر از قبل تعیین شده و بسته مسابقه داد , می بود , باید کلا بازی بازی رو بوسید و گذاشت کنار , چرا که باید روی بافت و جزئیات محیط گسترده بازی هم کار میشد که شدیدا کاربر رو نیازمند کارت گرافیک قدرتمندی میکرد.
در کل نظر من اینه که سبک test drive و gt5 مثل هم نیست که لازم باشه باهم مقایسه بشن.
+
لطفا ادامه این بحث در پروفایل الان شهاب میاد هممونو جمع می کنه!!
خدای من شما از سرمایه گزارای بازی نیستید احیانا؟؟نقل قول:
دوست عزيز با نام كاربري amin 2010 لطفا اين بحث كذايي و مسخره رو تموم كنيد...!!!
اگه FORZA و GT تونستن تو همچين وسعتي بازي رو راحت و روون اجرا كنن بعد بيان حرف بزنن...
TEST DRIVE در كل از دو عنوان بالا سر تر هست ( اين نظريه در كل هست نه اينكه فقط ما زوم كنيم رو گرافيك )
محض اطلاع هم اون عكس از test drive كه گذاشتيد هم نسخه يك هست...
عكس با كارت معموليم بگيرم ببينيد گرافيكش چي به چيه؟
شما اصلا ورژن 2 رو بازي كرديد ؟!!! :27:
بعيد ميدونم والا !
نمرات forza motor sportدو رو که برای سال 2007 هستش میزارم
بر اساس 66 نقد میانگین نمرات 90 برای این بازی ثبت شده
اما میانگین نمرات TD1 نسخه PC که همزمان با نسخه دو فورزا یعنی سال 2007 عرضه شده
نمره79 بر اساس تنها 18 نقد !!!
پس سعی کنید از بازیی که خودتون خوشتون اومده هایپ در ندید !!! لطفا !!
این یکی از عکسای معرفی بازی بود استادنقل قول:
آخرين عكسي هم كه گذاشتيد بااااااز هم ورژن يك هست !!!!!!!!
چون ورژن 2 اصلا سالين نداره !
این بازی که من نمیدونم شما چی توش دیدی قابل مقایسه با بازیی مثله Burnou Paradise هم نیست ، چه برسه به دو مسترپیس مثله فرزا یا GT5 . در ضمن من فارسی گفتم بحث باقیش تو پروفایل ، طریقه دسترسی به پروفایلم اینه که روی اسمه کاربریم کلیک کنید بعدا گزینه پروفایل کاربرو انتخاب کنید ، به همین راحتی !!
دوست عزيز با نام كاربري amin 2010 لطفا اين بحث كذايي و مسخره رو تموم كنيد...!!!
اگه FORZA و GT تونستن تو همچين وسعتي بازي رو راحت و روون اجرا كنن بعد بيان حرف بزنن...
TEST DRIVE در كل از دو عنوان بالا سر تر هست ( اين نظريه در كل هست نه اينكه فقط ما زوم كنيم رو گرافيك )
محض اطلاع هم اون عكس از test drive كه گذاشتيد هم نسخه يك هست...
عكس با كارت معموليم بگيرم ببينيد گرافيكش چي به چيه؟
شما اصلا ورژن 2 رو بازي كرديد ؟!!! :27:
بعيد ميدونم والا !
آخرين عكسي هم كه گذاشتيد بااااااز هم ورژن يك هست !!!!!!!!
چون ورژن 2 اصلا سالين نداره !
اديييييييتتتتتتت ::
حالا ديگه واقعا مطمئن شدم كه شما اين بازي رو انجام ندادي...!!!
پيشنهاد ميكنم حتما بازي رو تهيه كنيد و از اول بسم الله بريد تا برسيد به هاوايي و قشنگ بچرخيد و وسعت رو با چشماي خودتون ببينيد...جزئيات مختلف...اگه وقت سر خاروندن پيدا كرديد كه بيايد اينجا پست بزاريد اونوقت يه چيزي :31:
عكس از گرافيك هم حتما ميزارم...
و در آخر اينكه ورژن يك اولين تجربه eden تو اين وسعت بود...مطمئن باشيد اگه فورزا بود نمره 10 ام نميگرفت از 100 واي به حال بقيش !