من دانلود کردم مشکلی نداشت
Printable View
من دانلود کردم مشکلی نداشت
دانلود کردم . سالمهنقل قول:
دوستان لینک برای من ارور میده برای شما سالمه ؟
ویرابش کردم . سرعت 0 شد .
لینک آخر بازی؟نقل قول:
اگه آره که من دانلود کردم ومشکلی نبود
با حذف بارسلونا؛ اینتر به فینال لیگ قهرمانان رسید
بارسلونا که در این بازی در اکثر لحظات بازی با وجود کنترل توپ موفق به خالق موقعیت نشد در نهایت با گل دقیقه 84 پیکه به پیروزی رسید.
سایت گل - اینتر میلان با وجود شکست یک بر صفر مقابل بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان رسید.
بارسلونا که در این بازی در اکثر لحظات بازی با وجود کنترل توپ موفق به خالق موقعیت نشد در نهایت با گل دقیقه 84 پیکه به پیروزی رسید اما این گل برای صعود بارسا به فینال کافی نبود و اینتر با نتیجه 3-2 در مجموع دو بازی رفت و برگشت به فینال صعود کرد.
نرآتزوری از دقیقه 28 با اخراج موتا به دلیل خطا رئوی بوسکتس 10 نفره بازی کرد اما با اتخاذ یک شیوه دفاعی دقیق به هدفش رسید. مورینیو در پایان بازی مثل بازیکنان به وسط زمین دوید و روبه روی هواداران بارسا شادی کرد.
اینتر در فینال با بایرن مسابقه می دهد.
گزارش تکمیلی این بازی به زودی روی سایت گل قرار می گیرد.
2010/4/29کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/29/1899622/%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF
حماسه ده نفره آقای خاص؛ پایان عصر بارسا
مورینیو در دومین فصل حضور در ایتالیا به فینال لیگ قهرمانان رسیده است. او با تیمش صدرنشین سری آ هستند و در فینال جام حذفی نیز بازی می کنند و این درست همان شرایطی است که بایرن هم دارد. دو فینال لیگ قهرمانان و جام حذفی و صدرنشینی لیگ... آیا فینال امسال کاملترین نیست؟
پژمان راهبر
سایت گل - پیش بینی بدبین ها درست بود. اینتر دقیقا همان تیمی بود که می توانست بارسا را از لیگ قهرمانان حذف کند، گرچه این تیم نزدیک به یک ساعت از زمان بازی را در جو وحشتناک نوکمپ 10 نفره بازی کرد. اینتر در این بازی کاملا تاکتیکی با بستن فضاها و یارگیری های منطقه ای و من تو من بارسا را از نفس انداخت. شاید در این یکی دو سال هیچ تیمی در نوکمپ طوری بازی نکرده بود که بارسا در طول بازی فقط 3 موقعیت گل داشته باشد، اما مورینیو بی ترس از چمن مرطوب و زمین بزرگ نوکمپ با یک یار کمتر به هدفش رسید.با این باخت بارسا مانده و جام قهرمانی اسپانیا که برای کسب آن هم نبرد سختی با رئال خواهد داشت. آنها که نزدیک به دو سال اروپا را روی انگشت چرخاندند حالا باید کنار بنشینند و تماشا کنند...
مسی محوکن ها!
درست مثل بازی رفت لیونل مسی مرد سال فوتبال جهان و ستاره بارسا در تمام مسابقه تحت تاثیر مدافعان اینتر به خصوص خاویر زانتی و والترساموئل بود که هردو هموطن لیو هستند. مسی تنها یکبار صاحب موقعیت شد که شوت فوق العاده او با واکنش تماشایی سزار به کرنر رفت. مسی حالا باید تنها جام باقی مانده فصل، لیگای اسپانیا را برای بارسا به ارمغان بیاورد...
تصمیم جنجالی، اخراج موتا
در دقیقه 28، داور بازی، تیاگو موتا هافبک دفاعی اینتر را روی یک خطای نه چندان خطرناک از بازی اخراج کرد تا اعتراضها اوج بگیرد. دی بلیکر همچنین روی گل پیکه که در شرایط افساید به ثمر رسید اشتباه کرد تا عوض بازی رفت در بیاید. البته او در لحظات پایانی گل کرکیچ را هند اعلام کرد تا چندان هم یکطرفه قضاوت نکرده باشد.
من آو د مچ!
بهترین بازیکنان زمین، مردان خط دفاعی اینتر از زانتی تا مایکون و از ساموئل تا لوسیو بودند که کاملا بدون اشتباه بازی کردند. سه بازیکن تهاجمی این تیم ف میلیتو، اتوئو و اسنایدر هم درگیرانه و فداکارانه بازی کردند و با وجود عدم توفیق در کارهای تهاجمی انرژی خود را تا کالری آخر خرج کردند. کامبیاسو هافبک دفاعی اینتر هم عالی بود و لحظه ای از انجام وظیفه پاپس نکشید. کریستین چیوو هم یکی از خوبها بود بازیکنی که در مهار مسی و ژاوی تلاش زیادی به خرج داد.
بازنده ها
پیکه مدافع بارسا بهترین بازیکن تیمش بود که علاوه بر رهبری خط دفاعی در لحظه گل تکنیک استثنایی خود را با دریبل سزار نشان داد. در بارسا اما پدرو، کیتا و مسی کمتر از حد انتظار نشان دادند و دنی آلوز کاملا بی دقت بازی کرد. چابی هم که در اکثر دقایق تحت تاثیر سیستم دفاعی مورینیو بود پاس گل این بازی را داد. بوسکتس هم که با فریبکاری باعث اخراج موتا شد مثل توره و میلیتو در انجام وظایف نسبتا موفق بود. اما زلاتان... اوکه در نیمه دوم تعویض شد در جنگ با مدافعان تیم سابقش بد کار نکرد اما هیچ فرصتی برای خودنمای وی وجود نداشت.
ژوزه به فان خال رسید
مورینیو در دومین فصل حضور در ایتالیا به فینال لیگ قهرمانان رسیده است. او با تیمش صدرنشین سری آ هستند و در فینال جام حذفی نیز بازی می کنند و این درست همان شرایطی است که بایرن هم دارد. دو فینال لیگ قهرمانان و جام حذفی و صدرنشینی لیگ... آیا فینال امسال کاملترین نیست؟ اگر پاسخ شما مثبت نباشد، نمی توانید انکار کنید که این تاکتیکی ترین فینال ممکن خواهد بود. جایی که دو استراتژیست بزرگ از همین حالا تدارک برای این بازی فکری را آغاز کرده اند.
بارسای بزرگ
با پایان بازی در حالی که ژوزه مورینیو مثل کودکان به داخل زمین دویده و شادی می کرد، هواداران بارسا شروع به خواندن سرود تیمشان کردند و بازیکنان را مثل برنده ها به رختکن فرستادند. در عین حال استقبال آنها از اتوئو فوق العاده بود. آنها با تشویق مهاجم سابق تیمشان در پایان بازی این بازیکن را احساساتی کردند. اتوئو دست روی قلبش می گذاشت و برای هواداران تیمی که هنوز عاشقش است بوسه می فرستاد...
2010/4/29کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/29/1899697/%D8%AD%D9%85%D8%A7%D8%B3%D9%87-%D8%AF%D9%87-%D9%86%D9%81%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D8%B5%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7
درست شد ...
سلام
یک تبریک ویژه به طرفداران اینتر به خاطر صعود به فینال ... و یک خسته نباشید به طرفداران تیم های دیگه که خیلی خوشحال هستن !!! :دی
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 14 (12 کاربران و 2 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای شیطون :31:نقل قول:
7-8 تایی هم invisible داریم گویا .
دوستان لطفا بی زحمت ویدئوی صحنه ابتدای نیمه دوم که مورینیو رفت زد به شونه گواردیولا رو اگه بزارید ممنون میشم . ( این تاپیک به همه چیز مربوطه به جز اینتر و بارسا ، تاپیک گوشی D900 و آرسنال و بایرن و ویدئوی درخواستی :دی)
Mourinho: We go to Madrid as heroes
زنده باد
واقعا این ویکتور آب نشد نرفت زیر زمین خوب بود ... با این همه باز رفته یقه ی مورینیو رو گرفته . اون موقع تو سن سیرو 3 تا گل خورد فکر این موقعش نبود.نقل قول:
ویکتور والدس: بارسلونا توجهی به اظهار نظرهای مورینیو ندارد
دروازه بان آبی و اناری ها گفت که تیمش نگران صحبت های آقای خاص نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بارسلونا تیمی نیست که بشه زیاد روش حساب کرد . دوتا بازیکنش رو میگیرن تیم بیخود میشه . اما اینتر اینجوری نیست و با همه بازیکنا سازگاری داره . حق اینتر هم بود که صعود کنه .
ای مورینیو نامرد!
چرا پپ رو حذف کردی؟!!!
سلام
مبارک طرفدارن اینتر و همه زخم خورده ها:31:
دیشب اینتر برد و من یاد قهرمانی یونان تو 2004 افتادم.البته زیبایی فوتبال همینه دیگه.اگه قرار بود بارسا همه رو ببره که فوتبال ضد حال میشه.ایشالا بایرن قهرمان بشه
سال بعد و تلاش دوباره
بازم مبارکتون
مورینیو آخر بازی هیچ مصاحبه ای چیزی نکرده؟!
میشه لینکی چیزی بزارین؟
مورینیو:زیباترین پیروزی عمرم بود
سایت گل- ژوزه مورینیو ازصعود اینتر به دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است و در صحبتهایی به عملکرد فوق العاده شاگردانش در این دیدار اشاره کرد.
مورینیو در صحبتهایی با آنالیز دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه نوکمپ گفت:« بازی را با سختی های متعددی آغاز کردیم ، چرا که نمی توانستیم برروی پاندف حساب کنیم؛ بازیکنی که نقشی کلیدی در برنامه های ما داشت. با حضور چیوو نیز می بایست سیستمی به مراتب تدافعی تر را پیاده می کردیم. اخراج موتو باعث شد که برنامه هایمان را تغییر دهیم ولی تمرکز و سیستم بلوکه کردن بازی به ما این امکان را داد که به فینال برسیم. دفاع کردن در شرایطی که با بهترین تیم دنیا مواجه هستی کار بسیار سختی است ولی به خوبی می دانستیم که چطور باید با انسجام به دفاع بپردازیم.»
مربی پرتغالی معتقد است که اکنون لحظه ای رویایی برای اینتر و شخص اوست و در صحبتهایی در این رابطه گفت:« چهارشنبه شب، مهمترین روز زندگی من به عنوان یک مربی و برای بازیکنان تیمم به ویژه آنهایی که اکنون بالای سی سال دارند، از جمله زانتی و ماتراتزی که می خواهند در فینال رویایی به میدان بروند بود.»
مورینیو ادامه داد:« آن زمان که با پورتو در این مرحله بودم، استرس و نگرانی ای مثل دیدار4شنبه شب مقابل بارسا وجود نداشت.»
این مربی پرتغالی درمورد دیدار فینال این رقابتها گفـت:« بایرن تیمی با اصالت و با فرهنگ در این رقابتهاست و مربی بزرگی به نام فان خال را برروی نیمکتش دارد. بازی بسیار سختی برای هر دو تیم خواهد بود.چرا که هر دو تیم در سه جبهه برای قهرمانی تلاش می کنند.»
مورینیو در بخش پایانی صحبتهایش در پاسخ به سوالی در رابطه با احتمال مربی گری اش در آینده برروی نیمکت مربی گری بارسا گفت:« بسیار سخت است که نفرت را به عشق تبدیل کرد. به نظرم بسیار سخت خواهد بود که در کارنامه ورزشی ام روزی جایگاهی برروی نیمکت مربی گری بارسا داشته باشم.»
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
گواردیولا: باید سرمان را بلند کنیم
بارسا با پیروزی آشناست و طعم شکست را هم چشیده است و ما این را ثابت کرده ایم.
سایت گل- پس از شکست بارسلونا در دیدار مقابل اینتر و ناکامی درراهیابی به دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا بود که پپ گواردیولا به شاگردانش پیغام داد که برای قهرمانی در لالیگا تلاش خود را متمرکز سازند.گواردیولا در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« باید سرمان را بلند کنیم و از نظر روحی، روحیه خود را بازیابیم و به بازی شنبه شب فکر کنیم.»
گواردیولا در ادامه با آنالیز شرایط بازی تیم حریف گفت:« زمانی که تیمی مثل اینتر به دفاع می پردازد، می بایست بازی را باز کرد و سعی کرد که از مرکز زمین نهایت بهره را برد ولی ما نتوانستیم به کنترلمان بر بازی ادامه دهیم.زمانی که 9 بازیکن تیم حریف به دفاع می پردازند، عبور از سد آنها کار آسانی نیست. میلیتو و اتوئو، تقریبا در اکثر زمان بازی در جناحین بودند. تیمی که برنده شد، به حق برنده شد و می بایست به آنها تبریک گفت.»
مربی جوان بارسا در ادامه درمورد شرایط روحی بازیکنانش به این نکته اشاره کرد که اوضاع بازیکنانش در بهترین حالت ممکن نیست و گفت:«اوضاع روحی تیم چندان خوب نیست.ما در لیگ قهرمانان بسیار خوب بودیم ولی در نهایت حذف شدیم. ما بسیار خوب بودیم ولی سال آینده به این رقابتها بازخواهیم گشت.البته اکنون می بایست به بازیابی روحی بپردازیم. تنها 3 روز دیگر مقابل ویارئال به میدان خواهیم رفت. 4 بازی دیگر باقی است و می بایست شرایطمان را بازیافته و با تمام توان برای قهرمانی در لالیگا تلاش کنیم.»
ببحشید من دیشب تا پاسی از صبح داشتم خوشحالی میکردم تازه اومدم تو اینترنت :31:
صعود اینتر رو به همه تبریک میگم و حذف بارسا رو بازم تبریک میگم و رو کم کنی بارسا رو بازم تبریک میگم و .....
اینم از داوری که دیشب به نفع بارسا بود گلشون افساید بود موتا رو هم الکی اخراج کرد دیگه چی میگین شما بارسایی ها ؟
نقل قول:
چی می گی بابا من کجا طرفدار بارسا بودم ... مثه اینکه جملات منو خوب نخوندی ... من می گم بارسا اصلا با این بازی شایسته اومدن به فینال نیست عزیزم ...
باز می گم ... بایرن اینتر رو لوله می کنه ...............سوراخ سوراخش می کنه
ایول به اینتر
خیلی عالی بود
البته اونا هم با اون تک گل افسایدشون حال کنن
ذات اینتر دفاعی نیست. ذات مورینیو اینطوریه. 2بار با چلسی خورد به بارسا دقیقا همینطوری بازی میکرد. من از هفته پیش گفتم که از دقیقه 1 اینطوری بازی میکنن.نقل قول:
اما اینتر ذاتا تیم هجومی نیست
منچستر 3-0 از بایرن جلو افتاده بود ولی دفاعیش نکرد.
یکی مورینیو رو از عرش بیاره پائین. همینطوری ادعاش میشد دیگه بارسا رو هم برد دیگه وا ویلا
خوشم اومد تا گل خوردن یه دفاع دیگه چپوند تو زمین!!!
---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
عزیز من هر تیمی باشه کاری نمیتونه بکنه. با این که ژاوی رو گرفته بودن 108تا پاس درست داده بود. ببینیم اگه یه تیم روبرو اینتر به این شکل دفاعی بازی کنه کدومشون میتونه 10تا پاس بده؟؟؟ بابا یه حرف منطقی بزن!نقل قول:
به نظر من بارسلونا تیمی نیست که بشه زیاد روش حساب کرد . دوتا بازیکنش رو میگیرن تیم بیخود میشه . اما اینتر اینجوری نیست و با همه بازیکنا سازگاری داره . حق اینتر هم بود که صعود کنه
حالا گذشت دیگه. خسته شدیم از بس همه رو بردیم
مبارک همه ی اونایی باشه که تیمشون حذف شده و نمی دونن باید چی کار کنن می رن طرف تیم مقابل بارسا رو می گیرن
آخه اینتر که آبرو براش نموند با اون مدل بازی کردن. من اگه جای طرفدارای اینتر بودم از این این پیروزی اصلا خوشحال نمی شدم.
ولی خوشبختانه نیستم
Only barCa
Only MeSSi
منم به اینتری ها تبریک میگم و منتظر فینال هستم البته یه چیزی خنده دار یادم اومد و اون نظرسنجی دوم برای لیگ قهرمانان بود که بارسایی ها واسه خودشون خوشحال بودن که 100تایی شدن و دیشب از بازیشون حالم به هم خورد بارسا هم تیم مغروری بود عین منچستر و عین اون طرفدار زیاد داشت که خیلی به تیمشون امید داشتن!!
lolنقل قول:
نقل قول رو اشتباه گذاشته بودم.
ابتداش نقل قول یکی دیگه بود
بعدش نقل قول شما بود.
============
آخی پت : دی
زنده باد اینتر
به عنوان یه هوادار قدیمی اینتر حق دارم خوشحالی کنم
لطفا بازنده ها این تاپیک رو رها کنن.
بذارن بحث بین بایرنی ها و اینتری ها باشه بهتره
مثلا این حرکت خیلی قشنگ بود !؟نقل قول:
بله خیلی
پس این حرکت خیلی قشنگ بود؟:
ابراهیموویچ رو بگو : ) ) )
از اینتر رفت بارسا تا قهرمان اروپا بشه lol
ولی خودمونیم فک کنم فردوسی پور حالش گرفته شد .....
به این می گن یه تو سر توپ:27:... فک کرد بارسا می زنه ( 10 بار گفت چه تو سر توپی می زنه )
===============
بارین قهرمانه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست من هیچ کدوم از حرکتا درست نیست ولی اون حرکت رو یه بازیکن انجام داده ولی حرکت بعدی رو یه مربی بزرگ مثلا!!!
یعنی هیچ فرقی بین مورینیو و والدز نیست!!!!:38:
واقعا بعضی وقتا بعضی از حرفاتون از روی عدالت و منظق نیست و از روی تعصب هست متاسفانهنقل قول:
1 نفر بیشتر نداشتین که داشتین
1 گل افساید داور نگرقت براتون که گرفت
نمیدونم والا این حرفا رو چرا میزنید توقع داشتین اینتر بیاد حمله کنه نه؟ نه عزیز ااین حرفا واسه اینه که همتون آتیش گرفتین
بارسای بی رقیب مرد ، بهترین تیم دنیا ، بهترین بازیکن دنیا همه رفتن اون دنیا حتی اگه اینتر قهرمان هم نشه ولی بازم خیلی حال داد به همه
میدونید چرا همه الان طرف اینترن و از شکست بارسا خوشحالن ؟ چون بارسا خیلی مغرور شده بود فکر کرده بود بقیه تیما پشمن
تحثیر شدن تیم مغرور بارسا رو به همه تبریک میگم
love inter, love football
شما میتونی فرقش رو تو مقایسه کردن رفتار هردو ببینیدنقل قول:
دوست من هیچ کدوم از حرکتا درست نیست ولی اون حرکت رو یه بازیکن انجام داده ولی حرکت بعدی رو یه مربی بزرگ مثلا!!!
یعنه هیچ فرقی بین یه بازیکن و مربی نیست!!!!
حرکت والدز کجا ، رفتار خوزه کجا.
والدز کم مونده بود مورینیو رو بزنه.
ولی مورینیو فقط برای دلداری دادن رفته بود.
از چهرش مشخصه
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=32960&stc=1&d=1272522578
تبریک به همه اینتری ها .
واقعا اینتر 10 نفره عالی دفاع کرد . حرکات اقای خاص هم قشنگ بود چه بین دو نمیه چه اخر بازی . چه گل افسایدی زد پیکه!!!!!!!!!!
فینال اینتر -بایرن قشنگ میشه
دوست من تو این متن:
Love Football رو حذف کنی بهتره!!!
چون دیشب اینتر کاری به اسم فوتبال انجام نداد!!!
اینو هستم شدید :دی کلا جلو بارسا هر تیمی میبره معمولا فوتبال بازی نکرده!!!نقل قول:
عجب.نقل قول:
مگه بارسا بد بازی کرد؟
بازی بارسا خوب بود، اینتر گند زد به فوتبال با این باریش. ابرو هرچی تیمه برد.
البته تبریک می گم به همه طرفدارای اینتر، و مخالفین بارسا. شخصا از هر چی تیمه که فقط برای نتیجه گرفتن بازی می کنه دل پری دارم، برا همین از مورینیو بدم می اد.
تا زمانی که این شکلی بازی می کنه هم طرفدار بارسا می مونم، حتا اگه دیگه نتیجه نگیره.
گل پیکه هم با این که افساید بود خیلی قشنگ بود، دمش گرم.
ماسيمو موراتي: رسيدن به فينال ليگ قهرمانان چيزي بيش از روياست
با 10 نفر بازیکن و اون داوری که همیشه طرف بارساست بهتر از این نمیشد بازی کرد ;)نقل قول:
چون دیشب اینتر کاری به اسم فوتبال انجام نداد!!!
تبریک به همه اینتری ها... توی فینال میبینیمتون
اینا رو ولشون کن یه عمره منتظرن بارسا ببازه بیان اینا رو بگن :39:نقل قول:
اینا رو نگن چی بگن؟همینطوری ساکت بمونن باید یچیزی بگن بالاخره که بقیه نگن هیچی ندارن بگن.نقل قول:
نمیدونم والا این حرفا رو چرا میزنید توقع داشتین اینتر بیاد حمله کنه نه؟
الان هر کسی از بارسا یچیزی میگه ، اینا .... های بعد باخته
چقدر بگن نگن شد : دی
از رو هم نمیرن نمیدونم چرا این تاپیک رو دو دستی چسبیدن!
بازم میگم که بارسایی ها از روی منطق حرف نمیزنن شما دل خودتونو خوش کنید با بارساتون
جلو 100 هزار تا تماشاچی با 1 نفر کمتر و داوری که به نفع میزبان سوت میزنه و از طرفی 3-1 جلویی باید چطور بازی کرد ؟ خدایش جواب منطقی بدین اگه جوابی دارین
اگه باز میخوایین بگین اینتر بد بازی کرد و بارسا عالی بود پس متاسفانه از فوتبال هیچی حالیتون نیست
با افتخار
پس اگه داووری دیشب به نفع بارسا بود داووری هفته ی پیشم به نفع اینتر بودنقل قول:
گل آفساید
نگرفتن پنالتی
و...
آخه مگه دیشب اینتر حرکتی هم انجام داد که داوور بخواد به نفع بارسا بگیره!!!توپ همش دست بارسا بود اینتر اصلا فهمید والدز چی پوشیده؟؟؟
منچستر دو سه فصل پیش که تیم به مراتب بهتری از الانش بود یه رویه خوبی جلوی تیم اینتر و همه تیمهای دفاعی داشت که ابتدای هر نیمه فشار زیادی میآورد و در ادامه عمدا توپ و میدون رو میداد دست تیم حریف. هم یکم از فشار دوندگی بازیکنان خودش کم میکرد و هم باعث میشد تیم حریف جلو بیاد و از ضد حمله استفاده کنه. تو بازی با تیم آ اس رم هم که 7 تا زد، اولش نزدیک بود 2 تا گل بخوره ( یه بارم توپ به تیرکش خورد ) ولی خوب دفاع کرد و از باز شدن تیم رم نهایت استفاده رو برد. کاری که بارسلونا جلوی اینتر باید انجام میداد ولی گواردیولا در این موارد تجربه فرگوسن رو نداره. گویاردیولا بیش از حد به خط هافبکش اتکا داره و خیال میکنه که با قدرت اونها قادره که هر کاری تو زمین انجام بده.