بابا گیر دادین به این جایزه لینک فروشگاشم بده یهو دیگه!:دی
اونایی که می گفتن با اختلاف میبازیم رو نمیبینم تو جمعیت :27:
Printable View
بابا گیر دادین به این جایزه لینک فروشگاشم بده یهو دیگه!:دی
اونایی که می گفتن با اختلاف میبازیم رو نمیبینم تو جمعیت :27:
مبعلی که گریه کرد:11:
این گوشی نیست تبلت مثل آیپد.نقل قول:
ولی حاشیه رو بیخیال شین حالا گالاکسی سامسونگ دادن بهش دیگه.
مبارکش باشه.
منم تبریک میگم
انصافا بد نبودیم ولی خیلی باید بهتر بشیم
چه قدر شلوغ شده اینجا.
به خاطر سقوط هواپيما شادي نكردن داداش
فعلا انگار بحث جایزه بهترین بازیکن به بحث فنی بازی ترجیح داده شده :31:
حالا خوب فن بوی های برند دیگه نیان بگن آیپد بود یا چیز دیگه ای :31: (شوخی)
میتونین هم این تاپیک را موقتا به بخش سامسونگ انتقال بدید تا بحث های کارشناسانه تر اونجا انجام بشه.....:31:
آها. بد نبود. شاید بشه به تیم امید بست بازی های خوبی انجام بده. ولی با این سیستم 4 -3 -3 تیم به یک هافبک وسط توپ پخش کن نیاز داره که نداریم. عقیلی داشت میرفت رو اعصابم. 2 یا 3 بار در حالی که توپ رو از بازیکن های اونا گرفته بود اقدام به دریبل زنی کرد که داشت کار دستمون میداد.به نظرم یک سری اشکال داره تیم اما بازی اول بود. باید دید چی میشه. تعویض ها دیر بود ولی تعویض های درستی بودند. یعنی هر کس اومد تو سر پست خودش بود. نه مثل قلعه نویی که یه هافبک وسط مثل فریدون زندی رو به دلیل چپ پا بودن بزاره دفاع چپ.
لقب ایرانیها عجیبه شاهزادگان داره توش
شاهزادگان پارسی
حالا خوبه ما این بحثو می خواستیم جمعش کنیما شما به ما می پری.نقل قول:
دوستان نه فقط به خاطر این بازی کلا
تو این نظر سنجی اینجا نباید جلوی قهرمانی ایران علامت تعجب گذاشت واقعا توهین به هممونه
چرا پس جلوی گزینه از گروه خود صعود نخواهد کرد علامت تعجب نیست
از مدیران در خواست دارم علامت تعجب رو بردارند
خیلی از بازیکنایی که گل زدن و شادی نکردن خوشم اومد،کلآ وقتی به چنین تیمهایی گل میزنیم نباید شادی کنیم تا بفمن که در حد و اندازه ی ماها نیستن،ولی حیف بقیه بازیکنا و جواد خودشونو میکشتن....
آمار بازی:
کد:http://the-afc.stats.com/acup/matchcast.html
تبریک ...
نسبتآ خوب بازی کردیم و حقمون برد بود . میتونستیم با اختلاف بیشتر ببریم ( ضربه سر عقیلی)
ولی جدآ این شجاعی چی فکر کرده که از این کارا میکنه ؟! :2: فکر کرده از مریخ اومده ؟!
رونالدو هم موقع تعویض اینقدر قیافه نمیگیره!
خلعتبری نصف زمان شجاعی بازی کرد و به راحتی میشه تاثیر این دو بازیکن روی جریان بازی رو با هم مقایسه کرد!
منم داشتم به این فکر میکردم که چرا رضایی خوشحالی نکرد....بعد فهمیدم اصلا عراق رو در حدی ندید که خوشحالی کنه....واقعا افرین به بچه های تیم ملی....فوق العاده بازی کردن....واقعا این برد چسبید...مخصوصا این که اول عقب افتادیم بعد جبران کردیم...
ایول. کاملاً موافقم. مثل چند سال پیش تیری هانری.نقل قول:
این بازی خیلی حساس شده بود،رسانه ها توی قطر روش خیلی مانور میدادند و اون حرکت غیرمتمدنانه بعثی های عراقی تو اردن هم مزید بر علت شده بود تا بازی حساس تر هم بشه..به هر حال به نظرم بازی خوبی انجام دادن هرچند هنوز تیم مطمئنی نیستیم و در ضمن باز ایران کمی توپ را به چرخش در میاورد,عراق که بیشتر بازی مستقیم و هوایی را در دستور کار داشت..
البته اگه دقت کرده باشید خیابانی از کلمه شاهزاده اصلا استفاده نکرد و یه چیز دیگه گفتنقل قول:
آره خوبه...تو چطوری ؟ :31:نقل قول:
وقتی اونو مینوشتم پست شما هنوز به نمایش در نیومده بود...پس بهتره شما هم نپری :31:
یه سوال...همه ایرانی هایی که رفته بودن ورزشگاه مفتی رفته بودن ؟
ها ها. من فکر کنم باید این آرزو رو به گور ببریم که تو یه بازی اول عقب نیفتیم. ایرانی ها هم که دیگه به استرس معتاد شدن. یعنی چی که آرامش خیال داشته باشیم!! حال نمیده که :27:نقل قول:
اگه اشتباه نکنم می گفت ستارگان!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت شیربچه :27:نقل قول:
البته اگه دقت کرده باشید خیابانی از کلمه شاهزاده اصلا استفاده نکرد و یه چیز دیگه گفت
بنده هم این برد شیرین رو به همه هموطنان تبریک عرض میکنممممم
اره همش میگفت شیرهای پارسینقل قول:
میترسید از قطر برشگردونن:31:
آفرین بچه شیرهای سرزمین پارس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها آهنگ desert roze را حال کردین؟:31:
خیابانی که مثل همیشه شاهکار بود !
از اول تا آخر بازی هوار ملا رو هوار مولا می گفت !!!
مدل موی اندرانیک چقدر بش میومد:whistle:نقل قول:
شیر چیه بابا. میگفت فرزندان سرزمین پارس. حالا بابائه کیه؟؟؟؟!!!!! اونم میچسبونن به گالیله
تمام بازی یه طرف .... بهم ریخته شدن اعصاب با گزارش خیابانی طرف دیگه
بابا ملت از دست این خیابانی شاکین اما بازم میبینیم گزارش بازیا رو به این بابا میدن .... مرسی مرسی مبعلی
من میگم مبعلی خسته نباشی هر چند نمیشنوه وهزاران چرت وپرت دیگه واغراق های همیشگیش که واقعا اعصاب رو بهم میریزه
خوب چنتا از صحبت های فیلسوفانه خیابانی:دی
خوب حالا برمیگردن جای همه (احتمالا منظورش این بود که همه بر میگردن سر جاشون:دی)
الان روی برد جمعیت رو نشون داد دقیق 10723 و من هم دقیق گفتم و میبینید که آمار درستی میدم:دی
نقل قول:
من میگم مبعلی خسته نباشی هر چند نمیشنوه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خداییش نکونام و تیموریان و شجاعی و ای بابا خب همه خوب بازی کردن.
بچه ها ببینین یورو اسپرت چی نوشته .
Iran come back to beat Iraq
کد:http://asia.eurosport.com/football/international-football/2010/iran-come-back-to-pip-iraq_sto2614978/story.shtml
کلا وقتی خیابانی گزارش می کنه هم فال و هم تماشا !! از همه چیز خبر دار می شی و حین بازی کلی هم می خندی ! :31:
یه کپن هم اعلام می کرد دیگه چیزی کم و کسر نداشت ! :31: صدای انصافا گرمی داره ولی دیگه به درد گزارشی گر فوتبال نمی خوره ! مجری باشه تویه مراسم ها خیلی بهتره !
خیابانی موقع گل
میخواستم بگم اگه این توپ بره تو گل چه حالی میکنیم :31:
حال میداد عادل گزارش کنه این بازیو
کلا این خیابانی تا یکی دوتا بازی دیگه فک کنم یکی دوتا سکته ناقص رد کنه...بنده خدا برای گزارش از جون مایه میزاره.:31:
موقعی که رضایی تک به تکو خراب کرد یهو جو گرفت گفت: بزن غلامرضا بزن.:31:
این خلعتبری هم قشنگ بازی میکرد مخصوصا اون حرکتی که لب خط زد خیلی قشنگ بود.
ولی گزارش هیجانیه خیابانی خیلی باحال تره.نقل قول:
خلعتبری و اندرانیک و رضایی خیلی خوب بازی کردنمسعود هم استیل رونالدو رو میگیره ولی انصافا دریبل هاش قشنگه
دوستان یه سوال؟! مربی عربستان اخراج شده؟!!
در کل با این توجه به شرایط گروه B مثل سال 2004 عربستان رو انشاءالله اوت شده خواهیم دید!!