یه چیز اونورتر بی نظیره..................نقل قول:
من خودم نابود شدم . من که هیچی هرکی که دیدی . بی نظیره
اصلا نابود میکنه آدم رو.....................
Printable View
یه چیز اونورتر بی نظیره..................نقل قول:
من خودم نابود شدم . من که هیچی هرکی که دیدی . بی نظیره
اصلا نابود میکنه آدم رو.....................
هر کس این دو تا ویدیو رو ندید کلا دیگه نیاد فروم.......:31:
خارق العادس همه چی ........ویدیو اول مربوط به معرفی یه کاراکتر جدید هستش به نام griffin و ویدیو دوم مربوط به beast mode هستش که یه جورایی بر عکس مد horde هستش(دیدن هر دوش 1000 درصد توصیه میشه ...حتما ببینین مخصوصا اولی):
کاراکتر گریفین:
beast mode :کد:http://www.youtube.com/watch?v=6l0UrrU7d5o
واقعا اینهمه دارن رو بخش مولتیش کار می کنن شدیدا انتظارو بالا بردن.........کم کم میشه از لحاظ وسعت انلاین این بازی رو با halo مقایسه کرد........ .کد:http://www.youtube.com/watch?v=spzJSE1jJZ8
فقط جی پی ان لازمه چون لینکا از یوتیوپه
.
.
.
بابا این کیه دیگه :دی خیلی خره :دی
این حرکتی کهمی دوئه بعدش فرو می کنه تو سینش خیلی جالب بود :دی ولی خب هیچ راهی نیست جلوشو بگیری؟ اینطوری راحت می تونه همه رو درو کنه... آخه باید یک راهی باشه ( مثلا B رو بچسبی نبرد اره نمیشه؟)
بچه می گم حالا که همه هستیم پولا رو جمع کنیم ، یک ماه دیگه برای همدیگه از این تی شرتا و ایکس باکسای گیرز هدیه بگیریم :دی .. این ایکس باکسش که پیدا نمیشه... ولی تی شرتش که میشه :دی
دیروز خبری منتشر شده بود مبنی بر اینکه GEARS 3 از طریق تورنت لیک شده. اما این نسخه لیک شده رو فقط میشه با کنسول JTAG شده بازی کنید و البته با اینکه قسمت کمپین رو کامل داره ولی پر از باگ هست و نسخه نهایی بازی نیست.
کد:http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=435976
بازی واسه 360 xbox آمده
اینجا میتونین دانلود کنین
کد:http://tvshowkod.softarchive.net/gear_of_war_jtag.740054.html
wow چند تا وبدیو از بازی اومده تو یوتیوب که فقط یکیش مال بخش داستانی هس.......گرافیک خارق العادس...اگه این حجم گرافیک پارگی تصویر و افت فریم زیادی نده مطمینا به جز rage از هر بازی دیگه ای در زمینه گرافیک امسال سرتر خواهد بود..... .
لینک ویدیو رو هم نمیذارم تا چیزی واسه دوستان لو نره اگه خیلی دلشون خواست خودشون ببینن تا با میل خودشون بازی واسشون لو بره.......:31:
+
دوست عزیز مسعود که یه پست بالاتر از شما پست داده بود بادمجون واکس نمی زد که:31:بازی نسخه dev اش به بیرون درز پیدا کرده که در نتیجه شما فقط میتونی با کنسولای j tag بازی کنی که اونم فکر نکنم تو کل دنیا تعداد قابل توجهی ادم باشه که کنسولشو اینجوری کرده باشه چه برسه به فروم خوشگل ما.... .:31:نقل قول:
در نتیجه دانلودش به درد هیشکی نمیخوره.......
/
.
.
دوستان جی-تگی ، دانلود کنین نوش جونتون ، فقط فحش گذاشتم :دی صبر کنین همه باهم بریم ...
البته تو بازی سنتر هم گریه می کردن ، بهشون گفتم که شما سر پیازین ته پیازین؟ اپیک سود خودشو می کنه... بیشتر از حد هم می کنه.... این لیک شدن هم تاثیری نداره...
داستان هم اگه گوشاتونو بگیرید لو نمیره... داستان گیرز هم همچین تحفه ای نیست :27:
فقط تنها مشکلی هست اینه که با این عمل آبروی اپیک و مایکروسافت دود شد رفت هوا... با این امنیت *****
این بازی منو تحریک می کنه برم یه x360 هم بگیرم.........!!!!!!!:20:
(خوبه اینترنت پر سرعت ندارم ویدیوهارو ببینم اونوقت 100درصد میگرفتم)
خوبه ویدئو ندیده اینقدر خوشت اومد... اگه ببینی دیگه چی میشی!!!
من اساسا از تجربه ی دوستان p30world برای بازیا استفاده میکنم و هر بازی رو خودم تجربه نمی کنم.......... .
و از تعریف دوستان که معلومه دیگه این چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم ندیدن ویدیو یه مزیتی رو هم داره و اون اینه که چیزی از بازی ندیدم و همه چیز هنگام بازی کردن واسم تازگی داره......
نسخه دوم هم یادمه یه ماه قبل انتشار رسمی منتشر شده بود که البته اون نسخه کامل بود!!نقل قول:
فقط تنها مشکلی هست اینه که با این عمل آبروی اپیک و مایکروسافت دود شد رفت هوا... با این امنیت *****
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
نسخه دوم هم یادمه یه ماه قبل انتشار رسمی منتشر شده بود که البته اون نسخه نهایی بود و احتیاج به کنسول jtag شده نداشت!!نقل قول:
که با همون حال تو ماه اول خیلی خیلی فروخت....
سیاست خودشون نباشه........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:31:نقل قول:
نسخه دوم هم یادمه یه ماه قبل انتشار رسمی منتشر شده بود که البته اون نسخه کامل بود!!
شاید باشه... ولی خب دلیلی دیده نمیشه واسه این کار... واسه اونا که هیچ تفاوتی نمی کنه!
امروز 10 دقیقه اول بازی رو دیدم و از گرافیک بازی واقعا متحیر شدم نسبت به نسخه دو خیلی بهتر شده و واقعا فکر نمی کردم اینقدر بشه گرافیک نسخه دو رو بهبود داد !!
همون اول بازی هم واقعا عالی شروع میشه و خیلی مشتاق دیدن ادامه بازی شدم. فکر کنم با داستان پربار تری مواجه هستیم.
سینماتیک های بازی هم خیلی خوب کار شده و بعضی جاها یه جوری وارد اونا میشه که گیمر متوجه نمیشه... واقعا بازی نسبت به قبل سینمایی تر شده و همچنین کیفیتشون هم خیلی بیشتر شده.
در مجموع با دیدن این 10 دقیقه خیلی خیلی بیشتر مشتاق بازی شدم
خوب بچه ها من تا حالا 4 تا walkthrough از بازی رو دیدم(حدود 50 دقیقه اول بازی) همچنین بازی رو کنسول جی تگ دوست مغازه دارم هم کمی بازی کردم و سر اخر اینکه پایان بازی رو دیدم........ .
هر کی میخواد بدونه اخرش چی میشه و کلا چطور بود بازی سطرای زیر رو بخوونه.فقط اگه نمیخواهین نخوونید که داستان واستون لو نره......... :
"
"محتوای مخفی: 1
همین دیگه.......موفق باشین..
.
.
.
واقعا چه طور تونستی چنین کاری کنی O: !!! چه طور دلت اومد آخه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خطرناک ترین پست های تاریخ انجمن بازی!:31:نقل قول:
هر کی میخواد بدونه اخرش چی میشه و کلا چطور بود بازی سطرای زیر رو بخوونه.فقط اگه نمیخواهین نخوونید که داستان واستون لو نره......... :
من که گفتم یکمشو بخونم چیزی نمیشه....
مراد همون جمله ی اول رو خوندم Alt+f4 زدم....
خواهشا پست 335 پاک بشه...نقل قول:
خوب بچه ها من تا حالا 4 تا walkthrough از بازی رو دیدم(حدود 50 دقیقه اول بازی) همچنین بازی رو کنسول جی تگ دوست مغازه دارم هم کمی بازی کردم و سر اخر اینکه پایان بازی رو دیدم........ .
کاری میکنید آدم میترسه بیاد تو تاپیکا!!!
من نمیدونم چه لذتی داره آدم بدونه آخر بازی چی میشه...یاد دخترا میفته آدم که دوس دارن بدونن آخر سریالای تینیجری چی میشه!
هر کی باعث بشه من قبل از بازی کردن بفهمم آخر بازی چی میشه خونش پا خودشه;)
بحث راجع به پایان بازی ممنوع
خواهشا هر پستی در این ارتباط پاک بشه نه اینکه زیرش تشکر زده بشه!
من انداختمش تو اسپویل......... .:11:نقل قول:
ولی هیچ اشکالی نداره اگه تو اسپویل یا به حالت مخفی کسی قسمتی از داستان رو بگه..........شما اگه بری فروم خود شرکت epic همچین تاپیکی هس که کلا در مورد اخر داستان حرف میزنن......... .
بالاخره کسایی کنجکاوترن یا شما اسمشو هر چی میخوای بذار :دخترن.....شنگولن....مرادن......د وس دارن زودتر بفهمن چی به چیه...... تو هیچ جایی نوشتن داستان بازی اگه با رعایت اسپویل یا مخفی کردن پست باشه مشکلی نداره...... .
.
.
.
این همه بازی رو به تاخیر انداختن تا بازی چند ماه قبل ریلیز لیک شد ....:31:
و بعد هم بیافتن دنبال پاک کردن ویدئو ها و عکس های لیک شده ....
کلا Epic گند زیاد میزنه ...
به نظر من که شک نکنید عمدیه و کار خود ناشر بازی یعنی مایکروسافت هستش.....چرا؟؟؟نقل قول:
چون هیلو 3 ....هیلو odst .......هیلو reach.......و gears 2 همشون چند هفته ای قبل از انتشار به بیرون درز کردن.
یعنی مایکروسافت که ناشر بازیه اینقدر خنگه که یه اشتباهو 5 بار تکرار کنه؟؟؟اونم روی یه بازی بزرگی مثه این؟؟؟جالبه همه این نسخه هایی که از بازی ها لو رفتن اکثرا از نسخه jtag بودن که فقط یه عده محدود میشه گفت ضد اوریجینال:31: بازیش می کنن....فعلا همین لیک شدن بازی کلی توجه و هایپ واسه بازی ایجاد کرده که فقط به نفع بازیه.
سابقه هم نشون داده رو فروششون تاثیری نداره...چون کسی که بخواد اروجینال بگیره اورجینال می گیره(تاثیرم بذاره تو 7 ...8 میلیون فروش 1000 تا تاثیری نداره)
در نتیجه اصلا بعید نیس این لیک شدن عمدی باشه ....
.
.
در تایید پست بالایی خودم :
منبع این نسخه دردزی رو پیدا کردن (منبع انتشارش) که فهمیدن به صورت سهوی و غیر عمدی توسط خود مایکروسافت به بیرون درز پیدا کرده :
منبع :نقل قول:
According to Mathieulh, the recent build of Gears of War 3 that appeared on torrent sites earlier this month may have been inadvertently leaked by Microsoft themselves. A Google query for “codify.com xbox” will reveal Microsoft’s Xbox 360 Codify page which may have, at one point, offered up Gears of War 3 for grabs. The offending pages and files have been taken offline, however Google Cache has record accessible GOW3 files on the site.
The incriminating results included a page that revealed the directory for the Gears of War 3 files, only marking it “confidential” in the folder name and providing no other securities against unauthorized access. Yet another page revealed game assets. It’s unclear if this was the source of the leak, however it is a possibility given that the Gears of War 3 “Confidential” directory was accessible at one time by the average joe."
+کد:http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=436560
همینطور که دیدین خود مایکروسافت عامل انتشار این نسخه دزدی بوده و اینکارو سر اکثر بازهای معروف انحصاری خوش تو این نسل انجام داده که الحق هم تاثیر خوبی در hype و ایجاد حواشی واسه بازی داره.. .
.
.
.
يه سوال پيش اومد برام :31:
ليك شدن بازي چه بدي داره ؟؟؟
كسي نخواد فيلم هارو نميبينه و نميخونه اسپويل ها رو بعد كه ريليز شد ميره ميخره !!
تازه مگه ميشه همه كنسولارو جي تگ كرد ؟ :31:
پس مايكرو ضرري نميكنه !! ( خيلي ها هم كه ليك شدشو بازي ميكنن ميرن ميخرن بعد از ريليز )
گیم اینفورمر یه بخش داره به اسم casting call که واسه بازیهایی که زمزمه ی فیلم شدنشون به گوش میرسه و اساسا هم اکثرا تطابق خوبی دارن: دی
چند وقت پیش هم واسه آنچارتد یه لیست ردیف کرده بود....حالا واسه gears یه سری بازیگر و ورزشکار و خواننده انتخابیده که در زیر عکس و اسمشون رو میبینید:
Marcus Fenix - Dave Bautistaپ.ن: با این انتخاب آخریش خیلی حال کردم: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dominic Santiago - That Biker Dude From Raising Arizona
Augustus Cole - Lester Speight
Damon Baird - Paul Walker
Richard Prescott - Bryan Cranston
Samantha Byrne - Elsa Pataky
Anya Stroud - Scarlett Johansson
Jace Stratton - Ludacris
Queen Myrrah - Lena Headey
Adam Fenix - Iron Man Jeff Bridges [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dizzy Wallin - True Grit Jeff Bridges
Clayton Carmine - Kenny McCormick
کد:http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/07/08/casting-call-gears-of-war.aspx?PostPageIndex=1
دوستان معلوم نیست که بازی کی بیاد؟
20ام سپتامبر-29 شهریورنقل قول:
دوستان معلوم نیست که بازی کی بیاد؟
SDCC 11: Multiplayer Gameplay (Cam) HD
Take on the Horde in this cam gameplay from the show floor!
HD-205MBکد:http://www.gametrailers.com/download/717824/t_gearsw3_sdcc11_cam_gp_gt_hd.mp4
SD-37MBhordeرو بازم نمایش دادن...این ناکسا هی غرایز مارو قلکلک میدن...تا بازی بیاد هزار بار به اوج رسیدیم: دیکد:http://www.gametrailers.com/download/717823/t_gearsw3_sdcc11_cam_gp_gt.mp4
تریلر جدید بازی اومده توصیه می کنم همه ببینن.قسمتیش dev diary هستش بقیه صحنه های خارق العاده ای از بازی .حتما ببینن دوستان:
راستی یادم رفت بگم واسه دیدنش نیاز به قیلتر شکن دارید.. .کد:http://www.youtube.com/watch?v=RF5rsJAqPQQ
.
.
.
حرف خاصی نیست فقط ببینین کف کنین : دیکد:http://n4g.com/news/812203/gears-of-war-3-five-against-all-horde-2-0-sdcc-trailer
]نقل قول:
20ام سپتامبر-29 شهریور
اینا مگه نمیدونن تابستون ما کی هست ؟ یا اینکه خیلی میدونن ما رو بچزونن !
Marcus Doo-Rag
(Complete campaign on any difficulty)
Horde T-Shirt
(Earn 'Welcome to Horde Mode' achievement)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Locust Drone Mask
(Earn 'Welcome to Beast Mode' achievement)
ما که همین الان آواتارمون رو کلی مجهز کردیم با لباس های این بازی : دی
من بیشتر شیفته ی اون لنسر 320 پوینتی ـه شدم!:31:نقل قول:
ما که همین الان آواتارمون رو کلی مجهز کردیم با لباس های این بازی : دی
نه بابا! آواتار های گیرز خز شده! اون لنسر هم یکدفعه ای میبینی 80 درصد بچه های لایو می خرن.... کلا از چیزهای خز بدم میاد... مثل ماسک ghost کال آو :27:
یه ویدیو از نسخه در حال ساخت بازی اومده که مپ معروف gridlock رو در شب نشون میده:
نورپردازی بازی بی نظیر هستش.........رو کنسول من فقط نورپردازی alanwake رو در این حد دیدم......مخصوصا وقتی ماه از لابه لای دیوارا یا تیر چراغ برق میزنه بیرون.........توصیه می کنم هر کی در مورد گرافیک بازی کنجکاو اینو ببینه ...ویران کنندس. .کد:http://www.uploadbaz.com/s9ukt5vnmom2
.
.
.
همينطوري ديدم...خوشم اومد روزليشن بالايي داره...
مارکس رو خیلی لاغر در آورده باحال نیس : دینقل قول:
خدا بخواد اینو میخرم : دینقل قول:
خدا بخواد يكي هم برا من ميخري :31:نقل قول:
دوستان امكانش نيست مايكرو دلش به حالمون بسوزه زودتر بازي رو ريليز كنه يه دنيا حال كنن ؟! :31:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .