من الان در مورد کارت گرافیک این مدل از نماینده های فروش سازگار پرسیدم (آورده بود یکیشون)نقل قول:
گفتن مدل y470 گرافیکش 550 هست و 555 نیست
پس اینی که سازگار داره میده همون آخریست که 929$ میده ، با این تفاوت که سایت لنوو درایورش بلوری رام هست
من الان در مورد کارت گرافیک این مدل از نماینده های فروش سازگار پرسیدم (آورده بود یکیشون)نقل قول:
گفتن مدل y470 گرافیکش 550 هست و 555 نیست
پس اینی که سازگار داره میده همون آخریست که 929$ میده ، با این تفاوت که سایت لنوو درایورش بلوری رام هست
داداش شماره این نمایندگی رو به من می دی؟دستت درد نکنه.نقل قول:
پس اين چيه lenovo 470؟ اين محصول با گرافيك 2 555 ميباشد ...
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1374
اولاً لینک فارسی نزارین برای فروم بهترهنقل قول:
بعدش خب مفهومش اینه که سایت سازگار اشتباه زده
اگر سایت چاره رو هم نگاه کنین ( که نمایندگیه آنلاین فروش سازگار هستش) اونم 550 زده
از اولشم کاملاً مشکوک بود
نقل قول:
نه عزیز سازگار هر دو مدل رو داره یکی با گرافیت 555 یکی هم با 550
اینا هم لینکاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=maajnon;6539003]نه عزیز سازگار هر دو مدل رو داره یکی با گرافیت 555 یکی هم با 550
اینا هم لینکاش
[QUOTE]
1-تا همین 3 روز پیش فقط مدل 1499 رو داشت و اینیکی رو جدید اضافه کرده
2- من که از نمایندگی پرسیدم گفت 1499 و گرافیک 550 ( احتمالاً مشخصات رو توی جدیده اصلاح کردن)
کار سختی نیست که خود شما 1 زنگ بزنین فن آوران پایتخت بپرسین ، سایت چاره و لاوان هم هرکدوم چیزای مختلفی زدن ، یا باید زنگ بزنی مغازه های پایتخت یا خودت بری اونجا دیگه تا کامل مطمئن شی ، من چیزی رو گفتم که به نظرم منطقی بود
کسی که اینقدر اصرار داره ، لااقل خودش 1 زنگ بزنه بپرسه
بچه ها من ميخوام z470 يا g470 بگيرم نظرتون چيه؟ چقدر با هم فرق دارن? سري z چه فرقهايي داره با سري g و y داره؟
لطفا پاک شود.
سلام دوستان. من y470 مدل 1499 رو با رو 8GB حدود 1.5 ماه پیش خریدم. گرافیکش 550 با 2GB حافظه گریفیکیه. هرچی که غیر از این جایی خوندین اشتباه نوشته.:46:
نقل قول:
جدا میگی؟ یعنی 550 بود ؟
یعنی این دروغه ؟
[QUOTE=maajnon;6561197]جدا میگی؟ یعنی 550 بود ؟
یعنی این دروغه ؟
100% بله :دی
کسی y570 سری ssd 64Gb دارش رو جایی سراغ نداره ؟ تو مشهد بوده الان تموم شده هیچکی نداره ...
از کجا میتونم گیر بیارم ؟ مثل اینکه سازگار آورده تموم شده!
سری z 570 از نظر کیفیت صفحه نمایش (زاویه دید) چطور هستند؟
با نام خدا
تو 14 اینچی های لنووو دوستان چیا تو بازار ایران هست ؟؟؟ اگه قیمت هم بگید که عالیه ...
Y470نقل قول:
با نام خدا
تو 14 اینچی های لنووو دوستان چیا تو بازار ایران هست ؟؟؟ اگه قیمت هم بگید که عالیه ...
1.420.000 تومان یه مدلش هم 1.590.000
z470 هم هست .
لنوو 14 اینچی زیاد داره . شما چی میخوای ؟
خب راستش من تا 1400 میخام بخرم و رم و پردازنده واسم خیلی مهمه (البته پردازنه cpu corei5 هم خوبه ولی اگه رم 6 یا 8 باشه دیگه عالیه)... گرافیک زیاد مهم نیس ... دلیل 14 اینچ بودن هم به خاطر وزن کم ... حالا کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟؟؟نقل قول:
سلام به نظر شما آیا تهیه این برند لپ تاپ از کشور چین کار عاقلانه ای هست؟
من یه آشنا دارم که تا چند وقت دیگه میره چین
حدود 1 میلیون هم مد نظرمه
چه کار کنم
از اینجا تهیه کنم یا.....؟
سلام از اینجا بخری بهتره .خیلی اختلاف قیمت نیست در بعضی موارد اونجا گرونتر است.فقط سری thinkapd می صرفه از اون ور خرید چون تو ایران قیمتش اصلا منطقی نیستنقل قول:
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
شفافیت تصویرش عالیه .زاویه دید افقی اش هم خوبی است اما زاویه دید عمودیش مثل همه نوت بوکهایاین رده تعریفی ندارهنقل قول:
از نظر کیفیت چی؟نقل قول:
Y470 گزینه خیلی خوبیه .نقل قول:
خب راستش من تا 1400 میخام بخرم و رم و پردازنده واسم خیلی مهمه (البته پردازنه cpu corei5 هم خوبه ولی اگه رم 6 یا 8 باشه دیگه عالیه)... گرافیک زیاد مهم نیس ... دلیل 14 اینچ بودن هم به خاطر وزن کم ... حالا کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟؟؟
من Y570 دارم منهای ابعادش از همه چیزش راضیم .
درود..
منم یدونه SL410 دارم و راضی هم هستم ! کسی سوالی داشت در خدمتم
بلوتوث y570 و y470 ورژن 3 هستش؟
من خودم E520 دارم.. اینیم که شما نوشتی چند روز پیش واسه یکی از رفقا خریدیم 970 البت بدون ویندوز هاردشم 750 بود..خدمتت عارضم که صفحهاش هم مات نبود، مال من هم نیست، البته یه مدل تینکپد دیدم مونیتورش اچدی بود. لاکن سری thinkpad سری صنعتیه، واسه همین اینقد با کیفیت و گرونه..منم چون از لپتاپ مث جوراب نگهداری میکنم تینکپد خریدم ضمن اینکه به رشتمم که مکانیکه میخوره. اگه به فکر گرافیک و بازی هستی این سری به دردت نمیخوره..ولی واقعن کیفیت داره، من که تا الان راضیم..اگرم سوالی داشتی ـگرچه من هرچی میدونستم گفتم ـ پیغام خصوصی بدید.نقل قول:
سلام دوستان
من هم بعد از چند روز پرس و جو و به سختی و البته به کمک دوست گرامی مستر مزممفی یه y560pگرفتم
حالا سوالم اینه که شما چی تو جعبه لپ تاپتون بود؟
من اینا بود:
1.خود لپتاپ
2.شارژر (بدون کابلی که از شارژر به پریز میره)
3.چند تا دفترچه
4.باتری
و دیگه هیچی
یعنی نه cd نه کابلی و نه هچی دیگه
یه سوال دیگه هم دارم از کجا میتونم تبدیل های pci expressبگیرم
اینجاها گیر نمیآد
مهم تر از همه آیا این مدل درایو ریکاوری داره؟یا باید دیست ریکاوری براش بسازم
ممنون
کابل شارژ باید باشهنقل قول:
دیگه چی می خاین تو جعبه باشه؟؟؟؟؟
از تهران حتما گیر میارین
یه برنامه خود لپتاپ داره با اون ریکاوری درست کن
ممنون از جوابتوننقل قول:
نه کابل نبود
آخه درایور ها و نرمافزار های خودش تو یکی از درایو ها هست ولی cd or dvdتوش نبود
میدونم تهران گیر میاد ولی من الان نمیتونم برم تهران شما اگه جایی سراغ دارین که داشته باشه یا بتونه راهنمایی کنه تو p.mبگید بدم بفرسته(من لپ تاپ رو همینجوری گرفتم:31:)
ممنون
e520/420 با گرافیک اینتل اچ دی عرضه میشه یا اینتل 3000؟ تو سازگارارقام نوشته اچ دی اما تو سایت لنوو و همچنین نوت بوت چک نوشته اینتل 3000.
با همین گرافیک اینتل با کانفیگ i3 و i5 هر دوشون چنده؟
اینتل hd همون 3000 اینتله ، فرقی ندارن: intel 3000 hdنقل قول:
e520 : i3 : 800t
E420S-2PG : i5 : 1 t
E420-6SG : i5 : 950t
قیمت ها حدودیه
سازگار e520 رو با این کانفیگ نداره ؟
E420: Core i5 2410M@2.3(2.9)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
Windows 7 Professional 64-bit
Price: 989,000T
-----------
وی 570/470 تو بازار دیگه نیست ؟ با گرافیک اینتل3000
سلام دوستان
لپ تاپ زیر ا میلیون چه مدلی پیشنهاد میدین؟
سلام
گرافیک B570-A واسه بازی های متسوط چه جوریه؟!
این لپتاپ گرافیک مستقل نداره و اصلا برای بازی مناسب نیست. اما جوری نیست که نشه بازی کرد با پایین اوردن جزئیات بازی میشه امید داشت البته بازی های سنگین نه . در کل بدرد بازی نمی خورهنقل قول:
یه نگاهی به اینجا بنداز( بازی های تست شده توسط این گرافیک توسط بچه های فروم)
آقا میگم این G570 چه طوریه گرافیکش؟!
ATI6370M
گرافیک کلاس پایین - جزو محدود گرافیک های این کلاسه که از directx 11 پشتیبانی میکنه . هم رده با 415 انویدیانقل قول:
امیدی به این کارت برا بازی های روز با جزئیات متوسط و بالا نیست. بعضی بازی ها رو با جزئیات پایین روون اجرا میکنه.
در کل برای گیم مناسب نیست اما برای کارای عادی خوبه
میگم لنوو زیر یک تومن با گرافیک جی فورس مثل 540 چیزی پیدا میشه؟نمی خوام ایسر بخرم...
زیر 1 تومن فقط 520 پیدا میکنی که زیاد جالب نیستنقل قول:
آقایون لنوو با گارانتی غیر از سازگار هست؟
من همدانم اینجام لنوو پیدا نمیشه(بدون گارانتیشو منظورمه).
آیا میشه بدون گارانتیشو پیدا کرد؟
مثلا y570 رو ؟
اصلا نمیخوام از این شرکت سازگار چیزی بگیرم ازشون متنفرم.
نقل قول:
سلام من میخواستم همین مدل رو بگیرم اما برای گرافیکش یه مقدار شک دارم واسه کارهای طراحی سبک مثل اتوکد و فوتوشاپ و 3d max ..... پس با این توصیف به درد من نمیخوره درسته؟؟؟؟؟؟؟
تو همین رده قیمت چه پیشنهادی دارید از همین برند.فقط یکم عجله دارم
ممنون:11:
ببخشید دوستان من کمی عجله دارم کسی نطری درباره گرافیک G570 داره؟ (ATI 6370 M 1GB)
گرافیک خوبی نداره به یه مدل دیگه فکر کن.نقل قول:
میتونی یه نگاه کلی به کارتهای گرافیکی اینجا داشته باشی.
مدل گرافیکتون رو که میزنید با ctrl f هواستون باشه گرافیکها نسخه موبایل و دسکتاب دارن که امتیازشون بعضی وقتها خیلی فرق میکنه.