با سلام شما میتونید با این برنامه این فایل رو بگیرید
اسم این برنامه UltraGet Video Downloader هستش که فایلرو میتونید از طریق این برنامه دانلود کنید توی گوگل سرچش کنید پیدا میکنید من همینجوری گرفتمکد:http://www.youtube.com/watch?v=eFv3kelbjRk
Printable View
با سلام شما میتونید با این برنامه این فایل رو بگیرید
اسم این برنامه UltraGet Video Downloader هستش که فایلرو میتونید از طریق این برنامه دانلود کنید توی گوگل سرچش کنید پیدا میکنید من همینجوری گرفتمکد:http://www.youtube.com/watch?v=eFv3kelbjRk
نیازی به آپلود کردن نیستنقل قول:
شما اول برنامه Internet Download Manager رو نصب کن ، بعد وقتی این کلیپ رو پلی می کنی علامت دانلود میاد بالای کلیپ ، روش کلیک می کنی و دانلودش میکنی .:46:
اي بابا من اگه ماكاناتشو ميداشتم كه خودم ميدونم اما فكر كنم من سربازم :31: الانم از كافي نت دارم وصل ميشم .......نقل قول:
حالا هي بگو اين كارو بكن اين كارو بكن ...
................
اينم هديه امروز به شما ......
اينو تو فروم ديدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES nails it, fifas jostling looks like Kung Fu Fifa!!!
واقعا برای آقای UP-SNAKE متاسفم.صب تا شب تو تاپیک میچرخه ببینه کی از این بازی که هنوز اولای ساختشه انتقاد میکنه بعد بیاد ازش تشکر کنه.حیف که طرفدار آرسنالی
دوست عزیز تاسفتون رو برای خودتون نگه دارید...بهتره یاد بگیریم به عقاید همدیگه احترام بذاریم..نه این که اون رو سرکوب کنیمنقل قول:
واقعا برای آقای UP-SNAKE متاسفم.صب تا شب تو تاپیک میچرخه ببینه کی از این بازی که هنوز اولای ساختشه انتقاد میکنه بعد بیاد ازش تشکر کنه.حیف که طرفدار آرسنالی
ایشون هم یک سری انتقاد از بازی دارن و نسخه قبل با اون همه وعده وعیدی که داده بودن به دلخواه ایشون نبوده و الان هم حق دارن که اعتراض یا انتقاد کنن...اینجا هم هر کسی از بازی تعریف کنه زیر پستش تشکر میخوره
هر کی هم که اعتراض کنه بقیه علیه اون جبهه میگیرن...بارها گفتم که فروم یک مکان عمومیه و هر کسی حق بیان نظر داره.
من و هرکس دیگه نه میتونیم و نه حق داریم که جلوی اظهار نظر بقیه رو بگیریم...
شما هم بهتره دیدتون رو نسبت به این مسئله عوض کنین
این انیمیشن مربوط به فیفاست...نه PES
اگه دقت کنی میبینی داره مقایسه میکنه با pes 2011!!نقل قول:
این انیمیشن مربوط به فیفاست...نه PES
اها...ممنون
دوستمون باید توی پست خودشون میگفتن که بحث مقایسه ای است...ولی به نظر من انیمیشن درگیری های فیفا طبیعی تر و بهتر طراحی شده.
البته کار کونامی هم خوب بوده ولی به دلیل کمبود موشن کپچرهای انجام شده فعلا ما به همین هم راضی هستیم
این کونامی هم که فقط چسبیده به Messi ! قیافه ی مسی هم نسبت به بقیه ی بازیکن ها بدتر شده.
سامان جان تا انتقاد نکنيم که درستش نميکنن من نميدونم شما چرا اينقدر تعثبی با اين قضيه برخورد ميکنين من دشمنی با اين کونامی ندارم که ولی نميدونم شما چرا نميخوای قبول کنی که کونامی سال پيش هم خيلی از اين حرفا ميزد ولی چی شد؟ اينقدر کور کورانه قضاوت نکنيد خوب نيست ، برای من هم نميخواد متأسف باشی ، واقعاً وقتی بچه هايي مثل بهزاد و حسين رو ميبينم که اينقدر منطقی هستن دل گرم ميشم (و البته دوستان عزيز ديگه ای که اسمشون رو نميدونم)
من این ویدیو رو دیدم ...
اولاش یکم از تو ی بازیرو نشون میده ...
چیزایی که نشون میده اینه که سیستم پاسکاری عوض شده فکر کنم اینی که دیدم رو سیستم دستی گذاشته بود ینی اون جوری نیست که دقیقا به نقطه ای که بازی کن هست بفرسته با زاویه ی متفاوت میفرسته و بازیکن خودش باید به نقطه ای که توپ میره بره طرفش ...
تو پاس تو عمق هم همین طور ینی پاسو که میدی بستگی به خود گیمر داره که کجا بفرسته و بازی کنی که فرار میکنه باید بره دنبال توپ مثل قبلی نیست که یه حالتی بود که انگار یه مسیر مشخصه و بازیکن قدم میزد تا توپ بهش برسه و بعد فرار کنه ...
نکته بعدی اهمیت قدرت بدنی و تبنه به تنه شدن بود که اضافه شده و انیمیشنای جدیدی براش در نظر گرفته شده همینطور به نظرم رسید انیمشنای دویدن دور زدن هم عوض شده خوبه من خوشم تومد البته هنوز یه سری حرکات مثل قبل هست و خشک
توپش هنوز سنگینه خیلی ..
البته از این ویدیوی چیز زیادی نمیشه فهمید
مربوط به تورهای Pes 2011 میشه:
Blue sky در مورد هوش مصنوعی مدافعان PES 2011 خبر گذاری میکند که :
مدافعان موقعیت خود را براحتی پیدا میکنند وهر یک در پست خود که از پیش تعریف شده قرار میگیرند .
وهر توپی که در مخدوده ی پست آهنها وارد شود سعی در تعقیب توپ میکنن یا به عبارتی دقت مدافعان روی توپ متمرکز میگردد که اگه اینطور باشه واقعا جای شکر داره.
و با وارد شدن مهاجمان در محدوده ی آنها سعی در بستن راههای مهاجمان میشوند.
من خودم pes 2008 , 2009 رو فقط 1 هفته بازی کردم.از بس آشغال بودن.ولی قبول کنین که تو pes 2010 علیرغم مشکلات خیلی زیاد پیشرفتای خوبیم تو بازی بود و خیلیارو امیدوار کرد.الانم که هنوز 5-6 ماه مونده بازی تکمیل شه و شما از کجا میدونین که هیچکدوم از وعده های کونامی به حقیقت نمی پیونده که اینجوری علیه بازی موضع گرفتین؟من خودم قبل از انتشار 2010 گفتم که احتمالا 80 درصد حرفاشون دروغه و همین طورم شد ولی الان با توجه به اطلاعاتی که تا الان از بازی منتشر شده به این بازی امیدوارم.امیدوارم شمام اینقد منفی گرایانه به بازی نگاه نکنین:11:نقل قول:
یعنی توی خود بازی آپشنی برای انتخاب تور بازی وجود داره؟!نقل قول:
یجورایی مشکوک میزنه...شاید برنامه ای برای ادیت تور دروازه بوده
احتمالا باید فیک باشه...شاید هم درست باشه
ولی در کل ممنون
خواهش میکنم بهزاد جاننقل قول:
برای خود من هم مشکوکه دقیقا نفهمیدم چیه ولی مربوط به انتخاب و شاید ادیت تور دروازه ها میشه:10:
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
سامان جان شما چرا اینقدر سخت می گیری ؟نقل قول:
هر کسی نظری داره و مورد احترام هم هست.
به هر حال هیچ چیز که بی عیب نمیشه همین انتقاد ها باعث جبران و پیشرفت میشه وگرنه Pes باید رو همون 2008 میموند دیگه. آیا فکر کردی واسه چی از اون زمان بهتر شده ؟ تنها دلیلش انتقاد سازندس.:31:
حالا به نظرت تویه چه مایه هایی میتونه باشه؟ این باعث نمیشه که دستگاه آسیب ببینه؟:6:نقل قول:
سامان ولی 2009 اونقدر هم بد نبود فقط بايد چند تا از مشکلاشو برطرف ميکردن ، خبری از scan ها نشد؟
با توجه به اون ویدیو ، دویدن بازیکن ها فوق العاده واقعی شده و از اون حالت نیمه مضحک خارج شده !
البته فیلم ناقصی هست و فقط چند ثانیه از بازی رو نشون می ده !
درباره یک موضوعی به ذهنم رسید گفتم اینو مطرح کنم ولی خوب صد در صد نیست تمامی شمادو ستان پارسال رو درباره موشن کپچر کردن مسی رو یادتونه واین که حرکاتش انحصاری هستش درسته با توجه به ویدیو ها درست بود ولی یک نکته خیلی مهم رو باید بگم بازی اومد و باز هم انیمشن ها کیفیت خوبی نداشتن و خود مسی با توجه به حرکاتی که تو تبلیغات نشون میداد اصلا کیفیت انیمشن هاش در اون حد و اندازه ها نبود پارسال انیمشن ها جدید دیگه ای هم اضافه شده بودن ولی بازهم کیفیت خوبی نداشتن نتیجه گیری من اینه که با توجه به ویدیو ی جدیدی که دیدم پارسال اصلا اینا تمام انیمشن هاشون دستی بود و از تکنولوژی 2009 به قبل استفاده میکردن واین که بله اونا داشتن رو انیمشن های با کیفیت کار میکردن ولی پارسال اصلا وقت نکردن که از ای انیمشن های جدید استفاده کنن چون این نیستش که شما بیاید یک حرکت رو موشن کپچر کنین و راحت بریزید تو بازی چون باید با گیم پلی بازی همگام و همساز باشه حتی تمامی حرکت های انحصاری پارسال مسی هم امسال دارن در اصل میریزن تو یازی و کونامی این موضوع رو آشکار نکرد واقعا حرکت های انیمشن امسال داره به کیفیت FIFA میرسه چون دیگه دستی نیست .
ذکر این موضوع مهمه که کونامی اگه این موضوع رو رو راست میومد میگفت در فروش بازی تا ثیر منفی میگذاشت بنده از 2008 به بعد دارم FIFA رو بازی میکنم البته NEXT GEN ولی همیشه با توجه به خاطرات و علاقه زیادم به PES و کارگردان بازی هر سال اخبار ش رو دنبال میکنم واینو قول میدم انیمشن های امسال PES به کیفیت FIFA هستش البته واضحه که به اون گستردگی نخواهد بود به هر حال باید بپذیریم که کونامی عقب مونده و داره تمام سعی خودش رو میکنه در ضمن FIFA هم بیکار نمیشینه و باید ببینیم که اونا امسال چی تو چنته دارن.
شماها چطور از Youtube فیلم میبینید؟
با سلام چند روز پیش حسین عزیز ماجرای دعوت شدن نویسندگان PSM3 Blog رو برامون گفت و قسمت هاییش رو ترجمه کرد و برامون گذاشت
اینم ترجمه کامل :
در 12 می ما به مقر کونامی در توکیو دعوت شده بودیم برای بازی کردن نسخه 2011
گزارش 4 صفحه ای ما که قراره تو مجله مون بذاریم و در نسخه بعدی برای فروش که مال 3 ژوئن خواهد بود شما میتونید ببینیدش شامل کامپلکس های کد زودهنگام و اغلب سوالات ابهام برانگیزی در مورد این بعد کاری کونامی روی نسخه 2011 که در ذهن شما عزیزان وجود داره حتی اگه شما کلی چیز در مورد 2011 تو نت دیده باشید اینا چیزای جدیدی خواهند بود
برای اینکه همه چیز مشخص بشه این صحبت ها و نقد هایی که میخوایم بگیم بر روی نسخه بسیار بسیار ابتدایی کد بازیه چرا که کونامی سه چهار ماهی برای درست کردن ایرادات و اضافه کردن چیزهای جدید به بازیش وقت داره با توجه به اینکه ما تاریخ انتشار بازی رو اکتبر در نظر گرفتیم خب پس این چیزی که میخواید بخونید یه نقد کامل از نسخه پایانی بازی نیست فقط یه بخش کوچیک برای اونهایی که میخوان از روند کار پروژه 2011 میخوان سردربیارن
2011 الانشم قوی به نظر میرسه پس زمانی هم برای تعدیل گیم پلی بازی صرف خواهد شد که کلید اصلی موفقیت این بازی میتونه باشه
ما بازی رو یه چهار ساعتی بازی کردیم (کوفتتون بشه :31:) با توجه به نشانه های نسخه قبلی بازی که آشنایی با تغییراتش و عادت کردن به بازی زمان گیر بود (اختلاف نسخه 2009 با 2010 رو میگه) حالا نسخه بعدی یعنی 2010 میخواد یه تجربه فوق العاده رادیکالی با تغییر فوق العاده داشته باشه که میشه ازش به بزرگترین تغییرش از زمانی که واسه پی اس 3 عرضه شد نام برد (بهتر بگم میگه که قراره تغییرات فوق العاده زیاد باشه حتی نسبت به 2010)
خب حالا می رسیم به سوالات :
خوب به نظر میرسه نه ؟ قشنگ به افکت بلور سرعتی در لبه بدن مسی دقت کنید
خب آیا تغییراتی در قسمت ویرایش لباس وجود خواهد داشت ؟
راستش قسمت Edit در نسخه دمو که ما بازی کردیم بسته بود ما از آقای تهیه کننده سیباس پرسیدم درباره همین قسمت ویرایش و اون جواب داد که تغییرات فوق العاده خوبی در این قسمت شاهد خواهیم بود که تمام گیمرهای عزیز رو سورپرایز خواهد کرد و اون عاشقش خواهند شد خب ما نظری در این مورد نداریم اما بعنوان یه فن کونامی میتونید نظرات خودتون رو برای کونامی بفرستید در مورد ارتقا بازی که این آقای سیباس انگاری گفته ما کاملا روی نظرات کار می کنیم و برامون مهمن خب البته هم باید باشه
آیا انیمیشن های 2011 از فیفا 10 بهترن یا بدتر ؟
انیمیشن های 2011 واقعا قابل تامل هستن و مشخصه که بهتر شدند بخصوص انمیشن های قبل بازی و انمینشن های دریبل ها که میشه گفت بی نظیر و حیرت آورن اما با وجود این انتقال سریع حالت بازیکن از دریبل به حرکت به زبایی و راحتی فیفا ورد کاپ نیستند خب ما به این هم میتونیم اشاره کنیم که فیزیک لبه های فیفا واقعا از پی ای اس کمترن و پی ای اس از این لحاظ بهتره و خب این در نسخه 2011 بهترم خواهد شد چیزی که در همون اولین برخورد با این بازی کامل به وضوح مشاهده خواهید کرد (منظورش طبیعی تر شدن بازیه راستم میگه بازی خیلی تمیز و صاف شده این از عکسا هم مشخصه )
فیزیک بین بازیکن و توپ چطوره ؟
خیلی سخته گفتنش وقتی از فاصله 30 متری شوت می کنی واقعا حس بهتری نسبت به فیفا بهت دست میده و نحوه شوت زدن طبیعی تر و بهتره یه چیزی که ما تو بازی دیدیم اینه که بازیکن که مثلا توپ جلوشه نمیره سمتش یه جورایی انگار وایساده تا ببینه کی توپو بگیره و بعد بره دنبالش البته واسه اونایی که سریع استرسی میشن باید بگم که این فقط کد ابتدایی (بیچاره فکر اینجاشو کرده که یه وقت پدر کونامی رو گوربه گورش نکنید:31:) و هنوز راه زیادی تا فیزیک پایانی و اصلی بازی وجود داره و برای بحث در این مورد هنوز خیلی زوده هر چند که الانشم مشخص شده که دارن روش کار می کنن و نسبت به نسخه قبلی بهتر شده برای اینکه این بحثو تموم کنیم و خیال شما راحت بشه باید بگم که تعامل بین بازیکن و توپ در زمان دریبل کردن یا حرکات نمایشی در Replay ها فوق العاده است و انگار ایرادات خیلی کم شده همونطور که شما انتظارشو داشتید
کنترل 2011 کاملا طبق این چیزایی که اینجا نوشته شده عمل نمی کنه اینطور به نظر میرسه که بدون L2 هم میشه پاس داد (منظورش پاس دستیه که نحوه پاس و جهت در اختیار خودته) و شاخه های اسکیل های و نحوه انجامشون فعلا واسه نسخه دمو هستش روی قسمت دفاع هم که هنوز کار نکردن که بخوایم روش نظر بدیم
آیا زمان جواب دهی یا همون Response Time معروف خودمون بهتر شده ؟
با وجود آزادی کامل در پاس دادن که شما هم فکر می کنید بازی رو بیشتر در دست گیمر قرار میده و گیمر کنترل بیشتری رو بازی داره اما به نظر میاد 2011 نسبت به 2010 ریزه کاری های کمتری داره البته این شاید بخاطر زیاد بازی کردن فیفا توسط من باشه که مغزم زیادی ابهام برانگیز نگاه می کنه به این قضیه
واسه اینکه این بحثو هم تموم کنیم باید بگم که ما گهگاهی در مورد پاس ها عصبانی میشدیم اخه گاهی وقتا این ریسپونس تایم تو فاصله 5 یاردی هم خودشو نشون میداد و حسابی مارو عصبانی می کرد مشکلات ما با بازی حتی بدترم شد اخه سیستم دفاع و تکل هم هنوز هیچ دستکاری نشده بود و عین قبل بود بعضی از گیمر ها هم با این مشکل نتونستند کنار بیان و عصبانی بودن اما این تنها مشکل ما نبود
آیاحرکات توپ نسبت به نسخه قبلی بازی بهتر شده ؟
بله کاملا همینطوره پاس 360 درجه واقعا کار می کنه گرچه بارها پیش اومد که نقش هوش مصنوعی قدیمی رو هم احساس می کردیم در کل با توجه به حس گیمری ما توپ معلوم بود که روش کار شده پایین اومدنش درست مثل یه نمونه از هواپیمای کوچیک که چطور از بالا به پایین میاد (مثلا موقع سقوط) اونطور بود حداقل ما اینطور فکر می کنیم در کل این احساس خیلی کمتری نسبت به اینکه انگار یه دستی تو بازی هست که توپ رو انتقال میده به ما القا کرد (منظورش اینه که : تو نسخه های قبلی وقتی پاس میدادیم انگار یه دستی وجود داره که توپ رو می گیره و مستقیم پرت می کنه به سمت مورد نظرمون که خیلی مصنوعی بود اما میگه الان اینطور نیست و بازی خیلی واقعی تر شده مثلا وقتی پاس میدیم توپ به شکل های مختلف حرکت می کنه مثلا قوس بیرون پا یا داخل پا)
آیا کارهای انفرادی بازیکنا در 2011 خوب شده مثلا کریس رونالدو اون احساس واقعی کریس رونالدو میتونه به گیمر القا بکنه ؟
ما به اندازه کافی بازی نکردیم یا اونقدری بازی کردیم که کنترل ها رو بشناسیم یا یه درک کلی از بازی بدست بیاریم برای دادن یه جواب واضح باید بگم که بهترین بازیکنی که از نظر دریبل ما باهاش بازی کردیم مسی بود که همونطور که شما هم میدونید در بازی ما دفاع هلند رو خیلی آزار داد (اینا اومدن بارسا - هلند بازی کردن :31:)
که تو این بازی با دریبل میانی مخصوص مسی تونست سه نفرو دریبل بکنه (این دریبل با R2 هستش) و تنها چیزی که از دست دادیم امکان بازی کردن با بازیکنان قوی تر در دفاع مثل ویدیچ یا او شی یا بقیه دفاع خوب بودن که امکانش نبود (منظورش اینه که ما به جز مسی نتونستیم با دریبلرهای دیگه بازی کنیم اخه امکانش نبوده اما همون خود مسی خوب بوده و رضابت بخش عنوان کردند)
دفتر کونامی میزبان 200 دولوپر بازی با لباس های زیبای فوتبال واقعی
PES 2011's main menu contained the following options:
Exhibition
League/Cup
Training
Edit
System Settings
Gallery
Extra Content
+ 5 'mystery' options marked with a '?'
Which could be:
Champions League
Become a Legend
Community (if it remains)
منوی اصلی بازی شامل گزینه های :
Exhibition بازی دوستانه
League/Cup لیگ و کاپ
Online مد آنلاین
Training تمرین
Edit ویرایش
System Settings مشخصات سیستم
Gallery گالری
Extra Content قسمت های اضافی
و + 5 قسمت دیگه تو نسخه ای که بازی کردیم با علامت سوال بودن و ما نفهمیدیم اونا چی هستن اما فکر می کنیم اینا باید بینشون باشن :
Champions League لیگ قهرمانان اروپا
Become a Legend به سوی افسانه شدن
Community (if it remains) بازی گروهی البته اگه هنوزم باشه
و بقیه اش هم که سیکرته (:31:) به طور کل باید منتظر چیزای جالبی از بازی باشیم
بقیه اش رو در اولین فرصت ترجمه می کنم و میذارم / یه توضیح بدم که من طوری ترجمه اش کردم به زبان عادی باشه و سعی کردم زیاد ابهام امیز نباشه برای خواننده یعنی خواستم به زبان عام باشه
بعضی از بچه ها هم یوتیوب می لنگیدن بیاید واستون آپ کردم این ویدئوی همین گروه رو که از دفتر کونامی دیدن کردن :
روی مولتی آپلود ریختم هر کدوم که خواستید دانلودش کنیدکد:http://www.multiupload.com/LV33O4Q4F7
موفق باشید
سلام
دویدن بازیکنان که مثل اوردک میدویدن درست شده ؟
من این ویدیو رو نگاه کردم تشخیصس خیلی سخته
خدا کنه امسال konami ابروی ما رو نبره و این چیزایی که تو نت هست واقعیت داشته باشه
---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
نقل قول:اره قضاوتش خیلی سخته.نقل قول:
منم ویدیو رو دیدم نه خیلی بهتر شده نه خیلی بدتر
سال پيش هرچی خبر ميومد من به دوستام ميگفتم و چقدر تعريف کردم از اين بازی ولی وقتی اومد خيلی ضايع شدم همه ميگفتن پس چی شد اون خبر هايي که ميگفتی؟ اميدوارم که امسال نا اميد نشيم و يه فوتبال خوب رو بازی کنيم
منم هر سال همون اشتیاق سال قبل رو دارم ولی وقتی عرضه میشه افسوس دوران ps1 , ps2 رو میخورم که چقدر از بازی لذت میبردیمنقل قول:
روزی 6تا 10 ساعت بازی میکردیم و کری میخوندیم ولی اصلا خسته نمیشدیم
کونامی اون روزها رو به ما برگردون که تو این زمونه تنها دلخوشی ما همین بازیاست
یا حق
درسته.کاملا درکت میکنم.ولی امسال از همین الان6 ماه مونده تا انتشار بازینقل قول:
فکر میکنم کونامی فرصت این رو داشته باشه که روی حرفاش بمونه و اونارو تو بازی اعمال کنه.
سلام دوستان کی معلوم میشه فیفا برای pc نسخه کنسولاش رو میزنه یا نه
هر وقت تاپیک بازی فیفا راه افتاد این قضیه هم مشخص میشهنقل قول:
سلام دوستان کی معلوم میشه فیفا برای pc نسخه کنسولاش رو میزنه یا نه
اینجا تاپیک PES 2011 هست و سوال شما باید جای دیگه ای مطرح بشه نه اینجا!
شرمنده چون همچين تاپيكي پيدا نكردم اينجا پرسيدم كه معذرت ميخوامنقل قول:
مثل فيفا 11 کنسول ها نخواهد بود مثل فيفا 10 کنسول ها هست ، نميدونم اين EA کی ميخواد به ما pc باز ها بها بده باز دم کونامی گرم که هوای مارو داره اگه بازيشونم درست کنن مثل pes6 که ديگه عالی ميشه يه gameplay بسيار گيرا و عالی که کسی رو خسته نميکنه هيچ وقت و تکراری نميشه
نقل قول:فیفا 11 تکلیفش مشخص هست برای PC هم عنوانی به اسم فیفا 11 نخواهیم داشت مگه اینکه EA بخواد یه عنوان مضخرف ارائه بده براش. ولی پلتفورم های فیفا 11 مشخص هست که توش.ن اسمی از PC نیست. پس خیالت راحت باشه اگه فیفا خور هستی ولی کنسول نداری یا باید با فیفا خدافظی کنی یا کنسول بخری. X360 is recomanded:46:نقل قول:
من یک جا شنیدم که فقط از لحاظ گرافیک Next Gen میشه و از لحاظ گیم پلای و سایر چیز ها فرقی زیادی با نسخه های قبلیه PC نمیکنه.نقل قول:
ممنونم مصطفی جان ولی من که چنین چیزی نشنیدم من فقط با استناد به منابع موثقی همچون tothegame و IGN و Gamespot می دونم که این پلتفورم ها به عنوان پلتفورم های تائید شده برای عنوان فیفا 11 هستند.نقل قول:
PSP, DS, XBOX360, PS3, NINTENDO Wii
البته به قول بچه ها بهتره زیاد بحث نشه در مورد فیفا تا اینکه حسین عزیز زحمت تاپیک فیفا 11 رو بکشه. امیدوارم این فرصت رو گیر بیاره و این کار رو انجام بده چون به خوبی می تونه مدیریت کنه پست های ابتدایی تاپیک رو
البته امیدوارم اگه شخص دیگه ای هم زحمت ایجاد تاپیک رو بکشه با اطلاعات کاملی این کار رو انجام بده و بتونه مدیریت کاملی رو روی اون داشته باشه
ویدیوی جدید از گیم پلی PES 2011
به صداها خوب دقت کنید ، به دل من یکی که چسبید البته باگ هم داره که هنوز برای قضاوت زوده
دانلود با فرمت flv، کیفیت بالا و لینک مستقیم(حجم:11.9 مگابایت)
دانلود با فرمت wmv و لینک مستقیم(حجم:6.24 مگابایت)کد:http://ghatipati3.persiangig.com/video/PES_next-gen_Editing-PES_2010.flv
دانلود با فرمت 3gp و لینک مستقیم(حجم:1.41 مگابایت)کد:http://ghatipati3.persiangig.com/video/PES_next-gen_Editing-PES_2010_wmv_low.7z
فیلم مراحل ساخت PES 2011 و یه سری تصاویر از داخل بازی ( چیزهای جدیدی که امسال اضافه شده )کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ghatipati3.persiangig.com/video/PES_next-gen_Editing-PES_2010_3gp.rar
به نظرتون اینی که پشتش به دوربینه و لباس بایرن رو پوشیده روبن نیست ؟
دانلود ویدئو با فرمت flv و با لینک مستقیم(حجم:36.3 مگابایت)
پارت 1
پارت 2کد:http://ghatipati2.persiangig.com/Videos/New%20Folder.part1.rar
پارت 3کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ghatipati2.persiangig.com/Videos/New%20Folder.part2.rar
دانلود ویدئو با فرمت wmv و با لینک مستقیم(حجم:19.1 مگابایت)کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ghatipati2.persiangig.com/Videos/New%20Folder.part3.rar
پارت 1
پارت 2کد:http://ghatipati2.persiangig.com/Videos/PES_next-gen%20Editing-PES_2010-PSM3_PES%202011_Preview%20Video_low_wmv.part1.exe
دانلود با فرمت 3gp و با لینک مستقیم(حجم: 3.9 مگابایت)کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ghatipati2.persiangig.com/Videos/PES_next-gen%20Editing-PES_2010-PSM3_PES%202011_Preview%20Video_low_wmv.part2.rar
منبعکد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ghatipati2.persiangig.com/Videos/PES_next-gen_Editing-PES_2010-PSM3_PES_2011_Preview%20Video_3gp.rar
کد:http://pesedit.ir
سلام!نقل قول:
فیفا 11 تکلیفش مشخص هست برای PC هم عنوانی به اسم فیفا 11 نخواهیم داشت مگه اینکه EA بخواد یه عنوان مضخرف ارائه بده براش. ولی پلتفورم های فیفا 11 مشخص هست که توش.ن اسمی از PC نیست. پس خیالت راحت باشه اگه فیفا خور هستی ولی کنسول نداری یا باید با فیفا خدافظی کنی یا کنسول بخری. X360 is recomanded
کی گفته فیفا 11 برای PC نخواهیم داشت؟
یا فردا یا پس فردا مجله CD Action منتشر خواهد شد که اولین اطلاعات از فیفا تو این مجله هست که اونطور که گفته شده بلاخره نسخه PC هم NG خواهد بود!
میشه بیشتر توضیح بدید !نقل قول:
منظورتون مثل فیفا 11 کنسول نخواهد بود ، یعنی چی ؟
میشه منبع حرفتون رو هم بگید ؟
من به امید خدا و با اجازه از دوستان من تا عصر تاپیک فیفا 11 رو ایجاد میکنم ( البته فعلا خبری خاصی درباره بازی وجود نداره اما قراره اولین اخبار فردا منتشر بشه ) تا اینجا مزاحم دوستان طرفدار pes نشیم . من فقط در مورد نسخه pc فیفا این مطلبو بگم که هنوز بصورت رسمی اعلام نشده که اون بازی برای pc هم عرضه میشه بعضی از سایتها میگن دیگه ea برای pc نمیزنه اما با توجه به اخباری که توی این یک ماه اخیر از جاهای مختلف مثل twitter خوندم به احتمال قریب به یقین نسخه pc فیفا 11 ساخته خواهد شد و تغییرات بنیادی توی نسخه pc خواهیم داشت که مطمئنا طرفداران فوتبال رو اعم فن های pes و طرفداران فیفا خوشحال خواهد کرد .
مهران جان همونطور که گفتم من به سایت ها استناد می کنم و البته می گم به قول حسین نمیشه از الان قطعی حرفی در این مورد زد ولی تا این لحظه که هیچ قطعیتی وجود نداره که ما عنوانی برای PC داشته باشیم. به قول معروف هنوز چیزی مشخص نیست باید منتظر باشیم تا فردا ببینیم جریان چی خواهد بود. البته همه ما منتظریم و امیدواریم که نسخه PC وجود داشته باشه و البته بعد مدت ها NG
از حسین عزیز یه بار دیگه تشکر می کنم بابت زحمت تاپیک فیفا همینطور از مهدی عزیز هم بابت ویدیو های خوبی که قرار داده کمال تشکر رو دارم
نه بابا بیخیال :31:نقل قول:
این یارو خیلی قوله روبن بد بخت اینقدر گنده نیس.
تصاوير جديد
سايز بسيار يزرگ ...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://editor.pesfan.com/PES2011/screens/dev_stadium_wireframe02.jpg
اينجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://editor.pesfan.com/PES2011/screens/messi_run1_hires.jpg
اينجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://editor.pesfan.com/PES2011/screens/messi_shoot3_hires.jpg
اينجا :
کد:http://editor.pesfan.com/PES2011/screens/messi_trap1_hires.jpg
Konami Digital Entertainment GmbH has released more images from its forthcoming PES 2011 title, showing the incredible realism the game will boast.
Total freedom of play is the buzz-word for PES 2011, and the game will be released for PlayStation(R)3, Xbox 360(R), PC-DVD, Wii, PlayStation 2 and PSP(TM) (PlayStation(R)Portable) later this year. The PES team is currently implementing a raft of new additions, including a new power gauge-based passing and shooting system, wherein the user is given total control over the pace and weighting of every pass, flick-on and shot.
The game’s aesthetics are also undergoing a revolution, with the photo-realistic visuals married to all-new animations. Over 1000 new animations have been added to PES 2011 to emphasise the slickness and variety of movement that a top-level match showcases. Similarly, big game atmosphere is assured, with all-new stadium designs, with stunning crowds, and a wide range of chants and jeers tied in to the on-field action
pes اگر 5 سال هم بره جلوتر گیم اسپات امتیاز بیشتر رو به فیفا میده