نقل قول:
این قطعی مربوط به منطقه شما و همین طور مخابراتی که توسط اون به شما این سرویس رو ارائه میده..
فکر نمیکنم قطعی خیلی طولانی داشته باشین...،بعضی مواقع پیش میاد:10:
Printable View
نقل قول:
این قطعی مربوط به منطقه شما و همین طور مخابراتی که توسط اون به شما این سرویس رو ارائه میده..
فکر نمیکنم قطعی خیلی طولانی داشته باشین...،بعضی مواقع پیش میاد:10:
امروز از صبح تا 8 شب قطع بود.........ولی الان خیلی خوبه.
سرعت افتضاحه-سرویس من 512 از تبریز : سرعت دانلود 7:13:
کجاش خوبه من الان به زور دارم پست میدم.:2:
برای من هر 5 دقیقه 3 بار قطع میشه موندم این 1 ماه باقی موندرو چجوری سرکنم.:2:.
همون شاتل بهتر بود :19:.
سلام
من میخوام سرویسFP1-9X رو بگیرم اما توی قسمت خرید اینترنتی همچین کدی وجود نداره(این کد مال تعرفه شهرستانهاست) باید حضوری برم یا میشه از توی سایت خرید؟ایگه اینترنتی میشه لطفا بهم بگین چطوری؟
سلام.بچه ها این پارس واقعا دزده!!!
من دیروز یک گیگ ترافیک خریدم و تقریبا 200 مگ دانلود کردم.الان تو سایت زده 650 مگ از ترافیکت مونده:18:.دزدی تو روز روشن:41:
من که چند وقت دیگه میرم مخابرات.:5:
سلام.آقا کسی میتونه کامل بگه چجوری میشه تو سایت مقدار دانلود رو نگاه کرد؟!
اسم سایت اصلا چیه؟!!
سلامنقل قول:
این سایتشه
بعد در قسمت ورود کاربران adsl یوزرنیم و پسوردتو به همراه اون کد تصویری وارد میکنی. و وارد قسمت فروش اینترنتی میشی از اونجا میتونی نیگاه کنی.به همین راحتی.کد:http://www.parsonline.com/
این طوری نمیتونی مستقیم بخری ولی اگه سرویسی که قبل استفاده میکردی و الان تموم شده همین باشه با استفاده از فعال کردن موقت میتونی مجددا همون سرویس رو استفاده کنی با همون قیمتنقل قول:
دوستان من دوره ام 17 تمام میشه . امروز حجم مصرفیم تمام شد . بعد به جای اینکه برم حجم اضافی بخرم رفتم دوره رو تمدید کردم . الان که رفتم زده تاریخ اتمام اشتراک 13/4 . یعنی هر موقع حجمت تمام شد . میشه حجم نخری و دوره رو تمدید کنی ؟ بعد دوره از همون روز شروع میشه . من که گیج شدم . اگه میشه دوستان یه توضیح کامل بدن.
ممنون.
سلام
من ميخوام سرويس fp5-3x2 رو بگيرم . سرعت دانلودش چطوره؟
پارس پورت خالي داره؟
هزينه هر گيگ اضافي چقدر ميشه؟
اين طرح تا آخراي خرداد برقراره يهو نريم بگه تموم شده ضايه شيم؟:45:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستايي كه تو تهران از اين شركت سوريس دارن راضي هستن؟
چند هم سوال دارم.
1-سرعت سرويس 128 تو تهران چنده؟
2-سرعت شبانه چقدر با روزانه فرق داره؟
3-اگر از تهران كسي 128 داره يه تست بزاره
خيلي ممنون:11:
سلامنقل قول:
بله هر موقه که حجم شما تموم شد می تونین حجم اضافی بگیرین یا اینکه برین تمدید بزنین و از اون روزی که کانکت شدین و تمدید کردین دوره جدید از اوم موقع شروع میشه .
بهتر هم اینه که یرین تمدید کنین چون اگه بخوائین حجم اضای بگیرین و دوره قبلی تموم شه .. هیچ سودی جز خرج اضاه نداره!!!
با سلام ، اتفاق فوری وای نه !!!!!!!!!!!!
دوستان ، وزیر سازمان اطلاعات و ارتباطات گفته که مردم ایران دیگه نمی توانند از ADSL 256 , 512 kbps استفاده کنند چون به گفته وزیر ارتباطات که طبق روزنامه جام جم ( کلیک ) گفته که همه کسانی که در خانه از ADSL استفاده می کنند بیشتر از ADSL 128 kbps
نمی توانند ثبت نام کنند . ( بیچاره شدیم )
منبع : کلیک روزنامه جام جم ، شماره 283 ، یکشنبه 9 خرداد 1389
نقل قول:
مگه قبلاً ميتونستن؟!!!:31:
حتما منظورش بدون مجوزه
بچه ها دانلود از چه ساعتایی رایگانه؟؟
وزیر ارتباطات قبلی آقای سلیمانی جون :31: هم قبلاً اینو گفته بود منتها سرویس دهنده ها اینقدر حرفش رو جدی گرفتند که سرعتارو سه چهار برابر بردند بالا ! :31:نقل قول:
يه سوال كوچيك ميشه سرعت دانلودو رسوند به 1 مگابايت؟:8:
البته من تمدید کردم ولی هنوز اعمال نشده زنگ زدم پشتیبانی گفتن باید این دوره تموم بشه تا دوباره شارژت پر بشه.نقل قول:
بچه ها پارس دیگه 256 سرویس خونگی نمیده همش 128 شده.......:41:
سلام من الان 128 شاتل دارم و از سرعتش راضی نیستم شب و روز از 60 بالا نمیره شنیدم پارس آنلاین تا 200 هم رفته، میخواستم واسه شما هم همینطوره؟ اصلاً 128 با 512 در پارس آنلاین فرقی دارن؟ من واسه پونک تهران میخواستم ممنون......
من بچه مشدم........الان هم تا اواخر ماه نمیشه چیزی گفت خودت میدونی که.....
ولی سرعتش بد نیست البته با این سرویس جدیده هنوز دان نکرم........
128 تا 60 تا دان داری برو خدا روشکر کننقل قول:
دنبال 200 ای؟
ایول بابا
128 اصلش 15-16 هه
من با 128 پارس آنلاين 150 كيلو بايت بر ثانيه هم ميگيرم.به شركتش هم گفتم، گفت شركت بهتون حال داده .اين سرعت ميشه 1 مگا بيت.
قبلا سرعت خیلی خوب بود من تا 195 هم دانلود میکردم ولی چند وقتیه سرعتارو آوردن پایین ! من نهایتش تا 90 دانلود میکنم !نقل قول:
البته بستگی به منطقه ای که سرویس میگیری هم داره !
تازه چند وقتی هم هستش شبانه اصلا نمیشه دانلود کرد ! 1 شب به بعد میشه سرعت میاد پایین ،
تازگيا ليست قيمت جديدشو داده بيرون بنظرم خيلي مناسبم. من خودم شنبه ميرم سرويس 1 مگابايت بگيرم
ضمنا اگه مجوز خواست از كي بگيرم برا معلما ميدن؟كارمند آموزش و پرورش چطور؟رئيس آموزش و پرورش چطور؟
1 مگ 219 هزار تومان مناسبه ؟ تازه 3 هزار تومان هم بخاطر عوارض کوفت و زهرمار میره بالا میشه 222 تومانمنقل قول:
فقط ممکنه برای خود رئیس پارس آنلاین پولی نباشه
ما که 256 داریم بزور 42تومان جمع میکنیم میدیم پارس انلاین
ای بابا این لعنتی چرا دی سی میشه هیـــــــــــی....
زنگ زدم میگه مودمو کانفیگ کن... این کانفیگ یعنی چی؟ :دی
کدوم شهری و سرویست چیه؟نقل قول:
نقل قول:
219 تومن نيست و 60 تومنه! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شك داري برو يه سري به سايتش بزن اينم لينكش
[HTML]http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces[/HTML]
تهراننقل قول:
POL-B2
من قیمت سرویس تهران و گفتم ،نقل قول:
این قیمتهایی هم که برای شهرستانها زدن با این محدودیت حجم به نظر من نمی ارزه !
البته برای کسی که زیاد نمی ره تو نت و اصلا دانلود نداره خوبه ،
سلام
سرویس ویژه در تهران ( سه ماه 4.5 گیگ ) آیا دانلود رایگان شبانه دارد ؟ اگر دارد با چه سرعتی ؟ با همان آیدی روزانه کار میکنه ؟
ممنون
آره پارس انلاین اکانت شبانه و روزانش یکیه.
توی این لیست برای fp10-4x2 نوشته 4+2 گیگ و جلوش برای سه ماهه نوشته 2گیگ رایگان. یعنی میشه 8گیگ یا همون 6 گیگه؟؟ چطوریاست؟؟
سلام
ببخشید من تازه می خوام بیام پارس آنلاین. می خواستم ببینم قضیش چجوریاس؟ یه چیزایی جدیدا داره تو فروم مطرح میشه مبنی بر کاهش سرعت شبانه. دوستان سرعت شبانه شما چقدره؟
بعد یه سوال دیگه: به نظرتون من کدوم سرویس رو بخرم بهتره؟ استفادم خونگیه و سه ماهه می خوام. (قزوین)
ممنون از لطفتون ....:11:
سلام.
دوستان یکی توی گروه کاربری ADSL یه چیزایی گفته بود :
سری جدید اینترنت پارس آنلابن خیلی بهتر شده : قیمت ارزونتر + توربو دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توربو دانلود: یه امکان جدیده که مثلا اگه 128 بگیرین و بخواین با دانلود منیجر دانلود کنین سرعت 1Mb/s رو بهتون میده ( یعنی یه چیزی بین 130 تا 160 کبلوبایت بر ثانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راسته؟
و می خواستم بدونم چه ساعتایی از شب ترافیک مجانیه.
اول سرعت که ثابته،اما من وقتی می خوام فیلمی روfreeوبدون کم شدن ترافیکم دانلود کنم (با برنامه)سرعت فوق العاده پایین میاد.نقل قول:
دوم به خودت،میزان هزینه و اینکه برای چه کاری میخوای بستگی داره.فکر کن،بعد مشخص شون کن،بعد تصمیم گیری راحت تر میشه.
نقل قول:
درسته من رفيقم ميخواست 256 معمولي بگيره خود نمايندگي گفته اگه برا دانلود ميخواي اين 128 با توربو دانلود خيلي مناسبتره ميگفت سرعتش از 120 تا 150 هست ولي من پيشنهاد ميكنم يه نگاه به اون عكس بالاييه بنداز من خودم شنبه اونو ميگيرم روش يه فكري بكن
سلام من سرویس 1 مگ دارم ولی شبا به زور 600 مگ میگره بعضی روزا هم 400 مگ می خواستم ببینم بقیه هم همینطوره؟