در مورد کیس چند صفحه قبل صحبت شده راجع بش، فعلا همین کیس Zeus که صفحه قبل دوستان عکسش رو گذاشتن پیدا میشه. من خودم همینو گرفتم، اما گفتم زیاد جالب نیست ولی خب از هیچی بهتره، قیمتش هم 35 تومن هستش.نقل قول:
Printable View
در مورد کیس چند صفحه قبل صحبت شده راجع بش، فعلا همین کیس Zeus که صفحه قبل دوستان عکسش رو گذاشتن پیدا میشه. من خودم همینو گرفتم، اما گفتم زیاد جالب نیست ولی خب از هیچی بهتره، قیمتش هم 35 تومن هستش.نقل قول:
آره خوندمشون منتهی همونجور که میگی خوب نیستن مدلهای قشنگی با قیمتهای 60 تا 100 دلار توی اینترنت هست چون من خودم شهرستانم نمی دونم اینارو تو تهران می شه پیدا کرد یا نهنقل قول:
گفتم این پستمو اینجا هم بذارم شاید به درد کسی بخوره و تاپیک سینمای خانگی رو ندیده باشه.
سلام. دیر شد ولی امروز دیگه همت کردم و عکس گرفتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایه فعلا پیدا نکردم برای سوراندها و فرصت ساختنش رو هم ندارم و واسه همین همونجا موندند بی مصرف.
واسه پیدا کردن این میز تلوزیون کل شهر رو زیر پا گذاشتم....نمیخواستم ساب رو کنار یکی از تاورها بذارم چون تقارن و زیبایی سیستم رو به هم میزد. شاید خنده دار باشه ولی متر به دست " میز رو قبل از سینما خریده بودم" حدود 20 تا مغازه رو زیر رو کردم و این میز رو پیدا کردم.:13: و توی خرید میز اینم در نظر داشتم که HTPC هم اضافه خواهم کرد و واسه همین میز فقط 2 تا خونه داره که الان توی یکیش اون دستگاهه ممنوعه نشسته!
مارکش Bravo هست و ظاهرا وارداتی. کیفیت خوبی داره و کارت گارانتی و این حرفا توشه.
اون لپتاپ نقره ای Inspiron 6400 هست که الان مثلا HTPC شده.
به به خیلی مبارکه! عجب اسپیکرهای شاخی دارین حسودیم شد! :دینقل قول:
برای اسپیکرهای عقب میتونید برید اون پاساژ شرکا تو جمهوری فکر کنم داشتن از این پایه ها، حیفه این اسپیکرها درست چیده نشن واقعا.
جای subwoofer هم خیلی خوب شده. درضمن منم مودم/روتر م رو دقیقا همونجا که شما گذاشتین گذاشتم :دی
فقط من الان مشخصات اون لپ تاپ رو نگاه کردم مثل اینکه خروجی HDMI نداره درسته؟
نه متاسفانه اصلا کیس درست حسابی پیدا نمیشه!نقل قول:
اول اینکه قابل شما رو نداره.
نه خروجی HDMI نداره...قدیمی تر از این حرفاست!
البته یه لپتاپ سونی core i5 دارم که اون خروجی رو داره ولی چون اونو منزل محترم :دی "اگه نوبت برسه گاهی هم خودم" سر کار میبرند نمیشه به طور ثابت کنار سیستم قرارش داد. اون لپتاپ روی مبل که توی عکس هست هم VOSTRO 1520 هست که همین الان باهاش دارم پست مینویسم و متاسفانه اینم HDMI نداره.
میخوام اینو بگم که الان نیاز زیادی به HDMI نداریم چون سورس آنچنان باکیفیتی استفاده نمیکنیم. اگه فرصتی بشه هفته ای 1 بار یه فیلم با حجم 1 گیگ و فرمت AVI میبینیم که برای همچین سورسی همین کابل VGA هم کافی هست. ولی نیاز به یه کارت صدای اکسترنال شدیدا احساس میشه و به فکر خریدش هستم.
در مورد پایه هم چون تهران نیستم احتمالا مجبور به ساختنش بشم. البته اصلا کار سختی به نظر نمیاد.
مودم رو هم مجبور شدم آنتن هاش رو بدم پایین چون حس کردم جلوی Presence Sensor تلوزیون رو گرفته و توی کارش اختلال ایجاد میکنه.
درسته.. البته با همون VGA هم الان کیفیت تصویر خوبی دارین و از نظر رزولوشن مشکلی نداره، منم الان تصویر رو با VGA میگیرم ولی خب صدا رو با کواکسیال. اما این که میگین فعلا سورس به اون صورت باکیفیت ندارین و احتمالا صدای فیلم ها همون استریو باشه زیاد فرقی نمیکنه الان. ولی خب باید فکر صدا هم باشین با این سیستم در آینده. حیفه :دینقل قول:
بسیار عالیست مبارکتون باشه اسپیکر چیه؟ اون اسپیکر ایستاده ها رو جدا گرفتین یا همه با هم تو یه پک بوده؟نقل قول:
اصلا سینماست یا اسپیکر؟ چند گرفتید دوست عزیز؟ چه مارک و مدلی هستند؟
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
راستی نظرتون در مورد کیس green tenuous چیه؟
از این مادربرد بزرگها داخلش میشینه؟
اگه بتونم یه کیس باب میلم پیدا کنم یکی 100% میبندم/
البته اسپیکر هم یه معضل بود که از ظاهر اسپیکر جناب amir3408 خوشم اومده باید برم صداشو یه محک بزنم ببینم چطوره
نقل قول:
دوست عزیز کیس شما تمام مشکیه یا قرمز مشکیه؟
و اگه زحمتی براتون نیست میشه یه عکس باکیفیت ازش بزارین و همین طور ابعاد دقیقش؟ از این مادر برد بزرگ های کامپیوتر های معمولی داخلش میشینه؟
ویه سوال کلی دیگه: میشه از دبی کیس خالی htpc خرید و اورد؟ :8:
آقا آ آ ه پیدا کردم پیدا کرد
جوینده یابندس
این کولر مستره خداست . دفترچه راهنماشو هم دانلود کردم خوندم خیلی باحاله هم میتونی به صورت دسکتاپ اسمبلش کنی هم به صورت تاور خیلیی باحاله به مولا :26:
قیمتشم ایمیل زدم به بخش فروشش اگه جواب داد بتون میگمکد:http://www.rayaneh.com/product-6363.aspx
اینم لینک سایت سازندش
کد:http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2553
برای من همون قرمز مشکیه، عکسش رو تو این پست گذاشتم:نقل قول:
آره مادربورد بزرگ معمولی میخوره، اندازه اش هم به اون صورت کوچیک نیست، یعنی مثلا تو هر میز تلویزیونی جا نمیشه، من در کل زیاد توصیه اش نمیکنم راستش! :دی زیاد جالب نیست...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6331920&postcount=310
_______
خیلی قشنگه! امیدوارم داشته باشن.نقل قول:
ما هم منتظریم اگه داشتند تو همین تاپیک اعلام کنید به همراه قیمتنقل قول:
همه یه پک هستند به اسم پایونیر HTP-RS77 که لینکش رو میذارم. حدود 2 ماه پیش 980 تومن شد. البته با یه سری کابل و خودشو 905 تومن حساب کرد.نقل قول:
بسیار عالیست مبارکتون باشه اسپیکر چیه؟ اون اسپیکر ایستاده ها رو جدا گرفتین یا همه با هم تو یه پک بوده؟
اصلا سینماست یا اسپیکر؟ چند گرفتید دوست عزیز؟ چه مارک و مدلی هستند؟
اینم مشخصاتش که توی رده خودش یکی از بهترین ها هست و منم از خریدش خیلی راضی هستم.
کد:http://www.pioneermalaysia.com.my/product_details.php?id=397
درسته ....کیفیت تصویر با این سورس ها، با استفاده کردن یا نکردن از HDMI هیچ فرقی نخواهد کرد....ولی صدا رو با اضافه کردن یه کارت صوتی Creative میشه به میزان محسوسی ارتقا داد.نقل قول:
اما این که میگین فعلا سورس به اون صورت باکیفیت ندارین و احتمالا صدای فیلم ها همون استریو باشه زیاد فرقی نمیکنه الان. ولی خب باید فکر صدا هم باشین با این سیستم در آینده.
راستی بچه ها نظرتون در مورد این کیسه چیه؟ گیر میاد؟
ولی به نظر من ضعفش عدم استفاده از مادربرد atx هست نظرتون در مورد ابعادش چیه؟ فکرمیکنم ابعادش خیلی عالی هست
آره ابعادش خوبه منتها این ابعاد باعث شده مادربرد مینی بخوره اینم بدهنقل قول:
راستی یه کیس دیگه هم دارن اینم لینکش اینم خوبه
کد:http://www.rayaneh.com/product-7140.aspx
---------- Post added at 04:06 AM ---------- Previous post was at 04:03 AM ----------
قیمتشون فک کنم حدود 200 باشه توی سایتای خارجی 200 و خورده ای دلار بود اما تولید 2007 .نقل قول:
اگه جواب دادن بچشم . راستی بگم این مدلی که زده توی سایت ریموت هم و ایکولایزر هم داره
ممنون دوست عزیز اگه قیمت مناسب بدن منم یکی میخام/
یه سوال در مورداین کیس گرین که خودم عکسش رو گذاشتم: این هارد و درایو dvd چطوری پیچ میشه بالای کیس هم که پرچ هست حالا پایینش رو نمیدونم
اون پنل نگهدارنه هارد و درایو DVD پیچ داره باز می شه میاد بیروننقل قول:
من فردا میرم بازار ببینم کیس چی هست تو بازار شیراز برای این کار احتمالا مجبور بشم از همین گرین بخرم/
یه سوال نمایندگی ها اگه یه مدل خاص رو نداشته باشند سفارش بدی میارن؟
بعد یه سوال دیگه این که این مادر برد های معمولی بهش میگن atx درسته؟ یه سایز کوچکترmicro و بازم کوچکتر میشه مینی درسته؟
atx و micro با این حساب تو کامپیوتر های معمولی استفاده دارند درسته؟ (pc) منظورمه و نه (htpc)
خوب این بستگی به نمایندگی داره اینو نمی دونمنقل قول:
جواب سوال دوم بله
جوال سوال سوم خیر ، بطور کلی مادر بردهای مینی برای کارهای معمولی هست یعنی برای استفاده pc خیلی کاربردی نیست ولی standard atx ها هم برای PC استفاده می شن هم برای HTPC . من چون می خوام از HTPC استفاده PC هم بکنم اون کیس کولر مستری رو که توی پستهای قبلی معرفی کردم رو می خوام بگیرم که مادربرد اندازه atx standard می خوره :5:
Gygabyte
Z68XP-UD3
این الان atx هست?
1155 اینتل میگیره
راستی دوتا گرافیک میخوره جریان چیه؟ البته hdm on board هم داره ولی سواله برام
دوست عزیز درسته یه سری مادر برد ها هستند که در کیس رو باز میکنی (تو کامپیوترهای معمولی) از پایین پاور هستند تا اون پایین کیس ( که حتما atx هستند)
اما یه سری دیگه مادربرد رو بعضی کامپیوترها میبندن (تو کامپیوتر های معمولی) که نسبت به اون مادربرد اولی کوچکترند و معمولا از یکی یا دو تا اسلت pci مخصوص مودم و .... دارند حالا به اینا چی میگند؟
نمی دونم این مسئله چرا اینقدر برا تون مهمه خوب شما اگه کیس رو انتخاب کنید می تونید اندازه مادربردتون رو انتخاب کنید اگه برعکس هم همینطور همه این مشخصات هم توی اینترنت هست ولی در عین حال شاید این لینکها برای روشن شدن موضوع بد نباشهنقل قول:
لینک بالا از ویکی پدیاست مشخصه هر کدام رو خواستی از سمت چپ و جود داره انتخاب می کنیکد:http://en.wikipedia.org/wiki/MicroATX
اینم یه لینک سایت ایرانیکد:http://www.chopogh.com/content/detail_6324.html
امیدوارم کمکی کرده باشم موفق باشی
اگه بازار رفتی ما رو بیخبر نزار
واسه این که میخوام یه سیستم قوی جمع کنم حساسیت به خرج میدم میخوام یه کیس برای سیستم بخرم نه سیستم برای کیس یعنی سیستم تو اولویت برام میخوام از 1155 اینتل استفاده کنم و این مادربرد: Z68XP-UD3 Gygabyte
با توجه به این که حداقل یه اسلت Pci برای کارت --- لازم دارم (حالا wifi رو میشه با usb وصل کرد) این مین برد قیمتش 248 هست حالا نمیدونم چه نوع مادربردی هست و اگه بشه میخوام همین گرین رو بخرمش چون قیافش بد نیست و چاره ای نیست و کیس خوب پیدا نمیشه ضمنا بنده شیراز هستم
با تشکر
اندازه کیس شما 98x270x360mm یعنی کوچیکه در حالی که تو مشخصات مادر بردی که شما می خواید نوشته atx یعنی بیخیال این شو حاجی .نقل قول:
شما اگه این کیس رو می خوای باید بری سراغ مادربردهایی که تو مشخصشون نوشته مینی
پناه بر خدا حالا فردا میرم بازار شاید یه کیس برای این مادربرد پیدا کردم :31: بازم مرسی
متاسفانه کیسی برای این کار پیدا نکردم یه مدل گرین هم بود ولی براش مین برد نبود ظاهر جالبی هم نداشت
آره منم اون دو مدلو زنگ زدم گفتن نداریم گفتم نمی یارید بازم گفت نداریم :21:نقل قول:
من که رفتم سراغ کیس های ایستاده گفتم یه چیزی بگیرم که شبیه کیس نباشه یه چندتا مدلی پیدا کردم که این به نظرم از نظر قیمت بهتر از همشونه
البته قیمتشو زیادی زده تحقیق کردم نهایت 100 تومنهکد:http://rayansaba.com/index.php?productID=5180
جالب کار شده البته بازم سلیقه ای هست ولی من از سیستم سیم کشیش خیلی خوشم اومد و حالا یه سوال ما 3 تا کابل داریم که باید به مین برد نصب بشن 2 تا از 3 کابل به یه کانکتور بزرگ atx و یه دونه دیگه به اون کانکتوری که معمولا کنار cpu هست حالا سوال اینه که سیم کشی تمام پاور ها اینقدر بلند هست که بشه از جای مخصوص سیم کشی این کیس استفاده کرد؟
یا شاید پاور مخصوص خودش روش هست (که بعید میدونم)
یه احتمال دیگه هم میدم که خود گرین سیم پاور هاش بلند باشند
من اتفاقا از اون دو مدل Green خیلی خوشم اومده! فقط آره حیف که مادربوردش نیست...نقل قول:
من خودم منتظرم این سری جدید CPU های Atom اینتل معرفی بشن (و البته اینجا هم پیدا بشن!) تا یه سیستم کوچیک جور کنم اگه شد با همین کیس های کوچیک گرین.
به شما چند قیمت دادند دوست عزیز؟نقل قول:
به من گفتند 85 :41: البته یه مغازه تو پستو بود و معلوم بود چطور شخصیتی داره فروشندش
همین 85 تومن گفتن به منم...نقل قول:
کسی کیس جدیدی برای این کار پیدا نکرده؟
به خرید کیس و دنبال دردسر بودن یکی از انها بخرید 4 تا سیسنم عامل داره
کد:http://xtreamer.net/ultra/
دستگاه جالب و قوی ای به نظر میاد.منتها وارد شده؟قیمتش ارزش خرید داره؟نقل قول:
مهمتر از همه اینه که به نسبت قیمتش کارایی داشته باشه.اگر بخواد قیمتی بالاتر از کاراییش داشته باشه مطمئنا به صرفه نیست.
یکی از دوستان در سایت برای مصرف شخصی یک عددخریده گفت 550 پاش دراومدهنقل قول:
البته باید درنظرت در اصل این محصول دو دستگاه در یک پک
من یه سرچ کردم دیدم سایت Hdmedia این دستگاه رو برای فروش داره البته با قیمت 750 تومن بدون هارد داخلی.به نظرم قیمتش خیلی بالاست.اصلا نمی صرفه کسی بخواد با این قیمت خریداری کنه.نقل قول:
دوستان سلام و خسته نباشید .
من نمیدونم این کارها برای چیه ک شما میخواین خودتون سیستم جمع کنید و من همین چند روز پیش وقتی دیدم هر Hd media player را ک بخوام بگیرم عیب هایی هم داره و باید ب خاطرش 250-300 تومن پیاده شم ب این فکر افتادم ک از کیس های اماده مینی ایسوس بخرم اما جایی گیرم نیومد خیلی وقت پیش توی شهرمون ( کرمان ) از این مدل ها دیدم اما جدیدا نه .
این سیستم ها علاوه بر مشخصات خیلی خوب ( در حد نت بوک ) قیمت خیلی خوبی هم دارند .
مزایای این مدل ها :
قیمت خیلی خوب
مشخصات عالی
اندازه بسیار کوچک
برای مثال این مدل از ایسوس :
Asus Eee Box PC EB 1021
Cpu : AMD Dual core E-350 , 1.6 Ghz
Vga : Amd Radeon Hd 6310 With DX11
Ram : 2 Gb
Hdd : 320 Gb
Usb 3.0
Wi-Fi
Full Hd Support
Hdmi Port
Windows 7 Original
& .....
عکس های این مدل :
این مدل بالا همراه با موس و کیبرد ایسوس ( در بعضی مدل ها موس و کیبرد وایرلس ) ب فروش میرسه و قیمت تقریبی450-480 هزار تومن هست ک واقعا عالیه. همچنین تمام مدل ها یک قاب به همراه محصول ارائه میشه ک قابلیت اینو داره ک دستگاه را پشت ال سی دی یا مانیتور خودتون قرار بدین.
البته در بعضی از ورژن ها ( منظورم کشور هایی هست ک این محصول وارد اونجا میشه ) به همراه دستگاه یک ریموت کنترل عرضه میشه ک واقعا برای فیلم دیدن ب درد میخوره و هماهنگی کاملی با ویندوز 7 داره.
لینک محصول بالا در سایت اصلی ک خودتون میتونین مشخصات کامل را ببینین :
[HTML]http://www.asus.com/Eee/EeeBox_PC/EeeBox_PC_EB1021/[/HTML]
خب حالا میخوام 1 مدل دیگه از همین ایسوس را معرفی کنم ک با اینکه سی پی یو و گرافیک ضعیف تری داره ( نه خیلی ) ولی 1 مزیت خیلی خوب داره ک اونم داشتن DVD RW هست.
Asus Eee Box PC EB1501P
Cpu : Intel Atom D525 Dual core 1.8 Ghz
Vga : Nvidia ION Gt128
Ram : 2 Gb
Hdd : 320 Gb
Usb 3.0
Wi-fi
Hdmii
E-sata
& ....
عکس های این مدل :
این مدل ب صورت فول پک ( موس و کیبرد وایرلس و ریموت کنترل ) عرضه میشه همچنین ب خاطر داشتن DVD Rw قیمت بالاتری هم داره .
لینک این محصول در سایت اصلی :
[HTML]http://www.asus.com/Eee/EeeBox_PC/EeeBox_PC_EB1501P/#overview[/HTML]
این مدل ها جایگزین مناسبی برای Hd media player ها هستن ک نمیدونم چرا تو ایران زیاد از این مدل ها استقبال نشده.
خب دوستان علاوه بر این دو ک معرفی کردم مدل های دیگری هم وجود داره ک بستگی ب نوع کارتون میتونین انتخاب کنید فقط دوستان 1 خواهش ، من تهران نیستم از بچه هایی ک اونجا هستن میخوام ک 1 سر ب بازار تهران بزنن و ببینن این مدل ها یا مدل های دیگه پیدا میشه و خبرش را تو همین تاپیک اعلام کنن.
با تشکر از همه.
بابا دم همه گرم از موقعی ک پست را زدم 2 روز میگذره بیش از 150 تا بازدید داشته اما کسی نه نظرشو گقته ، نه تشکری زده ... بابا دم همتون گرم واقعا ب شما میگن مــــــــــــــــــــــــ ــرد :41:
سلامنقل قول:
از این دو سیستمی که معرفی کردین اون دومی یعنی Eee Box EB1501P یه مدت هم اینجا پیدا میشد. من هم قبول دارم این سیستم های آماده خیلی خوبن و از نظر ظاهری هم واقعا عالین. اما خب اینا تو بازار خیلی کم بودن و نسبت به قدرت سخت افزاریشون قیمتشون یه کم بالا بود. همین مدل اگه اشتباه نکنم حدود 550 بودش شایدم بیشتر.
مسئله اینه که با همین پول یا حتی کمتر (اگه شرایطش باشه!) میشه خود آدم سیستم خیلی بهتر و قوی تری جور کنه. البته این نظر منه ممکنه دیگران این مدل ها رو ترجیح بدن.
اما با این وجود به نظرم مدل اولی واقعا عالیه و خیلی از دومی بهتره به خاطر پردازنده اش. من خودم نمیدونستم Asus همچین مدلی هم زده با این پردازنده های جدید AMD. تو بازار تهران ندیدمش ولی حتما پیگیرش میشم. اگه قیمتش هم مناسب باشه دیگه واقعا عالیه.