نقل قول:محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان زیبای بازی
Printable View
نقل قول:محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان زیبای بازی
ببخشید چجوری میشه از این mutagen ها استفاده کرد؟ضمنا در قسمت تنظیم دکمه ها دوتا هست یکی Adrenaline اون یکی special action که دکمه f هست هر چی این دکمه ها رو فشار میدم اتفاقی نمیفته لطفا منو کمک کنید کارم خیلی گیره.
سلام دوستان. میشه کمک کنید و بگین چجوری میشه قاتل شاه کشت.
ممنون میشم.
سلام دوستان میشه بگین من این ابجکتو چطوری رد کنم تو کپچر اول یه ابجکت هست نوشته find cedric where is triss merigold?لطفا کمک کنید خواهش میکنم زود جواب بدین
عزیز شما این پست رو نگاه کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6179957&postcount=294
نقل قول:
محتوای مخفی: احتیاط شرطه عقله
کسی نمیدونه چجور میشه قاتل شاه کشت.خواهش می کنم کمکم کنید
دوستان يه سوالي دارم
من تا حالا فقط يك بازي نقش آفريني بازي كردم و خيلي حال كردم اونم fallout 3 بود. ميخوام ببينم اينم مثل همونه يا قشنگتره؟
بايد شماره يكش رو هم بازي كرده باشيم تا سر در بياريم؟
بله؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
RPG بازی نکردین بازی نکردین رفتین انگشتتون رو رویه یک RPG گزاشتین که جزوه سنگین ترین RPG ها محسوب میشه :دی
کلا اگه از سبک زجر آور و دهن سرویس کنی مثله Fallout خوشتون اومده :دی از بیشتر RPG ها خوشتون میاد ولی یک مشکل هست ... اونم اینکه این بازی ماله زمانه قدیمه و کاملا Realistic طراحی شده... اما اگه از شمشیر و Boss و ... خوشتون میاد بدردتون میخوره.
من یکی که شدید پیشنهاد میکنم هرچند که این بازی المان هایه یک RPG سنگین ( مثله همون Fallout یا Dragon Age : Origins یا Oblivion و... ) رو نداره ولی بسیار عالی هست. به نسخه ی یک هم نه نیازی ندارید ( مگر اینکه عاشقه بازی بشین! )
هنگ کردم یک لحظه :دی آخه چجوری یک فردی که RPG اصلا بازی نکرده یکدفعه دستشو بزاره رو Fallout خوشش بیاد! اول یک Mass Effect ای چیزی :دی
سلام دوستان . کسی از mutagen استفاده کرده ، چطور باید آنلاکشون کرد
بعضی از Ability ـهایی که باز می کنید یه دایره ی کوچیک کنارشون دارهنقل قول:
که وقتی انتخابشون کنید گزینه "Mutate" براشون هست که اجازه میده mutagen مورد نظرتونو انتخاب کنید
و این کار دائمیه و فکر نکنم قابل بازگشت باشه واسه همین باید درست انتخاب کنید
نه والا راست ميگم! :31:نقل قول:
اينقدر حال كردم كه نگو..!
اولاش نميفهميدم جريان چيه! چرا اينجوريه بازي! هي جالب شد هي جالب شد تا وقتي تمام شد حالم اساسي گرفته شد.
البته خيلي چيزاش رو سر در نمياوردم و هنوزم نفهميدم يعضي قابليتهاش براي چي بود. اما كلا عالي بود. برا همين ميخواستم بين اين بازي كه اينجا معرفي شده يا fallout new vegas كه جديد اومده تقريبا يكي رو انتخاب كنم. حالا برم ببينم اين چجوريه.
بازم ممنون.
منظورتون همون درختهای مجیک و شمشیر و ... هست میدونی کدوما mutagenدارن ؟نقل قول:
تو مرحله prologue چجوري بايد قسمت returning memories و the assassins of king تيك بخوره (البته توي چپتر 1 وقتي j رو ميزنم)
لطفا كمك كنيد
این بازی ترینر داره اگه داره معرفی کنید ما هم ازش استفاده کنیم ... OK
کسی راهنمییم نمی کنه جحور قاتل شاه بکشم
سلام، در چپتر2 من با عبور از یک پادگان وارد غاری در کنار دریا شدم همه موجودهای داخل غارم کشتم اما اونجایی که نوشته where is trissgold؟ هیچی پیدا نمیکنم.
نقل قول:کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_witcher_2.shtml
يكي منو راهنمايي كنهنقل قول:
کسی کمکم نمی کنه که چجوری قاتل شاه بکشم. اخه چرا کسی جوابمو نمیده
باید از انتهای غار سمت راست بری بیرون.جایی که باید بری در واقع بالا سرته:31:نقل قول:
این دو تا کوئست های اصلی بازی هستن و تا آخر بازی تیک نمی خورن.شما بقیه کوئست هارو برونقل قول:
سلام دوستان کسی جای سراغ داره نسخه اورجینال بفروشن؟
ادرس اینترنتی یا هرچی! برام پ خ کنید
مرسی
به نظر من مبارزه با این مرتیکه از جنگ با کایران که همه گفتن سختترین جنگ بازیه هم سختتره.نقل قول:
تا وقتی Quinn ـش اکتیوه فقط فرار کن از دستش (دکمه Space)
همینکه Quinn ـش تموم شد سریع بهش یه Aard بزن
بعد سریع یه ضربه سنگین (دکمه راست)
بعد یکی دو تا ضربه سبک (دکمه چپ)
بلافاصله دوباره Space رو بزن و ازش فاصله بگیر
فاصله که گرفتی یه بار دیگه Aard بزن و بقیه ماجرا
انقدر این کار رو انجام بده تا............... (نمیگم که بیمزه نشه!) :دی
فقط عجله نکن. اگه یک کم دیر جاخالی بدی دخلت اومده. انقدر گردن کلفته با اون هیکلش
که اگه یه ضرب بهت بزنه نصف جونت رفته.
من کلی جنگیدم باهاش تا راهشو فهمیدم. اگه قبل از جنگ یه Swallow هم بخوری بد نیست.
کیرن سخترین بود؟ :18:
کی گفته؟ اون که حتی تله هم داشت
میشد حتی بدون ضربه خوردن بکشیش
اما لتو آدمو تو فضای یه وجبی گیر میندازه و :31:
دوستان ببخشید بعد از درایور جدید با کارت 460 روی بهترین تنظیمات چند فریم میشه گرفت ؟
رو نت نوشته بودن کایران سختترین جنگ کل بازیه.نقل قول:
منم ردش که کردم گفتم چقدر راحت بود.
ولی خودمونیما...
این کایران هم اگه راهشو بلد نباشی مرخصی...
من یه چند دفعه ای مردم که گرفتم باید چیکار کنم.
بعد از 7-8 بار مردن بالاخره ردش کردم ولی اعصاب خورد کن نبود.
این نره خر نزدیک بود باعث آنینستال شدن بازی بشه.
دیگه داشتم ناامید میشدم.
البته فکر کنم اشتباه از خودم بود.
اصلا ساین هامو آپگرید نکرده بودم.
مرتیکه یه Aard میزد انگار طوفانه... Quinn ـش هم که فکر کنم آخرین آپگریده... دست بهش میزدم انگار میزنم به سنگ
خلاصه تقریبا سه ربعی معطلش بودم.
وقتی ردش کردم یه ده دفعه ای F5 رو زدم :دی
با سلام
تو مرحله 1 بايد يك كويست faild بشه يا نه؟
و كويست mystic river كه مرحله يك ميگيرم رو بايد مرحله 2 برم؟
با تشكر
والا اگه اشتباه نکنم من لتو رو تو دفعه ی اول یا دوم کشتم!(فکر کنم همون دفعه ی اول بود که کشتمش!)
کیرن هم اگه راهشو بلد نباشه خیلی اذیتت می کنه، ولی در کل اونم آسون بود...
نه عزیزم، شما نباید کوئیست ناتموم داشته باشی تو چپتر اول!نقل قول:
Mystic River هم تو چپتر دوم کامل میشه...
شرمنده بجه ها شما درس میگین . من چون بازی رو روی سخت گذاشته بودم نمیشد غاتل شاه بکشی . حالا که آسون ترش کردم راحت زدمش
از کمکتونم ممنون:31::11:
یکی بگه این بازی چه جوریه ؟
گرافیکش خوبه ؟
گیم پلی ش چطور ؟
من تریلر بازی رو دیدم خیلی افسانه ایه :41:
سلام ببخشید من تو مرحله blood of his blood ( اگه درست نوشته باشم ) موقعی که با شاه میرم و یه اژدها میاد گیر کردم چکار باید بکنم که اژدها بهم نخوره لطفا راهنمایی کنین
از همه نظر عالی. یک RPG درجه یک.نقل قول:
یکی بگه این بازی چه جوریه ؟
بهترین RPG ساهته شده تا به حال.نقل قول:
گرافیکش خوبه ؟
یکی از بهترین گیم ها.
عالی... هم مبارزات زیبا هستن و هم سیستم دیالوگ ها.نقل قول:
گیم پلی ش چطور ؟
واقعا افسانه ای هست! اگه با سبک RPG مشکلی ندارین واقعا اشتباه کردین که هنوز انجامش ندادین:46:نقل قول:
من تریلر بازی رو دیدم خیلی افسانه ایه
نقل قول:
اخه تو مرحله يك 2 تا كويست ميده اگه با roche بري قسمت iorveth ضربدر ميخوره و اگه با iorveth بري قسمت roche ضرب در ميخوره
درسته؟
ببخشید یه سوال خیلی ضایع :31:نقل قول:
واقعا افسانه ای هست! اگه با سبک RPG مشکلی ندارین واقعا اشتباه کردین که هنوز انجامش ندادین
RPG همون نقش آفرینیه یا یه چیز دیگه س ؟ :44:
اخه اگه با roche بري قسمت iorveth ضربدر ميخوره اگه با iorveth بري قسمت roche ضربدر ميخورهنقل قول:
درسته؟
توي چپتر 1 دو كويست ميده به نام at a crossroads: scoiatael و يكي ديگه به نام at a crossroads :vernon roche
اگه با كويست اولي بري دومي ضربدر ميخوره اگه با دومي بري اولي ضربدر ميخوره
درسته؟
با تشكر
بله عزیز، نگران نباشید! یکی از اون 2 تا کوئیست ضربدر می خوره!
در واقع شما تو این قسمت طرف یکی از این دو رو می گیرید و با این کار به کل چپتر سوم تغییر می کنه...
بله. Role Playing Game یا همون نقش آفرینی.:46:نقل قول:
ببخشید یه سوال خیلی ضایع
RPG همون نقش آفرینیه یا یه چیز دیگه س ؟
من سیستمم قویه ولی نمیتونم رو High با بالاتر از 23 فریم بازی کنم ! به نظر شما دلیل چیه ! فکر نمیکرم اینقدر گرافیکش بالا باشه!
GPU : ATI Radeon Mobility 5870 HD 1 GB
CPU : Intel Core i7 720 QM
RAM : 8 GB DDR3
UberSampling رو از تنظیمات بازی Disable کنید...نقل قول: