سلام مهدیار جان . اول از همه زحمتهایی که کشیدی واقعا ممنون
دوم اینکه من رفتم تو سایتش واسه خرید اینترنتی اولا" که خرید پستی ف لتر بود . دوم اینکه نوشته بود موجود نیست !
داستان چیه ؟ من هنوز مجموعه رو گیر نیاوردم
Printable View
سلام مهدیار جان . اول از همه زحمتهایی که کشیدی واقعا ممنون
دوم اینکه من رفتم تو سایتش واسه خرید اینترنتی اولا" که خرید پستی ف لتر بود . دوم اینکه نوشته بود موجود نیست !
داستان چیه ؟ من هنوز مجموعه رو گیر نیاوردم
پرنس جون اصلا تو بوشهر نیومده یکی از دوستام آمارشو گرفت.
نه پرویز جان من اصلا از حرفات ناراحت نشدم کاملا هم بهت حق می دم. فقط خودم هم مثل شما از مجموعه نا امید شدم.
منظور من این بود که اگه می خواید واقعا در امد خوبی از این راه داشته باشید تو تیم های 4-5 نفره جمع شید و روی یک بازی با ایده ناب کار کنید تا بتونید کاراتون رو به سطح بازیهای مستقل و کوجک جهانی برسونید و از طریق سایت های خارجی بفروشید. با این مجموعه ها به جایی نمی رسیم.
---------------------------
رضا جان اون قسمت که نوشته موجود نیست من خودم هم همین اشتباه رو کردم مربوط به سی دی هست شما سمت چپ رو نگاه کن نوشته بر روی دی وی دی موجود هست.
----------------------------
بله پرویز جان احتمالا بوشهر نیست چون خود مغازه دارها باید سفارش بدهند .گفتم که فقط بازیهای مهمشون رو از ابادان برای بوشهر می خرند یعنی اکثرا بازیهای خارجی به هر حال با توجه به فروش کم مجموعه بهترین راه برای اینجور شهرها سفارش از سایت هست
بازم خدا رو شکر شما ازم دلخور نشدی.:11:
من سعی خودم کردم بازی خوبی بدم بیرون نشد دلیل اش یه چیزیه همه کارو خودم می خواهم انجام بدم آخرش کم میارم کار ضعیف می دم بیرون حق با شماست. اما مهدیار جان اصلا روی فروش اینرتنت نباید حساب کرد چرا:
1300 پول بیشری داده میشه
یه هفته طول میکشه تا برسه بدست به شما
من فقط یه بار خرید دی وی دی از اینترنت کردم اونم نبود که بوشهر بگیرم که حدود یه هفته طول کشید تا برسه به دستم
مهدیار جان فکر کنم بازی ها مجموعه تو اینرتنت برای دانلود هنوز هستند.باید دخلشون رو بیارید من سرچ رو شروع کردم.
دنیا هیچ وقت همان طور که دوست داریم نمی چرخه.الان که دارم تاپیک می خونم مینیم با چه دلخوشی ها تو این تاپیک می زدیم و چی شد.اما وقت این حرف ها نیست.باید ریشه مشکل پیدا کرد به نظر شما ریشه مشکل کجاست؟
من که این وسط کارهای نیستم ولی میگم این کارتون خیلی عالی بود و برای پول درآوردن خیلی خوب بود به نظر من اگر همهی حرفهای ها جمع شن و یه بازی خوب بسازن به نظرم بیشتر فروش میره(اگه منم بتونم کمک میکنم) چون توی اون مجموعه هر بازیی امتیاز و کیفیت خودشو داره و جدا از بقیه حساب میشه ومطمئنا اون بازیی که چند نفر ساختن خیلی بهتر از بازییه که یه نفر ساخته. اینجوری هم سریع تر تموم میشه هم کیفیت بهتری داره و به جای این که هی تک نفره بازی بسازن و بخوان محدود باشن با هم میسازن و محدودیت هایی مث "مدلسازی بلد نبودن" "انیمیشن سازی بلد نبودن" و ... از بین میره و بازی میتونه خیلی بهتر بشه و باگ هاشم کمتر میشه و بهتر فروش میره و ... که همهی اینا به همکاری چند نفر نیاز داره و یک نفرنمیتونه همهی این کارا رو بلد باشه و اگرم باشه با بقیه کار کنه قطعا بهتر میشه. بازم میگم من این جا کارهای نیستم و بهترین بازیی که تونستم بسازم یه بازیه اول شخصه که تفنگ داره و دشمن داره و ... مث همهی بازیها و اگرم بتونم کمک میکنم .
این ایده رو دادم که روش فکر کنید و امیدوارم عملیش کنید.:46:
نا امیدی اینجا موج میزنه!
این حرفها کلیشه ای شده ولی من میگم
زندگی همینه ... همیشه اونجوری که ما دوست داریم پیش نمیره ...
این نشد یکی دیگه میسازیم انقدر میسازیم که به اون حد مطلوب برسه
بعد وقتی به فروش این بازیها یا خود بازی فکر بکنید خندتون میگیره
موفق باشید
پرویز جان بازیها بیشتر از این روی اینترنت پخش شدند که بشه پاکشون کرد. شاید هم یکی از دلایل کمی فروش همین باش. گرچه نباید نا امید بود به هر حال فروش 5000 تا فقط نصف فروشی هست که انتظار داشتیم که حسابش هم کنیم انقدرها هم بد نیست و برای شروع بد نیست و بالاخره هر چی نباشه تونستیم جای خودمون رو تو بازار پیدا کنیم و همینکه تونستیم بازیهامون رو به مرحله تجاری برسونیم برای خودش قدم بزرگی حساب می شه.
با تشکر از فرشته مهربون من با ایشون موافقم . و بهترین راه تیمی کار کردن و روی بازیهای با ایده جدید نه صرفا ساخت بازی اول شخص یا سوم شخص و بازیهای سنگین بلکه بازیهای کوچک و جالبه
مهدیار جان حرفت قشنگه ولی عملی نمیشه اینطوری. وقتی یه گرافیست درست حسابی پیدا نمیشه که کاری نمیشه کرد . الان گرافیست قحطیه الانم هر بازی با ایده ی خوب مثل limbo یا world of goo و ... رو می بینیم اگه همین گرافیکش نبود اصلا معروف نمیشدن. من خودم 4 ساله دارم دنبال یه گرافیست می گردم ولی وقتی کسی نیست حال و هوای بازی سازی هم از ما میاد بیرون . :19: من که این اوضاع رو میبینم دیگه از بازی سازی اومدم بیرون نمیشه والا اینطوری. اونم از خود بنیاد. باید بعد جشنواره حمایت می کرد . اصلا معلوم نبود هدفشون از این جشنواره چی بود . حداقل کاری که می تونستن بکنن یه ذره بیشتر به ما اهمیت می دادن همین 2 تا اسم صدا زدن بالا و چند تومن جایزه .... همین ؟ فکر کنم بچه ها هم همینطوری باشن پرویز استعداد برنامه نویسیش فوق العادس ولی وقتی یه مدل ساز نداشته باشه ... :13:نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل اش اینکه پول چند ماه ADSL تون در اومد یا با پول مجموعه میتونید یکی از قطعات کامپیوتر رو ارتقا بدید.:31:
Think Passable.
آرش جون خجالت زدمون نکن
یهو دیدی رفتم کریسس ساختم :27: (EA خودکشی می کنه)
چرا نمیشه پس این انجمن گرافیک سه بعدی واسه چی اینجاس کافیه برید توی گالری به اونی که مناسبه پیغام بدید یا زیر امضاتون بنویسید "به یک گرافیست باتجربه جهت ساخت بازی نیاز مندیم"نقل قول:
یه گرافیست درست حسابی پیدا نمیشه
بخاطر پشتیبانی شما هم ممنون:11:نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کس دیگهای نیست. پیشنهاد ،انتقاد ،نظر ،اشکال ،پشتیبانی؟(تا ببینیم آخرش چی میشه)
گرافیست هست زیادم هست ولی کسی که به یه برنامه نویس یا حمایت بنیاد اعتماد داشته باشه نیست...اگرم باشه یه گرافیست مبتدی و آماتوره/
به نظر من اگر کسی بخواد واقعا کاری کنه میتونه فقط کافیه یه شرکت کوچیک راه بیاندازه و مشغول بشه ( اینترنتی هم میشه ولی مشکلات خودشو داره)
خب من نمیدونم شاید ... شما درست بگید ...نقل قول:
ولی حالا که اینجوریه من هستم :zbrush و 3dsmax
اینم بگم میگردیم پیدا میکنم آدمایی هستند که اعتماد دارن اگه از همین الان نا امید باشیم احتمال موفقیت قطعا 0 درصده ولی اگه تلاش کنیم درصد میره بالا تر اگرم نشد خودش یه تجربه است و حداقل میفهمیم که از این راه رفتن اشتباهه.
نظرتون چیه؟ من تنهایی هیچ کاری نمیتونم بکنم اگه موافق نیستید همینچا ولش میکنیم.
دوست گلمون ... عرضم به حضورت كه دو حالت داره - يا نا اميد ميشيو از بازي سازي زده ميشي يا با يه تجربه توپ به حرفه ادامه ميدينقل قول:
خب من نمیدونم شاید ... شما درست بگید ...
ولی حالا که اینجوریه من هستم :zbrush و 3dsmax
اینم بگم میگردیم پیدا میکنم آدمایی هستند که اعتماد دارن اگه از همین الان نا امید باشیم احتمال موفقیت قطعا 0 درصده ولی اگه تلاش کنیم درصد میره بالا تر اگرم نشد خودش یه تجربه است و حداقل میفهمیم که از این راه رفتن اشتباهه.
نظرتون چیه؟ من تنهایی هیچ کاری نمیتونم بکنم اگه موافق نیستید همینچا ولش میکنیم.
مشكل اصلي اينه كه دخترا معمولا تو كاراي گرافيكي هستند ( كه بي كارن و كار پيدا نكردن يا تو خونه هستن بر عكس پسرا كه پايه مفتي كار كردن نيستن به علت هاي عكس ) و خانوما جنبه كار كردن با آقايونو ندارن
يا عاشق يكي از اعضاي تيم ميشن
يا مخشونو يكي ميزنه پروژه رو بخاطر عشقش ول ميكنه
يا مخشون قبلا زده شده وصط پروژه شكت عشقي ميخورن
تنها راه خلاصي از اين مشكل داشتن يه شركت كه همه بچه هاي تيم كنار هم كار كنن
و يك حقوق پايه پايين
اينا تجربه بود از 76 بازي به پايان نرسيده من كه 90% شون از لحاظ برنامه نويسيو گرافيك هم صطح بازي هاي خارجي همون دوره خودشون بودن
یعنی شما که با تجربه هستید میگید ولش کنم؟نقل قول:
شما استاد احسان نمی شناسید ؟؟؟...
روشتو عوض كن تا زود تر به مقصد برسينقل قول:
یعنی شما که با تجربه هستید میگید ولش کنم؟
برين بگردين براي يه جا براي كار
حتي شده خونه يكي از اعضا
راهاي زياد تري هست بازم مثل قرارداد كتپي با چريمه
نقل قول:
من صد در 90 با احسان موافقم . بازی سازی نیاز به یه شرکت داره . اونم نه یه شرکت کوچیک ! یه شرکت متوسط
یعنی حداقل باید بتونه 6-7 تا کارمند داشته باشه یه شرکت ( علاوه به اون چند نفری که با هم شریک میشن )
من از نوجونی دیدم احسان در حال بازی سازیه اما تا الان موفقیت بزرگی کسب نکرده چون بازی سازی یه کار خیلی سنگین و تخصصی هست که باید یه شرکت خیلی قوی روش کار کنه ( غیر از این دیگه نمیشه خیلی به درآمدش دل خوش کرد . بازی سازی اینترنتی رو درآمدش نمیشه حساب کرد )
کلا کار اینترنتی نمیشه خیلی روش وقت گذاشت چون ممکنه یکی 2-3 سال رو یه کاری کار کنه اما شکست بخوره . اما یه شرکت با یه سرمایه متوسط هیچ وقت شکست نمیخوره حتی اگه به بازی بی کیفیت مثل میرمهنا بسازه .
رو کار اینترنتی نمیشه حساب کرد . همین 3 سال پیش من و احسان داشتیم یه بازی با گوئست می ساختیم که بعد از چند وقت دیدیم نمیشه ادامه داد .
کلا بازی سازی به پول زیاد نیاز داره . من واسه جور کردن این پول فعلا رفتم تو حرفه ساختمون سازی تا اینکه وقتی شرکت زدیم حداقل 10 تا کارمند با حقوق ماهی 700 - 800 بتونیم استخدام کنیم .
( البته اینا رو واسه بازیهای بزرگ میگم . وگرنه بازی های کوچیک و مستقل و تجاری رو بدون شرکت هم میشه ساخت )
بد برداشت نكنينا :دي يعني اينكه به پول درشت و به پايان رسيدن پروژه هام نرسيدمنقل قول:
من از نوجونی دیدم احسان در حال بازی سازیه اما تا الان موفقیت بزرگی کسب نکرده چون بازی سازی یه کار خیلی سنگین و تخصصی هست که باید یه شرکت خیلی قوی روش کار کنه ( غیر از این دیگه نمیشه خیلی به درآمدش دل خوش کرد . بازی سازی اینترنتی رو درآمدش نمیشه حساب کرد )
ممنونم مصطفي جان انشا الله وقتي برميگردي با يه پشت پر مثل كوه ميزني به دل gamedeveloping
وای اینجا چرا اینقدر رفت توی حس منفی ؟ بچه ها من کلا داشتم از پیشرفت حرف می زدم و منظورم این نبود که نا امیدتون کنم. همونجور که تو پست آخرم گفتم اتفاقا همین فروش هم خیلی خوبه و بازیهای ما توسط چندین هزار نفر دیده می شه که برای خودش خیلیه . یکسری حرفایی که قبلا زدم بخاطر این بود که به خاطر یکسری مشکلات شخصی زیادی نا امید شده بودم یکم فاز منفی دادم. واقعا معذرت می خوام .
آرش جان عزیز من برای اینکه انتظار حمایت از بنیاد رو داشته باشیم اول باید برادریمون رو بهشون ثابت کنیم بعد ادعای ارث کنیم . یعنی اول ثابت کنیم که می تونیم بازیهای فوق العاده بسازیم بعد با کله می یان حمایت می کنند ازمون. تو همون جشنواره ندیدی مهدی بهرامی رو چقدر تحویل گرفتن و حتی جزو داورها کرده بودنش و جایزه 3 میلیونی هم که گرفت که حتی جایزه بازی میرمهنا 2 میلیون بود و من مطمئنم که حمایت بیشتری هم بعد از اون ازش کردند.نقل قول:
مهدیار جان حرفت قشنگه ولی عملی نمیشه اینطوری. وقتی یه گرافیست درست حسابی پیدا نمیشه که کاری نمیشه کرد . الان گرافیست قحطیه الانم هر بازی با ایده ی خوب مثل limbo یا world of goo و ... رو می بینیم اگه همین گرافیکش نبود اصلا معروف نمیشدن. من خودم 4 ساله دارم دنبال یه گرافیست می گردم ولی وقتی کسی نیست حال و هوای بازی سازی هم از ما میاد بیرون . من که این اوضاع رو میبینم دیگه از بازی سازی اومدم بیرون نمیشه والا اینطوری. اونم از خود بنیاد. باید بعد جشنواره حمایت می کرد . اصلا معلوم نبود هدفشون از این جشنواره چی بود . حداقل کاری که می تونستن بکنن یه ذره بیشتر به ما اهمیت می دادن همین 2 تا اسم صدا زدن بالا و چند تومن جایزه .... همین ؟ فکر کنم بچه ها هم همینطوری باشن پرویز استعداد برنامه نویسیش فوق العادس ولی وقتی یه مدل ساز نداشته باشه ...
در مورد گرافیست ها هم باید بگم که خیلی از بچه های همین انجمن رو می شه باهاشون کار کرد. خیلی از گرافیست ها هم بیکارن و فقط برای دل خودشون دارن یک سری کار می زنند. سعی کنید با اونها دوست شید. وقتی بتونید از پس یکسری سختی هاش بر بباید به سود چند میلیونی از فروش بازی به سایت های خارجی می رسید که در آمد خیلی خوبی حساب می شه.
به هر حال این مجموعه هم با صحبتهایی که با یکسری از دوستان داشتم به کار خودش ادامه می ده و این تازه شروع راه بود و کاملا واضحه که یکسری مشکلات پیش می یاد که من فکر می کنم در سری های بعدی نخواهیم داشت پس پیش بسوی موفقیت
مجموعه حق داره فروش نره من رفتم نمایندگی مدرن تو ولیعصر هیچ چیزی رو در و دیوار که نبود هیچ خود بازیم گذاشته بودن رو زمین پشت میزشون که عمرا کسی نمی تونست ببینه به نوعی انگار بایگانیش کردن
مدرن انگار زیاد علاقه ای بهش نداره پرنس جان
می دونم علیرضا جان. راستش اینقدر بازارها به قول خودشون خوابیده که حوصله هیچ کاری رو ندارن. اینم از شانس ما .
من خودم هم شاکی بودم که چرا بازیها اینقدر جاش بده گفتند فروش تکی تو نمایندگی اصلی خیلی کم دارن و بیشتر به صورت عمده هست . بنر رو من هم خودم یادم نبود می گم حتما تهیه کنند.
در ضمن میر مهنا هم کنار همون مجموعه اون پایین گذاشتن.
بچه ها یک خبر خوب دارم . یک شرکت یکی از دوستام تو ولی عصر تاسیس کرده البته قبلا هم بود ولی مکانش فرق داشت و جاش خیلی کوچکتر بود. الان ما می تونیم یکی از اتاقهاش رو بگیریم و بشینیم یک کار دسته جمعی رو شروع کنیم. بچه هایی که تهران هستند اونایی که موافقند و پایه کار هستند همینجا اعلام کنند
سلام
من امروز رفتم بازی رو از ولیعصر فروشگاه اصلیش بخرم گفت نداره :18: بهش گفتم قضیه چیه و من یکی از سازنده هاشم یکی رو فرستاد از انبار آورد واسم :27: جالبه تو فروشگاه مدرن ، گرشاسپ و میرمهنا بود مجموعه نبود !!
اینم یکی از دلایلش.... ممنوننقل قول:
بله می دونم . من خودم هم کاملا متوجه شدم . شرکت پخش فکر می کنه کیفیت مجموعه پایینه و من هم تا حدودی بهش حق می دم.
گرچه کلا فروش پایین ماه رمضان در مورد کلیه بازیها خیلی دلسردشون کرد و اصلا شور اشتیاقی که من چند ماه پیش ازشون دیدم رو ندارند.
خوب من یکم رو اعصابشون رژه رفتم .روحیه گرفتن یکم اوضاع بهتر شده . الان تو خود پاساژ ولی عصر به اکثر همکاراشون مجموعه رو برای فروش دادن. البته بقیه جاها رو خبر ندارن ولی انگار بیشتر پخش شده.
یک چیزی که یادم رفته بود بگم اینه که قسط دوم رو من یک چک گرفتم به تاریخ 25/7 .
و فکر کنم بهتره کم کم به فکر مجموعه سوم باشیم البته اینبار قوی تر و بازیهای بدون باگ تر . و برای پخشش هم من با شرکتهایی مثل لوح زرین نیکان و پردیس صحبت می کنم و حتما هم این سری مجموعه رو وا گذار می کنیم تا مشکلات قبل رو نداشته باشیم.
اینشا الله که مجموعه 3 بگیره :31:
من فکر نکنم باشم ولی امیدوارم بچه ها بترکونن./
دوستان این سایتشون خیلی >مضخرف-مزخرف-مذخرف-مظخرف<ه . اعصاب خورد کنه . غیره ممکنه بتونینی از طریق سایت مجموعه رو سفارش بدید. تو سایت ثبت نام کردم و .... خلاصه هر کاری کردم مجموعه به سبد خرید اضافه نمیشه .
خاهشا" اگه کسی سره راهشه میتونه راحت بخره واسم سه نسخشو بخره برام ممنون میشم
شرمنده رضا جان من پستت رو ندیدم. اگه هنوز مجموعه رو نگرفتی بگو من برات می فرستم.
-----------------------------
آخرین آماری که گرفتم فروش مجموعه به 3000 رسیده . هنوز 2000 نسخه تا 5000 نسخه ای که تولید شده مونده . مثل اینکه بنیاد حمایتی از بازیهای ایرانی می کنه که تبلیغات رو براشون انجام بده داریم سعی می کنیم از این حمایت استفاده کنیم تا حداقل تعدادی که تولید شده رو به فروش برسونیم.
خب چک رو نقدش کردین :31:نقل قول:
یک چیزی که یادم رفته بود بگم اینه که قسط دوم رو من یک چک گرفتم به تاریخ 25/7 .
بله عزیز. فقط تا شنبه صبر کنین تا با حساباتون واریز کنم.
راستی مجموعه تو نمایشگاه هم بود . روی یک سیستم هم برای بازی گذاشته بودنش.
چرا عصبی میشی مشکلی نیست که. :46:نقل قول:
بله عزیز. فقط تا شنبه صبر کنین تا با حساباتون واریز کنم.
من که خریدمش :31:چنین سیستمی هم ندیدم.نقل قول:
راستی مجموعه تو نمایشگاه هم بود . روی یک سیستم هم برای بازی گذاشته بودنش.
بازی های دیگه از جمله شیطنت های علیمردان خان بود برای بازی(راستی بازی که گفتم سومین بازی ایرانیه که عرضه جهانی شده توی سایت Gamersgate.com با قیمت 6.99 دلار:31:)
امیدوارم مجموعه 3 که نه ولی مجموعه 1000 انشاالله در حدی هست که خارج عرضه بشه :31:
دوست خوبم عزیزم چیگرم فدات شم......نقل قول:
این حرفت واقعا جالب نبود.خوب خوبه بازی خودتون قرار داشت اینطوری میگی . البته شایدم ولی همه ما زحمت کشدیم خدایش قشنگه این حرف زدی من واقعا کفرم در آوردمد....خوبه که شیطنت علی مردان شما نساختی ....
چه ربطی داره,اون رو اونجوری گفتم که بچه ها به تکاپو بیوفتن وگرنه قصد توهین نداشتم.
شیطنت هم یه مثال بود که بگم راه هست تحریم ها رو بشکونیم.
همیشه من و شما سر این قضیه مشکل داریم من یه چیزی میگم شما فکر میکنی قصدم توهین بوده در صورتی که قصدم این بوده که بگم تلاش کنید مثلاً 1000 رو برسونیمش به همین 3 یا 4. :46:
شایدم همین 1000 به 2000 نرسه ....والا با این طرز تکاپو انداختنو کلا رeدی به روحیه بچه هانقل قول:
خودتو و انصاف ات.
ایران انصافا برای چیز ها انگار تحریم نیست...
الان درستش میکنم :31:
بچه ها سعی کنید سر مجموعه 3 یا حداکثر 4 بریم خارج(خوب شد) :31:
آخه وقتی همون مجموعه 2 رو مهدیار کلی براش به درد سر و زحمت افتاد آخرشم تو همین ایران به زور فروخته شد چه انتظاری داری.
اینم تاپیک مجموعه 2 هست و منم انتظاری ازش ندارم.تا همینجا هم کلی مهدیار اذیت شده.
اگه بچه ها تاپیک بازی هاشون رو درست حسابی بزنن میشه روی مجموعه 3 هم یه قضاوتی کرد ولی مطمئن باش بازی های مستقل چون از نظر صدا و سناریو و آرت و غیره مشکل دارن خیلی نمیشه روی فروش بالاش حساب کرد.
فعلاً تنها کاری که میشه کرد اینه که سعی کنیم بازی خوب بسازیم.
منم تمام سعیم رو کردم پرونده سیاه رو بهتر از قبلنش بکنم که بتونه تو مجموعه جا بگیره.
هنوز که مهدیار هم جوابی در این زمینه به من نداده ولی امیدوارم در حدی باشه که قبول بشه و خودم دارم اعلام میکنم بازیم از نظر هنری چون کانسپت آرتیست نداشتم مشکل داره البته از طرفی هم میدونم بقیه بازی ها هم همین هستن.کلاً مستقل بودن همین چیزا رو داره نباید خیلی به خاطرش ناراحت بشین شما.
مثلاً بازی که با گیم میکر ساخته بودین برای مجموعه 2 که 3بعدی بود خیلی از نظر برنامه نویسی خوب کار شده بود ولی کیفیت بالایی نداشت از طرفی خود من توی مجموعه 2 هم فایل های صدام جابه جا شد یعنی فایلاش هستن میتونید برید جابه جا کنید موزیک و غیره فعال میشه(اگه خواستین آدرسش رو میدم چجوری جابه جا بشه)هم اینکه یه بار مپی که زده بودم خراب شد نورپردازیش کلاً پرید و از طرفی هم شیدر آب نداشتم جای آبش از مدل زمین آبی رنگ استفاده کردم که خیلی بد شد.
حالا بازی های دیگه هم کاری ندارم ولی هر کدومشون یه چیزی این جوری داشتن.
پس فعلاً تلاشمون روی بهتر کردن کار باید باشه و چون ایراد داره کارمون نباید ناراحت شد باید به حساب نبود بودجه و این چیزا گذاشت و انتظار زیادی هم نداشت.
این شد پست دادن .....نقل قول:
خدایش قبلتو بخون دیگران چه قضاوتی روش کرد....
دوستان کمی منطقی باشین
عرضه ی بازی برای خارج زیاد کار سختی نیست مثلا همین علی مردان خان آشغال ترین بازی بود گه تو عمرم کردم از سر و روش باگ می بارید بازی خفنی نبوده که بگیم به خاطر خفنیش رفته خارج
هاتسون هم راست می گه بازیهایی که ما مستقل ساختیم پر از باگ و اشکالات فنی هم بود چه برسه به اشکالات گیم پلی
از اشکال خود مدرن که توش باید یه بار ستاپ می کردی بعد یه بار دیگه هم باید ستاپ می کردی بعضیا رو بگیر تا غلط های املایی فراوون (حتی فارسی) که واقعا حتی دوستان نرفتن دیکشنری رو چک کنن
تا این که بعضی از بازیها اصلا اجرا نشد اگه بیایم تعریف کنیم بگبم چه مجموعه ی خوبی بود که نابودیم با این وضعیت هی باید جلوی خودمون (نه بازار) حقیقت رو بگیم
نه من که عصبی نشدم :31:نقل قول:
چرا عصبی میشی مشکلی نیست که.
با علی جان موافقم . الان بازی ساختن برای سایتهای خارجی حتی آسونتر بازی ساختن با ملاک های بنیاد و ... . چون بازی با سطح پایین تر و دوبعدی و .. رو با توجه به بودجه تایید می کنند و انتظار ندارن مثلا با 20 میلیون یک بازی بسازی در حد angry bird . بازیهای big fish رو نگاه کنید همشون با بودجه ای نزدیک 20 میلیون قابل ساختند و تازه فروش چند صد هزار دلاری دارند. ولی بازیهای مجموعه قبلی که واقعا مشکلات زیادی داشتند و من هم باید یکم بیشتر سخت می گرفتم تا بچه ها بازیهاشون رو باگ گیری کنند. ولی انشالا بازیهای مجموعه بعدی در کیفیت بهتری قرار می گیرند و تا الان هم بازیهای خوبی ارائه شده .نقل قول:
دوستان کمی منطقی باشین
عرضه ی بازی برای خارج زیاد کار سختی نیست مثلا همین علی مردان خان آشغال ترین بازی بود گه تو عمرم کردم از سر و روش باگ می بارید بازی خفنی نبوده که بگیم به خاطر خفنیش رفته خارج
هاتسون هم راست می گه بازیهایی که ما مستقل ساختیم پر از باگ و اشکالات فنی هم بود چه برسه به اشکالات گیم پلی
از اشکال خود مدرن که توش باید یه بار ستاپ می کردی بعد یه بار دیگه هم باید ستاپ می کردی بعضیا رو بگیر تا غلط های املایی فراوون (حتی فارسی) که واقعا حتی دوستان نرفتن دیکشنری رو چک کنن
تا این که بعضی از بازیها اصلا اجرا نشد اگه بیایم تعریف کنیم بگبم چه مجموعه ی خوبی بود که نابودیم با این وضعیت هی باید جلوی خودمون (نه بازار) حقیقت رو بگیم
شرمنده پیام جان پیغامت رو ندیده بودم قاطی بقیه پیغام ها شده بود و منم فکر کردم خوندمش . جوابش رو دادم خصوصیت رو چک کن.نقل قول:
منم تمام سعیم رو کردم پرونده سیاه رو بهتر از قبلنش بکنم که بتونه تو مجموعه جا بگیره.
هنوز که مهدیار هم جوابی در این زمینه به من نداده ولی امیدوارم در حدی باشه که قبول بشه و خودم دارم اعلام میکنم بازیم از نظر هنری چون کانسپت آرتیست نداشتم مشکل داره البته از طرفی هم میدونم بقیه بازی ها هم همین هستن.کلاً مستقل بودن همین چیزا رو داره نباید خیلی به خاطرش ناراحت بشین شما.
منم نظرم همینه همه بازیها یکسری مشکلات داشت که نمی ذاشت از بازی آدم لذت ببره. یا چند تا از بازیهای سه بعدیمون که تک مرحله ای بودن خیلی باعث شد کیفیت مجموعه بیاد پایین. چون بازیکن قبل از اینکه بفهمه داستان چیه و از گیم پلی لذت ببره بازی تموم می شد. بخاطر همین هم من یکسری سخت گیری ها در مورد مجموعه جدید کردم که امیدوارم دوستان از دستم ناراحت نشن . همه اینها به خاطر بالاتر بردن کیفیت مجموعه و بهتر شدن بازیهای خودتون هست .نقل قول:
مثلاً بازی که با گیم میکر ساخته بودین برای مجموعه 2 که 3بعدی بود خیلی از نظر برنامه نویسی خوب کار شده بود ولی کیفیت بالایی نداشت از طرفی خود من توی مجموعه 2 هم فایل های صدام جابه جا شد یعنی فایلاش هستن میتونید برید جابه جا کنید موزیک و غیره فعال میشه(اگه خواستین آدرسش رو میدم چجوری جابه جا بشه)هم اینکه یه بار مپی که زده بودم خراب شد نورپردازیش کلاً پرید و از طرفی هم شیدر آب نداشتم جای آبش از مدل زمین آبی رنگ استفاده کردم که خیلی بد شد.
حالا بازی های دیگه هم کاری ندارم ولی هر کدومشون یه چیزی این جوری داشتن.
پس فعلاً تلاشمون روی بهتر کردن کار باید باشه و چون ایراد داره کارمون نباید ناراحت شد باید به حساب نبود بودجه و این چیزا گذاشت و انتظار زیادی هم نداشت.