آره همون لحظه شارژ شدنقل قول:
فكر كنم اين چند روز كه قطع بود خواستند همين مشكلاتو رفع كنند
مگه كارت بانك ديگه اي رو نداري؟؟ از من مال صادرات بود
Printable View
آره همون لحظه شارژ شدنقل قول:
فكر كنم اين چند روز كه قطع بود خواستند همين مشكلاتو رفع كنند
مگه كارت بانك ديگه اي رو نداري؟؟ از من مال صادرات بود
خدا لعنتشون کنه
از صبح تا حالا دارم سعی میکنم شارژ اینترنتی انجام بدم هر دفعه یک ارور میده همه چیز هم مو به مو چک میکنم بازم ارور میده شاید بیشتر از صد بار وارد کردم بازم ارور میده : کارت غیر معتبر، رمز اشتباه ، پاسخ از مرکز دریافت نشد، کارت صادر کننده موجود نمی باشد ، تعداد دفعات وارد کردن رمز بیش از مجاز می باشد ، کد تصویری اشتباه است ....
در حالی که همه ی گزینه ها رو درست وارد می کنم کارتم هم سپهر صادرات است و خرید اینترنتی زیاد انجام دادم ولی این دیگه نوبره،
جدا از اینکه چند روز الاف گرفتن شناسه پرداخت بودم ...
الان هم با دیال آپ زاقارت آن هستم بازم دارم سعی میکنم با یه کارت دیگه ولی نمیشه که نمیشه...
آدم باید اینا رو به کی بگه ؟ اینا اصلا فکر نمی کنن که یکی همه ی کار و زندگیش تو نت باشه ؟
خدایا کی میشه ما از این مملکت بریم و دیگه بر نگردیم ....
:42:
ميشه از مخابرات سرويس گرفت؟ منظورم اينه كه پورت هاشون پر نيست؟
براي اشتراك بايد برم مخابرات خرازي؟
بله . بايد بريد خرازينقل قول:
فكر نكنم پورت داشته باشن . اما يه زنگ به 3387274 بزن بپرس
رفتم خرازي گفت شمارتون ساپورت نميشه.زنگ بزن 9730030
راست ميگفت ساپورت نميشه.
ولي وقتي مركز مخابرات ساپورت ميشه .پيش شماره چه فرقي ميكنه؟
خدابگم مخابرات را چيكاركنه.داشتم از اينترنت پر سرعت استفاده ميكردما زد و خطمونا عوض كرد.كلا منطقه مارا سيم هاشا كشيد و عوض كردند و به قول خودشون فيبر نوريش كردند.
كسي نميدونه كي تحت پوشش ميشيم؟
چكاركنم من حالا با ديال اپ؟!
من سرعتم اومده پايين
حدودا شده 50
براي كس ديگه اي هم اينطور بوده ؟؟؟
شما میتونی شکایت کنی خط رو معمولی کنند.نقل قول:
توی هر مرکز مخابراتی چند پیش شماره رو فیبر کردن که انها مشکل دارن.
الان من چيكاركنم؟نقل قول:
برم كجا شكايت كنم؟از چي شكايت كنم؟چقدر طول ميكشه رسيدگي بشه؟
من که اینترنتی شارژ کردمو مشکلی پیدا نکردم، بالافاصله ام اینترنتم وصل شد.نقل قول:
سلام امروز هرچی می خوام وصل بشم ارور پسورد می ده مال کسی دیگه ای هم اینجوریه؟
منم همین جور شده...نقل قول:
:19:
!درسته يكم افت سرعت دانلود بود ولي الان روال قبل را دارهنقل قول:
من که مشکلی نداشتمنقل قول:
ارور پسورد مربوز می شه به ارور 691
اینترنت شر شده می دن در بعصی از ساعت ها بعضی ار کابران افت سرعت پیدا می کنن
سایت مخابرات چند تا خبر گذاشته گفتم بزارم اینجا بقیه هم ببینند.
كاربران محترمي كه اقدام به شارژ از طريق اينترنت ميكنند،توجه داشته باشند كه تا پايان زمان اعتبارشان اقدام به شارژ مجدد ننمايند و در صورت نياز،فقط ترافيك(حجم) اضافه خريداري نمايند.
در صورتي كه مدت زمان اعتبار شمابه پايان رسيده باشد هيچ نگران نباشيد،زيرا شما به صورت خودكار به سايت پرداخت ONLINE وصل شده مي توانيد اقدام به شارژ نماييد.پس به هيچ عنوان قبل از اتمام مدت زمان اعتبار ، اقدام به شارژ مجدد ننموده و فقط حجم اضافه خريداري نماييد.پس از گذشت زمان اعتبارتان مي توانيد اقدام به شارژ مجدد نماييد.
با توجه به درخواست تعدادي از مشتركين جهت فعال نمودن اينترنت شبانه رايگان،قابل ذكر است اين سرويس ،به دليل قيمت ارزان سرويس هاي ارايه شده و همچنين باز بودن پهناي باند مشتركين به ميزان يك مگا بايت(1Mbps) فعلاً در دستور كار شركت مخابرات قرار ندارد.
در ضمن ارايه سرويس با سرعت بالاتر در حال بررسي و كارشناسي ميباشد كه تا يك ماه آينده اعلام مي گردد.
اميدوارم يه روزي در دستور قرار بگيره . به شرطي كه ما تا اون موقع پير نشده باشيمنقل قول:
اين نظر منه . كاش سرعت رو بالا نبرن چون ما بيشتر ترغيب ميشيم دانلود كنيم با اين محدوديت حجم . همين الان هم من كلي جلوي خودمو ميگيرم كه دانلود نكنم :19:
سلام من امروز حدوده 8 ساعتي بود كه اينترنتم قطع بود تا اينكه كانفيگ مودمم را دوباره دستكاري كردم و از حالت بريدج روي پي پي پي گذاشتم تا اينكه وصل شد يكي نيست بگه اين تغييرات توي كانكت شدن چرا هر روز تغيير ميكنه حداقل يه اطلاع :41:رساني قبل هر تغييري بدند تا سر درگمي پيش نياد.ممنون ميشم يه فكري اساسي در اين مورد بشه.منطقه مخابراتي ولي عصر
درست که سرعت رو 1 مگ بازه اما دلیل نمی شه منت سر ما بزارن بابت خدماتی که انجام می دن و اینکه بخاطر قیمت شبانه رایگان نمی دن!! من اگه خطم فیبر نبود بنا به خیلی مسائل هیچ وقت حاضر نبودم از مخابرات سرویس بگیرم.:47:نقل قول:
راسته می گی به خدا تو روستای امریکا 1 میگ می دن ما تو تهران به زور 1 میگ می دن ولی می دن :31:
عذر ميخوام اين منبع خبريتون از كجاس اگه ميشه ارائه بدهيد.نقل قول:
سایت خود مخابرات adsl.tce.irنقل قول:
اما خبر دوم را دیروز از سایت حذف کردند!!!
مرسي از خبر رساني. البته اينا همش خبره تو خاليه شما جدي نگيريد.نقل قول:
نقل قول:منم همین امروز به صورت اینترنتی شارژ کردم و بلافاصله شارژ شد و سرعت هم مثل همیشه 125 هست.کد:WWW.ADSL.TCE.IR
قربون همتون
سلام به همه من 4 سال هست که ای دی اس ال دارم وخط من هم از همین خط های معمولی هستش ولی به تازگی به چند نفر که تازه ساختمان سازی کرده بودن اطراف خونه ما از این خطهای فیبر دادن ولی نمیدونم چرا هنوز مال ما نشده شاید بعدا هم نشه چون میخوام بدونم من میتونم برم مخابرات و یه خط دی ال سی بگیرم اگه امکان این کار وجود داشته باشه ؟ اخه خود مخابرات که از پشت تلفن چرت و پرت جواب میدناز یه جام متوجه شدم که شما اگه خط معمولی داشته باشی به هیچ عنوان خط فیبر نوری بهت نمیدن تا زمانی که همون معمولی ها هم فیبر نوری بشه الانم اگه درخواست بردی از همون معمولیا میدن راستی من برای این میخوام به خط جدید بگیرم چون خط النم نویز بسیار شدیدی داره که به هیچ عنوان درست نمیشه مال زیر زمین هست اخه کابلهای ما از کنار دستگاهای پی سی ام که برق شدیدی دارن رد شده و همین باعث نویز شده خواهش میکنم راه حل برای نویز پیشنهاد ندید :) من که گیج شدم شما میتونید در رابطه با اون مشکا که اول گفتم منو راهنمایی کنید ؟؟؟ یه چیز دیگه من از مودم ایسوز وایرلس دار استفاده میکنم البته الان انگلیسی سیستم مشکا پیدا کرده مدلش را به فارسی مینویسم مدلش هم همین مدل معروف ای ام 604 هست نویز خط تلفن رو هم خودش نشون میده کسی اینجا با این سرویس بازی میکنه خوبه واسه بازی ؟؟؟
سلام دوستان این مخابرات قراردادش چطوریه؟ سوالم اینه که اگه یک ماه شارژ نکنیم، قطع میکنن؟! با توجه به اینکه همیشه یه 500نفری تو صفند؟
نه تا یک ماه از من تا 10 روز هم شده و قطع نشده.نقل قول:
اما احتمالش زیاده ....با این اوضاع که گفتی!
برادر خود مخابرات باید بیاد کابل کشی کنه و خطتون به dsl تغییر پیدا کنه اما متعجبم وقتی یه محله رو dsl میکنن همه ساکنین کابل عوض میشه حالا چرا مال شما نشده رو نمیدونم....یه چیز هم فراموش نکن===>نقل قول:
اگه کاربردت وب گردی و دانلود سبکه این بدردت میخوره وگرنه همون اینترنت شرکتی رو بچسب:46:
روزی که من ثبت نام کردم بهم گفتن اگه تا 10 روز شارژ نکنی خطت جمع می شه، چند هفته پیش یکی از دوستام گفت اگه مرکزی که توش سرویس داری متقاضی زیاد داشته باشه از 10 روزم زودتر خطو جمع می کنن!!نقل قول:
سلامنقل قول:
اره منم دارم شاخ درمیارم هم محله ای ها ما اکثرا 6 ماهی میشه که پیش شمارشون تغییر پیدا کرده اما نمیدونم چرا ماله ما نشده یه چیز جالب دیگه کابلهای زیر زمینی فیبر نوری تا وسط کوچه ما اومده یعنی 3 سال پیش کار گذاشتن اما هنوز خبری نیست !!!! من با محدودیت حجمیش هیچ مشکلی ندارم فقط سرعت مهمه واسم در ضمن گفتم که خطم نویز شدیدی داره و اصلا به صرفم نیست که رو خط معمولی ای دی اس ال استفاده کنم الانم درد ناچاری هست :(
مشکلتون با اسپیلیتر هم روی خط فعلی حل نشد؟؟؟نقل قول:
این مخابرات هم عجب دنگ وفنگی داره!!
برای شارژ حجمی یه شناسه برای شارژ ماهیانه هم یکی دیگه.
من امروز 1 گیگ شارز کردم ولی اضافه نکرد.چجوریه باید اکانت تموم شه تا شارژ کنه؟
نه همون لحظه شارژ ميكنهنقل قول:
تازه براي من هر دو مورد يه شناسه داره :18:
برادر اگر شما حتی 1ریال هم بصورت اینترنتی شارژ کنی میره توی اعتبار ذخیرت بدیهیه اگر شارژت تموم شد از اعتبار ذخیرت میزاره توی اکانتت:20:نقل قول:
سلام دوستان همگی با این ارور در این سیستم مخابرات فخیم آشناییم و بعضی وقتا واقعا اعصاب خورد کن میشه.مثلا امروز حذف و اضافه داشتم و این مشکل باعث شد به روش مضخرف dailup بیام بالا...بگذریم بریم سر آموزش:
شما از اون دوتا مانیتور کنار ساعت اونی که مربوط به ارتباط lan با pc میشه رو راست کلیک کنید و status را بزنید بعدش از تب support یه جلوی defilt gatway یه آدرس ip باید باشه این آدرسه وقتی ارور 678 رو میده پاک میشه یعنی قابل تشخیص برای سیستممون نیست برای این باید برای شناسوندنش از network conection اول کانکشنی رو که برای اتصال به net ازش استفاده میکنید رو پاک کرده و بعد از توی مرورگر با آی پی 192.168.1.1 سعی کنید وارد بشید وقتی وارد شدید به طور خودکار defult gatway به سیستم معرفی میشه حالا دوباره کانکشن رو بسازید و لذت ببرید . ما رو هم دعا کنید:20:
سلام.
اینا پرداخت آنلاینشون مشکل داره...من قبل از اینکه تاریخ انقضای حسابم برسه یه روز قبلش شارژ کردم اما روز بعد دیدم نوشته که انقضای حساب شما فرا رسیده است...جالب بود که مقدار اعتبار فعلیم رو نوشته بود 800 تومان و اعتبار ذخیرمو نوشته بود 8000 تومان اما می گفت انقضای حسابت رسیده و نمی تونی استفاده کنی...زنگ زدم پشتیبانی خود یارو هم سر در نمی آورد می گفت چرا قبل از موعد مقرر رفتی 10 تومان شارژ کردی ... جالب بود می گفت حالا تو برو 10 تومان دیگه بریز این 8000 تومان هم می مونه تو اعتبار ذخیرت...گفتم یعنی چی خب شما همین انتقال بده به اعتبار اصلی ... گفت نمی شه و این حرفا خلاصه آخر گفت که من از یکی می پرسم بعد بهت می گم .. یه ربع بعد که زنگ زدم یکی دیگه برداشت و برام درست کرد.
خلاصه اینا پرداخت آنلاینشون مشکل داره یادتون باشه قبل از موعدی که باید شارژ ماهیانه کنید نرید خودتون شارژ ماهیانه کنید.:46:
سلام به همه همشهریا
من الان صبانت هستم-که داره کم کم جون میده
میخواهم بیام مخابرات:
ولی 4تا سوال اساسی دارم:
1)آیا مخابرات اصفهان روی خطوط معمولی هم اینترنت میده-یا فقط روی فیبر نوری؟؟؟؟
2)همه شهرها ترافیکشون نامحدوده-ولی انگار اصفهان نیست؟؟؟؟؟؟؟
3)سایت اصلی مخابرات را بنویسید
4)نظر کلی شما راجب سرعت و قعطی و هزینه و........ کلا همه چی مخابرات بگید
ممنون
اولین بار این مشکلو من داشتم .10 تومن هم ازم خوردند.شما شانس اوردی پولتو بهت دادن.نقل قول:
---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:13 AM ----------
1 - فقط فیبرنقل قول:
2 - ماهی 4 گیگ بدون شبانه
3 - adsl.tce.ir
4 - سرعت 1 مگ.قعطی هم برای من خیلی کم. ماهی 10220 تومن وهر گیگ اضافه 2560 تومن.هزینه وصل هم 10000 تومن.
دوستان اینجا کسی تونسته با وایرلس مودمش اینترنت استفاده کنه؟
(سرعت امروز کم شده فکر کنم دلایل س ی ا س ی داشته باشه
فکر کنم چون امروز شروع دانشگاههاست سرعت کم شده، من هنوز اینترنتم وصل نشده اما اگه اینترنت وصل باشه ، وایرلس هم کار میکنه دیگه!
برادر شما کدوم دانشگاهی؟!!! از ما 20 شهریور شروع شده!!!!!نقل قول:
در تاپیک مشکلاتکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5477380&postcount=9992
سلام به همه
پیش شماره تلفن خونه ما 274 هستش که یه هفتست وصل شده...من میخوام از مخابرات adsl بگیرم ولی نمیدونم چطوری چون قبض ندارم...ممنون میشم راهنماییم بکنید...
راستی برای مودم وایرلس به نظرتون مودم های پلنت چطور هست؟؟بهترین مودم وایرلس توی بازار چی هست که به نسبت قیمتش بیارزه؟؟