سلام 206 sd v8 چه روغني بريزم تازه ماشينو خريدم نميدونم نفر قبلي چي تو اون ميريخته
Printable View
سلام 206 sd v8 چه روغني بريزم تازه ماشينو خريدم نميدونم نفر قبلي چي تو اون ميريخته
سلام دوستان
در سایت خود ایرانول که میرم برای پراید 111 روغن موتور 8000 رو پیشنهاد میده
پس این صبا که زده مناسب پراید چیه؟؟
8000 بهتر از صبا هست؟؟ هر دو تاش رو میشه ریخت؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنید؟
جدیترین قیمت بهران سوپر پیشتاز10.40 چهار لیترش چنده؟
از اساتيد كسي نيست جواب مارو بدهنقل قول:
سلام. بچه ها من روغن profi tech واسه 405 دوگانه با موتور xu7 میریختم.... الان یه روغن خوب بهم معرفی کنین که موتورم کم صدا کار کنه....
چند صفحه پیش بچه ها بهم گفتن ایرانول ریسینگ یا ایرانول رویال استفاده کن... ولی نتونستم امتحان کنم... تعریف بهران سوپر پیشتازم زیاد شنیدم... حالا بنظرتون چی بریزم؟؟؟
سلام
دوستان میخوام بعد 4100 تا کارکرد اولین روغن 405 مدل 92 رو عوض کنم از ایرانیا کدوم بهتره؟ قیمت ؟ موتور ایکسیوهفته
با تعویض روغن فیلتر هوا چه مارکی ؟ قیمت؟
و
صافی بنزین هم لازمه عوض شه
دیگه چیا شو باید چک کرد
( هیچی نمیدونم لطفا کارای رو که باید براش انجام بدم بگید ممنون هفته اینده یه سفر میریم )
45 تومن 1 لیتری هم 13 تومنهنقل قول:
آقا من این روغن رو میریزم الان .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما قصد دارم 10w40 بریزم . نمیدونم اگه برند روغن رو عوض کنم مشکلی پیش میاد یا نوع روغن که معدنی باشه یا سنتیک ؟
الان بنظرتون چه روغنی بریزم ؟
ازین دوتا کدوم انتخاب بهتریه ؟
پیشنهاد شما چیه و آیا به استفاده ازین روغن ادامه بدم ؟!
ماشین هم RDi 84 . من دور موتور بالا و تحت فشار هم رانندگی میکنم .
سلام. بچه ها نظرتون در موردروغن موتور موتوسل کانگوروsl 20 w 50برای 405دوگانه چیه؟؟؟؟؟ خوبه به نظرتون؟؟؟
فکر کنم قبلا هم یکجایی توی همین تاپیک گفتم که سعی کنید برای خودروهایی که روغن معدنی استفاده می کنند روغن شیمیایی استفاده نشهنقل قول:
علاوه بر هزینه زیادی که روی دست شما میزاره به علت مصنوعی بودن ترکیبات در میان مدت باعث خورده شدن برخی از قسمت های پلاستیکی درون موتور میشه
هزینه اش هم اصلا معقول نیست برای خودرویی مثل RD
بچه ها کسی جواب مارو نمیده....نقل قول:
من اینسری برای 206 ، روغن موتور ایرانول 206 ریختم . بنظرتون مشکلی که پیش نمیاد
درجه اش با توتال فرقی نداشت
ایرانول 206 یک روغن نیمه شیمیایی به سطح کیفی SL و ویسکوزیته 10W40 هست
روغن موتور بسیار با کیفیتی هست
من خودم طولانی مدت 206 نداشتم و نمی دونم که آیا از روغن های با سطح کیفی SL یا اصطلاحا نیمه سنتتیک پشتیبانی می کنه یا معدنی برای این مورد به user manual ماشین مراجعه کنید
به نظر روغن خوبی میادنقل قول:
بچه ها کسی جواب مارو نمیده....
البته یک شاخص بسیار مهم دیگه که متاسفانه در ایران اصلا شناخته شده نیست گرانروی در 100 درجه هست که اگر برای این روغن بالای 145 باشه میشه گفت برای 405 مناسبه
داداش شما روغن خوب واسه 405 دوگانه سراغ نداری؟؟نقل قول:
توی سایت ایرانول که نوشته مناسب 206 هستش و مشخصاتشم هیچ فرقی با توتال 5000 نمیکرد . خود تعویض روغنی هم که همیشه میرم پیشش کیفیتش رو تایید کردنقل قول:
آقا من متوجه منظور شما نشدم . بنده سوالم اینه که این روغنی که الان میریزم گرانروی 20w50 داره و بنظرم سفته !نقل قول:
برای همین میخوام روغن 10w40 بریزم . پیشنهادتون چیه ؟
ایرانول ریسینگ خوبه ؟
بنده نمیخوامم در دراز مدت این روغن واشر های پلاستیکی و ... بخوره و داغون کنه .
واسه همین سوال پرسیدم .
یک روغن با کیفیت و مناسب RD میخوام با کارکرد 10 هزارتا . من خودم هر 6000 تا عوضش میکنم .
نقل قول:
دوست من تو موتور آر دی روغن فول سینتتیک نریزید به واشرها و اورینگها آسیب میرسونه. و صد البته قرار نیست واسه لامبورگینی روغن انتخاب کنید که خیلی سخت گیر باشید.
یکی از بهترین روغنهایی که میشه پیشنهاد داد ایرانول 16000 هست که چهار سال و اندی میریختم تو حلقوم پرایدهام. اما بعدش برای 16 سوپاپها فقط خارجی میریختم تا رسیدیم به گرونی دهشت بار دو سال اخیر که مارک و برند روغن رو ثابت نگه داشتم اما ایرانی میریختم که البته همگی بازیافتی در شرکت بهتوتال ساوه هستن.
ولی به نظر من برای آردی همون ایرانول یا بهران پیشتاز بریز و خیالت هم راحت باشه هیچ مشکلی ندارن بهتر هم هستن. میتونی برای اطمینان بیشتر به جای کیلومتر یاد شده توسط روغن ساز کمی زودتر تعویض کنی بالاخص اگر ماشینت تو ترافیک کار میکنه چون دیگه کیلومتر نمیندازه و فقط موتور روشنه
اين روغنى كه گفتى ثابت نگه داشتم چى بوده؟ بهترين مارك ايرانى چيه؟ من ليفان 520 دارم كه 16 سوپاپه... چه روغنى مناسبه براش؟نقل قول:
توتال 7000 خارجی بود که دیگه شد ایرانی ( ساخت در حقیقت بازیافت شرکت بهتوتال ساوه هستش )نقل قول:
سلام . روغن لیکومولی شنیدم خوبه البته اگر تقلبیش تو بازار نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم دوستان این روغن های 12000 یعنی 12000 کیلومتر نیازی به تعویض نیست؟ بعضی ها میگن این عدد یعنی 12 هزار ساعت که در این صورت هم باز میشه حدودای 1 سال!!!! کلا نمیدونم دقیقا چطور باید با موتور رفتار کنم... الان elf 10000 ریختم تو رانا حدود 6500 هم باهاش کار کردم... اینو کی باید عوض کنم؟
12 هزار رو شرایط ایده ال هست,یعنی جاده خاکی نباشه,سر بالایی نباشه,مسیر بلند مدت و جاده ایی که 1 ساعته بیشتر باشه نباشهنقل قول:
هر کدوم از ایتم ها بالا نباشه از عمر روغن موتور کم میشه
میگم معمولا 6000 تا رو 5000, 8000 تا رو 6500 و 12000 رو 9000 عوض کنید. ولی راه دقیقش اینه دست بزنی به روغن دیدی حالت چسبندگی رو نداره بری عوض کنی
اگر میخوای ماشین اخ نگه 6000 بریز,اگر زیاد راه میری 8000 بریز.بالاتر رسیکه
نقل قول:
دوست عزيز ساعت كاركرد خيلي مهم تر از كيلومتر كاركرد هست . فرض كن ماشين تو ترافيك تهران دائما روشنه ولي كيلومتري راه نميره. اگر هر روز هم بيرون باشه كلا ميبيني 2000 كيلومتر رفته اما به اندازه 20000 كيلومتر با سرعت 100 تا روشن بوده. اونم تقريبا ثابت.
روغن موتور توتال بر اساس ساعت طبقه كرده مدلهاش رو و 5000 و 7000 و 12000 زده. اما اغلب توليد كننده ها بر اساس كيلومتر طبقه بندي كردن مثل همون الف
شما اگر استفاده ات از ماشين زياد نيست در شروع فصل گرما روغن عوض كن و با شروع فصل سرما هم عوض كن.
اين رو هميشه بدونيد كه روغن حتي اگر ماشين كيلومتري هم راه نره به دليل موندن داخل موتور نميشه به سالم موندنش مطمئن بود. اينطور نيست مثلا ماشين خواب باشه و يكسال تكون نخورده باشه بگي روغنش اوكي هست
دوستان تو ایرانیا کدوم بهتره برای 206 v8 مدل 90 ؟ 1.بهران سوپر پیشتاز 2. ایرانول ریسینگ 3. ایرانول 206
ایرانول ریسینگ مشخصات فنی خیلی خوبی داره ولی گرید حساسی داره.نقل قول:
همون بهران سوپر پیشتاز++ بریز. قوطی نقره ای
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
سلام برای موتور tu5 په رو غنی پیشنهاد می کنید . چند هزارتا باید عوض شه ..
دوروز قبل از عید بهران سوپر پیشتاز 10-40 ریختم قوطی نقره ای.نقل قول:
روغن خوبی هستش و استانداردهای به روزی داره.
ماشین پارسtu5 هست.
--------------------------------
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز
تمام روعن های خارجی موجود تقلبی هستند. ایرانی چهار فصل بریزید و زود به زود عوضش کنید. پول روغن خارجی ندید.
موافقم شدیدانقل قول:
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز
فرق قوطی ها نقره ای با قوطی قرمز ها چیه؟؟؟
قوطی نقراه ای نیمه سنتزی هست و 10-40 اما قوطی قرمز معدنی هست و 20-50نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و تبریک سال نو
برای پراید بهترین روغن چیه 7 ساله پیش پراید داشتم توتال استفاده می کردم حالا میخوام ایرانی مصرف کنم
براي پرايد همه چي خوبه نگران نباش زياد.نقل قول:
ايرانول بريز 12000 يا 16000
حداقل استاندار پراید SGهست که میشه بهران تکتاز به بالا(مثل سوپرپیشتاز) یا ایرانول 8000 به بالا(12000 یا 16000)
ایرانول 206 از لحاظ استاندار باید با توتال7000 مشابه باشه که نمیه سنتیک10-40 هست نه توتال5000 که معدنی هست..نقل قول:
تفاوت معدنی و نیمه سنتیک چیه؟نقل قول:
سلام حالا براي موتور هاي xu7 فكر كنم قوطي قرمز مناسب باشهنقل قول:
و براي موتور هاي tu5 فكر كنم قوطي نقره اي مناسب باشه درسته .
؟؟؟؟
والا تفاوتش توی مواد افزاینده هست که بهش اضافه میکنن و شرایط دمایی که کار میکنه و معمولا ماشینای بروزتر نیمه سنتیک و تمام سنتیک مصرف میکنند..
برای XU7 هم دیدم که برخی نیمه سنتیک(قوطی نقره ای سوپرپیشتاز) مصرف میکنن که البته توی دفترچه هم نوشته اشکالی نداره ولی اصولیش بنظرمن همون20-50(قوطی قرمز) برای موتورهای قدیمی مثل XU7 بهتره
روغن یا از نفت خام حاصل میشه که میشه معدنی و یا کاملا با واکنشهای شیمیایی ساخته میشه که میشه سینتتیک.نقل قول:
نیمه سینتتیک هم مخلوطی از این دو هستش
نظری نیست که اگر سازنده ماشین مجاز دونسته باشه که از نیمه سنتزی (نیمه سینتتیک) یا کاملا سنتزی (فول سینتتیک) استفاده بشه مجازه. چون روغنهای شیمیایی میتونن موادی مثل لاستیک رو دچار فرسایش کنن. اگر سازنده موتور ماشین از کاسه نمدی استفاده کرده باشه که در مقابل این نوع روغنها خورده بشه خب موتور روغن ریزی پیدا میکنه.نقل قول:
پس باید ببینیم سازنده چی گفته. البته مارکش زیاد مهم نیست اما باید خانواده ای که توصیه شده استفاده بشه