سلام من میخوام f127hg/bi بخرم نظرتون چیه؟
کیفیت نمایشگرش برای من خیلی مهمه ..
Printable View
سلام من میخوام f127hg/bi بخرم نظرتون چیه؟
کیفیت نمایشگرش برای من خیلی مهمه ..
عزیزانی که سری n61 ایسوس دارند از صفحه نمایش لپ تاپشون راضیند؟
تنها ایرادی که خیلی تو چشممه همینه.
لطفاتجریبیاتتون رو دریغ نکنید.
واقعیتش بین n61ja و Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B موندم که کدام رو انتخاب کنم
Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B
Core i7 720QM 1.6 GHz
900*1600 16.4" LCD
320GB - 7200 rpm
DVD-RW
NVIDIA GeForce 310M
Mfr estimated battery life 4 hour(s)
Made in USA
قیمت 1.250.000 تومان
ایسوس هم که میدونید
Notebook: Asus N61Ja (N61 Series)
Processor: Intel Core i5 430M
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5730
Display: 16.0 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 3kg
1200 هم قیمتش
من ایسوس رو ندیدم،ولی فکر نکنم کیفیت بدی داشته باشه،فقط رزلوشین تصویرش پاییه خیلینقل قول:
حتما میدونی کارت گرافیک این مدله سونی به درد بازی نمیخوره!
سلام دوستان.می خواستم بدونم مدل Sony VAIO F Series VPCF12XHX تو ایران هست؟
و سوال دیگه اینکه من دونبال مدلی از سری f هستم با این مشخصات
CPU : Intel Core i7 840m 1.83Ghz
Display : full HD 1920*1080
VGA : NVIDIA GeForce GT330M
Ram: 4 or 6 GB
Hard : SSD 256 or SSD 128
drive: dvd or bluray
CPU , VGA , Display , Hard حتما می خوام همین باشن ولی Ram , Drive , همونطور که نوشتم خیلی فرقی نمی کنه البته اگه blu-ray باشه و Ram:6Gb باشه بهتره .
من خیلی دونبال مدلی با همچین confige گشتم ولی متاسفانه تو لپ تاپهایی که وارد ایران میشه پیدا نکردم .
و اگه مدلی با این مشخصات نیست آیا شرکتی وجود داره که لپ تاپ سفارشی با همچین configi بیاره ؟
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم فقط به 3 تا سوال جواب بدین لطفا
هست..... پایین:نقل قول:
اگه مدلی با این مشخصات نیست آیا شرکتی وجود داره که لپ تاپ سفارشی با همچین configi بیاره ؟
کد:F127FX/B 18,200,000C I 7- 1.73 to 2.9 740Q 6MB 6GB 640GB 16.4 XBRITE-Eco 1920*1080 GeForce G330M 1024MB Blu-ray
نه دوست عزیز دقت کنی نوشتم cpu حتما core i7 840 باشه هاردم حتما ssd باشه
اگه هست معرفی کنبد ممنون
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
نقل قول:
نه دوست عزیز دقت کنی نوشتم cpu حتما core i7 840 باشه هاردم حتما ssd باشه
اگه هست معرفی کنبد ممنون
بچه ها می خوام f121fx بگیرم. می خوام بدونم چجور لپ تاپیه؟ خوبه؟ مشکلی نداره؟
در ضمن بازی های روز رو میشه بدون هیچ مشکلی باهاش انجام داد؟
کسایی که تهران هستن، قیمتش تو بازار چنده؟
مرسی
سلام
ببخشيد يك سوالي براي من پيش آمده كه اگر ممكنه دوستان با تجربه به من جواب بدن
آيا تمامي لپ تاپها از يك سري ساخت كانفيگ يكساني دارند ؟
مثلا تمامي سري f115 كانفيگ يكساني دارند و يا اينكه ممكنه تفاوتهايي وجود داشته باشه و ممكنه نمونه هر وارد كننده اي با نمونه وارد كننده ديگه تفاوتهايي داشته باشه ؟
F 11 HGX/Bنقل قول:
cpu:ci7-3.06-820QM
H.D.D : 256ssd
gheymatesh ziyade
همه چیش خوبه فقط کارت گرافیکش یکم پایینه.اگه GFORCE330پیدا بکنی واسه بازی بهتره.نقل قول:
البته F 11 HGX کارت گرافیکیش 310 هست cpu=1.73Ghz ولی نزدیکه به کانفیگی که شما میخواین.
یه مدل دیگه هست که LED هست و جز سری F نیست و مانیتورش 13.1 اینچه.قیمتش بالای 3 ملیونه
VPCZ128GG/X
CPU:i7-2.53 GHz
cash :4
8GB DDR3
geforce 330
256 ssd
بلهنقل قول:
کانفیگ یک مدل همه جا یکیست
منم دنبال همین هستم ولی پیدا نکردم توی اینترنت. تا 1.500.000 می تونم بخرمنقل قول:
با همین کانفیگ f121fx مدلی هست که کارت گرافیکش 330 باشه؟ بلوری هم نداشته باشه مشکلی نداره
سایت درست و حسابی از سونی وجود نداره که همه مدلاش باشه. من از kamancomputer نگاه کردم. شما سایتی سراغ دارین؟ اگه توی بازار هم مدلی هست که تو سایتی نیست لطف کنین به من بگین
خیلی ممنون
F 12 CFX/Bنقل قول:
فرقش با 121 اینه که کارت گرافیکش 330 هست ولی هاردش 320 هستش در صورتیکه 121 هاردش 500 هست
به F 115 FX/B,H هم فکر کن قیمتش حدودا 1.5
B-RAY
G-F330
H.D.D 500
6G DDR3
فقط در مقایسه با 121 cpu کمتری داره
cpu مدل 121،2.9 هست ولی 115،2.8 هستش ولی در کل واسه بازی مناسبتره چون هم گرافیک و هم رم بالاتری داره
سلام
دوستان عزيز اگر امكانش هست نظرتون را راجع به كيفيت و قيمت سيستم زير بفرماييد
با تشكر
F126 -FX
core i7 (740QM) Turbo to 2.9 GHZ
cache 6 MB
Ram 6 GB / H.D.D 640 GB
Bluray
VGA GF 330 - 1 GB
Display 16.4
OS W7/HP
BT-WEB-HDMI-FULLHD
Price: 17.000 000
اگر در مورد سيستم زير هم نظرتونو بفرماييد ممنون مي شم
F12 -GFX
core i7 (740QM) Turbo to 2.9 GHZ
cache 6 MB
Ram 6 GB / H.D.D 640 GB
Bluray R/W
VGA GF 330 - 1 GB
Display 16.4
OS W7/HP
BT-WEB-HDMI-FULLHD
Price: 18.700 000
USA
سیسنم هایی که نوشتید با کارت گرافیک 330و هارد 6گیگ جز بهترینهاست.نقل قول:
مدل F 115 FX/B,Hهم مدل خوبیه و فرقش با مدل شما اینه که هاردش 500
ولی حدود 200تومن ارزونتره.میتونید هارد externalبگیرید که کمتر از 200 هست.
کلا لپتاپهای انتخابیتون خیلی خوبه
سلامنقل قول:
از راهنماي شما ممنونم
بله همينطوره با تحقيقي كه انجام دادم و تماسي كه با دو تا از وارد كنندگان داشتم معتقد بودند كه f115 مدتها هست كه توليد نمي شود و تعداد موجود بازار هم تقريبا كم هست حتي يكي از اونها معتقد بوده كه بيشترين آمار موجود در بازار از سري f115 ريفر هست و قيمت ريفر مدل f115 كه البته بعضي از فروشنده ها با مخدوش كردن علائم اونو مي فروشند تا 13,500,000 هم قابل تهيه است
در مقايسه دو مورد كه كانفيگ اونها را عرض كردم تنها 3 تفاوت وجود دارد
1- سري f126 ساخت چين و سري f12 ساخت امريكا است
2- سري f126-fx مشكي رنگ و سري f12-gfx قسمت بيروني مشكي و داخل خاكستري رنگ است
3- سري f12 داراي بلوري رايتر و سري f126 فاقد بلوري رايتر مي باشند كه البته همانطور كه مي دانيد اين قابليت در حال حاضر آنچنان كارايي ندارد
سوال بنده اين است كه آيا اين تفاوتها ارزش پرداخت اين تفاوت قيمت را دارد يا خير؟
از اينكه براي پاسخ به سوالات بنده وقت مي گذاريد از شما ممنونم
و البته دوست عزیز به 12 جی اف ایکس مانیتور فول اچ دی و پارامتر مهم دور 7200 واسه هارد رو هم اضافه کن که روی سرعت عملکرد سیستم تأثیر محسوس داره... حالا ببین میارزه یا نه
سلامنقل قول:
بله درسته اما هر دو مدل همين مزيت را دارند
اساتید ارجمند لطفا راهنمائی کنن فردا می خوام برم لب تاب بخرم به نظرتون کدوم بهتره
لب تاب آمریکائی cw 2 hgx/b با رم 2 هارد 320 Core i3 330M 3 MB
لب تاب چینی cw 21 fx/r/w با رم 4 هارد 500 سایر مشخصات عین بالائی
قیمت تقریبا هر دو دور بر یک تومان
اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا یک لب تاب دست دوم تقریبا تمیز دور بر 600 تومن از یک فرد مطوئن ( مطمئن در مورد سالم بودن )
مدل sony vgn-fz340.e
تفاوتهایی که میگین که اصلا تفاوت نیست.رنگ و بلوری که هیچنقل قول:
ولی آمریکایی و چینیشا نمیدونم
من خودم آمریکایی را به چینی ترجیح می دم با اینکه بارها شنیدم که هیچ فرقی با هم ندارند.
حتی از یه فروشنده هم شنیدم که چینی ها بهتر از آمریکاییهاست !!!!!!!
به هر حال هر کدوم ارزونتره بیشتر می ارزه
البته لپتاپ آمریکایی رمش 3 هست نه 2نقل قول:
کلا لپ تاپ چینی همه ی خصوصیاتش بالاتر یا مساویه
ولی لینم بدون که سیستم لپ تاپ آمریکایی win7-pro هست این به اون برتریاش می چربه
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....
سلام به همه دوستان ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...
دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟
و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....
و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...
از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن :11::11::11::11:
به نظر من که می ارزهنقل قول:
از لحاظ صدا مسلما اونی نیست که پول میدی یا انتظار داری.مسلما همه لپ تاپها در حد لپتاپ بودنشون کیفیت صدا دارند.
گرافیکشم خیلی خوبه 1G واقعیشه و تا 3.2 میتونه ارتقاو پیدا کنه واسه همین با توجه به اینکه رمش 6 هست این قابلیتش بیشتر به درد شما میخوره.
درسته که B.RW هست ولی به نظر من مزایایی که داره به 200 تومن می ارزه
سلام دوستان.می خواستم بدونم مدل Sony VAIO F Series VPCF12XHX تو ایران هست؟
دوستان چرا تو سایتای خارجی اثری از F 12 NGX/B نیست؟!!!!!!!
تو سایت سونی تمام کشورا زیرو رو کردم !!! نبود:41::19:
فقط سایتای فارسی توی سرچ میاد!!!!!!
ممکنه اسم دیگه ای داشته باشه؟؟؟؟؟!!!!!
هیچ کجا یه مشخصات خیلی کامل نیست ازش!!!!!:19:
اصلا این سری بدرد نمیخوره واقعا بجز یک مانیتور خوب چه چیزی از asus n61jq کم داره؟ فقط نون اسمشو میخوره. توی یکی از مغازه ها فروشنده یکی از این سری داشت و جالب اینجا بود خودش پیشنهاد نمیکرد !
و البته n61jq غیر از گرافیک بهترش که فقط و فقط توی بازی چند فریم از این سری سونی سرتره از این سری چی بهتر داره؟ یو اس بی 3 رو هم با باقی پورت های پر سرعت سونی فاکتور میگیریم... حالا سونی : طراحی واقعا شیک و اصولی و زیباتر
مانیتور و کیفیت تصویر عالی حتی قیاس با 1600*900 سونی چه برسه به فول اچ دیش که معرکه اس
سی پی یو قوی تر
رم بیشتر در برخی مدل ها
هارد قویتر در برخی مدل ها
طراحی استادانه و حرفه ای کیبرد برای تایپ آسان
((سنسور نور و بک لایت کیبرد))
به کار بردن نرم افزار های اصولی و مناسب روی سیستم جهت افزایش راندمان و کاهش شلوغی فضای کاربردی ویندوز....
باز بگم!؟ همه این ها نشون از یک تیم حرفه ای و صرف وقت و هزینه و دقت فراوان در طراحی این سری سونی ست! خدا رو شکر حرف و حدیث داغ شدن هم با اومدن اف 12 ها خوابید...
دوست عزیز اینجوری باعث بد دلی اونا که تصمیم خریدشون رو گرفتن میشید. من اینجا کم پست میدم ولی سعی میکنم از رو تحقیق به مردم نظر بدم که باعث سردرگمیشون نشه... البته منکر خوب بودن ایسوز هم نمیشم مخصوصا واسه بازی...
سلام
لطفا یک لپ تاپ تا سقف 1.5 با مشخصات زیر معرفی کنید :
برند سونی
1-سی پی یو i7
2-گرافیک خوب
3-مانیتور سایز 16.4 FULL HD
Backlight Keyboard-4
5-پورت HDMI
6-انواع رنگهای موجود مدلی که معرفی میکنید رو هم بنویسید
7-وزن هم خیلی مهم نیست
8-رم هم هرچی بالاتر بهتر
خودم مدل Sony VAIO F11-NFX رو انتخاب کردم نظر شما چیه ؟
F12CFXنقل قول:
F12HFX
I 7- 1.73 to 2.9 740Q 6MB 4GB 320+GB 16.4 1600*900 GeForce G330M 1024MB
بیشتر از سقف هم میتونی F125 یا F123
---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:59 AM ----------
ندیدم تویه بازارنقل قول:
---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:59 AM ----------
واسه سرچ کردن باید اینطوری تایپ کنی vpcF12NGXنقل قول:
کد:http://b2b.sony.com/Solutions/product/VPCF12NGX/B
دوستان یه مشورت میخواستم
دو مدل سونی هست که تقریبا تو یه رنج قیمت هستند(دقیقشا نمودونم اگه کسی میدونه لطفا بگه)
F 12 NGX/B
F 12 HFX/B
3تا فرق با هم دارند
NGX
هارد 500 با سرعت 5400
کارت گرافیک 310-512
ویندوز 7PRO
HFX
هارد 320 با سرعت 7200
کارت گرافیک 330-1G
ویندوز 7HOME
نظرتون چیه ؟به نظرتون کروم بهتره؟
به نظر من HFX بهتره، هم دور هارد بالاتري داره، هم گرافيك بهتر اگه اشتباه نكنم.نقل قول:
//////////////////////
دوستان ارزونترين مدل از سري F12 با اين مشخصات چيه؟
Blu-ray
Full Hd
GT 330
Core i7
اگه ممكنه كانفيگ و قيمت رو بزارين.
ممنون
کسی قیمت F12 HFX/B را می دونه؟
ممنون از شما دوست عزیز اما اگه دقت بکنیدنقل قول:
میبینید که FULL HD بودن مانیتور هم برام مهمه
از بین اون 2 تا مسلما اون که گرافیک 330 داره توصیه میشه... Hfx بهتره و دور بالای هارد تأثیر مستقیم روی کاهش زمان لود سیستم داره از 20 تا 30 درصد!
بهترین کانفیگ با فول اچ دی رو فعلا f127fx داره که عالیه با حدود 1,700 تا 1780...
واسه اون دوستمون هم که فول اچ دی میخواد تا 1,500 تنها گزینه معقول f115fm هست که قیمت پایین تر و کانفیگ عالی داره؛ ولی سخت گیر میاد چون تولیدش متوقف شده و با اومدن سری اف 12 زیاد خریدش به علت برخی مشکلات دیده شده مثل بد سکتور شدن هارد و داغ کردن احتمالی توصیه نمیشه...
ایشالا جواب همه داده شده باشه ;)
ممنون از شما و بقیه دوستاننقل قول:
نظرتون در مورد Sony F 12HFX/B چیه
آیا مانیتورش FULL HD 1920*1080 هست ؟
Thanks Again
نه؛ فول اچ دی نیست... توی سری اف 12 فول اچ دی از 1,700 به بالا شروع میشه (البته با گرافیک 330 که ارزش خریدن هم داشته باشه ;) ) و مناسب ترین گزینه F127fx هست زیر 2 ملیون یا 1,900 که واقعا عالیه... فول اچ دی رو واسه چکار میخوای!؟ فقط واسه فیلم دیدن تأثیر داره و اصل قضیه واسه افزایش محیط صفحه واسه کار های شلوغ پلوغ مثل کارای گرافیکی هست؛ 1600*900 هم عالیه ها... اونجور F123fx؛ F12cfx؛ و F12hfx و... مدل زیاده؛ همه عالی ان
دوستان سلام !
تا سقف 2 میلیون الان بهترین مدل Vaio چیه ؟ با چه گانفیک و قیمتی ؟
لپتاپی داره که کارت گرافیکش ATI Mobility Radeon HD 5870 یا یه چیزی در سطح این باشه ؟
اخه این GT 330M هم شد کارت گرافیک ؟!
دوست عزیز این سری اصلا واسه بازی نیست؛ entertainment هستش نه game!! ولی خوب چون بازی هم جدا از تفریح نیست؛ توی بازی ها هم عملکرد خوبی داره... با سی پی یو قوی که داره و رم بالا و گرافیک قابل قبول 330 من به تمامی دوستان قول میدم تمام بازی های جدید امسال و قبلا رو روی تنظیمات high اجرا کنه... ولی اگه واسه بازی محظ میخوان سراغ این سری نیان! ... خود شما یه لپ تاپ درست و حسابی با این کانفیگ سونی با گرافیک 5870 بگو که زیر 2 ملیون باشه!؟! اگه میخوای بازی کنی سری گیم ایسوس در رده اول و بعد ام اس آی لپ تاپ های خوبی دارن؛ مثل g73jh؛ g53jx؛از ایسوس یا gx640h از ام اس آی با قیمت 1850 که میارزه... هر کسی اولویت هایی داره؛ اگه اولویت شما گرافیکه توی این حدودای قیمت از مارک سونی بهتر از گرافیک 5650 فکر نکنم پیدا کنی