درود بر شما دوست فیلیپسی ما...نقل قول:
البته که استقبال می کنیم از این کاری که در نظر داری انجام بدی... از زحمتی که می کشی پیشاپیش قدردانی میشه :)
Printable View
درود بر شما دوست فیلیپسی ما...نقل قول:
البته که استقبال می کنیم از این کاری که در نظر داری انجام بدی... از زحمتی که می کشی پیشاپیش قدردانی میشه :)
خیابون جمهوری- در مجموع 7 تا 8 مغازه است که جنسهای فیلیپس رو دارن من الان دسترسی ندارم که مجددا قیمت بگیرم.....ضمنا طرف خیلی هم با حال نیست، قیمتش همینه اون هم حتما با سود جنسشو می فروشه ولی نمی دونم ما چرا خودمون دوست داریم قیمتو ببریم بالا، البته برای کسانی که دوست دارن با نرخ بالاتری خرید کنند هم مغازه هایی بودن که از 100 تا 600 تومان گرانتر قیمت گذاشته بودن.نقل قول:
اشكال نداره هر وقت تونستي قيمت بگير هيمنجا اعلام كن. منتظرم:11: ممنوننقل قول:
سلام، سال نو مبارکنقل قول:
راستی اگر خبری از قیمت این تلویزیون در بانه هم گرفتین لطفا اعلام کنید. ببینیم می شه این تلویزیون رو زیر 2 تومن :5: از بانه بخریم.
آخ...! اگه بشه كه چي ميشه! منم خودم مي خوام همينكارو بكنم . خيلي وقته وايستادم ببينم مي تونم زير 2 تومن اينو بگيرم يا نه.نقل قول:
مخصوصا دنبال سايز 46 هستم . نمي دونم تو بانه چنده به نظرم خيلي سخت گير بياد حتي تو بانه :20:
بله خیلی سخت گیر می یاد حقیقتش من تا حالا نتونستم این مدل رو از بانه قیمت قابل استنادی بگیرم، همیشه فروشنده ها قول چند روز آینده رو دادن که متاسفانه تا حالا که عملی نشده، البته تقریبا غیر ممکنه که 46 رو بشه زیر 2 تومن خرید به نظر من زیر 2.5 هم باشه معرکه است (البته اینم بعید می دونم) حالا در هر صورت امیدوارم به قیمت مناسب گیرتون بیاد اگر خبری گرفتین لطفا ما رو هم بی خبر نگذارین. ممنونمنقل قول:
سلام
با یکی از دوستان صحبت کردم می گفت که امروز 9705 سایز 40 رو از بانه قیمت گرفته حدود 2500-2550 البته در مورد اینکه این قیمت با احتساب کیت سه بعدی است یا نه اطلاعی ندارم، اصولا نمی دونم کیت سه بعدی در داخل جعبه 9705 وجود داره یا بایستی جداگانه تهیه بشه، لطفا اگر سایر دوستان اطلاعی در این مورد دارند، اعلام کنند.
البته با این حساب آرزوهای ما هم برای خرید زیر 2 تومن این دستگاه نقشه بر آب شد و به نظرم همون قیمت 2800 با گارانتی بیشتر می ارزه (البته اگر طرف همچنان روی حرفش مونده باشه)
درود،
نظرتون درمورد Philips HTS3540 چیه؟ (روی کاغذ نسبت به قیمتش خوب به نظرمیاد!)
حتماً می خوام فیلیپس باشه چون تلویزیون هم، همین مارکه.
درود بر شما،نقل قول:
ببنید همونطور که خودت هم اشاره کردی مشخصات روی کاغذ این سیستم خوب هست ولی پیشنهاد می کنم که صدای چند مدل از سینماهای فیلیپس تو این رنج قیمت رو بشنوی و بعد اقدام به خرید کنی چون در بحث صدا سلیقه خیلی می تونه مهم باشه ولی خوب از نظر پخش فرمت و ... می شه به مشخصات دستگاه اعتماد کرد... از نظر پخش فرمت ها مختلف و کیفیت صدا (با توجه به ضریب شکستگی و ...) این سینمای خانگی در رنج معمولی قرار می گیره اما خوب از نظر قیمت بسیار مناسب هست و با کمتر از 400 هزار تومن نباید انتظار بیش تر از این را نیز داشت....
قاعدتا این سیستم با مشخصاتی که داره بهترین نیست اما با توجه به قیمتش می تونه انتخاب معقولی باشه ولی فراموش نکنید که با چند سیستم دیگه هم مقایسه رو انجام بدین و سپس اقدام به خرید کنید.
سلام خدمت عزيز
اول بابت اينكه ليست قيمت هارو نتونستم آپ كنم شرمنده فعلا درگير دوران طلايي كنكورم ولي اولين فرصت رو چشمم
دوست عزيز ما 2 هفته اي ميشه كه 3540 فيليپس رو 350 خريديم بعلاوه يه كابل اچ دي ام آي و يه كابل مشتي صدا كه متاسفانه اسمش رو نميدونم شد 370 تومن
با اين قيمت تو 4 تا برند فيليپس سوني سامسونگ و ال جي بهتر از اين گيرت نمياد پس نگرد چون گشتم
هم خوشگله هم صداش عاليه هم فرمتاي خوبي ساپورت ميكنه مثل avi mkv wmv wma و ...
باز اگه سوالي باشه دوستانه در خدمتم
يا علي
سلام خبر جديدي از 9705 نيست؟! خصوصا سايز 46....
شما با این شماره تماس بگیر:4220439-0875
ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟ 46 اينچ داره؟ قيمتش نسبت به بقيه فروشگاه ها تو بانه چه جوريه؟
سلام و روز به خير
من از مغازه اي كه معرفي شده قيمت گرفتم كه به اين شرح بود :
Philips 46Pf 9705 : 3350
Philips 46Pfl 8605 : 2450
هنوز قيمتها خيلي بالاست و شايد براي خريد توجيه نداشته باشه.
لطفا" نحوه ارتباط یا شبکه کردن 9705 فیلیپس با لب تاپ یا کایوتر را توضیح دهید. متشکرم.
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
لطفا" نحوه ارتباط یا شبکه کردن 9705 فیلیپس با لب تاپ یا کامپیوتر را توضیح دهید. متشکرم.
اين قيمتي كه واسه 9705 گفته با كيت سه بعدي بوده يا بدون اون؟نقل قول:
من خودم خيلي دوست دارم 9705 46 اينچ بگيرم و مي خوام صبر كنم تا قيمتش خيلي افت كنه و بعد بگيرم فقط مي ترسم يا ديگه توليد نشه يا اصلا 46 گيرم نياد
سلام میخواستم قیمت کف با گارانتی 40 اینچ رو بدونم خودم مدل های زیر رو از بانه قیمت گرفتم . چند تا سوال هم دارم
1.به نظرتون می ارزه بدون گارانتی خرید کنم.
2.نظر خودم روی 9704 هست به نظرتون تا چند ماه دیگه مدل بهتری از این میاد یا همینو الان بگیرم.
3.تا 2 میلیون ال ای دی 40 اینچ بهتر از این از برند های دیگر وجود داره.
4.اونجا 3.5 درصد میگیرن و تلویزیونو به عنوان گارانتی به مدت یک سال بیمه دانا میکنن به نظرتون این بیمه بدرد میخوره.ممنون
مدل 9705 با دوتا عینک سه بعدی: 2550 - مدل 9704 : 2050 - مدل 8605 با کیت سه بعدی : 2050
1-خوب اختلاف ها خيلي وسوسه كنندست
2-گزينه خيلي خوبيه با اين وضع محصولات فيليپس در ايران ونمايندگي هاي فروش اميد زيادي نداشته باشين
3-ميتونيد le8500 ال جي رو هم نگاهي بندازين
4-من فكر نميكنم
40PFL9705 3400
40PFL9704 2900
46PFL8605 3270
سلام دوست عزيزنقل قول:
به نظر من اگر بتونيد قيمتهاي كف با گارانتي (سه سال گارانتي پنل الرمس) رو پيدا كنيد خيلي بهتر از اينه كه بدون گارانتي خريد كنيد چون اختلاف قيمت اونقدرها هم زياد نيست.
با سلام خدمت دوستان
اون عزيزاني كه پست 316 حقير رو خوندن در جريانن كه گفتم تنها نماينده فيليپس و هاير تو شهرستان قدس 2 تا كوچه با ما فاصله داره و قرار شد ليست قيمت نهايي فروش قانوني شركت رو ازش بگيرم. طرف تو عيد نبود و حسابي شرمنده دوستان شدم تا امروز كه طرف بود و گرفتم ازش.
حالا نميدونم ميتونم اينو با شماره و آدرس طرف براتون پست كنم يا نه ؟
منظورم اينه كه تناقضي با قوانين سايت داره يا نه ؟
اگر اينو بهم بگين منم هم ليست و هم جريان اختلاف قيمت هاي نجومي 2 محصول مشابه رو از زبون طرف براتون نقل ميكنم .
علي الحساب بگم قيمت 9705 40 اينچ بدون كيت 3 بعدي و با در نظر گرفتن 5% نمايندگي 3050 و 46 اينچ با شرايط بالا 4050 هست كيت 3 بعدي هم يه مدلش 350 تومن هستش
اگه قيمت ها هم امكانش نبود حتما توضيحاتي كه داد رو ميگم چون برا خودم كه خيلي خيلي مفيد بود و همش منطقي
فعلا يا علي
سلام دوست گرامي- اگر سري به جمهوري بزنيد و چونه هم باهاشون بزنيد مي تونيد قيمتهاي پايينتري هم خريد كنيد (شايد حدود 300 تا 400 تومن كمتر)نقل قول:
ميشه بفرماييد پس اين اختلاف قيمت دليلش چي ميتونه باشه ؟ چطور ميشه يه مغازه اي از نمايندگي ارزونتر بده اونم 300 400 تومن ؟
اون بنده خدا قبل شما همين موضوع رو توضيح داد به من
حالا يه سوال
ميشه بگيد چه مدت از گارانتي محصول تو مغازه طرف هدر رفته و ما بايد گارانتي كه استفاده نكرديم پول پرداخت كنيم ؟ در حالي كه نماينده جنسش رو به روز مياره !
آيا مغازه دار بعد فروش مسئوليتي قبول ميكنه ؟
نميدونم شايد حرف شما درست باشه ولي قيمتاش تو 2 محصولي كه خودم از جمهوري گرفتم ( دي وي دي پلير 3588 و سينماي خانگي 3540 ) يا ارزونتر بوده يا برابر
شايدم من حال گشتن يا چونه زدن نداشتم
به هر حال من به قولم عمل كردم
يا علي
سلام بچه ها اين تي وي هاي فيليپس هشمون مجارستاني هستن؟ من يك كاتالوگ از نمايندگي مشهد گرفتم واسه بعضي از مدل ها نوشته بود ساخت اروپا و واسه بقيه چيزي ننوشته بود . حالا مي خوام ببينم ميشه 9705 46 اينچ غير مجارستاني و يا بعضا اصلي(هلندي و يا ترجيحا ساخت كشور معتبرتري) پيدا كرد؟ چه اينجا و چه در بانه
راستي mehdy55 قرار بود زحمت بكشي برام از اون جايي كه اينقدر گفتي ارزون ميده قيمت 9705 سايز 46 بگيري..... گرفتي؟! نگرفتي؟ بگير ديگه!!
:41:
يكبار توي تعطيلات نوروز رفتم جمهوري ولي اون مغازه تعطيل بود از يكي ديگه (كه البته قيمت 40 رو دفعهپيش گرونتر از اين مغازه گفته بود) قيمت گرفتم 46 رو گفت 4 تومان مي ده البته من چونه باهاش نزدم اگر خواستي از تهران خريد كني بگو آدرس دو تا مغازه رو بهت توي پيغام خصوصي بهت بدم كه به نظرم منصف تر بودن. ببينيد قيمت مصرف كننده 9705 سايز 40 مطابق ليست شركتي حدودا 2990 هستش كه بعضي ها زير اين قيمت مي فروشن حالا نميدونم از سود خودشون كم مي كنند يا كلك ديگه اي مي زنند.
با سلام 9705 فقط ساخت مجارستانه و مونتاژ كشور ديگه اي نيست اگه منظور شما از اصل بودن ساخت هلند باشه تو بازار پيدا نميكني حتي توي خود اروپا با تشكرنقل قول:
سلام و روز به خيرنقل قول:
اگر اشتباه نكنم روي 8605 هم "ساخت مجارستان" رو ديدم:20:
همون طور كه دوستمون Mehdy55 هم گفتن قيمتي كه شركت به نمايندگي ميده 2990 ديگه طرف 100 تومنم زير قيمت نميده كه !
احتمالا بنا به دلايلي مجبورن اينجوري بفروشن مثلا مدتي از گارانتي گذشته يا نتونسته بفروشه ميخواد ردشون كنه
در هر صورت وقتي قيمت شركت 2990 بايد به قيمت 2700 يا 2800 شك كرد
راستي وقتي ليست قيمتاي شركت رو ميديدم به چيز جالب برخوردم كه بايد راجب بهش تحقيق كنم اونم اينكه جلوي مثلا 9705 زده 2PCS + HTS 5550 Free !
يعني 2 تا از شركت بخره يه سينماي 500 تومني FREE ؟!
اگر اينطور باشه مي شه يك جورايي قيمتهاي 2700 يا 2800 رو توجيه كرد، ضمنا من فكر مي كنم اون قيمت 2990 قيمت مصرف كننده باشه نه قيمتي كه شركت به نمايندگي ها ميده معمولا قيمتي كه به نمايندگي ها مي دن 5 تا 8 درصد زير اين قيمت بايد باشه.نقل قول:
نميدونم شايد ولي با اون يارو كه صحبت ميكردم ليست رو نشونم داد كه توش 2990 زده بود و گفت اجناس زير 2 تومن رو %5 و اجناس بالاي 2 تومن رو %3 ميكشيم روش يعني حدودا 3050 .نقل قول:
و براي قيمت هاي پايين هم از لفظ زير فروشي استفاده ميكرد
فرق اين دو رو پرسيدم گفتم جنسشون فرقي نميكنه ولي تو زير فروشي
1 فروشنده هيچ مسئوليتي نداره
2 احتمالا مدت قابل توجهي از گارانتي گذشته
3 به اين سادگي ها هم گير نمياد
در كل اون طرف اصلا توصيه نميكرد
سلام
دوستان اینجا کسی هست که dvd player Philips 3588 داشته باشه؟
می خوام بدونم این دستگاه فرمت mkv پخش می کنه ؟
خير پخش نميكنه ولي كيفيت خوبي داره و ميشه اين مشكل رو با تبديل حل كردنقل قول:
من خودم به شخصه به خاطر يه پسوند فيليپس رو با ال جي يا سامسونگ عوض نميكنم
سلام دوستان
من یه LCD 7409-98 دارم می خواستم اپدیتش کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
-معمولا براي سري هاي قديمي اپديتي نميادنقل قول:
در ضمن با اپديت اتفاق خاصي نميوفته (توصيه ميكنم بهش فكر نكنيد)
-بايد توي سايت خودش سرچ كنيد با اين حال خدمت شما:
کد:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?tmplt=ePlatform%20-%20Philips&scy=SG&slg=ENG&sct=LCD_TV_SU&cat=TV_CA&session=20110409131650_205.204.66.212&grp=SOUND_AND_VISION_GR&ctn=42PFL7409/98&mid=Link_Software&hlt=Link_Software
قیمت های بانه :
40 : 8605 سه بعدی : 000/020/2 تومان
46 : 8605 سه بعدی : 000/720/2 تومان
52 : 8605 سه بعدی : 000/170/3 تومان
اگر کسی محل فروش را خواست بگوید تا پخ بگذارم
نقل قول:
دوست عزیز! 2 تای آخری رو نمی دونم اما قیمت 8605 سایز 40 تو تهران با گارانتی 3 ساله پارس الرمس هم همین قیمت 2 میلیون 100 هزار تومن هست!!! این دیگه چه جور قیمتی بوده که فروشنده بهت داده...! مگر اینکه آپشن خاصی داده باشه که بازم این قیمت غیر منطقی هستش.(مثلا کیت سه بعدی و از اینجور چیزا)
46PFL8605 3270
من هم که نوشته ام سه بعدی استنقل قول:
اساتید، دلیل اینکه تو سایت flatpanelshd فیلیپس 9704 رو اینقدر کوبیده چیه؟
در ضمن زده 8 بیتی، مگه 17 بیتی نیست؟
ممنون