منم رفتم و خدا رو شكر اينترنتم بهتر شده.نقل قول:
Printable View
منم رفتم و خدا رو شكر اينترنتم بهتر شده.نقل قول:
سلام، منم دارم میرمنقل قول:
یه دو هفته دیگه قرارداد تموم میشه، میخوام برم آسیاتک، شماها کجا رفتید؟ من فقط میخوام که سرعت دانلود شبانش خوب باشه
منم از اسیاتک گرفتمنقل قول:
هنوز وصل نشده.
ببین وصل شد یه اطلاعی از دانلود شبانش بده:20:نقل قول:
مرسی:11:
دیروز سرویسم وصل شد... با 512 از ساعت 1 شب تا 9 صبح تقریبا 1.5 گیگ دانلود داشتمنقل قول:
پس دانلود 50 کیلو داری که معادل 512 میشه، ینی سرعت واقعی رو داری، خوبه:20:نقل قول:
اگه 2 مگ بگیرم دانلود 200 تا رو دارم دیگه!:8:
مرسی:11:
سلامنقل قول:
آسیا تک سرویس چابک ( 1 مگ ) ترافیک 5 گیگ گرفتم. توی روز سرعت بین 1 تا 3.6 مگ متغیره. اما شب از 256 هم کمتر می شه! :41:
این از سرعت پیش از آغاز دانلود رایگان شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از سرعت در مدت زمانه دانلود رایگان شبانه
فعلا دست نگهدار
من دقیقا 5 روزه اومدم آسیاتک
یعنی افتضاحه و رو اعصاب
من با لایزر شبی 2.5 گیگ میگرفتم ولی الان با 1 مگ سرعت تو آسیاتک و اونهم تو 2 ساعت شبانه بیشتر ، زور بزنه زیر یک گیگ میگیرم
آسیاتک قبلا خوب بود ولی از وقتی کاربرای لایزر رو منتقل کردند مزخرف شده
نقل قول:نقل قول:
والا از وقتی که برای من وصل شده میانگین شبی 1.300 تا 1.500 دانلود دارم
مرکز مخابراتیم هم تهران - پیروزی هستش
در هر صورت از پیشگامان خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــلی بهتره
با سلام...
من از پسگامان که اومدم بیرون از مخابرات گرفتم 512 ( اونم با کلی بدبختی :دی ) خداروشکر بد نیست ، شب و روز هم فرقی نمیکنه سرعت یکیه
دانلود رایگان هم از 1 تا 7 صبح هستش که من توی این مدت به راحتی 2 گیگ شاید یکم بیشتر میگیرم.
آقا نگیرین از پسگامان همش اشتباهه !!
با تشکر..
مخابرات که همش نامحدودهنقل قول:
من از مخابرات مشهد ۵۱۲ سه ماهه نامحدود داشتم تموم که شد یکی از دوستام گفت که پیشگامان ۵۱۲ نامحدود بگیرم به اسرار اون این کار رو کردم. زنگ زدم قیمتش رو پرسیدم بهم گفتن میشه ۷۷۲۰۰ تومن منم دیدم نسبت به مخابرات ۱۵ تومن گرونترتلفنی ثبت نام کردم. پولشم گفتن وقتی میان تحویل بدن میگیرن بعد از ۱۲ روز وصل کردن!!!!!!منم که دیگه حوصله نداشتم زنگ زدم دوباره ازشون قیمت رو پرسیدم بازم بهم همون قیمت رو گفتن. ولی وقتی پول ریختم به حسابشون ،بهم گفتن باید ۱۵ تومن هزینه نصب و ۵ درصد مالیات رو به حسابشون بریزم تا یوزر پسوردم رو بهم بدن. حالا من موندم با این شرکت دزد :(
در مورد پشتیبانی هم اینکه فقط یک نفر پاسخگویه. یه بار زنگ زدم بهشون تا ۱۰ دقیقه پشت خط مونده بودم،ازش که پرسیدم چرا گوشی رو جواب نمیده جواب داد که داشته نماز میخونده !!!و کاملا هم بی ادب بود.
حالا من موندم سرعتشون هم مثل پشتیبانیشون فاجعه است یا نه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:سلام شک نکن من داشتم سرعت حتی یه رنج اصلی خودش هم نمیرسه..نقل قول:
حالا من موندم سرعتشون هم مثل پشتیبانیشون فاجعه است یا نه.
میخای با سرعت 57 تا در بهترین حالت دانلود کنی..حالا ببین کی بهت گفتم !
با احترام..:11:
ممنون
حالا میگید من چکار کنم؟؟؟اینا که پول ادمو دیگه پس نمیدن میدن؟؟میخاستم فردا زنگ بزنم دفتر تهرانشون ازشون شکایت کنم درباره نمایندگی مشهدشون ولی این تاپیکو که خوندم دیدم تو تهرانشم جوابگو نیستن.
اگه راهی میدونید کمک کنید لطفا.
میرم مخابرات میگیرم دوباره
سلامنقل قول:
دوست عزیزمخابرات مشهد یک چند وقتی هست خیلی داره گیرمی ده و دیگه بالای 256رو راحت نمی ده شما راحت گرفتی ؟
برای تمدید اذیت نمی کردن؟
نه دوست عزیز نه برا ثبتنام نه برا تمدید گیر بیخود نمیدن. شما برو امور مشترکین اگه اذیت کردن برو جایی که برات پخ میدم. البته اگه مرکز مخابراتی تو ساپورت کنننقل قول:
منم امروز رفتم قردادم رو کنسل کردم با این شرکت. ۱۰ تومن ازم کم کردند ولی بهتر از اینه که ۳ ماه با پشتیبانی این شرکت بحث کنم.
بهتون پیشنهاد میکنم اگه مشهدین از پیشگامان به هیچ عنوان اینترنت نگیرید
یه خبر بدم
احتمالا پیشگامان تا یک ماه دیگه دانلود شبانه رایگان را قطع میکنه
توی تمدید کردن حواستون باشه
کلا با پیشگامان قید دانلود شبانه رو بزنید!
شبانمون که 8-9 ماهی میشه ترکیده ، دلم به سرعت بالا تو روز خوش بود که اونم پکید، الآن 3 - 4 روزه سرعت روزانه من شده به اندازه شبانه (همون 30 کیلو بایت مشهور) :(((:37:
من میخوام برم از دست این پیشگامان راحت شم ، بچه ها کسی میدونه تو منطقه شرق تهران چی بگیرم بهتره(مهم سرعت دانلود شبانه هستش)؟
دوستان من سوال مهم و حیاتی دارم!پیشگامان IP رو شهر تهران میده؟مثلا من که تو بجنورد پیشگامان داشتم IP من بجنورد بوده یا مثل پارس آنلاین کل کشور رو میزنه شهر تهران؟لطفا کمکم کنین حیاتیه
دوستان اگه کسی میدونه بگه واقعا حیاتیه!تو سایت های IP که میرین شهرتون رو میزنه تهران؟یزد یا شهر خودتون رو میزنه؟نقل قول:
سلام دوستان
من می خوام 2 مگ نامحدود بگیرم، اول می خوام ببینم سرعت چند کیلو بهم میده معمولا؟ آیا شباش سرعت کمتره؟ و اینکه رنج سرعت تو یه حدوده یا خیلی کم و زیاد می شه. اگه نمی دونستین 1 مگشو هم یگین اشکال نداره.
راستی من اصفهان هستم مرکز آزادی، یشاپیش ممنون.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
من پارس آنلاین ، شاتل ، پیشگامان و مخابرات رو تست کردم.
مزخرف ترین اینترنت رو همین پیشگامان داشت.
سرویس 1 مگ (با محدودیت حجم) گرفتم.
اولش که بهم دروغ گفتن : سرعت شبانه و روزانه ات یکیه. بعد که سرویسم وصل شد ، متوجه شدم سرعت شبانه ام روی 30 کیلوبایته.
کلی جنگ و جدل داشتم ، آخرش هم درست نشد.
و بسیاری مشکلات دیگه که در صفحات قبل بگردی ، پیدا می کنی.
موفق باشی.
سلام استاد feizol65 ما یه چن وقتی نبودیم از اون یارو سر سپرده پیشگامان چه خبر هنوزم اینجا جولان میدن یا نه بابا با ما یه همفکری بکنیین از شر این پیشگامان راحت بشم الان در حال حاضر تو تهران کجا خوبه صبا یا داتک یا فن اوا یا...؟ما رو گاگول فرض کردن همون سرعت واقعی 128 زیقی ام به ما نمیده نخواستیم اقا نخواستیم اه.....شت
زنگ زده بودم این پشتیبانش میگم بابا من اصن شبانه نخواستم همون 128 بدین برا روز دیدم میخواد زرتی بگه تنظیم مقرررات ما رو فلان کرده میگم بابا اسکل کردی مگه گفته فلکه سرعت روزم ببندی بعد با یه استدلال چرتو پرتیinternet protocol version4,dns server گفت تغییر دادم کسی میدونه چرا ؟یه ذره مثلا بهتر شد ولی همون گ.. شد که بود
سلام دوستان
پیشگامان در بندرعباس به چه صورته قطعی و وصل شدن اینترنت نا محدود یا حجمی اش به چه صورته؟
سرعت دانلود رايگان شبانه پيشگامان چجوره الان ؟ با نگاهي كه من انداختم مثل اينكه تعريفي نداره درسته ؟
من تاره از پیشگامان اشتراک گرفتم، البته مثل سگ پشیمونم .
من ساکن بجنورد هستم، سرعت شبانه افتضاحه ، سرعت دیگه حداکثر میرسه به 45 کیلوبایت برثانیه..!
هر وقت هم زنگ میزنم به پشتیبانی میگه مخابرات پهانی باند مون رو محدود کرده!!!!!!!!!!!!!
سلام من 3 ساله اینترنت پیشگامان در تهران استفاده میکنم سرعت بد نبود حدود 30 40 کیلوبایت در ثانیه دانلود اما از یک ماه پیش سرعت خیلی افتضاح شده در حد دایال آپ (6 کیلوبایت دانلود) به زور سایت باز میکنه پینگ 2000 3000 .واقعا غیر قابل استفادست و مفت هم بدن گرونه
زنگ زدم جواب درست و حسابی ندادن.میخواستم ببینم اونایی که اینترنت پیشگامان دارن همشون این مشکل را دارند یا فقط مشکل منه؟لطف کنید سرعتتون را بگید.سپاس
دوشنبه هفته دیگه سالگرد سه سالگی استفاده من از پیشگامانه، تنها دلیلی که تاالآن عوض نکردم قیمتهای کمشه، وگرنه غیر از سال اول اصلا سرویساش خوب نیست.
الان سرویس 512 گرفتم (128 نقره) در طول روز سرعت بد نیست، ولی دانلود شبانه اش بهیچ وجه خوب نیست.
تهران - منطقه 5 - شهید کاظمیان
ببخشید سایتش رو میدین پلیز
بفرمانقل قول:
کد:http://www.pishgaman.net/
چرا این تاپیک خوابیده ؟!
من درخواست سرویس دادم به پیشگامان ، کوچ از فناوا به پیشگامان !
راضی هستین یا نه ؟
سلام دوستان یک مشکل عجیب دارم امروز رفتم رو سرویس 512 نامحدود همه چی خوب ولی تونل که میزنم پینگ نوسان داره حتی داخلی ؟! :n27:
دوستان من الان 128 دارم از پیشگامان اوکی ه پینگ و سرعت همه چی ولی میخوام نامحدودش رو بگیرم 128 نظرتون چیه کسایی که استفاده کردن یا شنیدن از کسی پینگ و سرعتش چطوره؟
بیخیال نامجدود شید چون نوسانت پینگ به شدت بالا پایین میره 512 سرعت بیشتر 40 نمیره ..... خیلی افتضاح سرویس نامحدودش
بعد از مدتها تقاضا و خواهش از پیشگامان که سرویس نا محدود رو هم به جمع سرویسهاشون اضافه کنن ، الان نامحدود 512 رو 46000 تومان میفروشند:n04: ولی سرعت دانلود حدود 40 است:n03: که شبها هم کمتر میشه.قیمت و کیفیت رو مقایسه کنید.کلا پیشگامان رو برای نامحدود پیشنهاد نمیکنم .فکر کنم بهترین نامحدود رو مخابرات میده.
من 512 نامحدود دارم. داون استریم رو روی 2مگ و اپ استریم رو روی 900 کیلو بیت قرار دادن. اما دانلودم حدود 65 هستش. مگه نباید سرعتم حدود 200 باشه ؟
البته 2 روز حدود 200 بود. اما دوباره برگشت به همین سرعت 65
تنظیمات مودم رو نمیشه دستکاری کرد که برگرده به همون حالت ؟
یک یرویس جدید زده 1024 بی نهایت رو 34 تومن میده جریانش چیه؟