سلام من.اومدم.یه ربع دیگه ساعت بازیمه.میبینید چه وقت شناسم!چکارا کردید بازی منو که رد نکردید
Printable View
سلام من.اومدم.یه ربع دیگه ساعت بازیمه.میبینید چه وقت شناسم!چکارا کردید بازی منو که رد نکردید
سلامنقل قول:
نه رد نکردیم اما آخرین آپشن فایلو و سیو مسابقات رو از پست اول بگیر چون تغییرات توش صورت گرفته .
ببین این تغییرات صورت گرفته :
آپشن فایل قبلی ایراد کیت یا همون لباس تیمها رو داشت که محمد عزیز مشکل رو حل کرد .توی این آپشن فایل قدرت تیمها به این شکل تعدیل شده اند :
از قدرت تیمهای منچستریونایتد و چلسی 10 واحد کم شده .
از قدرت تیم آرسنال 9 واحد کم شده .
از قدرت تیم منجستر سیتی و لیورپول 8 واحد کم شده .
از قدرت تیم اورتون 6 واحد کم شده.
از همون پست اول بگیر . اصلا بیا اینم لینک آپشن فایل :
و این سیو مسابقات :کد:http://www.multiupload.com/CFC5HXZP9H
کد:http://www.multiupload.com/0B77IA9J4J
خب هر وقت پست اول آپدیت شد بگو بردارم.صفحه های قبل رو خوندم فکر کنم منچستر رو تغییر ندادی درسته؟چون خدایی از یه تیم متوسط هم ضعیفتره.فقط مدافعاش خوبن.
بردارم حسین جان؟من صفحه رو ریفرش میکنم یه ساعت طول میکشه.آپدیت کردی فایلهارو یه پست اینجا بده.ممنون.
از پست بالا فایلها رو بگیر .
خداییش من نوعی حتی نمیتونم یک تاپیک به این کوچیکیو مدیریت کنم یک مملکت رو چه جوری میشه اداره کرد ؟ خوبه رشت دانشگاهیم هم مدیریت بوده .
شیرهای رام نشدنی آبی رو دیدی امشب چه غرشی کردن توی لندن !
در ضمن بعد از اینکه بازیتو برگزار کردی نظرتو درمورد استفاده از فایلهای فلش و متحرکی که استفاده میکنم بگو . بنظرت خوبه از این موارد استفاده کنم ؟ مثل همونایی که توی پست اول گذاشتم .
بابا مدیر.مگه میخوای نامزد ریاست جمهوری بشی؟لیگ رو نیمه تموم ول نکنی بری!!
حسین اگه من اینترنتم پرسرعت بود و میتونستم دائم کانکت باشم حتما کمکت میکردم.
مرسی.دارم دانلود میکنم.ادیت فایل رو زده حدود 5 دقیقه و سی ثانیه دیگه!!حال میکنی سرعتو؟دانلودم تموم شد میرم بازی میکنم.اونمتموم شد خبر میدم.
---------------------------
پست جدید:
جالبه.فقط من الان تو انجمن هستم.کجا رفتید نامردها!!!!!!!!!!
:19:غرش شیر:19:بردمممممممممم.2-0
بازی بهتری نسبت به اولی بود.البته فقط اولش.تا دقیقه بیت و پنج دوتا زدم گفتم تاتنهام رو شش تایی میکنم.اما بعد همش یا میرفت بیرون یا توپ رو تقدیم دروازه بان میکردن(چرا شوتها اینقدر آرومه؟)
گل اولم رو آقای گیگز زحمت کشیدن از دوقدمی،دروازه خالی رو باز کرد.دومی رو هم با برباتف دروازه بان رو دریبل کردم و گل زدم.این دومی خیلی حال داد.
فایل سیو داره لود میشه...
لود شد.بفرمایید:(من برا کی دارم پست میدم.چرا هیچکس نیست؟؟:41:)
---------------------------------کد:
http://www.multiupload.com/54ODS9KUTW
حسین جان.درباره اون فلشها بگم که کار جالبیست و حتما استفاده کن.عالیه.فقط این جدولها رو که میذاری(مثل پست اول) به ترتیب نوبت بنویس.و اگه ممکنه برنامه بازیها رو به ترتیب نوبت تا دو سه هفته بعد بذار.مقسی موسیو!:40:
آره خیلی من حال کردم:33:نقل قول:
شیرهای رام نشدنی آبی رو دیدی امشب چه غرشی کردن توی لندن !
راستی امشب دیگه فکر کنم به من بازی نرسه نه؟
چون همه خودماني هستيم دارم ميگم زياد دلتونو خوش نكنيد ما ميخواهيم براي 4 سال پياپي قهرمان ليگ شيم منچستريونايتد:21::27::21::27:در ضمن وحيد جان همه بچه هستند فكر كنم تا 1ساعت ديگه بتوني بازي كني
محمد جان چی شد بازیتو انجام دادی ؟ اگه انجام دادی سیو بازیو بزار تا عادل بازیشو انجام بده . پیر شی بابا بجمب
الان نوبت بازی لیورپول(عادل)هستش.اما نمیدونم خودش کجاست.یه ساعت پیش که بود.
حسین جان من وقتی فایل رو گذاشتم هیچکس نبود.چهل بار پستم رو ویرایش کردم.آخرین بار هم 9:45 بود.ساعت زده خودش.فکر کنم شما ریفرش نکرده بودین.نه؟
بازیهای امشب تا کجا دامه داره؟
آهان دیدم .نقل قول:
تا جایی که چشا سو بدهنقل قول:
الان برنامه رو میزارم .
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
شما ها انگاری اصلا به پست اول سر نمیزنین فکر کنم من اون پستو برای خودم فقط آپدیت میکنم برنامه که اونجا بود .
ایناها :
بازیهای هفته دوم :
فولام----------------------------چلسی -------------------- (برگزار شد )
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- (برگزار شد )
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- امشب 9.15 نهایتا تا 9.45 شب فرصت عادل برای برگزاری این مسابقه
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- امشب 10نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------امشب 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------امشب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
محمد جان پس آمار بازیت کو ؟
دستت درد نکنه.فقط بازیم نصفه شب نباشه.فردا میخوایم بریم سرکار ها.
اینم آمار پایانی بازیم با تاتنهام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------
نه حسین همون پست اول بهتره.پیدا کردنش هم راحت تره.من اونو دیده بودم سوالم برا این بود که عادل نبود.وقت بازیهای بعد نزدیکه.میخواستم ببینم الان چه بازی ای برگزار باید بشه.
درباره آمار مگه باید حتما بذاریم؟البته به نظر من بذاریم خیلی بهتره.من خودم گذاشتم که دیدم تو پستت دنبال آمار بودی.یعنی ف بگی رفتیم فرحزاد....!!:10:
اینقدر سرعت اینترنت شماها کمه من احساس میکنم توی یک کوهستانیم یکی سر اون قلست یکی سر این یکی قله صداهامون نیم ساعت بعد به هم میرسه و تازه اون یکی که شنید باز نیم ساعت بعد صداش به این یکی میرسه . چرا شماها اینقدر دیر جواب میدین . اگه با چاپار پیاماتونو میفرستادین الان رسیده بود . من 10 بار پست قبلو ویرایش کردم .
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
عادل فرصت بازیش تموم شد باید بازیو به کامپیوتر بسپاریم . اگه توی این کارمون جدی نباشیم کار به جایی نمیرسه .
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
عادلو دارم میبینم که آنلاینه بجنب که الان بازی شماست . اینم سیو مسابقه :
کد:http://www.multiupload.com/54ODS9KUTW
من اومدم شرمنده حواسم نبود.
رفتم مسابقه......
ببینیم عادل چیکار میکنی یا علی مدد!نقل قول:
راستی آپشن جدیدو که توی پیام خصوصی گذاشتم برات گرفتی ؟
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
عادل جان با این سرعت اینترنتت مطمئنی پایتخت ایرانی چرا جواب نمیدی ؟
حسین جان این دایل آپ لعنتی رو مثل پتک نکوبون تو سرمون.چکار کنم.حداقل خودم مجبورم.چون نمیدن دیگه...ولش کن اصلا.
درباره جدیت کاری باهات موافقم.بنظر من اگه بشه ازیها رو کمی سخت گیری کنیم بقیه هم جدیتر میشن.من شخص خاصی رو نمیگم.اصلا خودم رو میگم که مثلا اگه بدونم بازیم اگه نباشم 30 میشه اونوقت هرطور شده میام.
راستی الان دوتا بازی قبل بازی بعدیم هست(شده مثل کشتی،تو یک ساعت چندتا بازی دارم)من میرم اما نهایتا 11:30 هستم.شایدم کمی زودتر.فعلا بای...
راستی بچه ها شماها که دیال آپ یا به قولی دایال آپ هستین یک کله چطوری به اینترنت وصلین ؟ تلفن خونه مشغول نمیشه ؟
محمد من اگه رئیس مخابرات بودم همین الان یک کبریت زیرش میکشیدم همه رو از شرش خلاص میکردم ( البته من اینجوری که میگم خشن نیستما اما دیگه اینا شورشو در آوردن بخدا ) .نقل قول:
آره شما برو اما یک ساعت دیگه بیا . بازیهای امشب تموم شد من برنامه رو از این فشردگی در میارم تا بچه ها اینقدر اذیت نشن .
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
نقل قول:
مسعود جان منظورت قهرمان بعد از چلسیه دیگه نه ؟ عیب نداره دومی هم بد نیست اما رتبه دوم رو نمیگن قهرمان .
من الان رفتم لباس تیم ها رو دیدم مثل اولش شده بود یعنی درست نبود. توی آپشن فایل قبلی لباس ها درست بود ولی این آپشن فایل نمی دونم چرا لباس ها درست نیست.
بعد حسین جان یه پیشنهاد داشتم امیدوارم ناراحت نشی:10: نمیشه خصوصیات همه تیم ها رو به حالت اولشون بگردونی و فقط همون تغییراتی مثل قدرت شوت رو بدی.من با اورتون هم می تونم اونجوری بازی کنم و بازی با تیم های بزرگ کم نیارم ولی الان خصوصیات تیم خودم رو می بینم یکمی چندش آور هست:31: باور کن این جوری جذابتر هستش و نقل و انتقالات هم تازه جذابتر میشه.مهم فقط 5 تیم متعلق به بچه ها هستش دیگه تیم های دیگه مهم نیستن.اگه این جوری کنیم شاید احتمالا 5 تیم اول تیم های ما باشه و فکر کنم این خودش بازی ها رو جذابتر می کنه.میگم چه طور رای بگیریم که چه کسانی موافقن.فقط حسین جان ناراحت نشی.اگر ناراحت میشی من کلا حاظرم بی خیال بشم:31:
نه بابا ناراحت چیه مگه من اینجا کاره ای هستم که ناراحت بشم . تمام تصمیمات اینجا باید با رای گیری انجام بشه .نقل قول:
اما نظر شخصی من اینه که تازه با این 10 واحد کاهش بازم بچه ها راحت میبرن آمار محمدو ببین این نتیجه رو با کاهش 10 واحد از قدرت تیمش بدست آورده . من نظری ندارم رای گیری کنیم .
سلام بچه ها من بازی رو 2بر 1 بردم.
اینم سیو بازی:
کد:http://www.multiupload.com/Z33JY99TYZ
عادل جان یک عکس از آمار بازیت هم اگه تونستی بزار با آپشن فایل جدید تونستی این نتیجه رو بدست بیاری ؟ ایولا . راستی بازی سخت نبود ؟
من رفتم بازیمو انجام بدم .
بازیهای هفته دوم :
فولام----------------------------چلسی -------------------- (برگزار شد )
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- (برگزار شد )
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد------------- (برگزار شد )
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- (برگزار شد )
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------امشب 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------امشب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
راستی حسین نگفتی چرا لباس ها تغییر کرده.آپشن فایل قبلی این مشکل رو نداشت.
بازی تقریبا سخت بود چون من طرفدار چلسیم.بازی با لیورپول برام سخت بود.خداییش خیلی تیم مذخرفیه من با همین آپشن فایل قبلیه که گفتی یه واحد به لیورپول اضافه شده بازی کردم.این بازیکنا خیلی شل ول شدن.مثلا یه توپ و به زور استوپ میکنن .سرعت دو هم که دیگه نگو اصلا نمی دوند.نقل قول:
عادل جان یک عکس از آمار بازیت هم اگه تونستی بزار با آپشن فایل جدید تونستی این نتیجه رو بدست بیاری ؟ ایولا . راستی بازی سخت نبود ؟
ولی این آپشن فایل حالا حالا ها کار داره داداش.
بابا مردم از ساعت 10:30 دارم زور ميزنم اين اينترنت ما تازه وصل شده...
ديگه واقعا شورشو در اوردن
ایول حسین جون.
این آپشن فایل جدیده که برام فرستادی مشکلم حل شد.لباسا درست شدن.
بچه ها سروراي دانلودتون را زياد تر كنيد پيش ما اصلا خر تو خر
من هميشه به داشته هام شكر كردم ولي ديگه اين دفعه...
نقل قول:اینو امتحان کن درست میشه.:5:کد:http://www.multiupload.com/XXJ43XPTFR
من الان رفتم اورتون رو برداشتم و بولتون بازی کردم.جدا ازاینکه با نتیجه بدی باختم اصلا بازیکنان من خصویاتشون خوب نیست و بعضی هاشون حتی خصوصیات زرد به زور توشوشن پیدا کنی چه برسه به نارنجی و قرمز! تازه واقعا خیلی بده که سرعت دفاع تیم حریف مثلا حدود 90 باشه ولی سرعت مهاجم ها من 82 باشه.بازیکنان من هیچ خلاقیتی ندارن.اگه این جوری باشه برای من مسابقات اصلا جذابیت نداره.بازیکنان اورتون تقریبا مثل تیمهای دیگه فکر کنم خصویاتشون کم شده.
منم بازیمو انجام دادم .
بکبار دیگه شیرها غریدند چلسی 2 - آرسنال 0
این آمار بازی :
اینم سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/M36H902P5I
گل اولو از طریق یک ضربه ایستگاهی از کنار دیوار دفاعی حریف به زیبایی به ثمر رسوندم :
پست قبلی من رو حتما بخون.
بازي من و عادلو كي انجام بده
امشب عادل یک بازی انجام داده فکر میکنم بهتر باشه شما انجام بدی و تیم عادل رو کامپیوتر هدایت کنه . بازم تصمیم با خودتونه شما مسعود جان دسته بازی داری ؟ اگه بخوای خودت بازی کنی و تیم عادل رو کامپیوتر کنترل کنه باید حتما یک دسته بازی داشته باشی .نقل قول:
اول باید بری توی ستینگ بازی بعد کنترل اول رو روی صفحه کلید تنظیم کنی و کنترل دوم رو دسته بازی بعد توی بازی کنترل تیم عادل رو به کامپیوتر واگذار کنی فکر کنم اینا رو خودت هم میدونستی .
وحيد جان ناراحت نشو اما من از همون اول بهت گفتم اما توجه نكردي
حالا باز هم تصميم با بچه هاست
در ضمن اگه ميخواهيد از طرف من معطل نشيد شديدا توصيه ميكنم سرورهاي دانلودتون را زياد تر كنيد
خب وحید جان اگه فکر میکنی تیمت خیلی ضعیف شده با همون آپشن فایل قبلی مسابقات بازیهاتو انجام بده مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
مسعود جان متوجه منظورت نمیشم چیکار کنیم ؟نقل قول:
در كدوم مورد؟
مسعود جان شرمنده اینجا هم نفهمیدم چی گفتی میشه بگی چی نوشتی ؟نقل قول:
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
در مورد اینکه نوشتی سرورهای دانلودمون رو زیاد کنیم من متوجه منظور شما اصلا نمیشم میشه بیشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
این جوری فکر کنم زیاد خوب نباشه چون پارتی بازی میشه:31: میگم چه طوره یکمی مسابقات تغییر کنه؟نقل قول:
خب وحید جان اگه فکر میکنی تیمت خیلی ضعیف شده با همون آپشن فایل قبلی مسابقات بازیهاتو انجام بده مشکلی پیش نمیاد .
سلام به همه.
حسین جان بازی من در چه حالیست؟بازی کنم یا داره بازی میشه؟
ده و نیم رفتم گفتم برای این دوتا مسابقه قبل من هر کدوم نیم ساعت طول بکشه یازده و نیم نوبتم میشه.اما توی جدول زودتر زده بودی.الان چکار کنم؟
يعني سرورهاي mega upload -deposit files -hot files ,2 shared براي من براي دانلود بگذاريد
البته شرمنده من اين همه رو دارم