درهر صورت بایت تنظیمات مربوط به Encoding پیام ها رو فعال کنید تا درست بشهنقل قول:
ممکنه مسیرش چیز دیگه باشه
Printable View
درهر صورت بایت تنظیمات مربوط به Encoding پیام ها رو فعال کنید تا درست بشهنقل قول:
ممکنه مسیرش چیز دیگه باشه
سلام..
من یه مدتی هر کاری می کنم نمی تونم با کابل usb گوشی ام رو وصل کنم به pc
iهمه رقم باهاش کار کردم...آنتی ویروس-فایروال disable کردم...دوباره دیوایسش رو نصب کردم اما نشد...
گوشی من omina lite B7300 است متاسفانه تاپیک اش خیلی غیر فعال شده ...مجبور شدم اینجا بپرسم..:11:
گوشی من ویندوز موبایل ورژن 6.5 است
ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید
سلامنقل قول:
تو تاپیک یه سرچی می کردی
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5937882&postcount=293
گوشی من چند ساعت آنتن نداشت بعد که آنتنش اومد 2 تا تماس از دست رفته واسم اومده ولی این شکلیه: ####+
معنیش چیه؟
سلام دوستان
سیستم عامل اندروید بهتره یا ویندوز موبایل؟ می دونم سوالم ربطی به این تاپیک نداره یه دفعه به سرم زد بپرسم
سلام من گوشی htc mozart دارم و نمی تونم بلوتوثش رو استفاده کنم میشه راهنمایی کنید ؟ممنون میشم.
نقل قول:
اگه با ویندوز کارنکرده باشی آندروید خیلی برات بهتره
برنامه بیشتر ساده تر تنوع بیشتر مدل های گوشی و تبلت
ولی اگه الان ویندوز داری نمی تونی آندروید دستت بگیری چون برات مسخره میشه
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
نقل قول:
برای ارسال یا دریافت؟
بلدی دیوایس بسازی؟
با سلام به همه
دوستان من نمیدونم توی تنظیمات گوشی یه گزینه رو زدم که نوشت عدد 1234 وارد کن و من وارد کردم و ok زدم گوشی خاموش شد و روشن شد هرچی روش داشتم پاک شد و از اون بدتر همه منو عربی شده اصلا نمیتونم عوضش کنم و خواهشا کمکم کنید
اقا من ایکس 2 سونی اریکسون دارم جدیدا همش تاچش مشکل داره چیکار باید بکنم:8:
htc mozart گرفتم با چه نرم افزاری به کامپیوتر وصلش کنم؟
با سلام من یه برنامه رو گوشیم که i8000 omnia هست نصب کردم بعد از این که ریسیت کرد دیگه نمیاد بالا یعنی فقط لوگوی سامسونگ میاد چه کار کنم لطفا کمک کنید .
سلام
وين 7 رو با آندرويد مقايسه كنين،مي خوام نقاط قوت و ضعفشونو بدونم
آيا ميشه سيستم عامل يه گوشي كه وين 7 هست رو به آندرويد تغيير داد؟و برعكس؟
ميزان مصرف باتري به سيستم عامل هم ربطي داره؟
یه گوشی اچ تی سی toch diamond2 دارم گوشی رو هارn ریست کردم حالا زبونش از انگلیسی به عربی تغیر پیدا کرده هر کی میتونه کمک کنه
با تشکر
توی ستینگ گوشی یه علامت کره زمین هستش ( اون که روش آرم ویندوز داره نه ) و توی زبان انگلیسی نوشته regional setting که به عربی نمی دونم چی میشه ولی باید اونجا بری و توی صفحه اول از عربی بزاری روی english(us)نقل قول:
موفق باشی:5:
با سلام میخوام بدونم امکانش هست که ویندوز 6.5 رو به ویندوز 6.1 تغییر داد؟
سلام
یه سوال
بلک لیست گوشی های 6.1 کجاست؟
خواهشن سریع تر جواب بدید هر نصف شب یکی داره منو از خواب بیدار می کنه
hd7 رو چه جوری میشه سینک کرد و فایل روی ان ریخت؟
سلام خسته نباشید
ببخشید من چند روزه یه مزاحم دارم که روزی صدبار بهم زنگ میزنه اگه راهنماییم کنین که چه جوری از بلک لیست گوشیم استفاده کنم خیلی خیلی ممنون میشم
هیچ کس بلد نیست؟
سلام به همه عزیزان.
می خواستم بدونم اگه من روی گوشی جسجارم ویندوز موبایل 6.5 بریزم خیلی افت سرعت واسم پیش میاد؟
الان من وین موی 6 روش نصب کردم و سرعتشم خیلی نرمال و خوبه.
لطفا اگه به نظرتون مشکلی تو سرعت و Page Pool پیش نمیاد بهترین ورژن وین موی 6.5 یا بالاتر واسه HTC Universal رو معرفی کنین. Thomal-SunDrem-Luca-Xplod کدومش؟
از قبل از هر کی که کمک کنه تشکر می کنم.:10:
سلام دوستان، یک سوال کلی داشتم در مورد ویندوز موبایل: آیا ویندوز موبایل به صورت پیش فرض فایل منیجر داره؟ یا مثل گوشی های اندروییدی بستگی به برند گوشی داره؟
پیش فایل منیجر دارهنقل قول:
سلام میدونم قدیمیه ولی چاره ای ندارم کمک کنید من گوشی htc x7500 دارم خواستم رامشو عوض کنم ولی مشکلی پیش امد ونشد والان که روشن میکنم فقط صفحه چهار رنگ میاد بالا کمک کنید و برای نصب رام ارور 244 میدهد error 244 invalid model id
سلام دوستان
من روی گوشیم ویندوز و اندروید رو داشتم ( :41: الان ندارم ) داشتم از گوگل مپ استفاده میکردم هوا گرم بود و گوشی هم بخاطر استفاده از جب پب اس حسابی گرم کرده بود . رفتم روی اندروید و وقتی گوشی رو خاموش کردم بیام روی ویندوز دیگه بای بای شده بود . iر کاری کردم نشد بیارمش بالا ویندوز عوض کردم با leoimg هم نشد کاری بکنم , و موقع روشن شدن پیام operation system update failur please try againe رو میده . انواع ورژن های مختلف هم تست کردم ولی هیچ . با باکس هم تعمیر کار نتونست کاریش بکنه یعنی دوتا وژن رو زد نتونست کاریش بکنه . الان وقتی روشن میشههمون پیام قبلی رو میده
کسی راهی به ذهنش نمیرسه ؟؟
لطفا کمک کنید
دوستان چطوری ویندوز موبایل 5 ( نسخه ی اسمارت فون ) کاری کنم که بتونم باهاش اس ام اس فارسی بفرستم ؟ یعنی حروف اختصاصی پارسی ( پ ، ژ ، گ ، چ ) رو داشته باشه ؟
مدل دستی ـم : i-mate Smartflip
سلام و خسته نباشید
دوستان چند روز پیش گوشیم ( omnia 2 i8000 ) رو به صورت عادی به سیستم وصل کرده بودم و داشتم اطلاعات میریختم که یه هو سیستمم هنگ کرد و منم کابل USB رو از گوشی جدا کردم و از اون روزه حافضه داخلی گوشیم یه جورای قفل شده. یه سری اطلاعات توشه که نه میشه برداشت و نه میشه بهش اضافه کرد. حتی تو خود گوشی هم اجازه حذف کردن نمیده
چندین بار ریسیت سخت افزاری و نرم افزاری انجام دادم ولی نشد.
اصلا دیگه به سیستم هم وصل نمیشه. اصلا نمیشناستش
خواستم رامش رو عوض کنم اصلا نرم افزار نشناختش
بلوتوز هم نمیگیره ولی میفرسته
جالبیش اینجاست وقتی که مموری میندازم سیستم میشناسه و میشه با مموری کار کرد ( ردو بدل کردن اطلاعات ) ولی با حافظه داخلیش نمیشه!
کسی میدونه این چه مرگشه؟
سلام گوشی من htc touch hd t8282 هست.این گوشی من رو از اتریش آوردن و به همین دلیل زبونش آلمانی است...
به هرجایی که دادم برای زبونش رو از آلمانی به انگلیسی تبدیل کنن یک دلیل میارند مثلا یکی گفت گوشی قفله و نمیشه برنامشو عوض کرد
میخواستم بدونم خودم میتونم زبونش رو درست کنم یعنی از آلمانی به انگلیسی تبدیل کنم؟
و همچنین یک سوال دیگه میتونم سیستم عامل گوشیم رو از 6.1 به 6.5 تبدیل کنم؟
ویندوز موبایل 7 برای چگونه گوشی هایی میباشد؟
روی این گوشی نصب میشه؟
من خیلی کارم فوری لطفا زودتر جواب بدین
اول از بالای صفحه گزینه start رو میزنی و میری به setting بعد توی سربرگ دوم میری ( system ) بعد به regional settings میری
این هارو میتونی توی translate google به آلمانی ترجمه کنی تا گزینه هارو پیدا کنی
اگه نشد می تونی درب کاور رو باز کنی و با سوزن یا چیزی اون قرمزه رو بزنی تا هارد ریست بشه
این طوری همه چیزت پاک میشه ولی می تونی زبانش رو عوض کنی
قبلش باید شماره و پیامک هات رو بریزی توی سیم کارت
در مورد سیستم عامل هم بهت پیشنهاد نمی کنم چون سخت افزار جالبی نداره
آندروید رو مطمئنم ولی اصلا جالب نیست
خوش باشی
سلام . شما گوشیتون HD2 هست ؟ مشکلتون حل شد؟
سلام اگر کشور رو به ایران تغییر بدین , کیبورد فارسی میشه .وارد تنظیمات بشید و ایران رو انتخاب کنیدنقل قول:
سلام این گوشی خودش بلک لیست نداره.اما اگر گوشیتون با ویندوز موبایل 6.5کار میکنه برایِ بلاک لیست میتونید از برنامه های جانبی استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت جستجو بنویسید black list
سلام دوستان
عید مبارک
من یک گوشی سونی اریکسون اکسپریا x2 دارم ولی متاسفانه بیشتر مخاطبینم را پاک کرده
دیگه دارم دیوانه میشم
راستی نسخه ی ویندوز موبایل 6.5 روش نصبه
سلام لطفا به لینک پایین یه سر بزنید و من راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاچ گوشی من از کار افتاده، می خواستم ببینم علت خاصی نداره؟ حدود 3 سال کار کرده. میشه عوضش کرد؟ حدود قیمتش چقدر هست؟ ممنون.
htc touch diamond 2
سلامنقل قول:
علتش مصرف زیاده گوشی هست
من هم یه سامسونگ جت دارم که تاچش خراب شد و هنوز برای تعمیر ندادم ولی علاالدین 30 تومن عوض میکنن . البته مدل های مختلف قیمتشون فرق داره . تازه شاید پیدا نشه .
علتش کار کردن زیاد با اونه دوست خوبم
سلام دوستان
من یه گوشی HTC HD2 دارم که یکی از دوستام از نروژ خریده بود
حالا من می خوام یه فارسی ساز روی اون نصب کنم
یه برنامه نصب کردم که گوشی اس ام اس های فارسی را می خونه اما ک
خیلی هنگ می کنه؟
کسی برنامه ی درست حسابی واسه این کار می شناسه
بعد یه کیبرد به درد بخور هم اگه سراغ دارین واسه فارسی نوشتن بهم پیشنهاد بدین
من تا حالا اصلا با windows phone کار نکردم
خواهشا توضیح کامل بدین
با تشکر
کسی نیست جواب بده
سلام .نقل قول:
اگر روم گوشیتون اصلی باشه یعنی قفل شکسته نباشه , بهترین روم , روم خاورمیانه هست .
هم فارسی داره هم عربی و هم انگلیسی و اگر بذارینش روی انگلیسی حتی یک کلمه عربی هم نمیبینین توی گوشی اما کیبوردش هم عربی داره هم فارسی و هم انگلیسی
از ژانویه 2010 بنده نصبش کردم و مثل گل داره کار میکنه و آخرین ورژنش هم اوگست 2010 اومد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین میبورد هم spb keyboard هست بنده از سه زبان ف و ع وEN استفاده میکنم
واقعا راحته
اِعراب هم داره . یعنی ِ َ ً ُ ّ
اتو کمپلیت هم داره یعنی یک بار که بنویسید فرودگاه , دفعه ی دوم تا بنویسید فر , خودش کلمه ی فرودگاه رو پیشنهاد میده .
کلماتی هم که اشتباه تایپ کردین و ذخیره شده میشه حذف کرد .
خلاصه خیلی گله
:20:
سريال نامبرش هم تو نت هست با گوگل جستتجو کنین
اگر میخواین خوب خوب به این گوشی وارد بشین , تاپیک مخصوص HD2 با دقت و حوصله از آخر بخونید
سوالی هم داشتین در خدمتیم
اما اگر نخواستین روم خاورمیانه ی ویندوز موبایل رو نصب کنید و خواستین روم اندروید نصب کنین دیگه بقیه دوستان انشا الله راهنمائیتون میکنن" چون بنده تو اندروید اطلاعتم در حد صفره
:)
سلام.
اين هم لينك تاپیک hd2از صفحه ی آخر با حوصله بخونینش