اما خداییش تو تمام گوشی های موتو هیچکدوم به کیفیت و خوش ساختی این xt720 نمیرسن . کیفیت ساخت و مونتازش فضاییه . :8:
Printable View
اما خداییش تو تمام گوشی های موتو هیچکدوم به کیفیت و خوش ساختی این xt720 نمیرسن . کیفیت ساخت و مونتازش فضاییه . :8:
اگر سیستم عامل این گوشی رو ارتقا بدیم از فایل های فلش پشتیبانی میکنه ؟
بلهنقل قول:
با اپدیت به 2.2 گوشی فلش رو پشتیبانی میکنه .
دیروز گوشیم با کله خورد رو زمین سنگی . جرات نمیکردم برش دارم :41: تو دلم میگفتم الان خورد شده ال سی دی و ... جاهاش .
گوشی رو چشم بسته بر داشتم :31: دیدم هیچیش نشده فقط اون بالاش یکم ضرب دیده که پیداست . اگر فلزی نبود حتما" بدنه میشکست .
چشم بسته چطوری دیدی :31::46:نقل قول:
با چشم بصیرت هادی جان اصلا کسایی که موتورولا دارن باید به کیفیت اون ایمان بیارن از هر نظر
تیکه میندازی :31:نقل قول:
منظورم این بود که اولش جرات نکردم گوشی رو بردارم . فکر میکردم خورد شده . چشم بسته ور داشتم چیزی از شکستگی حس نکردم بعد یواشکی چشام رو باز کردم دیدم مشکلی نداره و چیزیش نشده . :10:
سلام دوستان...
من تازه گوشیمو گرفتم، کمک می خوام در مورد آپدیت 2.1 به 2.2 یا حتی 2.3...
نمی دونم کدوم رام مورد اعتماد تر و کم ایراد تر هست...
ممنون میشم کمک کنید...
گوشیمو روت کردم، یه دور هم ریستور تو فکتوریش کردم!!
خوب دوست عزیز اول بهتون تبریک میگم برای گوشی جدید .نقل قول:
اما متاسفانه آپدیت 2.2 رسمی برای این گوشی نیومده 2.3 که دیگه بماند .
اما 2.2 غیر رسمی ظاهرا" براش موجود باشه .
ممنونم...
خب حالا از بین این 2.2 ها کدومشون رو میتونم نصب کنم؟!
اگه بعد از نصب دیدم مشکل دارم میتونم بر گردم به همین 2.1؟! یهنی رام ارجینالش هم پیدا میشه برای نصب؟!
سلام
نیاز شدید به کمک پیدا کردم امیدوارم که بهم کمک کنین
من یه خورده کنجکاویم گل کرد و یه 1 ساعت پیش گفتم که یه فونت فارسی بریزم رو گوشیم و یه کیبرد فارسی ( پرشین کیبرد) نصب کنم که اینکارم کردم همه چیز خوب پیش میرفت حتی یه اس ام اس فارسی هم فرستادم بد یه چند دقیقه ای که تو منوی اس ام اس بودم از اونجایی که قفل گوشین به صورت پسورد فعال هست بعد از 5 دقیقه گوشیم قفل شد ( تا اینجا همه چیز طبیعی هست) اما وقتی خواستم دوباره به گوشیم مراجعه کنم وقت دکمه پاور و زدم دیدم که پسورد میخواد بازم تا اینجا طبیعی هست اما دیگه کیبرد خود آندروید رو صفحه نمیاد و همون کیبرد فارسی ظاهر میشه که نمیتونم پسوردم و وارد کنم تا گوشی باز فعال بشه :41: خوب منتطقیش اینه که دستم و رو کادری که باید پسورد وارد بشه نگه دارم تا input metod ظاهر بشه و کیبرد آندروید و انتخاب کنم اما اما اما ظاهر نمیشه:18::20:
ممنون میشم که کمکم کنین:10:
در ضمن از هیچ چیز backup نگرفتم:41:
ممکنه با وایپ کردن حل بشه ؟
شایدم نیاز بشه فلش بزنی دوباره
بله تونستم با وایپ کردن گوشیم و ریست کنم و به تنظیمات کارخونه برگرده گوشیمنقل قول:
خوشحالم که کارم به فلش نکشید:8:
مرسی:11:
سلام
مطلبی که میخوام اینجا عنوان کن شاید خیلی ها بلد باشن اما شاید به درد بخور باشه
اگه تکراری بود شرمنده ( چون من چیز ی پیدا نکردم تو این سایت)
برای رفتن به ربکاوری این گوشی میشه از دستور زیر استفاد کرد:
1) گوشی را خاموش کنین
2) کلید های پاور + دوربین + گالری را باهم فشار دارده تا گوشی روشن بشه و به منوی ریکاوری بره
3) اگه یه مثلث اخطار ظاهر شد : کلید ولوم مثبت + کلید گالری را فشار داده تا به منوی ریکاوری بره
حالا اگه بخواین که گوشیتون به صورت سخت افزاری ریست کارخونه بشه( manual reset) از روش زیر استفاده کنین:
4)از کلید ولوم جهتت بالا و پایین رفتن استفاده کنین و از کلید دوربین برای انتخاب گزینه مورد نظر استفاده کنین( اگه کلید دوربین جواب نداد از کلید گالری برای انتخاب استفاده کنین من از کلید گالری استفاده کردم)
5) گزینه Wipe data/factory reset را انتخاب کنین
6) گزینه Reboot Phone را انتخاب کنین
( مسئولیت انجام این کار با خودتون خواهد بود)
این هم مراحل به صورت لاتین ا ز سایت مرجع:
Manually Reset
1. Turn off phone
2. Press Power key + Camera Key + GalleryKey to power on the phone and bring up the recovery screen
3.When the Triangle/Exclamation point screen appears, press Volume Up + Gallery Key down and tap the camera key to show the recovery menu.
4. When the recovery window appears, use the volume up/down keys to navigate the menu and the camera key to enter your selection.
5. Select Wipe data/factory reset
6. Select Reboot Phone
Note: Your contact and email information is automatically backed up to the Google Mail server. Your information will be restored when you login with your user name and a password.
اینم آدرس سایت مرجع:
https://motorola-global-en-uk.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/45246/~/milestone-xt720---master-reset-%2F-factory-data-reset
رام كاستوم فارسي واسه اين گوشي پيدا ميشه؟
سلام دوستان
چه طور میشه به شماره های روی سمیکارت دسترسی پیدا کرد به نحوی که بشه یه شماره رو از روی سیمکارت Delete کرد؟
من از طریق منوی Inport/Export به شماره های سیم کارت دسترسی دارم اما نمیشه شماره ای رو پاک کرد، ممنون میشم که راهنماییم کنین:11:
از دوستان كسي ميدونه واسه app2sd تو اين گوشي بايد چيكار كرد؟
اقا اخرین قیمتش چنده؟ و اونایی که دارن اینو یه توضیحی از سطح قابلیت هاش بدن. اگه مقایسه باشه با گوشیهای دیگر برندها که عالی میشه؟ فقط شما رو به روح حجازی قسم میدم بدون جانبداری از برند مورد علاقه توضیح بدین. پیشاپیش ممنون:46:
380 - بوشهر
كيفيت دوربينش خوب نيست - بدنش خويه - طراحيش خوبه سرعتش بد نيست -حافظه داخلي و رمش پايينه - كيفيت صفحش بدك نيست - كلا به نظرم نگيري بهتره گالكسي اس بگير خيلي خيلي بهتره من جفتشو داشتم
کیفیت دوربین که خیلی خوبه . اونم تو روز که حرف نداره . چطور میگی بد نیست پرشین جان !؟نقل قول:
کیفیت بدنه عالیه
طراحیش خاص و خفنه که این سلیقه ای هست
سرعتش قابل قبوله . بستگی داره قبلا" چه گوشی داشتی
حافظه داخلی کمه . اما قابل حله
ال سی دی خیلی خوبه . فقط تو نور مسقیم خورشید ضعیفه
با توجه به قیمتش گوشی خوبیه . من شیراز 410-420 سراغ دارم .
یک رام 2.2.1 جدید برای xt720
ROM MiuiXtV2 optimize english pack
Based On: 2.2.1 Miui_beta4 1.5.1.3
Kernel Version: zin221nx05#1
Wipes DATA: Yes
Wipes Cache: Yes
Wipes Dalvik-Cache: Yes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1085683
سلام دوستان
من چند روزی که این گوشی رو دارم امروز که میخواستم باهاش کار کنم وارد هیچ نرم افزاری نمیشد و یه ارور میداد
که گزینه Force Close داشت
یه اخطار مربوط به حجم حافظه گوشی هم بالای صفحه HOME اومده بود گفتم گوشی رو روشن خاموش کنم درست میشه ولی خاموش کردم دیگه روشن نمیشه فقط ارم موتورلا میاد وسط صفحه و میره و هی تکرار......:13:
کار خاصی با گوشی کردی ؟!! مثلا" آپدیت یا فارسی سازی و....نقل قول:
اگر کاری نکردی سریع به جایی که خریدی پس بده و یک گوشی دیگه بخر .
اون که رو آرم موتو گیر میکنه مشکل نرم افزاریه و احتمال زیاد از رام گوشیته .
ارور حافظه کم هم اگر برنامه زیاد ریخته باشی تو گوشی پیدا میشه . و باید از app2sd استفاده کنی که برنامه ها رو بتونی روی مموری کارت نصب کنی .
دوستان تو این چند وقته رامهای جدید و خوبی برای xt720 اومده .
جدیدترین و آخرین رامی که الان آماده هست رام سیانوژن هست که نیاز به تعریف نداره .
امیدوارم دوستانی که xt720 دارن از این رام عالی لذت ببرن . :8:
ايولنقل قول:
سيانوژن واسه xt720 :21:
فقط يك لينكي . چيزي ازش ميزاشتي بد نبودا :31:
بيا عزيزم اينم لينك و آموزش كه يكي از دوستان گل فروم همسايه زحمتش رو كشيده :نقل قول:
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=2307703#post2307703
سلام
من بین xt720 defy موندم
بنظرتون کدومو بخرم؟
ازکجا بخرم؟موقع خرید به چیا توجه کنم؟کلن از جعبه گرفته تا وقتی گوشیو چک میکنم
تا حالا موتو نداشتم
موقع اس دادن فارسی ساپورت میکنه؟
ممنون
سلام دوست عزیز . پیشاپیش مبارکت باشه :31:نقل قول:
در مورد دیفای یا xt720 اگر بگی انتظاراتت از گوشی چیه بهتر میتونم بگم کدوم رو بخری ؟ و سقف پولی که میتونی بدی ؟
در مورد فارسی هم گوشیهای جدید موتورولا و به خصوص ای 2مدل هیچ مشکلی ندارن . چون خودم هر 2 رو داشتم
نقل قول:
تا سقف 380 90
اولویتام به ترتیب
بدنه خوب (جنس)
صفحه بزرگ .خوش رنگ.تاچ عالی
سرعت خوب (کلن در همه موارد)
صدای خوب چه زنگ خوردن چه پخش موزیک
(هندزفری صداش بلند و با کیفیت باشه)
دوبین خوب و قابل قبول
برنامه خوب براش باشه
جنس هر دو گوشی عالیه . xt720 بدنه فلزی داره که پشتش پوشش جیر مانند داره از نظر جنس این گوشی بی رغیبه .نقل قول:
. دیفای هم جنس بدنه اش از پلاستیک خیلی عالی و با کیفیتی هست . البته وقتی میگم از پلاستیک اصلا" فکر نکن که مثل سامسونگ یا ال جی باشه ! نه این موتورولا ست و تو کیفیت ساخت همیشه بهترین بوده و هست .
در مورد سرعت میتونم بگم دیفای کمی بهتر هست واونم به دلیل مقدار رم بالاترش هست .512 در برابر 256
سی پی یو و گرافیک هر دو یکی هست .
البته تو کارکرد عادی تفاوتی بین 2گوشی دیده نمیشه . و فقط تو لود کردن برنامه ها و بازی های سنگین تر دیفای سریعتر عمل میکنه .
البته باید دید که با رام جدید سیانوژن که برای xt720 اومده چه فرقس با قبل کرده . اگر چند روز صبر کنی xt720 دوستم رو فلش میزنم خبرش رو میدم .
کیفیت صدای هر دو گوشی خیلی خوبه و تو آندرویدها جزو بهترینها هستن . تقریبا" در یک حد هستن هر دو گوشی.
دوربین که مشخصه xt720 خیلی بهتره . چه عکاسی و چه فیلمبرداری .
البته فیلمبرداری دیفای هم خیلی با کیفیت و روون بود و من راضی بودم .
در مورد برنامه هم که آندروید کلا" مشکلی نداره و در تمامشون یکی هست .
در کل اگر دوربین برات اولویت نیست دیفای بخر وگرنه xt720 . چند جا قیمت بگیر و از جای مطمئن هم بخر .
xt720 اولین گوشی موتورولایی بود که من خریدم . از اون موقع هم طرفدار موتورولا شدم :31:
اقا هر وقت فلش زدیش منم خبر کن که ببینم چه تغییرایی میکنه
ممنون
okنقل قول:
تا آخر هفته ردیفش میکنم خبرت میدم