نقل قول:
گاهی اوقات پیش میاد که بعضی درایورها به راحتی با مدل و سیستم عامل هم خوانی ندارند..
مثلا مشکلی که در مورد وایرلس به این مدل وارد شده بود با نصب درایورهای مربوط به مدل های دیگه قابل رفع است..
Printable View
نقل قول:
گاهی اوقات پیش میاد که بعضی درایورها به راحتی با مدل و سیستم عامل هم خوانی ندارند..
مثلا مشکلی که در مورد وایرلس به این مدل وارد شده بود با نصب درایورهای مربوط به مدل های دیگه قابل رفع است..
سلام دوستان
به نظر شما بین 1564دل و cw14fx سونی کدوم بهتره و چه مزایا و معایبی نسبت بهم دارند؟ با توجه به رنج قیمتی شبیهشون.
وزن 2.4 کیلوگرم
Intel T6600 Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - BUS 1066 MHz
4 GB DDR3
320 GB 7200 RPM
Nvidia GeForce GT 230M GPU 512 MB UpTo 2270 MB
14.1" - LED Backlight
نقل قول:
دوست عزیز به هنگام نصب درایور صدا تنظیمات مربوط به صدا با نام Real teck HD که اسم کارت صدای شماست در Control Panel نمایش داده می شود..
اینکه صدای اسپیکر لایو هست و فکر می کنید توی حمام :31: هستید،دلیل بر فعال بودن افکت صدایی است که در Real thck HD موجود است..حالا شما ازش خوشتون نمیاد می تونید وارد منوی برنامه شده و روی تب Speakers رفته و در به تب Sound Effect وارد شده و در مقابل بخش Environment و Effect کلید کشویی را زده و انها را روی <None> قرار دهید و Ok کنید..جدا از این با شکل های مختلفی در مورد الگوی صداهای اطرافتان و افکت های جالبی در برنامه روبرو می شوید که هر کدام قشنگی خودشون را دارند..
"یوزو پس هم ندارم که !!!!!!" :sad: در مورد وایرلس هم اگه می خواهید به اینترنت وصل شوید و ان هم به طور بی سیم خوب باید اول اکانت ان را بخرید..کی از ایرانسل مجهزتر!! همونطور که می دونید این لپ تاب مودم نداره..از طرفی ایرانسل یک مودم بی سیم به شما اجاره می ده،تا ازش استفاده کنید..اگه در شهرهایی هستید که Wimax ایرانسل ارائه می شه،می تونید از خود پشتیبانی ایرانسل همه چی رو بپرسید..
سوالی بود در خدمتیم..:8:
به نظر من سونی رو بردار چون اکس پی هم روش نصب میشه و گرافیکش خیلی بهتره.نقل قول:
سلام
dell 1564 با ويندوز xp اين درايور را نمي شناسد
درايور را از كجا بردارم
pci simple communication controller
با تشكر
نقل قول:
دوست عزیز ،من خودم موقع نصب ویندوز 7 تنها درایوری که در Device manager ناشناخته مانده بود همین بود..که با نصب همه درایورها از روی dvd درایورها،ان هم نصب شده بود..
ولی از این گذشته بارها گفته شده که توصیه می شه روی این مدل xp نصب نشه..می تونید به صفحات قبل مراجعه کنید تا به جواب نصب نکردن xp روی این مدل برسید..
1-دوستان اگر با پورت hdmi به lcd وصل شویم صدا هم از همان hdmi منتقل می شود یا کابل جدا برای صدا میخواهد
2- ایا فقط 3 پورت usb دارد
3-نمایندگی زیگورات میگوید برای نصب ویندوز 7 هزینه میگیرد (هر چند دی وی دی ان را ارائه میدهد) ایا در تهران هم همینطور است
4-من که با نصب xp اشنا هستم آیا خودم میتوانم نصب کنم یا ترفندهای خاصی دارد و باید حتما بدهم زیگورات نصب کند؟
با سلام
دیروز یک از دوستان من Dell 1564 Corei5 خریده و روش هم ویندوز 7 هست ولی مشکل اینکه رزولشن بالاتر از 1024*768
نمیره! یعنی حداکثر رزولیشن همینه و مساله دیگه اینکه هر فیلمی که تو حالت فول اسکرین نشون میده کیفیت پایینه و بیش از حد حالت شطرنجی و دو تصویر شدن داره که من احتمال میدم به خاطر همین پایین بودن رزولیشنه.
حالا می خواستم بدونم شما هم به همچین مشکلی برخوردید یا اصلآ این مدل Dell همینطوریه؟
نقل قول:
من خونه یکی از دوستام بودم آخه بعد این با لپ تاپش هی ابنترنت سرچ می کرد و میرفت این سایت اون سایت
بعدم که ازش پرسیدم نا مرد نگفت ولی میدونم که اینترنت دزدی بود :41:
حالا این محل ما هم پر شرکت هست با سرعت بالا اگه میشد :21: چقدر خوب میشد برای ی ی ی دانلوددددد :31:
نقل قول:
سلام،احتمالا دوست شما همان 1564 به قول معروف D رو گرفتند..که تمام خصوصیاتش مانند سری A هست که مال خودم هم همینه..ولی cpu core i5 داره..و البته گرافیکش Intel GMA 4500 MHD 128 MB UpTo 1500 MB هست..که مال ما البته ATI Radeon HD 4330 512 MB UpTo 1970 MB هست..یه حدسی در مورد ارتباط کم بودن گرافیک سیستم دوستت با کم بودن کیفیتی که می گی می زنم..ولی مطمئن نیستم..
این از اختلاف قطعاتش با مال خودم..والا ما هم رو PC و اکثر کامپیوتر های دیگه این رزولوشن رو که بیشتر حالت پیشفرض هم پیدا کرده،استفاده می کنیم و مشکلی در افت کیفیت فیلم و حتی بازی نداریم..
این رو مد نظر داشته باشید که قرار نیست لپ تابی خوب باشه که فیلم رو با بهترین کیفیت نشون بده و رزولوشن بالایی هم داشته باشه..من حتی یه فیلم با کیفیت Blue Ray روش دیدم که مشکلی از بابت کیفیت نداشت..بعضی از لپ تاب ها هستند که خاصیت Full HD دارند(که صحبت در موردش در این مجال نمی گنجه) این خاصیت تا اندازه ای نیاز بعضی ها رو از بابت دیدن فیلها و بازی کردن با کیفیت HD برطرف می کنه..ولی خوب باید دید انتظار شما از یک لپ تاب با این رنج قیمت و قطعات به کار رفته چیه..هر چند این مشکل بیشتر به صفحه نمایش بستگی داره،که خدا رو شکر صفحه 1564 LED هست..
سوالی بود ما همنجاییم.. :8:
من که رفتم برای دانلود و نصبیدن Ubuntu 10.4 LTS .. تا فردا خبرشو بهتون میدم ..انشا.. که مشکلی بابت هیچ چیزی نداشته باشه..
با عرض سلام
ببخشيد من يه 1564 خريدم به خاطر كارم مجبورم xp نصب كنم ولي وقتي نصب كردم درايوراشو نمي شناسه از سايت دل هم نتونستم بگيرم يكي كمك كنه
در قسمت نرم افزار آموزش استفاده از vm ware ها و فضای مجازی جهت نصب xp روی 7 داده شده چون روی این لپ تاپ xp نصب نخواهد شدنقل قول:
در قسمت نرم افزار آموزش استفاده از vm ware ها و فضای مجازی جهت نصب xp روی 7 داده شده چون روی این لپ تاپ xp نصب نخواهد شدنقل قول:
بالاخره 1564 در رابطه با نصب درایورها (مثلا B.T یا وایرلس) آیا مشکلی داره؟
من چند روزه که میخوام این لپ تاپ رو بخرم ولی بابت این مشکلش تا حالا دست نگه داشتم.
حرف آخر:
آیا 1564 ویندوز 7 ثبت شده داره و آیا درایو برای تمامی وسایلش موجود هست؟
ضمنا به نظر شما کدوم یکی از این دستگاهها بهتره؟ (من اهل بازی نیستم و بیشتر کارم برنامه نویسی هست البته فیلم هم دانلود و زیرنویس و در نهایت رایت میکنم...
1) Acer Aspire 5740G
2) DELL INSPIRON 1564
3) Sony VAIO CW15FG/B/W/P
4) Sony VAIO VPC-EB16FX/G
5) Sony VAIO FW460JB
6) Asus K52JR
** بودجه منهم تا حدود 1.100.000 تومان هست.
سلام
من امروز 1564 خریدم و ویندوز 7 32 بیتی را نصب کردم وقتی با مشخصات کامپیوتر را میبینم مینویسد رم 3 از 4 یعنی 3 گیگ رم را شناخته چه کارش کنم؟
باید ویندوز 64 بیتی نصب کنی.نقل قول:
آخرين قيمت اين لپ تاپ با گرافيك ATI چنده ؟
بعدش اين شركتها كه ميفروشن بعضي هاشون ميگن با داس 800 تومن با ويندوز 820 تومن
يعني اين ويندوزه اورجيناله ؟ ميشه آپديتش كرد ؟
با داس يعني ويندوزي كه ميده اصلي نيستنقل قول:
با ويندوزش يعني ويندوز اورجيناله ؟نقل قول:
يعني قيمت ويندوز اورجينال 20 هزار تومنه ؟
نه كرك شده است با اصلي اصفهان 860 بدون گارانتينقل قول:
---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------
سلام با ويندوز سون 32 بيتي كسي تونسته كل 4 گيگ رم را بكار بگيره يا بايد حتما 64 بيتي نصب كنيم و در اين صورت و عدم سازگاري 64 بيتي با برخي نرم افزارها به صرفه هست؟
سلام
من گرافيكم intel هستش درايور رو هم كامل نصب كردم ولي dedicate ررو 64 مگ نشون ميده ولي همه جا تو اينترنت نوشتن 128 مگ علت چي ميتونه باشه؟
درايور بلوتوس رو هم نصب كردم همه device ها رو شناخته فقط دو تا peripheral device بصورت ناشناس باقي مونده،جريان چيه؟دريايورش هم نيست كه نيست،يه مشكل جهانيه توي تمام فرماي خارجي گشتم همه تو ديوار بودن :31:
نقل قول:
عزیز جان اصولا ویندوز سون 32 بیتی با 4 گیگ رم و نمایش واقعی مقدار اون مشکل داره..مال من رو که 3.33 نشون میده و در مورد این مشکل باید یه سرچی زد و دید دلیلش چیه..هر چند کاری از دستمون بر نمیاد..
نه عزیز به صرفه نیست که به خاطر این اختلاف رم بیایی و 64 بیتی رو بنصبی..و یه چیز رو بگیری و چند تا چیز دیگه رو ول کنی..خلاصه چیز نیست!! :31:
اخر Ubuntu 10.4 LTS دانلود و نصب شد..چه گرافیکی چه شکل و شمایلی،همه چیز به خوبی نصب شد..من هم داشتم به این فکر می کردم که شاید مشکل بلوتوث سخت افزاری باشه،ولی با شناختن اتوماتیک بلوتوث و پیدا کردن چند نوع وسیله بلوتوث دار،راضی شدم که کار اوبونتو حرف نداره..
کارت صدا رو هم در جا شناخت..می مونه گرافیک که با زدن برنامه Hardware Testing بهترین درایور رو به شما پیشنهاد می کنه و شما می تونید دانلود و بنصبید.. کلا هسته یا به عبارتی Kernel به خاطر بروز رسانی سریع توسعه دهندگان لینوکس خیلی راحت با هر سیستمی مچ میشه..برید نصب کنید و حالشو ببرید..
دوست عزیز انچه که شما باید در مورد نه این مدل بلکه تمامی مدلهای برند Dell باید بدونید در سایت زیگورات هست..ولی همیشه بازار که طبق این قیمت ها پیش نمیره و معمولا کمتر از چیزی که فکر می کنیم و شنیدیم پیدا میشه..من خودم با گارانتی زیگورات که نماینده انحصاری Dell نه فقط در لپ تاب بلکه PC،تجهیزات Server،نمایشگر و .. هست،گرفتم..ان هم نه از خود نمایندگی چون اونها نمی تونند زیر قیمت شرکتی که به انها قیمتها رو میده،چیزی بفروشن..با این اوصاف این لپ تاب به قیمت 840000 تومن نمایندگی رو من با 810000 تومن از فروشگاهی که اتفاقا خودش هم از نمایندگیش گرفته بود خریدم..نقل قول:
پیشنهاد من اینه که با Dos رو بگیری و زحمت نصب رو بکشی..مطمئن باشید ویندوز 7 که داخل کارتن هست تماما کرک شده و بدون مشکل هست..من الان دارم راحت اپدیت می کنم..مهمتر اینکه این ویندوز رو خود زیگورات داره به شما میده،که همراه دو نسخه 32 و 64 بیتی است..
سلام در لپ تاپ 1564 و ويندوز 7 زيگورات
من هنگام نصب ويندوز 7 در مرحلهاي با انتخاب x86 و زيرش 32 مواجه شدم كه 32 را انتخاب كردم و حالا يك ويندوز 32 بيتي نصب شده دارم سووالم اينجاست كه آن x86 منظورش همان ويندوز 64 بيتي بوده؟
2- اخر نصب هم يك ارور مبني بر نبودن ديسك با پيغام cmd.exe داد و قفل شد كه ريستارت كردم و ويندوز شروع به كار كرد اين چه بوده و ايا ايرادي ندارد؟
خيييلي ممنونم از استقبال فراوان شما!! خب جواب بدين 1564دارها:19:نقل قول:
نقل قول:
سلام،والا گرافیک خودم که ATI هست،و در مورد مشکل شما که 128 رو 64 مگ نشون میده،چیزی نمی دونم و اکثرا به همه پیشنهاد می کنیم که از ATI دار استفاده کنند..باید به سایت Dell مراجعه و Service Tag حودتون رو وارد کنید و نه تنها اطلاعات مربوط به گرافیک بلکه همه خصوصیات لپ تاب تون رو می تونید ملاحظه کنید..هر چند اگر بحث تخصصی در مورد گرافیک رو در تالار کارت گرافیک مطرح کنید،بهتر می تونید به جواب برسید..
و در مورد بلوتوث هم که فکر می کنم در هر دو نوع گرافیک یکی باشه..منم به خوبی درایورش رو نصب کردم..و مشکلی بابت نصب نداشتم..ولی در مورد اینکه نسخه بلوتوث این لپ تاب مشکل داره،در صفحه های قبل صحبت شده و حتی لینک درایور هم گذاشته شده تا اگه کسی مشکل داشت،تست کنه..
هر چند شاید بلوتوث در ویندوز 7 مشکلی داشته باشه..ولی از موقعی که لینوکس روش نصبیدم مشکلی بابت این نداشتم و کارهام رو تو لینوکس انجام میدم..
بالاخره شاخ فيلو شكونديم
رفتيم يه دونه از اين 1564 - A خريديم
يه سوال اين كه براي اولين بار بايد چقدر بذاري تا شارژ شه ؟
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
راستي سون 64 بيتي بريزم يا 32 بيتي ؟
در حين شارژ براي اولين بار ميتونم شروع كنم ويندوزش نصب كنم
نبود كسي جواب ما رو بده ؟
آي 1564 دارها يكي اين حوالي نيست
چطوري ميشه با بلوتوث ش كار كرد ؟
10 ساعت در حالت خاموشنقل قول:
سون 32 بيتي بريز تا اكثر نرم افزارها را ساپورت كنه ولي فقط 3 گيگ رم را ميشناسه
ان شاا.. فنش برات خوب بچرخه..مبارکه..:11:
خیلی ممنون حسن جاننقل قول:
یک سوال اینکه این بلوتوثش رو چه جوری میشه باهاش کار کرد؟
سلام من هنگام خرید 1564 سه چها رتا را باز کردم چون هرکدام انجایی که قاب رنگی به بدنه ال سی دی وصل میشود زدگی های ریز داشت هر یک به نوعی (دیگه جنس چینی هستش) ایا مال شما هم اینطور بود
نقل قول:
اول بلوی سیستم رو روشن کنید بعد از طریق مبایل سرچ کنید ، سیستم رو پیدا میکنه میتونی فایل بفرستی
ار طریق لپ تاپ هم که روی فایلی که میخوای بفرستی به موبایل یا دستگاه دیگه کلیک کن و send to bluetooth رو بزن خودش سرچ میکنه و میفرسته
اگه منطورتون این بوده باشه
سلام hassan 19 در کنار وین 7 نصب کردی دیگه؟نقل قول:
منم می خوام نصب کنم
ولی شک داشتم
سخت که نیست چون تا حالا Ubuntu نصب نکردم
نقل قول:
بله hitman خان،کم پیدایی!!
همه چیز به طور اتوماتیک وار پیش مییره..سی دی رو با سرعت کم برای بهتر رایت شدن،رایت می کنی ( اگه دانلود کردی ) بوت می کنی،اولین پنجره ای که میاد ازت می خواد وارد محیط نصب یا محیط خود Desktop به اصطلاح محیط Live بشی،شما می تونی قبل از نصب با محیطش تمرین کنی و همه کارایی هاشو تست کنی و کاملا از امکاناتش استفاده کنی،حتی اگه تغییراتی هم بدی چون اطلاعاتش روی رم بارگذاری میشه،با ریستارت کردن انگار نه انگار..
بعد وقت انتخاب ساعت و زبان سیستم و زبان کیبورد میرسه،پیشنهاد میشه همان U.S.A باشه..شاید سخت ترین جاش همان انتخاب درایو مناسب برای نصب هست..اول اینکه باید بسته به نیازتون مقداری فضای هاردتون رو خالی یا Free داشته باشید..قبل از وارد شده به بخش درایو ها از شما می خواد نوع دستیابی رو مشخص کنید..پیشنهاد میشه از حالت دستی یا Manual که گزینه اخر هست،استفاده کنی..بعد روی فضای خالی کلیک و Add رو میزنی..
حالا ما به دو پارتیشن با مقدار و اندازه متفاوت نیاز داریم..اولی فرمتی به نام Swap هست که مقدار ان بسته به رم شما میتونه به اندازه رم یا دو برابر اون باشه و از طرفی بیشتر از 4 گیگ هم نباید باشه..به فرض من 2 گیگ فضا بهش دادم که کافی هست..روی Ok میزنی و پارتیشن ساخته میشه..حال فرمت بعدی به نام Ext 4 هست که من فضای 10 گیگ رو بهش دادم..یه چیزی که درباره ی گزینه ی location for new partition هست اینه که اطلاعات برای نصب رو میتونه از ابتدا یا انتهای پارتیشن شما شروع بشه..پیشنهاد میشه از ابتدا یا beginning باشه..چیز دیگه ای که نیاز هست،خانه درایو های شما یا بقولی my computer شما در لینوکسه،که اصطلاحا Mount Point هست و شما اون رو روی اسلش یا " / " می گذارید..و سپس ok حالا پارتیشن دوم هم ساخته شد..در مرحله ی بعد انتخاب یوزر و پسورد هست..و انتخاب نام سیستم شما که اتوماتیک وار نوشته میشه..و در نهایت گزینه نصب هست و در اخر بعد از ریستارت کردن و در اوردن سی دی از دیسک،وارد محیط بوت لینوکس یا Grub میشید..که در انتها هم نام ویندوز 7 هم دیده میشه..روی اولین گزینه Enter میزنی..و سرعت واقعی بوت شدن رو می بینی،چه سرعتی!! پسورد رو میزنی و وارد دنیای بدون مرز لینوکس و یکی از بهترین توزیع هاش یعنی Ubuntu میشی..تبریک میگم..:11:
سلام
اینم بپرسم که 32 بیتی نصب کردی یا 64 بیتی؟