آخه ديگه خسته شدم از بس رفتم گارانتي و به قيمت بازار مي فروشم قيمت بدي نيست ولي مرسي روش فکر مي کنم
Printable View
آخه ديگه خسته شدم از بس رفتم گارانتي و به قيمت بازار مي فروشم قيمت بدي نيست ولي مرسي روش فکر مي کنم
قیمت برند های پیشنهادی من بین 40 تا 43 هستند
ممنون به احتمال زياد همون sony 830 بگيرم
ایسوز و ال جی رو در اولیت قرار بده حتمانقل قول:
اگه نبود برو سراغ سونی
من از ال جي متنفرم عمرا برم سراغ ال جي ايسوس 18x داره ؟ و اگر داره قيمتش چنده ؟
من می خواستم یه دی وی دی رایتر مشت بگیرم . فقط قیمتش زیاد مشت نباشه ! لطفا راهنماییم کنید .
ايسوس بگير اگر 18x دارد هيچ وقت سراغ پلکستور نرو فقط پولت را هدر مي دي
من خودم 830a دارم با گارانتی اصلی بد نیست فقط توی خوندن dvd یه خورده ضیعفه و توی رایت سی دی و dvd خوبه کارش
من هم موافقم . پلكس فقط قيمتش حرفه اي يه ! مثل GEIL ...نقل قول:
ايسوس بگير اگر 18x دارد هيچ وقت سراغ پلکستور نرو فقط پولت را هدر مي دي
من می خواستم یه دی وی دی رایتر مشت بگیرم . فقط قیمتش زیاد مشت نباشه ! لطفا راهنماییم کنید .
كسي نبود ؟
سلام میخوام یه dvd rom بگیرم به نظر شما چه بخرم dvdwriter دارم ولی تا بخوام یه ایمیج از dvd بگیرم بعدش رایت کنم 1 ساعت طول میکشه
من منتظر جواب هستمنقل قول:
Plextor بگير
قیمت و گارانتی چیه ؟نقل قول:
بعد همه ی dvd ها رو ساپورت میکنه لینکی از مدلی که میگی میزاری ممنون
کسی از دوستان با این dvdrom کار کرده یا نه
آرش جان من خودم 6 ماه پيش خريدم و 1 ماه زيرو رو کردم که ببينم چي بهتره ؛ قيمت امروز رو ندارم ولي من 63000
خريدم اين هم مشخصات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه پنل مشکي هم تو خودش هست که دلت بخواد عوضش ميکني
من dvrw سونی رو خریدم 41 تومن حالا برای dvdrom 60 تومن خرج کنم !!!!!!!!:blink::blink:نقل قول:
فکر کنم شما فکر کردی من dvdrw میخوام من dvdrom میخوام بعد نگفتی گاراتنی گجاست و این پلکستور ها تایوان هستند ؟
ممنون
lite-on
قیمت حدود 19 تا 21
آرش جان ؛ درسته فکر کردم DVD Writer ميخواي
dvd rom اگه گيرت اومد که بعيد ميدونم هنوز هم تو بازار باشه ؛ teak بگير
asus هم خوبه من دارم و چند سالي هست که بي درده سر کار ميکنه
هر چی می خوای بگیر فقط پلکستور نگیر . من گرفتم به دردش گرفتارم . تازه همه فرمت ها را هم ساپورت نمی کند . یه painer A11Xla بگیر که همه را ساپورت بکند . قیمت 55 تومان
موفق باشید
lite-onدرسته قیمتش 19 تومن هستش و با گارانتی سازگار ارائه میشه میخوام بدونم کسی از دوستان با این dvdrom کار کرده راضی هستش این dvdrom مال چینه درسته؟ کش اون چقدره میشه یه لینک از اون مدلی که میگی بزاری ممنوننقل قول:
بازم میگم رام نه رایتر ایسوز یکی از بچه ها داشت راضی نبود بعد من قبلا ایسوز کومبو و سی دی رام رو داشتم زود خراب شدن کومبو بعد از شش ماه دیگه dvd نخوندنقل قول:
فکر کنم شما باز فکر کردی رایتر چون از قیمت مشخصهنقل قول:
DVD ROM من الان 9 ماهي ميشه 16X Liteon با ضمانت SCE دارم. كارش واقعا عالي و بدون نقصه. خريدش توصيه ميشه.
دوستان از ليست خريد DVD RW من سوني به علت اينكه در اين فروم زياد ديدم دوستان ميگن نمي تونه خيلي از مدياها رو بخونه خط مي خوره. حالا اگر ممكنه بين HP - LG - ASUS و BenQ بفرمايين كدوم در اولويت قرار مي گيره؟ ديگه مي خوام امروز فردا بگيرم. خودم بيشتر به HP تمايل دارم. آيا تصميم مناسبيه؟
ممنون
سلام دوست عزیز در مرد این dvdrom میشه یه لینک بزاریدنقل قول:
بعد من سونی830a رو دارم ss23 هم نصب کردم تا حالا خوب بوده و به نظر من چون من محصولات asus رو داشتم بهتر بوده البته در خوندن dvd یه خورده ضعیفه ولی ایسوز هم همینطوریه چون با ایسوز هم کار کردم
سلام.
من اطلاعات زیادی ر اجع بع دی وی دی رایتر ندارم . یک مدل سونی 830 گرفتم و امروز نصبش کردم . چندا تا فیلم دی وی دی داشتم که وقتی آنها را توش می ذارم این error را می ده
Windows Media Player cannot play DVD video. Open Display in Control Panel, and then lower your screen resolution and color quality settings. To view the DVD Troubleshooter, click More Information.
با کم کردن resolution هم مشکل حل نمی شه؟ کسی می تونه کمکم کنه؟ مشکل از رایتره یا شاید من اشتباه نصبش کردم؟
archi-girl ورود شما را خوش امد مي گوييم
مشكل شما فريم ور ديويدي رايتر هست
شما بايد انرا آپديت كنيد
اول به سايت ديويدي رايتر خودتون برويد و بعد مدلش را سرچ كنيد بعد فريم ورشو بگيريد و نصب كنيد
احتمال زياد مشكل حل مي شود و اكثر فرمتهاي ديويدي را پشتيباني مي كند
به نظرتون DVD ROM
Liteon 16P9SV بهتره یا Plextor PX-130A
اولی گارانتی فاره دومی سریر
با تشکر.:)
من فریم ور را از روی لینکی که در صفحه 28 همین تاپیک هست دانلود کردم و نصب هم شد... ولی هنوز همون error را می ده :sad:
---- کسی نظری نداره؟؟؟؟؟
اگر آخرين آپديت باشد پس بايد منتظر اپديت بعدي باشيد
كسپر جا نمي دونم چي بگم دوتاشون معتبر هستند
سلام میشه بگید من کدوم مدل لایتون رو بگیرم بهتر هستش و چرا کش این لایتوها 256kb هستش ولی teac 512کیلو بابیتنقل قول:
ممنون میشم جواب بدید
خوب آخرين مدلش را بگير
حتما بخاطر اين هست كه 1- احتمال دارد قديمي تر از Teac هست 2- شايد بخاطر اينكه قيمتش را ارزون كند
به نظر من دوستانی که در مورد یه قطعه خاص اطلاعاتی ندارند نظر ندهند ممنوننقل قول:
فقط شما جواب رو نگاه کنید خیلی کمک کرد اگر شما جواب نمی دادید من کارم راه نمی افتاد ممنون
به هر حال ممنون
کسی در این مورد مشکل ما اطلاعاتی نداره
منتظرم
لطفا منا براي خريد dvdwriter با مشخصات زير راهنمايي كنيد:
1-مهمترين چيز برام اينه كه بتونه cd هاي خش دار و لك دار را بخونه و مثل اين cdrom هاي سوسولي نباشه كه با كوچكترين خش هنگ كنن
2-سي دي را خط نندازه
3-صداش زياد نباشه
4-درش خوب باز بشه و گير نكنه
5-asus نباشه
6-sony و pioneer و LG چطورن ؟
plextor بگير از همه بهتره
[دوستان چرا گارانتی این/=]dvdrom'] های لایتون شده یکسال ؟؟؟؟[/
[من زنگ ردم سازگار ارقام گغتش جدیدا اینطوری شده ؟؟؟؟؟؟؟؟[
sony 830a با گارانتی ایران رهجو به قیمت 40 تومن هستش توی خوندن سی دی قوی ولی dvd ضعیفه ولی در کل خوبهنقل قول:
سوني ها چيزهاي خوبي هستند اما بايد فريم ورش را آپديت كنند
راستي مي گم كسي اينجا Pionner استفاده نمي كند در چه حدي هست قوي هست يا نه
با سلام
من امروز یهDVD asus DRW 1608p3s گرفتم ولی روی جعبه اش نوشته ساخت چین. یارو گفتش که هموشون مال چینه و اصلش همینه.میخواستم بدونم همین طوره.من اینو 42 تومن گرفتم هنوز بازش نکردم .
یه پایونیر هم بود 47 تومن روی جعبه مدلشdrv a11 بود هر چی روی جعبه رو گشتم xls یا چیز دیگه ای پیدا نکردم آیا این همون A11 xls هستش. به نظر شما من چیکار باید بکنم.اگه باشه که ارزون میده.فرقش با a111 چیه؟
ممنون میشم جواب بدین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه ي پست ها رو از اول خوندم همه با هم تناقض داره و اصلا آدم رو در انتخاب كمك كه نمي كنه هيچ سر در گمم ميكنه :blink: !!!!
نظرتون راجع به دي وي دي رايتر فراسو با 15 مه گارانتي تعويض با قيمت 47 تومن چيه ؟;)
تا حالا اسمشا نشنيده بودم ! از چه نظر ميگي خوبه ؟نقل قول:
نقل قول:
sony 830a با گارانتی ایران رهجو به قیمت 40 تومن هستش توی خوندن سی دی قوی ولی dvd ضعیفه ولی در کل خوب
حالا كه تو dvd ضعيفه اگر frameware را update كنم درست ميشه ؟نقل قول:
سوني ها چيزهاي خوبي هستند اما بايد فريم ورش را آپديت كنند
راستي مي گم كسي اينجا Pionner استفاده نمي كند در چه حدي هست قوي هست يا نه
یکی جواب بده لطفا.
من قبلا framewaress20 بود آپدیت کردم بهتر شد ولی هنوز در خوندن dvd از dvd رامم یعنی لایتون ضیعفتره ولی با همه ی این حرفها من برای رایت dvd خریدمش و ازش راضیمنقل قول: