ماشین من نگون بخت رو که هنز هم ندادن.....:41:نقل قول:
اما قراره که امروز فردا بدن.....:46:
Printable View
ماشین من نگون بخت رو که هنز هم ندادن.....:41:نقل قول:
اما قراره که امروز فردا بدن.....:46:
آقا شما خیلی هم نگون بخت نیستیا، چون به من قول 15 روز رو دادن و الان 21 روز شده که هنوز خبری نشده !:41:نقل قول:
من نوک مدادی نوشتم. شما چه رنگی نوشتی ؟
من۹شهریور گرفتم و ۳۸۰تا را رفتم!نقل قول:
البته من 31/5 ثبت نام کردم......:19:نقل قول:
سفیده اگه بدن.....:20:
سفیدشو اگه همیشه تمیز نگه داری (کارواش)خیلی تو دیده امروز یه تمیزشو دیدم نظرم نسبت به سفید عوض شد خیلی شیک بود فقط سر اگزوزو رینگو پرژکتور سپر جلو لازم داره....نقل قول:
دوستان حالا همگی که111دارید راضی هستید از کیفیت نرمی شتاب و ....؟
بله من هم به همین دلیل سفیدشو گرفتم......:10:نقل قول:
در کل خانوم پسندتره...:21:
در مورد شتاب و نرمی هم ماشین داداشم حرف نداشته تا الان....:10:
من که هر 111 سفیدی دیدیم همه رینگ انداختن انصافا هم میاد بهش ... اولین کاری که من کردم کفیشو عوض کردم خیلی آشغال بود به نظرم کفیای زیرش ...
ظاهرا این ماشین ایرانی خوب از اب در اومده
خب خدارو شکر انگار اولین ماشین داخلیه که فعلا گوش شیطون کر همه ازش راضین:5:نقل قول:
من تو نمایندگی سایپا توش نشستم داخلشو حداقل خیلی باکیفیت دیدم یه جورایی یه لحظه فکرکردم206سوارم:31: دوست نداشتم بیام پایین راستش صندلی هاش خیلی از206 راحت تره!!ایشالا همتون بشادی ازش استفاده کنید بازم بگید اگه موردی چیزی هست,اینجا تنها نزارید بچه هارو:11:
درسته رینگ که رو شاخشه مقداری ارتفاع که لازمه....نقل قول:
گفته میشه 111بازار فروش خوبی فعلا نداره یعنی هر کی که میخواد بخره داشته باشه خیلی خوبه اما اگه چند وقت بعد بخواد بفروشه اگه مشتری هم پیدا بشه باید زیر قیمت بده...نمایندگی امروز میگفت یکی دیروز تحویل گرفت امروز جلوی نمایندگی8400هم فولشو میداد اما کسی نبود!!فکر کردن اینم مثل صباست خوشایند نیست براشون!
سایپا خیلی داره تولید میکنه همینجوری پیش بره که اینم میشه خز که:41:....امروز50تا گوشه خیابون صفر کنار هم پارک بود!
من تا الان ایراداش به نظرم به صورت زیر است:نقل قول:
1- یک بار لنتاش موقع ترمز بدجوری صدا میکرد تا زمان پارکش.
مهمترین ایرادش که به دقت بالایی نیاز که تو بار اول متوجه نمیشین ایراد تو اسمبل درهاشه به صورت زیر:
- فاصله در صندوق عقب تا دیواره بیش از 1 سانتی متر است از طرف سمت شاگرد اما از سمت زاننده کم تره (تمامی 111 این طورین تو نماییندگی موقع تحویل یک نوک مدادی و سفید دیدم همین طور بودن...)
- در عقب پشت راننده درست کیپ کیپ نیست مثل بقیه درهاش یکمی بیرون زده ...
- و یکی دوتا دیگه ازین ایراده داخله ماشین هست که محسوس نیست اما ایراده دیگه بالاخره ...
کلام آخر تا کیلومتر 160 که پشتش نشستم : امکان نداره شما دوتا پراید مشابه هم ببینید بالاخره تو یه جای ظاهریش باهم فرق میکنن از نظر ظرافت اسمبل ...
گفتی 160 کیلومتر بزار یه چیزی بگم خدایی نکرده دیگه کسی تجربه نکنه..تو اتوبان انداختم موبایل رو هم گذاشتم رو هولدر و هالت فیلم برداری می خواستم جینگول بازی در بیارم ..راستی ماشیتم 111 نیست 141 هست پامو گذاشتم رو گاز و 160 تا پر کردم اول از کنار یک پراید صندوق دار رد شدم انگار اون داشت 20 تا می رفت تو لاین دو اتوبان...نقل قول:
بعد چشمتون اون روزو نبینه رسیدم به اتوبوس و تا از کنارش رد شدم یک لحظه باد شدیدی سمت شاگرد ماشین ماشینو انگار نیم متر بلند کرد برد سمت گاردریلهای کنار اتوبان!!! بعدش تا 20 ثانیه از زنده موندنم تو شک بودم خیلی شانس اوردم که به گارد ریل نخوردم یا ماشین از رو زمین بلند نشد!!
نکته اخر
اقایون هیچ وقت با ماشین اگه سرعت بالا می رید مثلا همین 160 تا اگه رسیدید به یک ماشین عظیم جسه مثل کامیونی اتوبوسی چیزی یاده من بیفتید و سریع سرعتو لااقل به 120 برسونید و بعد سبقت بگیرید..
راستی این 111 هم جای خوشحالیه که انگار همه تعریف می کنید همین که صندلیش راحته مثل 206 خیلی حسن بالایی هست! من تنها ایرادی که می تونم به 141 بگیرم اینه که صندلیش راحت نیست خدارو شکر تمام ایراداتی که تو نت دیدم تو ماشین من نیست نه گیر بکس نه صدای اضافی نه کمبود شتاب یا ...
دوست عزیز منظورم سرعت 160 تا نبود منظورم کیلومتر ماشینم بود 160 تا راه رفتم باهاش فعلا :31:. هنوز آب بندی نشده که تازه بعدشم من بیشتر از 110 تا تو عمرم نروندم با هیچ ماشینی:31: .نقل قول:
اقا پس مبارک باشه :31:من اشتبا متوجه شدم راستی درهارو ریگلاژ کنی درست می شه ..داداش اینا صندوق هاش لیفتیگ هست یعنی مثل 141 هست؟؟ از لحاظ وزنی اینا چی سنگین در اوردن یا سبک؟؟ چون 141 رو اگه در صندوقشو از بالا ول کنی صدای انفجار می دهنقل قول:
قربانت ممنون ...نقل قول:
والا منظورتو دقیق از در نفهمیدم که چجوریه. اما صندوقش کلا نرم و بی فشار بسته و باز میشه صدا هم نداره ... رو این 111 و 132 دارن پروژه x100 اجرا میکنن ... به گفته خودشون وزنش حدود 50 کیلو افزایش یافته و اتصالات جوشی بدنه قوی شده و ... چیزیای که من شنیدم .
این شکلی تستش نکردم امتحان کنم میگم .نقل قول:
البته 141 صندوق داره و 111 ها هم جک دارن و باید با فشار درست ببندیشون..........:46:
درها صندوق که رگلاژ بشه درست میشه اینها ایراد نیستند الان توی تاپیک 206 نگاه کنید همه همین مشکلو دارند و شاید هم بیشتر...پس مشکلی نیست و همتون راضی هستید دیگه:5:
بیشتر توضیح بدم ببین در صندوق عقب 141 به قدری سنگین هست که اگه بخوای مثل در صبا ببندی به خاطر وزنش به شدت کوبیده می شه و باید برای اینکه این اتفاق نیوفته مثل در کاپوت ببندیش یعنی تا فاصبه 20 سانتی متری با دست بیاریش بعد رها کنی نه اینکه از بالا رها کنی...مکافاتی داریم با این در باور کن یعنی به جز خودم هرکی می بنده عصابتو خورد می کنهنقل قول:
ببخشید 141 صندوق دار منظورتون چیه؟؟عدر می خوام کم اطلاعتی منه...الان ماله من بی صندوق حساب می شه؟؟ خداییش این که خیلی جا داره.. می شه یک عکسی بزاری یا لینکی که ببینم..این جک چجوریه ایا می شه رو ماشین اضافه کنم چون اینجوری پیش بره چند وقت دیگه شیشه در صندوق می یا دپایین کم کمش قفل صندوق خراب می شهنقل قول:
گلم شما یه بار دیگ پست قبلی من رو بخون من صندوق این 2 ماشین رو با هم مقایسه زدم..نقل قول:
ببخشید 141 صندوق دار منظورتون چیه؟؟عدر می خوام کم اطلاعتی منه...الان ماله من بی صندوق حساب می شه؟؟ خداییش این که خیلی جا داره.. می شه یک عکسی بزاری یا لینکی که ببینم..این جک چجوریه ایا می شه رو ماشین اضافه کنم چون اینجوری پیش بره چند وقت دیگه شیشه در صندوق می یا دپایین کم کمش قفل صندوق خراب می شه
حالا نمیدونم شما چی برداشت کردی جک یا هر چیز دیگه ای...:41:
من هم تا الآن200تا راه رفتم ازش خیلی راضیم.دنده هاش خیلی خوب جا میره و صندلیاش خیلی راحته.:31:
سلام پسرگل.اخه شما هم یه بار پستتون رو بخونید :31: نوشتین 141 صندوق داره و 111 هم جک داره و باید با فشار دست ببندیشون...نقل قول:
من خودم 141 دارم مثلا داداشم می گه دره صندوق رو بزن بعد کسی که 111 داره می گه دره جک رو بزن؟؟:31:
...برای همین من گفتم مهاله منظورتون این باشه گفتم شاید جکی تعبیه شده که جلوی ضربه رو موقع بسته شدن می گیره چون خودمم دارم یه فکرایی می کنم که اینجوری درش کوبیده نشه یک سری مادرم تو خیابون دره صندوق رو زد به هم تما مغازه دار ها برگشتن ببینن کجا تصادف شد ..نکه بخوام بزرگش کنم واقعا خیلی درش سنگینه و نباید اصلا رها شه ولی نمی شه که به کل اعضا یاد داد چطوری ببندی برای همین دنبال یک پمپ هوا هستم که جلو شدت اومدن به پایین رو بگیره..امیدوارم متوجه شده باشید.چند تا چیزه دیگه ام برداشت کردم کشش ندیم تاپیک منحرف نشه .موفق باشید
دوست عزیز من امتحان کردم بخاطر وجود جکی که داره سمت راستش اصلا این اتفاق نمیوفته یعنی اصلا ول نمیشه که بخواد محکم بسته بشه باید با دست تا پایین بیارش خیلیم نرم بسته میشه بدون فشار و زحمت ...نقل قول:
یک مسئله عجیبی امروز دیدم در صندوقو که بالا میزنیم سمت راست محفظه شیشه شور عقب قرار داره دیدین ... ؟؟؟ باسه چیه اون؟؟ آخه رو در و اطراف برف پاکن هیچ روزنه خروجی نداره .. وقتیم که دکمه برف پاکن عقبو میزنم فقط برف پاکن حرکت میکنه مایعی چیزی خارج نمیشه ازش..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفترچشم خوندم توش چیزی ننوشته بود .. سعی کردم تو اون محفظه هم آب بریزم اما نشد یعنی آب داخلش نمیرفت میزد بیرون ...
این جاهایی که مشخص کردم انگار جای مه شکن هست اگر نصب بشه کرد ردیف میشه ها :31: نه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس اول محل مخزن مایع شیشه شور هستنقل قول:
اول پرش کنین
اگه میخواین آب بپاشه باید زمانی که روشن میکنین رو به پایین یه خورده فشارش بدین دوباره چون فشاری هست تا آب بپاشه ;)
منظوره من این بود که صندوق عقب 111 جک داره نه این که 111 صندوق نداره.....:18:نقل قول:
سلام پسرگل.اخه شما هم یه بار پستتون رو بخونید :دی نوشتین 141 صندوق داره و 111 هم جک داره و باید با فشار دست ببندیشون...
من خودم 141 دارم مثلا داداشم می گه دره صندوق رو بزن بعد کسی که 111 داره می گه دره جک رو بزن؟؟:دی
...برای همین من گفتم مهاله منظورتون این باشه گفتم شاید جکی تعبیه شده که جلوی ضربه رو موقع بسته شدن می گیره چون خودمم دارم یه فکرایی می کنم که اینجوری درش کوبیده نشه یک سری مادرم تو خیابون دره صندوق رو زد به هم تما مغازه دار ها برگشتن ببینن کجا تصادف شد ..نکه بخوام بزرگش کنم واقعا خیلی درش سنگینه و نباید اصلا رها شه ولی نمی شه که به کل اعضا یاد داد چطوری ببندی برای همین دنبال یک پمپ هوا هستم که جلو شدت اومدن به پایین رو بگیره..امیدوارم متوجه شده باشید.چند تا چیزه دیگه ام برداشت کردم کشش ندیم تاپیک منحرف نشه .موفق باشید
اشتباه نوشته بودم و عذر میخوام....:10:
راستی گلم منظورت از چند تا چیزه دیگه ام برداشت کردم چی بود بیا پروفایل من یگو منتظرم...:46:
برای اینکه اسپم نشه در جواب دوستمون a1i عرض کنم که اون مخزن شیشه شور عقب هست که آب پاش اون هم در مه شکن بالای شیشه عقب تعبیه شده....
چون این مخزن کوچیکه باید با فشار خیلی کم اون رو پر کنید تا دچار مشکل نشید...:46:
در مورد مه شکن هم از 13 تومن هست که مدل ساده هست تا 65 تومن که زنونه...:5:
به نظر من بگیر خوب میشه ماشین.....:10:
درسته اون محفظه برای ابپاش شیشه عقبه...اروم بریزی فکر کنم بره!:27:نقل قول:
مه شکن درسته خیلی عالی میشه قیمتش میگن حدود40 هستش
ممنون از عکسها اما خیلی کمه ولی بازم ممنون دوستان دیگه که کلا عکس نزاشتن!
این چند روز من وقتم بیشتر شده پستم بیشتر دارم می دم در ارتباط با 111 ...
در ارتباط این مسئله مصرف بنزینشم ... به نظر من همون 100ی 8 و 9 هست .... تا سرویس اولیه باید صبر کنم ببینم چی میشه...
من کیلومتر گذاشتم با باک پر 200 تا رفتم باهاش که الان باکش نصف شده ...
باهمون کلیدی که برف پاک کن عقب را میزنی مایع هم روی شیشه میریزه فقط کافیه بیشتر فشار بدی:31:بعدش من نمیدونم با چی توش آب ریختی که نشده ولی من با شیشه نوشابه ریختم خیلی هم آب میخواست.البته ممکنه مخزنش پر باشه. چون موقعی که پر میشه هر چی آب میریزی میاد بیرون:20:ایشالا همیشه چرخش برات بچرخه:20:نقل قول:
البته اینهایی که میگید ایرادی نداره با ماشینهای خودمون مقایسه میکنید دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا یه بار مثلا با Audi مقایسه کنید ببینیم چی درمیاد ازش.:41:
یه نفر لطف کنه این مقایسه رو انجام بده ممنون میشم.:31:
درسته اما با وضع بازار ایران و نسبت به قیمت و امکاناتش با توجه به قیمت ها؛خوبه و اشکال نداره:31::46:نقل قول:
یادش بخیر؛۲۰۶ میخریدی صفر تیپ۲ ۱۰ تومن!
دوستان یک سوالی داشتم خدمتتون ...
وقتی که ماشین خاموشه ... رو صفحه کیلومتر علامت کلید قرمز رنگ چشمک میزنه چند ثانیه یک بار ...
و اینکه کیلومتر ماشینم موقع خاموش بودن معلومه ...
چرا اینحوره؟؟ یعنی برق خودرو قطع نیست موقع خاموشی؟؟ آخه ماشین ها دیگه مثل 206 و 405 دیدم موقع خاموشی کیلومترشون هم معلوم نیست ...
نه اون کلیده مال ضد سرقتشه.اون که کیلومترو نشون میده الآن صفحه کیلومتر تمام پرایدا همینطوره!نقل قول:
بچه ها کسی تحویل ماشینش بیشتر از 30 روز شده آیا ؟!
من 01/6 ثبت نام کردم هنوز تحویل ندادن ماشین....:41:نقل قول:
رنگ انتخابی من سفیده شما چطور....!!؟؟:13:
جدی؟؟؟نقل قول:
اعتراضی چیزی کردین؟؟ باسه ما که 25م موقش بود هفتم دادن ...
من 27 م تحویلم هست ولی هیچ نشانه ای فعلا نیست !
منو گول زدن گفتن 2 هفته ای تحویل میدیم ! زنگ هم که میزنم میگن انشا ا... تا 28 م اگه بازم خدا بخواد تحویل میدیم ولی قول نمیدیم !!!
9 تومن دادیم به این عوضی ها که 1 ماه پولو بخوابونن فقط !!!
اعتراض کردم ولی کو گوش شنوا........؟؟؟نقل قول:
جدی؟؟؟
اعتراضی چیزی کردین؟؟ باسه ما که 25م موقش بود هفتم دادن ...
البته ماشین من قضیه داره......:46:
منم همینجوری گول زدند نامردا....نقل قول:
من 27 م تحویلم هست ولی هیچ نشانه ای فعلا نیست !
منو گول زدن گفتن 2 هفته ای تحویل میدیم ! زنگ هم که میزنم میگن انشا ا... تا 28 م اگه بازم خدا بخواد تحویل میدیم ولی قول نمیدیم !!!
9 تومن دادیم به این عوضی ها که 1 ماه پولو بخوابونن فقط !!!
نگفتی چه رنگی ثبت نام کردی........؟؟؟:19:
جدیدا انگار کمبود 111شده خیلی مشتری پیدا کرده و دیدن همه راضین ..مخصوصا از وقتی فهمیدن 132جدید دوگانه سوز نمیشه همه رفتن دنبال این...
گفته شده روزی حدود200نفر فقط در تهران دارن ثبت نام میکنند!:19:!!!!
گند بزنن به این سیستم سایپا.نقل قول:
امروز 25ام هست.
من 27 ام شهریور ثبت نام کردم. پس فردا میشه 31 روز. (شهریور 31 روزه بوده)
از روز اول تا همین الان تو سایت سایپا نوشته آماده تخصیص.
من نمیدونم چه غلطی دارن میکنن.
خوبه خودم پلاک دارم و علاف شماره گذاری نمیشم.
گند کمه که بزنن ! یه چیز دیگه باید بزنن به این سیستمه اینا...!
منم 28 م شهریور ثبت نام کردم و باید 27 مهر تحویل بدن ولی از روز اول واسه ی منم نوشته آماده تخصیص !!
حالم به هم خورد به خدا از بس که این صفحه ی تکراری رو دیدم ...
من نوک مدادی نوشتم با اجازتون.
2 ماه از زمان ثبت نام من میگذره و هنوز هم خبری از ماشین نیست.....!!!:18:
لعنت به سایپا....!!:19: