چشم حتما :11:
Printable View
چشم حتما :11:
خوب شما که دسترسی دارید بالای wimax نوشته voip یک عکس از همون قسمت بگیرید کافیه.نقل قول:
خیلی ممنون
بچه ها یه چیز جالب پیدا کردم !
اول برید به این سایت :
[HTML]http://freshtel.ru/en/retail/about/news/view/browse/4/detail/specialnaja-akcija-novogodnjaja-rasprodazha-routerov/?tx_ttnews[backPid]=192&cHash=8f5da46137[/HTML]
می بینید که اینجا نوشته مودم Huawei EchoLife BM635 CPE که همون مودم wifi مبین نت و ایرانسل هست قیمتش در روسیه به 5500 روبل (هر روبل 45 تومن هست به عبارتی میشه 247500 تومان!!) کاهش پیدا کرده!
این هم یک فروشگاه دیگه که میده 7210 روبل
[HTML]http://www.infotek-net.ru/store/product/74765/[/HTML]
این فایل pdf کانفیگ مودم هست. توش در مورد voip هم نوشته :نقل قول:
[HTML]http://www.huaweidevice.com/community/servlet/JiveServlet/download/133-286882-288853-9525229/EchoLife%20BM635%20WiMAX%20CPE%20Quick%20Start(V10 0R001_02,basic%20version).pdf[/HTML]
در مورد پشتیبانی روی خط مبین نت باید بگم همیشه آفلاینه. وقتی هم با 83869999 تماس میگیری اگه 2 رو بزنیدمشغوله باید 1 رو بزنید!
باید دید اگه قطع شد باید با نمایندگی شهرمون (اهواز) تماس بگیریم یا به تهران. البته من که چشمم آب نمی خوره سرویس بگیرم چون آنتن ندارم مگر outdoor بگیرم. گفته فردا یک outdoor هم برات میارم چک میکنم ببینم جواب میده یا نه در صورتی که منطقه ما توی پوشش wifi است و باید وای فای میگرفت!(البته توی حیاط آنتنش بهتر بود اما کامپیوتر نبود که چک کنم. )توی خونه که حدود منفی صد دارم که اصلا یک دونه آنتن هم نمیده.
من هم که میگم 25 تومن مودم نمی دننقل قول:
ممنون ولی این قسمت رو می خواتستم:نقل قول:
Choose Basic > VoIP
راهنمای کامل تصویری نداره؟نقل قول:
آقا مطمئنی این همون مودمه اگر این باشه خیلی خوبه اون چیزی رو می خوام داره ولی امیدوارم پورت voip رو نبسته باشند که می دونم 100 درصد بستند.
خیلی خوبه میشه دو تا تلفن بهش وصل کرد.
راهنمای تصویری که پیدا نکردم.نقل قول:
خیالت راحت، خودِ خودِشه.
سلام دوستان
من adsl صبانت دارم و واقعا کلافه شدم.وایمکس مبین نت رو هم از گوشه کنار شنیدم خوبه
الان دوستان این تاپیک که وایمکس دارن راضی هستن؟
یه چیز دیگه هم شنیدم اونم اینه که هر جا مودمت رو ببری و یک کامپیوتر یا لپتاپ داشته باشی می تونی به اینترنت وصل بشی! درسته؟
ممنون از دوستان
سلام.نقل قول:
والا هنوز هیچ کس بصورت درست و حسابی از مبین نت سرویس نگرفته!
الان فقط توی این تایپیک یک نفر اکانت داره که اونم داداشش توی مبین نت کار میکنه و اکانت تست دادن بهش!
بله! اگر جایی که تشریف میبرید تحت پوشش آنتن های مبین نت باشه میتونید از وایمکس استفاده کنید! ولی یادتون باشه که مودم باید در یک جا ثابت قرار داده بشه و در حال حرکت نباشه!
همینجوری نمی فروشند باید حتما ازشون سرویس بگیری؟ مودم داخلی چنده ؟نقل قول:
کسی تا حالا نپرسیده اینها که مشترک ایرانسل هستند اون کله قند رو می توانند تو مبین نت استفاده کنند و آیا مبین نت قبول میکنه یا نه
راستی دقت کرده بودید دفتر مرکزی مبین نت و صبانت خیلی به هم نزدیکه ؟ امیدوارم هیچ ربطی به هم نداشته باشن
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=5&ContentID=52
کد:http://sabanet.ir/contact.htm
کسی ميتونه جواب مارو بده ؟نقل قول:
منم می خوام بگیرم اهوازم .. خیابون 6 کیانپارس پوشش میده ایندورو ؟
کسی هست لطف کنه جواب سوالهای مارو بدهنقل قول:
سلام خدمت دوستان.
درمورد مودم و خریداری اون باید بگم فعلا نمیشه از جای دیگه مودم خرید چون تنها مودم هایی که مک آدرشون تو سیستم مبین ثبت شده
قابل استفاده هستند (مودم هایی که خود مبین میفروشه ).
در مورد مودم outdoor هم اینکه نمیشه داخل اتاق گذاشت البته تا اونجایی که من میدونم چون از اسمش مشخصه . باید روی بام یا
تراس نصب بشه بستگی به آنتن دهی داره
آقا استدلال :18: خیلی باحالی کردی :39: مثلا دو بانک مختلف شما ندیدی تو یک خیابون باشند:8:ولی به هم هیچ ربطی نداشته باشند.نقل قول:
افتضاحات جدید صبانت باعث شده خیلیها بدبین بشن.
منم بالاخره ثبت نام اینترنتی کردم برای 1 مگابیت نامحدود!
حالا دو چیز در آینده معلوم میشه :
1. چند هفته دیگه باهام تماس میگیرن؟!!!
2. آیا دستی دستی خودمو بدبخت کردم یا نه؟!!!
نکته جالب هم اینکه توی فرم ثبت نام اسم چند تا شهر رو نوشته که تهران توشون نیست و گفته وایمکس فعلا توی این شهر ها فعاله و بقیه شهر ها پش از ثبت نام میرن توی لیست انتظار! ولی وقتی تهران رو انتخاب میکنی و ثبت نام میکنی ، اعلام میکنه که حداکثر تا 24 ساعت آینده با شما تماس حاصل میشه! چقدر هموشمند!!!:27:
در مورد مودم مطمئنی ؟ آخه توی فرم سفارش مبین نت نوشته اگه از قبل مودم دارید مک آدرسش رو اعلام کنید!نقل قول:
نقل قول:
در این بخش در صورت موجود بودن مودم نزد متقاضی نیاز است آدرس فیزیکی دوازده کاراکتری را که در اصطلاح به آدرس MAC معروف است را جهت فعالسازی اعلام نمایید
چرا خودت رو بدبخت کرده باشی؟ سرویست نامحدود هر چقدر بخوای می تونی دانلود کی.نقل قول:
احتمالا اون قسمت رو هنوز آپدیت نکردن هنوز که پول نریختی؟ خوب حتما زنگ میزنند تا مدارک رو ببری نمایندگی.
من امروز رفتم نمایندگی اصفهانشون گفتن که هنوز مودم ها به دستشون نرسیده که تست کنن :31:.بعدم مشخصاتمو نوشت که باهام تماس بگیره.اولین نفری هم بودم که تو اصفهان برای مبین نوشتم.واقعا اینا سرعت عملشون خیلی زیاده ها:8:
بدبختی رو واسه این گفتم که نمیدونم کیفیتش ، سرعتش ، قطعیش چجوریه؟!!!نقل قول:
نه دیگه کاری با نمایندگی ندارن! همون موقع که ثبت نام میکنی بهت میگه که یک تصویر خوانا از کارت ملیت واسشون میل کنی!
من قبلش با نمایندگی تماس گرفتم گفتم فرق ثبت نام اینترنتی با ثبت نام توی نمایندگی چیه؟ در کدوم حالت شرکت زودتر اقدام میکنه؟ نمیدونست چه خالی ای ببنده که منو راغب به ثبت نام توی نمایندگیشون بکنه!
تنها فرق ثبت نام توی نمایندگی اینه که همون موقع پول مودم رو میدی و میاریش خونه! (که وقتی سرویست فعال نیست به چه دردی میخوره!) حداقل مزیت ثبت نام اینترنتی اینه که بهت چند هفته فرصت فکر کردن میده!:31: اگه توی این مدتی که هنوز باهات تماس نگرفتن پشیمون شدی ، میتونی پولو واریز نکنی!
از نظر سرعت خیالت راحت باشه. از نظر قطعی بستگی به منطقه شما داره که پوشش خوب باشه یا بد.نقل قول:
تست سرعت هم یادت نره بندازی . میگم مگه واسه 1 مگ نامحدود مدرک نمی خوان اونها رو چجوری فرستادی نکنه جعلی :18: درست کردی؟ :31: ولی به احتمال مدارک رو برای تایید باید بدی به یکی از نمایندگی ها.
من امروز با شرکت مبین نت تماس گرفتم گفتن سرویس تهران از 31 مرداد فعال میشه و از 31 یک هفته تا 10 روز دیگه با من تماس می گرن :8: قابل توجه دوستان تهرانی .
والا من که مودم بیرونی سفارش دادم ، دیگه نباید از نظر قدرت گیرندگی حرفی توش باشه!نقل قول:
بذار حالا ببینم تا اون موقع که این وصل میشه ، زنده هستم یا نه!:31: بعدش چشم! تست سرعت هم میگیرم!
من از شرکت معرفی نامه دارم! مدرک هم وقتی نصاب میاد برای نصب بهش تحویل میدی!
اقا شما تنظيمات رو توى مودم ست كردى و وقتى مودم رو روشن ميكنى مستقيم به اينترنت وصل ميشى يا مثل ايرانسل كد امنيتى داره؟نقل قول:
وقتي مودم روشن ميكنم وصل ميشم .
من مودم ايرانسل دارم اما وقتي از مركز تماس مبين نت پرسيدم ميشه از مودم ايرانسل استفاده كنم جواب منفي داد.نقل قول:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
جهت اطلاع ميگم در اهواز 2 تا از نمايندگي هاي مبين نت اهواز دفتر نيماد نت و پارس آنلاين در اهوازهنقل قول:
این که قیمتاش خیلی زیاده
سلام دوستان ایا انتن دهی مودم در سرعت دانلود تاثیر داره یعنی اینکه مودم در مکانی باشه که سیگنال ضعیف باشه
برو نمایندگی بگیر از گوشش بگو بیا بریم وصل کن وایمکس منو :31:نقل قول:
پس چرا داخل سایتش می خواید ثبتنام کنید نوشته اگر مودم از شرکت دیگه داری مک اون رو بگید؟نقل قول:
بعد شما ایشون نگفت نمایندگی . گفت خود صبانت. آخه شرکت pap رقیب شرکتهای وایمکسه سایه هم رو با تیر میزنند.:31:
دوست من ، من تهرانم و با یکی از نمایندگی ها که صحبت کردم ، گفت که شما میای مودم رو از ما میخری و ما همون موقع مودم رو به شما تحویل میدیم! ولی در مورد نصبش جریان چیز دیگست! نمایندگی مشخصات شما رو ثبت میکنه همون کاری که شما خودت توی خونه هم میتونی انجام بدی! بعدش باید صبر کنی تا باهات تماس بگیرن که پول رو واریز کنی!( اینها دقیقا صحبت های نمایندگی هستش که دارم نقل میکنم! ) میتونی هم پول رو به نمایندگی بدی! ولی نمایندگی هیچ تضمینی نمیکنه که نصاب کی بیاد و سرویست کی وصل میشه! چون خود شرکت نصاب میفرسته نه نمایندگی!نقل قول:
بنابراین اگر میتونی ازشون تضمین بگیری که نصابش 2 روز بعد بیاد نصب کنه و به تبع اون سرویس شما یکی دو روز بعد از آمدن نصاب وصل بشه ، حتما اینکار رو بکن! در غیر اینصورت بدون نمایندگی فقط فکر جیب خودشو کرده!
سلام ...
میخواستم از کسانی که از این سرویس استفاده میکنن بپرسم که از مبیننت راضی هستین ؟؟؟
قیمتاش خوبه ؟؟؟
سلام
مبین نت مودم رایگان می ده؟
بله میده!نقل قول:
منتها باید سرویس یکساله با سرعت 128 و محدودیت حجمی 100 گیگ بگیرید تا بهتون مودم داخلی رایگان بدن!
هزینه این سرویس 240 هزار تومنه!
شما کدوم شهری؟نقل قول:
شما بالاخره از طریق نمایندگی کارتو راه انداختی یا نه؟
یعنی آخر سر خودت به شرکت مبین نت زنگ زدی و اونا بهت گفتن کی میان؟
جواب مبین نت در خوصوص شهر تهران :
پاسخ :
با پر کردن فرم اشتراک در شهر تهران، اطلاعات شما بررسی می شود و امکان دارد در حال حاضر نیز در مناطقی باشید که کیفیت خدمات مورد تایید باشد و اقدام به دایری درخواست شما شود. با این حال در شهریور ماه شبکه وایمکس مبین نت بطور کامل در شهر تهران بهره برداری می گردد.