سلام دوست عزیز.من موقع دانلود سرعت 60 را هم تجربه کردم.البته با ایترنت دانلود منجر.البته بستگی به سایت هم داره.و سعت 4 را هم تجربه کردم.
Printable View
سلام دوست عزیز.من موقع دانلود سرعت 60 را هم تجربه کردم.البته با ایترنت دانلود منجر.البته بستگی به سایت هم داره.و سعت 4 را هم تجربه کردم.
ماله شما 512 بوده با این سرعت. واسه یکی از دوستام 128 داره با 200 تا دانلود میکنه. :31:نقل قول:
از پارس آنلاین هم سرویس داره .
حالا نمیدونم چرا اینقدر سرعتش زیاده.
سلام به همه دوستان عزیز فورم.
آیا هزینه گیگ اضافی برای سرعت های مختلف ممکن است فرق داشته باشد؟
وراستی الان خود مخابرات چقدر میگیره برای هریک گیگابایت اضافه؟
بعد یک سوال فنی دیگه
فرض کنید من وسط ماه حجمم تموم بشه.
خوب حالا مسلما روزا نمیتونم وصل بشوم ولی شب ها چی کانکت میشه؟(همون 1 تا 7)
برای کسی از دوستان این مشکل پیش اومده؟
سلامنقل قول:
هزینه هر گیگ اضافی 4000 تومان و فرقی هم نداره واسه چه سرعتهایی باشه.
هنوز کسی ترافیکشو تموم نکرده. که بخواد با این مشکل برخورد کنه .
کد:http://www.tciarak.ir/page.php?110
من حدود 20 تومن میدم و ماهی سه گیگ دارم.نقل قول:
مخابرات با کارت دانشجویی هم 512 نمیده؟
پنل مشاهده ی اعتبار adsl مخابرات راه نیفتاد؟
فعلا كه نميدننقل قول:
يه حرفايي زده شده كه ميخوان سرعتاي بالاتر هم بدند ولي فعلا مشخص نيست
فردا تماس ميگيرم با مسئولش ازش ميپرسمنقل قول:
خانم رضوي و آقاي صالحي مخابرات كنار دفتر پستي خيابون مخابرات مسئولش هستند
بچه ها امروز تماس گرفتم گفتند هنوز پنل مربوطه براي ديدن مانده اعتبار اكانت آماده نشده
اينطوري كه من متوجه شدم حالا حالاها هم راه نخواهد افتاد!!
سلام به برو بچه های گل اراک
میگم کسی تعرفه های مخابرات رو داره ؟:20:
و اینکه برای ثبت نام به هر دفتر پستی میشه بری یا فقط خیابون مخابرات ؟:11:
من رز نت دارم 256 با ترافیک 2 گیگ ،ماهیانه 12800 سرعت اوج 35/40 و کم هم 5 !!!:41:
1- تعرفه ها رو تو سایت مخابرات به نشانینقل قول:میتونی ببینی.کد:www.tciarak.ir
2-به هر دفتر پستی میتونی بری.من رفتم دفتر خدماتی دور فلکه ساعت.:10:
سلام دوست من ، بابا عجب تعرفه های باحالی :18:نقل قول:
میگم سرعتش چطوره ؟:5: تعرفه هاش که خیلی عالیه :8:
امروز کلا قطع هست ؛ من 8 صبح والان 12 شب نمی تونم وصل بشم
میگه ریموت کامپیوتر جوابگو نیست
مال من وصله . فقط امروز 2 بار dc شدم.نقل قول:
من که تا الان هیچ مشکلی نداشتمنقل قول:
منم همینطور:10:نقل قول:
بچه ها خبر های خوب
اینترنت ارزان شد/ آغاز اجرای طرح دورهای کاهش قیمت اینترنت
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با کاهش 20 درصدی تعرفه پهنای باند اینترنت موافقت کرد و بر این اساس شرکت ارتباطات زیرساخت موظف شد که از این پس پهنای باند اینترنت مورد نیاز شرکتهای اینترنتی را 20 درصد ارزانتر از قیمت گذشته محاسبه کند.
به گزارش خبرنگار مهر، با کاهش 20 درصدی تعرفه پهنای باند برای عرضه کنندگان اینترنت در کشور پیش بینی می شود که قیمت نهایی اینترنت برای کاربران خانگی 8 تا 10 درصد ارزانتر شود.
محمد کرم پور رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با خبرنگار مهر با تایید تصویب طرح کاهش قیمت پهنای باند اینترنت در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات گفت: این مصوبه تصویب و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موظف به اجرای آن شد.
وی با بیان اینکه طبق نظر وزیر ارتباطات، قیمت اینترنت به صورت دوره ای کاهش خواهد یافت و این مصوبه پیش درآمدی برای طرح دوره ای کاهش قیمت اینترنت خواهد بود اضافه کرد: در نظر داریم به طور مستمر قیمت اینترنت را کاهش دهیم تا استفاده از آن برای تمامی کاربران مقدور باشد.
وی گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان ناظر در فعالیت تمامی اپراتورهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بر عملکرد شرکتهای اینترنتی برای کاهش قیمت نهایی اینترنت نظارت خواهد داشت.
به گزارش مهر، شرکت ارتباطات زیرساخت حدود دو ماه قبل پیشنهاد کاهش 20 درصدی قیمت پهنای باند اینترنت را به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات داد و در این راستا وزیر ارتباطات اعلام کرده بود چنانچه ارائه دهندگان اینترنت تضمین دهند که کاهش قیمت پهنای باند برای مصرف کننده نهایی ملموس باشد وزارت ارتباطات با این کاهش قیمت موافقت خواهد کرد.
منبع خبر گزاری مهر
1389/04/08
1-من میخواهم adsl با سرعت 256 بگیرم میخواستم ببینم الآن از کدوم از شرکتها بگیرم بهتره؟؟؟:10:
2-و میخواستم بدونم با این سرعت(256) 1gb فایل را درچه مدتی میشه دانلود کرد؟؟:19:
سلام
امروز رفتم دفاتر پستی برای ثبت نام adsl مخابرات...
ولی گفت برای استفاده خونگی تا 128kb بیشتر نمیدیم!!
باید پیش پرداخت 2 ماهه به حساب بانک ملی بریزی
128 مخابرات رو کسی نگرفته هنوز ؟
سرعتش چطوره ؟
یکم وقت بزاری جوابت زودتر میرسینقل قول:
بله همه همین طورن
امروز سرعت به شدت افت کرده ؛ فکر کنم share ها شروع شده و مشتری ها زیاد
دوستانی که از شاتل یا گذرگاه یا ساتیا سرویس میگیرن میشه بگین هزینه ی سرویس 512 با ترافیک 40 گیگ توی این isp ها چقدر میشه؟(چون با توجه به تعرفه های توی سایتشون قابل محاسبه نیست.)
بچه ها یکی دو هفته است 4shared برام بالا نمیاد مال شما اینجوریه؟
سلام
من به جهت کار کردن در بازار فارکس ( ارز ) اینترنت نیاز اساسی زندگیمه و برای همین فروردین 1384 ( ایام عید ) اولین ADSL را در اراک گرفتم . نشون به اون نشون که بچه های ساتیا اصلا بلد نبودند راه اندازی کنند . البته اون موقع ساتیا نماینده پارس آنلاین بود .
بعد از 2 سال کار کردن با ساتیا به دلیل پایین آمدن کیفیت که به مرور زمان بیشتر میشد به گذرگاه اومدم . الان سرویس 256 با ترافیک 5 گیگ را از گذرگاه دارم با سرعت دانلود 30 -32 k .
مرکز علیزاده هستم و کلا نمیدونم چرا مخابرات مرکز علیزاده آنقدر اذیت می کنه . بابا جرم که نکردیم وسط شهر افتادیم .
البته ناگفته نماند همه شرکت ها قطع بودن را گردن نمی گیرند و به گردن مخابرات می اندازند اما گذرگاه فکر میکنم نسبت به بقیه کیفیت بهتری داشته باشه .
با شاتل کار نکردم اما شنیدم سرویس های حجمیش زود تموم میشه ( شنیدم بیشتر از اون چیزی که کار کردی حجم برات میندازه ! البته اشنیدن کی بود مانند دیدن )
1-من میخواهم adsl با سرعت 256 بگیرم میخواستم ببینم الآن از کدوم از شرکتها بگیرم بهتره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-و میخواستم بدونم با این سرعت(256) 1gb فایل را درچه مدتی میشه دانلود کرد؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-و اگه بخواهم بعد از خرید سرویس را عوض کنم و از یه شرکت دیگه بگیرم اونوقت دوباره باید هزینه نصب هم بدهم؟؟؟؟؟؟
1- شرکتش سلیقه ای هست (پرس و جو کن تو مرکز مخابراتی کدوم بهتره)نقل قول:
2- 256 تقسیم بر 8 می شه 32 کیلو بایت بر ثانیه حداکثر سرعت (البته بستگی به شرکت ها داره بعضی ها بیشتر تا 4 برابر سرعت بعضی ها هم کمتر می دن) حدود 9 ساعت بیشتر یک گیگ با سرعت 32
3- بله معمولا می گیرن البته اگه تخفیفشون را بتونی بگیری هزینه نصب دوباره صفر می شه
این صفحه مشاهده مصرف ADSL مخابرات کسی نمیدونه کی راه میفته؟
ممکنه تا یکی دو ماه دیگه هم راه نیفته؟
کسی نپرسیده؟
اصولا سرویس دهی مخابرات چطوریه؟
سلامنقل قول:
برای من میاد بالا
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
40 گیگ ترافیک نداره ؛ مگر نامحدود بگیرید که قیمت ها در سایتشون هستنقل قول:
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
سلامنقل قول:
مرکز علیزاده بهترین مرکز هست همچنین گذرگاه بهترین سرویس را اینجا میده چون لیزدلاین وصل به مرکز
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
یکی از مشکلات مخابرات همین ؛شنیده ها حاکی بر این است که هفته آینده برای تست میاد بالا و بعد عمومی میشهنقل قول:
سرعت اينترنت مخابرات كاهش پيدا كرده(مركز پاگلي)
فكر كنم يكم عجله كرديم
اينا يه شركت دولتين و فكر نميكنم رضايتمندي مشترياشون براشون در اولويت باشه!
فقط اميدوارم اينجوري نمونه كه بد ميره رو اعصاب
حرف شما تایید میشه ,؛ خیلی کم شده ؛ و حیف که پول دو ماهه دادم....
سرعت من که فرقی نکرده. فقط شبها از ساعت 10 تا 10:30 چند بار dc میشم. همین.
ماله منم فرق نکرده
تاحالا هم فقط یه بار dc شدم
نقل قول:
آقا بهروز شما کجا اینجا کجا؟
ااااااااااااااااا بچه محلم که هستیم ما هم مرکز علیزاده ایم ;)
بچه هاسلام. اینم تست سرعت من با 256 مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
مگه مخابرات سرویس 256 میده؟
نه فقط به شرکتا میده.:10:نقل قول:
سلام بچه های همشهری
من هم از این دیال اپ نفتی خسته شدم میخوام adsl بگیرم
واسه همین چندتا سوال واسم پیش اومده
1:از کدوم شرکت سرویس رو بگیرم
شاتل پارس انلاین گذرگاه یا ساتیا؟...
2:حجمی128 چطوره؟
اخه روزا واسه وبگردی میخوام شبا هم دانلود
حالا کدوم یکی از این شرکتا واسه دانلود تو شب سرعتش نسبت به بقیه بهتره ؟
خودم نظرم روی پارسه
3:مودم رو از خود شرکت بگیرم بهتره یا از بیرون بگیرم ؟
ضمنا مودم ارزون الان چیه؟
4:با وب گردی هم ترافیک دوره تو یک روز حدودا چقدر کاهش پیدا میکنه?
5:سوال اخرم هم اینکه ایا دیال اپ عمری نامحدود تو اراک اومده یا نه ؟ اخه شنیدم تو شهرهای بزرگ الان دیال اپ عمرانه میدن 50 هزار تومن
ممنون میشم راهنماییم کنید
من واقعا موندم يعني ميشه با ديال آپ هم كار كرد؟!!نقل قول:
سلامنقل قول:
همدیگرو میشناسیم ؟ :46:
من که شما را می شناسم :31:(البته از دور)نقل قول:
ولی....................
باع ( از اون تعجب های اراکی بود :31: )نقل قول:
از کجا منو می شناسید ؟ نشونه ای چیزی بدید شاید من هم شناختم :10: