نقل قول:
:21::21::21::21: نه منم دلم مي سوزه :41:
Printable View
نقل قول:
:21::21::21::21: نه منم دلم مي سوزه :41:
كسي نيست بهم بگه یالاخره صبر کنم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
والا دوست عزيز منم ديروز رفتم مخابرات گفت هنوز راه نيفتاده.نقل قول:
معلوم نيست كي راه بيفته.
من يه چند وقتي صبر ميكنم. اگه تا قبل از عيد راه افتاد ميرم ميگيرم، اگه نه كه از همين شركت هاي خصوصي ميگيرم
اگر عجله نداري 1ماه ديگه صبر كن ببين چي ميشه. اگه راه نيفتاد فعلا برو يك يا دو ماه از شركت خصوصي بخر تا وقتي راه افتاد ميري عوضش ميكني
نقل قول:
شما چرا از شاتل یا صبانت سرویس نمیگیری
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
هیچ مشکلی نداره همه از یک استاندارد استفاده میکنندنقل قول:
نقل قول:
شما چرا از شاتل یا صبانت سرویس نمیگیری
چون هم گرونه و هم محدوديت دانلود داره.
من ميخوام فقط دانلود كنم بصورت شبانه روزي :31:
درضمن اون دوتا شركت هم تو منطقه ما سرويس نميدن
مال ما هم بعد از حدود 1 هفته وصل شد.
مرکز مخابراتی شهید تندگویان - تهران - مجیدیه شمالی.
downstream روی 128 و upstream روی 32 تنظیم شده.
من قبلا از سپنتا سرویس می گرفتم ولی حالا از مخابرات.
دمش گرم مخابرات 10 تومن کجا 30 تومن کجـــــــــــــــــــا !!!
دوستان اگه نیاز به راهنمایی برای تنظیمات مودم دارن اعلام بفرمایید تا به صورت تصویری آموزشش رو قرار بدم.
مودم خودم هم اینه: D-Link
منظورت کدوم 60000 نفره؟نقل قول:
منظورش شرکتهای خصوصی هست.
توی تابناک و ایتنا خوندم که مخابرات که بیاد چون شرکتهای خصوصی به خاطر هزینه های بالایی که مخابرات بهشون تحمیل میکنه از جمله پهنای باند و غیره توان رقابت با غولی مثل مخابرات رو ندارند ورشکست میشن و 60000 نفر که به صورت مستقیم و غیره مستقیم در این زمینه براشون ایجاد شغل شده بیکار میشن و حدود 300 میلیارد تومن هم سرمایه بر باد میره و دیگه کسی در زمینه آی تی تو این مملکت سرمایه گذاری نمیکنه و ...نقل قول:
در ضمن مطمئن باشید کاربرا که زیاد شن مخابرات نمیتونه کیفیت بالایی ارائه بده الانم که گفتن ضریبش 1 به 6 به بالاس.
بهتر بود مخابرات پهنای باند رو برای شرکتهای pap ارزون میکرد و راه رو براشون صافتر میکرد تا همه نفع ببرند.
دوستان نحوه تنظيم كردن مودم براي استفاده از سرويس ADSL مخابرات در پست اول قرار گرفت لطفا براي كانفيگ كردن مودم به اين پست مراجعه كنيد.
نقل قول:
تبریک میگم
جیگر D-Link دوپورت میخام بگیرم مدل2520 نظرتون چیه جوب هست
ممنون
1- هیچ وقت از واژهء "مطمئن" در مسائل اینچنینی استفاده نکنیدنقل قول:
2- اشتراک گذاری اینترنت چیز عجیبی نیست! در تمام دنیا هم انجام میشه مگر اینکه Dedicate سرویس بگیرید نرخ 1 به 6 مخابرات هم شروعش است و تا ماکسیمم 1 به 10 بالا میره
شرکت های خصوصی هم خارج از این قاعده عمل نمیکنن (خیلی خوشبینی بخرج دادم وگرنه چیزی که اثبات شدس بالاتر از این حرفاست)
3- مخابرات 1 سالی میشه پهنای باند رو برای شرکت های PAP ارزون کرده ولی متاسفانه از این کاهش قیمت تنها Adminهای ISP ها سود بردن
شخصا از مخابرات دل خوشی ندارم ولی واقعا از این کارشون خوشحالم
یک روز بالاخره باید یک گردن کلفتی مثل مخابرات میومد وسط تا آقایون Admin فکر نکنن آسمون باز شده و اینا افتادن پایین!
در یک انجمن دیگه گفته بودم اینجا هم بد نیست عنوانش کنم
یک روز Adminه ISP به من گفت من مدیرم و تصمیم گیرنده
شما مشتری و حق انتخاب داری با شرایط من مشکل داری برو از یک شرکت دیگه اشتراک بگیر
امروز مخابرات بهش میگه اگر به قلدری و گردن کلفت بازیه من از تو گردنم کلفت تره حالا بدو برسی بهش!
و در آخر:
اگر قراره برای یک جنس آشغال هزینه کرد بهتره کمترین بودجه رو براش کنار گذاشت
Ramak2pac
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان سلامنقل قول:
ممنون مرسی
من خودم مدل 2500u رو دارم .معتقدم که D-link تمام مودم هاش خوبه حالا اگه مدلی که شما انتخاب کردی جدیدتر هم باشه خوب چه بهتر.
بچه ها یکی لطف میکنه درباره ی کیفیت سرویس های مخابرات صحبت کنه ؟
سرعت...پشتیبانی ؟؟
با تشکر الان دارم با ADSL میام کوچکترین مشکلی هم نبود نه ip خواست همه چی اوک فقط حس میکنم سرعت خیلی مطلوب نیست چه جوری میتونم سند و رسیو چک کنم؟نقل قول:
نقل قول:
100 % حقشون هست
میخاستن گران فروشی نکنن
رییس مخابرات میگه که اصلان برای ما حجم معنی ندارد
ولی این شرکت های دزد و از خدا بی خبر بابت هر گیگ 9 هزار میگیرن
به امید روزی که کل شرکت های خصوصی ورشکست بشن
نقل قول:speedtest.ir
من تا حدودی با نظر شما موافقم ولی با سابقه ای که از شرکت مخابرات سراغ داریم بعد از اینکه شرکتهای خصوصی از دور خارج شدند و رقابت به خودی خود از بین رفت بعید میدونم مخابرات کیفیت رو حفظ کنه خدا کنه که نظر شما درست باشه ولی رقابت وقتی به نفع مشتری میشه که سالم باشه نه انحصار.نقل قول:
جایی خوندم که از تردد نمایندگان شرکت های پاپ به مراکز مخابراتی جلوگیری میشه و این خودش بوی انحصار میده.
ازهمین سایت و 1 سایت دیگه تست گرفتم نتیجه این بود ..بنظر دوستان چی هست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
خدمت شما
تست پینگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود فیکس روی 14 نه بیشتر نه کمتر
سرعت آپلود هم روی 4
تا اینجا - یعنی حدود 2 روز - من بصورت نسبی راضی بودم یعنی اگه با بقیه شرکت ها مقایسه کنیم چیزی کم نداره فقط خداکنه که سرعت بالای 128 رو هم ارائه بدن
من هم سرعت بالای 128 میخواهم
اگر بتونم 512 بگیرم بیخیال این شاتل کوفتی میشم
ولی فعلا که مجبورم اینجا بمونم
کسی نیست که از مرکز مخابراتی مالک اشتر گرفته باشه !!
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
میگم این چیه !!!نقل قول:
این که اصلا مشخص نیست
یه کم بزرگتر قرار بدی خوب میشه
مثل اینکه بندویچ سرویس ADSL مخابرات Upstream رو 32 کیلو بیت:13: و Downstream رو خود 128 شده.فعلا محض رقابتم که شده دمش گرم چون باعث میشه شرکت های پاپ یه تکونی به خودشون بدن بعد از 2 سال.
این موضوع توهمی بیش نیستنقل قول:
باز هم تاکید میکنم من با سیاست های مخابرات بطور کلی مشکل دارم چراکه سر فصل مشکلات کاربران اینترنت از همون شرکت شروع شده و بنده معتقدم اگر قرار باشد مشکلات اینترنت ایران رو بر گردن کسی بندازیم واجد شرایط تر از مخابرات وجود ندارد
ولی در همین حال بعضی حرف ها هم زده میشه که حقیقتا نه پشتوانهء فکری داره نه قابلیت اجرایی!
برای دوستانیکه از این دایره خارج هستن و از شرایط بی خبر لازمه توضیح بدم که هر ISPیی "باید" در هر منطقهء مخابراتی یک نمایندهء تام الاختیار داشته باشد تا اگر کاربری مشکل سخت افزاری داشت یا سر مسائل اداری با مخابرات به مشکل خوردن به سرعت این مشکلات مرتفع شود
حالا شما حساب کنید اگر چنین چیزی صحت داشته باشه الان چند صدتا کاربر داریم که اینترنتشون بخاطر نبود مسئول در مراکز مخابراتی قطع شده و کسی نیست که به مشکلاتشون رسیدگی کند!؟
گذشته از توضیحات بالا فرض کنیم که حرفی که شما شنیدید حقیقت محض است و بنده در اشتباهم
چه دلیلی میشه برای اینکار پیدا کرد؟! مثلا شخص نماینده میخواد بره اونجا دعوا راه بندازه؟! میخواد DSLAM هاش رو جمع کنه ببره؟! میخواد بست بشینه بگه یا بی خیال اینترنت ملی میشید یا من همینجا اعتصاب غذا میکنم؟!
دوست عزیز وقتی شمای کاربر میتونی بدون نشاندادن کارت شناسایی و پر کردن فرم و... با رئیس مرکز مخابرات منطقه تون ملاقات کنید فکر میکنید اینکار برای مسئولان ISP کار سختیه!؟
=-=-=-=-=
چهار نکتهء مهم هم برای دوستانیکه میخوان مودم بخرن:
1- قبل از خرید حتما چک کنید ببینید مودم مورد نظرتون VPI/VCI شرکتی که قرار است از آن اشتراک بگیرید رو پشتیبانی میکند یا خیر
2- سراغ D-Link و ASUS نرید (کشور دوست و برادر (چین) حسابی سنگ تموم گذاشته و سری جدید مودم های این 2 شرکت دوباره با مشکل داغ و هنگ کردن روبرو شدن)
3- اگر قصد خرید مودم ارزان قیمت دارید فقط به فقط TP-Link مدل TD-8817 پیشنهاد میشه (این محصول تولید کشور چین است و بطور کلی از محصولات و تولیدات چینی به حساب میاد (تحت لیسانس نیست) چندین جایزهء معتبر رو به خودش اختصاص داده و مهمتر اینکه این دستگاه تنها یک مودم نیست بلکه Modem Router است و میتونید بطور همزمان اون رو برای 2 کامپیوتر استفاده کنید)
4- از خرید مودم های تک پورت مثل Symphony و Planet که حدودا 20-25 هزار تومان هم قیمت دارن جدا دوری کنید (این مودم ها GUI ندارن و هست و نیستشون به Driverی که روی ویندوز نصب میکنید بنده و بعد از هر سری تغییر Windows مجبورید مجددا اون رو Config کنید)
Ramak2pac
نقل قول:
عكس رو بزرگتر و واضح تر بذار. آدرس سايت رو هم عنوان كن تا دوستان هم از اين سايت استفاده كنن.
در ضمن دوستان به نظر من مخابرات تنها با اين هدف پا به عرصه وجود گذاشته تا قيمت تمام شده سرويس ADSL براي مصرف كننده رو تعديل و كاهش بده والا از نظر كيفيت و سرعت هيچ اقدامي از سوي مخابرات انجام نشده پس هدف مخابرات صرفا كاهش قيمت هست.
اين رو هم اضافه كنم كه شركت هاي PAP به احتمال خيلي زياد در برابر كاهش قيمت 20 درصدي مقاومت خواهند كرد و سر و صدا و اعتراض مي كنن. در آخر بايد با دخالت سازمان تنظيمات مقررات سرجاشون بشينن. به نظر من حقشونه تا دفعه ديگه سر مردم كلاه نذارن.
ما پیش شمارمون 4445 هست .الان با مرکز مخابراتیمون (پیام نور) تماس گرفتم ، گفت که فقط به اشخاص حقوقی داده میشه. پرسیدم کی به اشخاص حقیقی میدن ، گفت که مشخص نیست .
نقل قول:
من هم موافقم
باید مخابرات میومد تا این شرکت ها اینقدر گرون فروشی نکنن و وقتی هم میزنن قطع میکنن شبکه رو نگن مشکل از مخابرات هستش
فقط بلدن پول اضافه بگیرن این شرکت ها
من نیاز به سرعت بالا دارم اگه مخابرات سرعت 512 بده دیگه سمت این شرکت ها نمیرم من :31:
اگه به اشخاص حقوقی بدن که به درد نمیخوره. دوستانی که گرفتن همه واسه شرکت بوده؟نقل قول:
خیر واسه خونه گرفتم :8:نقل قول:
رضا جان میشه لطف کنید کیفیت 2 روز اخیر اینترنتتون رو اعلام کنید؟نقل قول:
چون گزارش هایی که کاربران در انجمن همسایه دادن نشون میده ISP های مطرح مثل شاتل و صبا و... اکثرا با مشکل پایین اومدن سرعت روبرو هستن
لطفا 3 مورد زیر رو تست کنید تا بشه حدودی کیفیت این سرویس هارو تخمین زد
1- دانلود از سایت Rapidshare
2- دانلود فایل mp3 با لینک مستقیم
3- باز کردن سایت Gmail.com و لاگین شدن به حساب کاربریتون
پ.ن:
آقای شفیع امروز گفتن دوباره کابل کور بوده زیر دریایی رو ندیده قطع شده ولی شخصا شک دارم اینطور باشه
با این تست میشه یه جورایی نتیجه گیری هم کرد
Ramak2pac
من از مالک اشتر adsl مخابرات گرفتم 128...(خداییش یه قدم از بقیه منطقه ها همیشه جلو هست )گفتن اصلا بالاتر از این فعلا نداریم..من با مهر شرکتم می خواستم بگیرم ...
سرعت دانلودش هم همون 14 هست..(قابل توجه یکی که گفته بود روزا براش 50 هست..آخه از کدوم خزانه..؟)
قطعی ندارم...مودم 2500 D-Link تک پورت 30 تومان.براحتی و با همون vci , vpi دیفالت کانفیگ شد.کلا 2 دقیقه..بعد از 48 ساعت فعال شدم..
(قابل توجه دوستمون که می گفت داغ می کنه..من الان 4 روزه خاموشش نکردم..عین این بی جنبه ها..داغ نمی کنه..قاط هم نزده 100مگ رو تو 2 ساعت می گیرم )...
چشم دوست عزیزنقل قول:
راستش من از دیشب دارم از رپدشیر دانلود می کنم همون طور که قبلا گفته بودم الان هم محض خاطر اطمینان دوستان چک کردم طبق نمودار زیر سرعت بین 14.5 تا 15.2 متغیره یعنی متوسط روی 14.8 :5:
من معمولا MP3 ها رو از سایت emp3world دان می کنمکه معمولا لینک هاش مال سایت های روسی یا خودش تو سایت 4shared آپ می کنه که بازم سرعت دانلودم روی 14.5 ـه.:5:
Gmail رو باز نمی کنه :13: ولی با mail.yahoo و hotmail مشکلی ندارم.:8:
Y! messenger و skype راحت login میشن.:8:
از دیشب دقیقا ساعت 10 تا به الان بعضی از سایت ها که از فلش استفاده می کنند به طور ناقص load میشن. مثل سایت های speedtest.net و همچنین wimax.irancell.ir ولی با سایت pingtest که مثل speedtest مبتنی بر فلش هستش هیچ مشکلی ندارم :18: یعنی فلش راحت load میشه.
مطمئن باشید مخابرات با این سرویسهایی که میده هیچوقت نمیتونه جای شرکتهای خصوصی رو بگیره. مگه اینکه سرعتهای بالا به مردم بده نه 128.نقل قول:
والا اگه تقصیر باشه!!!! خود عکس بزرگه اینجا اینجوری میشه!!!! چیکار کنم؟نقل قول:
شرمنده که سیوالم خیلی ایتدایی ولی حس میکنم سرعت من از 10 بیشتر نمیشه مشکلی هست ایا ممکنه در تنظیمات من چیزی را از قلم انداخته باشم؟ جایی برای تعیین سرعت Down , up وجود داره؟
ضمنا جهت روشن شدن اذهان کلیه دوستان عرض کنم من برای خونه که تلفن به اسم مادر بزرگ 80 سالم بود adsl گرفتم نه مدرک استاد دانشگاه خواستن نه دانشجو نه هیچی.....
به نظر من سرعتی که می دن نسبت به 128 کیلو بیت بودنش خوبه.
من از تقریبا 2 روز پیش که گرفتم سرعتش اصلا پایین نیومده و همیشه همون 14.5 تا 15 بوده.
قطعی هم نداشته.
نقل قول:دوست عزيز طبق خبرهايي كه شنيدم و خوندم و پيگيري كردم ديگه هيچ شركتي يا اكثرا حق نداره سرعت بالاتر از 128 بده بله درست خوندي. دوست من چند روز پيش رفته بود از يه شركت با ارائه گواهي اشتغال به تحصيل سرويس 512 بگيره شركتيه گفته بود به ما دستور دادن كه بالاتر از 128 براي افراد حقيقي نديد.
احتمالا مخابرات با این کاراش می خواد بازار اینترنت رو دست خودش بگیره.
چون شرکت های پاپ نمیتون قیمت ها رو این قدر کاهش بدن.
شاید بعد از به دست گرفتن فلکه اینترنت بخواد سرعت حداکثر 512 رو به مشترکانش بده.شایدم نخواد!!!
سلام.
اول از اطلاعاتی که دوستان دادن تشکر میکنم.
چند تا سوال دیگه:
1- آیا شما همون هزینه ای رو که تو صفحه اول اومده پرداخت میکنید؟ هیچ هزینه دیگه ای نداره؟
هزینه رانژه چقدره؟
2-آیا میشه سرویسهای بیشتر از یک ماه گرفت؟ مثلا سه ماهه،شش ماهه و ...
3-سرعت دانلود رو گفتید.آیا تو بازیهای آنلاین هم مشکل دارید؟ (مشکلات Ping و Latency )
سلام
امیدوارم مرکز حکمت شعار هم سرویس مخابرات را بده تا از شر گیتی نت خلاص بشم. ( شنبه هزینه اشتراک را واریز کردم. بعد از دهها بار تماس تلفنی, پنجشنبه ظهر شارژ کردن ! )
یک سوال از دوستانی که ای دی اس ال مخابرات دارن : آیا با سرویسهای تورنت مشکلی ندارند؟ سرعت دانلود چنده از تورنت ؟
با تشکر
1-هیچ هزینه ای برای اتصال گرفته نمیشه.من که ندادم چون مودم از خودم بود امور مشترکین مخابرات گفت چه بهتر.
2-هزینه سرویس ها روی قبض تلفن می یاد پس همیشگیه.مگر اینکه بخوای قطع کنی.
3-فعلا که بازی آنلاین نکردم ولی امتحانش می کنم.مثلا چه بازی مد نظرته؟