سلامنقل قول:
بله دقیقا منم تو این ساعات بشدت مشکل دارم.
صفحه باز کردن اذیت کن شده.
شرایط سرویس و مرکز مخابراتی هم مثل شماست
راستی سرعت هم اوردن پایین این شرکت درپیت
Printable View
سلامنقل قول:
بله دقیقا منم تو این ساعات بشدت مشکل دارم.
صفحه باز کردن اذیت کن شده.
شرایط سرویس و مرکز مخابراتی هم مثل شماست
راستی سرعت هم اوردن پایین این شرکت درپیت
الان دو روز هست که پهنای باند رو از 7 صبح تا تقریبا 1 نیمه شب نسبتا باز میکنن(10مگ)اما از 1 تا 7 صبح باز میبندن روی همون 2 مگابیت.یعنی علاوه بر اینکه 2 ساعت از روزانه اشونو محدود میکنن شبانشون که تنها مزیت این شرکت بود به کلی پرید.تقریبا میشه گفت هیچ چیزی که بشه بهش مزیت این شرکت به نسبت بقیه شرکتها خوندش باقی نمونده.10 روز باقیمانده از سرویسم رو تحمل میکنم و بعدش تخلیه.در ضمن پینگشون هم خیلی بالا رفته.یعنی کلا افتضاحی به بار آوردن بی همتا.
خوب امشب که دیگه لطف کردن و از 9 شب کاملا سرعت رفت روی 2 مگابیت.واقعا متاسفم براشون.من تمام پشتیبانی افتضاحشون ساعت کم رایگانشون و نویز زیاد دستگاههای dslam شون و جواب ندادن به شکایاتم در وبسایتشون و...... همشو به خاطر سرعت شبانشون تحمل می کردم.حالا سرعت شبانه که هیچ روزانه رو هم محدود کردند.
با این وضعیت حتی اگر سرعت روزانشونم رو هم درست کنند بازم شرکتشون هیچ نقطه قوتی در برابر بقیه ispها نداره
سلام داداشنقل قول:
شرمنده که چند وقتی نبودم ، به خاطر همین ج ندادم
واسه همه رو ، روی 10 بستن ، والا یه جوری کرده این شرکت که 2 ماهی میشه که نه دانلود و نه چیزی ، شب ها هم از ساعت 9 وحشتناک میشه ، یعنی پیجی رو باز نمی کنه
ولی کلا شبانه رو محدود نمی کنه
در کل من یا از این شرکت میرم یا این شرکت رو نگه میدارم و یه خط دیگه میگیرم و با اون خط پارس انلاین رو میگیرم
پارس انلاین طرح های خوبی گذاشته ، یکساله 12 گیگ ، 12 تومن با نصب رایگان یا 65 گیگ ، 69 تومن
کلا به فکر رفتنم :n02:
دیگه پیج هم باز نمیشه با این نت عصرتلکام
دوستان این شرکت تنها حسنش داشتن شبانه با پهنای باند باز بود.خوب الان نه تنها این مورد رو از دست داده بلکه در ساعت غیر رایگان هم پهنای باند رو از 9 شب به بعد محدود میکنه و از 10 میاره روی2.
حالا حتی حتی اگر این وضعیت پهنای باند روزانشو درست کنه بازم مهمترین نقطه برتریش نسبت به بقیه isp ها که پهنای باند باز شبانه بود رو از دست داده.چون هیچ برتری دیگه ای که نداره و حتی در بقیه موارد بسیار هم بدتر و عقبتر است.خصوصا کیفیت پشتیبانیشون و الانم که پهنای باند محدود روزانه بهش اضافه شده.
بنابراین ماندن در این شرکت با وضع موجود به هیچ عنوان کار عاقلانه ای نیست.
مگر باز سرویسهایی بزاره با هزینه های جدید با پهنای باز شبانه.
واسه من که یه دو روز قطع بود بعد برگشت به روال سابق. الان شبی هشت گیگ حدودا دانلود می کنم. روز ها وضعیتش بهتر شده... بهتر یعنی اینکه از ضعیف رسیده به متوسط
نقل قول:
آخرین باری که شبانه دان کردید کی بود ؟ چون برای اکثر کاربران 2 مگ بسته شده
شما دوست عزیز چه سرویسی داری؟نقل قول:
دو شب پیش بودنقل قول:
- - - Updated - - -
سرویس دو مگنقل قول:
دو ماهه اقتصادی؟نقل قول:
یک ساله اقتصادینقل قول:
متاسفانه پهنای باند بسته شده است من سرویس دو مگ دارم در حد یک مگ شده است ------------- اگر از دوستان از سرویس خاصی استفاده میکنند و پهنای باندش باز هست لطف کنن بگویند سپاسگذارم
You You 1167 Kbps (145.875 KB/sec)
شما دوست عزیز 2 مگ دو ماهه دارید یا سه ماهه یا مثلا شش ماهه؟نقل قول:
الان ساعت 5 پنج
سرعت 2 مگ - یک ماهه
سرعت دانلود 230
یادش بخیر سرعت یک و نیم مگ - دانلود 15 گیگ شبانه
اینجا همه چی درهمه:n19::n20::n20::n20::n08:
متأسفانه سرعت از ساعت 9 شب به بعد روی 2مگابیت فیکس میشه. البته صبحها چون نیستم که از سرویس استفاده کنم، نمیدونم محدودیت تا چه ساعتی ادامه پیدا میکنه. اما احتمال زیاد تا همون ساعت 7 صبح.
به هر حال گند خورده به همه چی. :n03: الآن روی خط دیگهام دو ماهه که منتظر پورت خالی از آسیاتکم. یعنی چاره اگه داشتم همین امروز از این ISP مزخرف میرفتم.
الان ساعت نه صبح
پهنای باند تا نه مگ باز
سرعت دانلود یک و سه مگ
============================
من دارم رو خرید مودم 4جی ایرانسل فکر میکنم
برای دانلود اینو انتخاب کردم
5 GBهفتگی (۶ صبح تا ۱۲ ظهر)
قیمتشم 2 تومنه ارزونه
=================
برای استفاده عادی هم اینو
100 GBسالانه-قیمت :۱۷۵,۰۰۰ تومان
=============
سرعت بالای فورجی میده تا بیست سی مگم میره
===========
دوستان نظری دارن بگن
بالاخره یک کاری بکنیم
ما به دانلود زنده ایم
یعنی حال می کنم از راز داری بچه های عصر تلکام،تا سرعت شبانه باز بود و شبی بالای 15 گیگ دانلود می شد هیچ کس در مورد این مسئله تو تاپیک حرفی نمی زد،فکر می کنم دلیل اینکه عصر تلکام کاربراش زیاد نشدن همین تاپیک باشه :n09:
من مودم 4G دارم. مشکل اینه که محله ما آنتندهی هیچ کدوم از اپراتورها به درد نمیخوره. حتی 2G هم آنتندهی مناسبی نداره و قطع و وصل میشه. یه مشکل دیگه اینترنت موبایلی هم اینه که به دلایل مختلف، قطع و وصلیش بالاست و مجبوری همیشه پای دستگاه باشی که دانلودت انجام بشه و حجم اضافه هم یه وقت نخوره که هزینهاش سر به فلک میذاره.نقل قول:
واسه همین، من مجبورم که به همین ADSL قناعت کنم.
اگه همین رازداری که شما میگی نبود که این محدودیت جدید خیلی زودتر از اینها گریبان کاربران این ISP رو هم میگرفت. من خودم تازه 2 ماهی بیشتر نیست که اومدم اینجا. از اول هم روی حساب این که بشه یه 5-6 گیگی هر شب دانلود داشت اینجا رو انتخاب کردم. اون وقت که محدود نبود، تا 7-8 گیگ رو میتونستم دانلود کنم. الآن اما به زحمت به 3 گیگ میرسه. یعنی برگشتم به دوران 3-4 سال پیشم که با آسیاتک شبی 3 تا 3.5 گیگ میتونستم دانلود کنم.نقل قول:
اما یادش به خیر اون موقع که تو پارسآنلاین قبل از محدود کردن شبانهاش، تا 15-16 گیگ شبی دانلود میتونستم بکنم.:n27:
من خودم 1.5 سال هستش روی یکی از خطام از این شرکت دارم،اگه دقت کرده باشی منم هیچ موقع در مورد سرعت شبانه سرویسم تو این تاپیک حرفی نزدم،دان استریم من 19 مگ هستش با عصر تلکام،خودت حساب کن قبل از محدودیت شبی چند گیگ می گرفتم :n09: اما خوشم اومد واقعا" ،بچه های عصر تلکام ای ول دارند،تعداد صفحات عصر تلکام فقط 34 صفحه هستش که این نشون می ده همه مثل من در مورد سرویسشون چیزی نمی گفتن :n05:نقل قول:
درست میگی شما.نقل قول:
یه نکته دیگه هم اینه که این شرکت نسبت به شرکتهای دیگه تعداد کاربرای خیلی کمتری هم داره که اینم مزید بر علت شده.
------
حالا. این محدودیت برای شما هم اتفاق افتاده؟ یعنی شما هم سرعتت فیکس شده روی 2مگ از ساعت 9 شب تا 7 صبح؟
متاسفانه بله،سرعت روزانه ی منم قبلا" کامل باز بود و تا 18-19 مگ می رفت اما الان فیکس شده روی 11 مگنقل قول:
دقیقا یادمه پارسال صبانت سرعت شبانش باز بود بعد وقتی محدودش کرد گفت از بس مشترکینمون به علت همین پهنای باند باز شبانه زیاد شده ما پهنای باند کم آوردیم و شبانه رو محدود کردیم.از اونجا درس عبرتی شد برای همه که دیگه جو گیر نشن همه چیزو اعلام کنن:n02:که اگر رازدار نبودیم به قول دوستمون bilmazlar پارسال این گندکاریا اتفاق می افتادنقل قول:
حالا اصلا از سرعت شبانه بگذریم.روزانه رو هم از 9 شب به بعد محدود کردن.یعنی واقعا موندن تو این شرکت حماقت محضه.(بلا نسبت دوستان:n02:
مودمت روی 11 مگابیت فیکس شده یا سرعت دانلودتم همین قدره؟:n04:نقل قول:
مگابیت گفتما نه مگابایت :n02:نقل قول:
یه مودم یو اس بی 4 جی بخر فکر کنم شده 130 تومننقل قول:
یک سیم کارت اعتباری و فکر کنم 2 گیگ یا 10 گیگ اینترنت هم روش مجانی میدن
بعد بسته اینترنت یک روزه نا محدود مثلا یک ساعت یا دو ساعت یا سه ساعت رو میتونی فعال کنی. سمت خونه ما سرعت دانلود 4جی بین 1.8 تا 2.2 مگ هست. یعنی ساعتی میتونم 7 گیگ دانلود کنم یا دو ساعتی 14 گیگ. قیمت هر ساعت نامحدود 900 تومن یعنی ماهی 27 تومن. قیمت دو ساعتش میشه 1500 تومن یعنی ماهی 45 تومن. قیمت سه ساعتش هم 2000 تومن یعنی ماهی 60تومن.
من شبی 18 تا 19 گیگ دانلود میکردم. فیلم های با کیفیت و حجم 32 گیگ ، 20 گیگ ... فقط اینا دیگه توی لیستم باقی مونده بود:نقل قول:
حالا اگه این قضیه درست نشه ناچاراً باید برم سمت 4جی ایرانسل
بنده خداها چقدر زنگ میزدن نظر سنجی میکردن که راضی هستی یا نه
سرپرستش یک ساعت با من صحبت میکرد تا منو از مصرف حجم راضی کنه چون بهش گفته بودم که همه چی خوبه الا حجم خیلی سریع و غیرطبیعی تموم میشه که خودم البته این مورد رو سعی کردم کنترلش کنم. اصلا حالمون خراب شد.
آقا عامل کمبود پهنای باند عصرتلکام پیدا شد.تازه میگه فقط همینا تو لیستم باقی مونده بود:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
شما حتما تو نظر سنجی ابراز نارضایتی کن.داشتن حقتو میخوردن تو ساعت شبانه:n08:
خوب بچه ها قبلا" که ما نمی گفتیم شبا چقدر دانلود می کنیم،حالا بیان بگیم رکورد دانلود هر کسی شبی چقدر بود :n19:
16 گیگ ؟ :n09::n02:نقل قول:
وقتی پارس بودم 25 گیگ دان میکردم :n02::n10:
بعضی شب ها که الکی میگفتم مثلا بزار اخرین بازی روز رو بگیرم ، در صورتی که اصن گیم بازی نمی کنم :n02:
2 تا هاردم پر شد :n02:
دوستان منم چند وقته نتم به گندی خورده هم شبانه کلا محدود شده هم روزانه مزخرف شده پر قعطی و اه ه:n22: خاک تو سرشون کنن نشد ی شرکت ببینیم سرویسش رو مثل آدم ادامه بده
میگن در عمرمون ندیدیم بعد انقلاب ارزونی بشه من میگم من در عمرم ندیدم فرهنگ بیشتر مردم(بلانسبت کاربران سایت) پیشرفت کنه از حالت جهان سومی در بیام بریم بالاتر بلکه برعکس شد از جهان سوم پایین تر اومدیم مهربانی و قانون خیلی کمرنگه رانندگی در حد آفریقا و هند بعد پول ملی جز بی ارزش ترین پول دنیا فرهنگ استفاده از منابع گوناگون مثل آب و برق گاز که هیچی! اینترنت که بی خیال مگه ایتنرنت فرهنگ داره قانون داره با وجود اینکه دونه دونه isp ها کم آوردن شبانه رو تعطیل کردن ولی بعضی ها تا خرخره دانلود میکنن اونم الکی بگی بهشون میگن مگه فضولی ایتنرنت خودمه پول دادم و..... خوب اگه رعایت میکردی به نفع خودت بود حتما 1 ماه دیرتر شبانه محدود میشد قبلا 1 ساعت از دانلود شبانه استفاده میکردم الان تا صبح باید روشن باشه گوشی بزارم تو گوشم صدای فن نشنوم خدایا پیشرفت نمیخوام فقط پسرفت نکنیم به قولی مثل شتر از عقب ادرار نکنیم
دوست عزیز سخت نگیر.نقل قول:
تعطیل کردن دانلود شبانه هیچ ربطی به کمبود پهنای باند به دلیل دانلود تو ساعتهای نیمهشب نداره. اتفاقن بر عکس ادعایی که خیلی از ISPها تو این 2 سال گذشته به عنوان دلیل برای حذف دانلود شبانه کردن، کمبود پهنای باندی هم اگه بود نهایتش تا ساعت 12:30-1:00 نصفه شب تموم میشد و تو ساعتهای رایگان مشکل پهنای باند وجود نداشت.
این که شبانه رایگان رو حذف کردن، دلیلش سیاستی بود که از طرف نهادهای نظارتی به ISPها تحمیل شد و بعدش به دلیل سودی که ISPها با حذف شبانه رایگان گیرشون میاومد، تشدید شد.
کلن اگه اون ساعتها، ساعتهای مردهای برای ISPها نبود که دانلودش رو رایگان نمیکردن.
از دو سال پیش که شرکتهایی مثل صبانت شبانه رایگان رو حذف کردن زمزمه حذف شبانه رایگان برای همه ISPها وجود داشت و دیر یا زود همهشون این کار میکردن که عصرتلکام هم الآن این کار رو کرده.
الآن دیگه همه شرکتهای اصلی دانلود رایگان شبانه رو یا بالکل حذف کردن یا با یه درصدی هزینه هنوز دارنش یا سرعتش رو محدود کردن.
نقل قول:
دوست عزیز این قیمتا رو کی میگی کجا میشه دید
من برای استفاده از پی سی میخام
مودم 4جی چه مدلی بگیرم ؟
رایتل استفاده کنم یا همراه اول یا ایرانسل؟
ممنونم
نقل قول:
خوب بله جمله سخت نگیر مال جهان سومی هاست که هیچ موقعه پیش رفت نمیکنند کلا الان همه جا سخت نمیگیرن خوب مملکت به این روز افتاده دقیقا اون ها سخت میگیرن و سخت تلاش میکنن که پیشرفت میکنن الان دیگه انقدر اوضاع خراب شده دیگه صدا سیما مثل دهه قبل نیست که بگه ایرانی ها بهترین مهربان ترین هنرمندترین و... هستند الان همش برنامه میسازه برای فرهنگ سازی مثل برنامه دورهمی خندوانه سه شو که دیگه انقدر اوضاع خرابه شده همه میدونن چی شدیم دیگه کسی نمیتونه حرف های قبل رو بزنه بلکه باید فرهنگ سازی بشه
دقیقا به پهنای باند ربط داره کی پهنای باند کم اومد بعد تحریم ها که دیگه نتونستن پهنای باند بخرن و خیلی گرون شد الان هفته به هفته وزیر قول میده پهنای باند رو زیاد کنه که تا دلار ارزون نشه حرف الکیه خوب پهنای باند یک حجمی هست که در کشور تقسیم میشه و هر شرکتی یک حجمی میخره و بین هر شهر و منطقه تقسیم میشه خوب وقتی مشترک یک منطفه کم باشه سرعت روز و شب زیاده وقتی زیاد بشن سرعت کم میشه و اختلال هست که صبح تا شب در این انجمن دربارش حرف میزنن بالا گفتم ایتنرنتم مثل آب شده اگر همه رعایت کنن درست مصرف کنن کم نمیاد یکی میره حموم آواز میخونه و آب بازی میکنه آّب حروم میکنه یکی هم الکی هارد شو پر میکنه و چیزی دانلود میکنه که بدردش نمیخوره پهنای باند این شرکت کم تجربه کم میاد مجبوره سرعت روز هم محدود کنه بلاخره ایتنرنت نامحدود نیست و تموم شدنی هست که با فرهنگ سازی درست مصرف کردن به همه میرسه ولی تو این مملکت فقط با گرونی میشه جلوش رو گرفت شبانه پولی کردن چون میدونن تو این مملکت چیزی موفت و نظری باشه از حول حلیم میفتن تو دیگ
با تایید حرفهای جناب bilmazlar و جناب ali-aza به نظر من هم با توجه به اینکه شرکت پهنای باند روزانه رو هم محدود کرده مشخصه که واقعا پهنای باند کم آورده.و این همش بر میگرده به حرص زیاد خودشون واسه گرفتن یوزر بیش از اندازه ظرفیتشون.خلاصه خدا به هممون رحم کنه با این وضعیت این شرکت.چون شرکتای دیگه هر چی رو هم محدود می کردن دیگه پهنای باند روزانه رو محدود نمی کردن
چرا سایتش اینقدر مضخرفه!!!سرویسم تموم شده،میخام همون را دوباره بخرم اجازه نمیده و این پیام را میده:
محدودیت سیاست فروش -این سرویس تنها برای شماره بدون رکورد رانژه و یا آماده جمع آوری منقضی زمان بالای 10 روز قابل فروش میباشد
یعنی باید صبر کنم تا مهلت زمانی بگذره تا دوباره بتونم بخرم:n04:تا حالا با هیچ شرکتی این مورد را نداشتم
دنبال یک سرویس ارزانتر هستم که شبانه رایگان هم داشته باشه..هرگیگ عصرتلکام خیلی بالا میفته؛آشغالترین سرویسش بالای گیگی 3000 درمیاد
دوست عزیزنقل قول:
احساسی با موضوع برخورد میکنید. عرض کردم خدمتتون که حذف شبانه رایگان ربطی به کمبود پهنای باند نداره. این که ISPها ادعا میکنند تو ساعتهای شبانه رایگان کمبود پهنای باند داشتن و به همین دلیل شبانه رایگان رو حذف کردن یا پولی کردن یا محدودیت گذاشتن، صرفن یه توجیه برای تصمیمیه که دلیلش چیز دیگهایه.
بر اساس الگوی مصرف تو ایران، اوج مصرف و تراکم پهنای باند مربوط به ساعتهای عصر و شبه. یعنی از حدود 07:00 عصر تا 12:00 - 12:30 نیمهشب درصد قابل توجهی از کاربرا آنلاین میشن و این باعث میشه که تو این ساعتها پهنای باند کم بیاد. از وقتی هم که استفاده از تلگرام رواج پیدا کرده، تعداد کاربر آنلاین و مقدار مصرف تو همین بازه زمانی به شدت بالاتر رفته. کلن بین ساعتهای 03:00 نیمهشب تا 07:00 صبح، چند درصد کاربرا بیدارن و به صورت فعال از اینترنت استفاده میکنن، که بخواد مشکل پهنای باند به وجود بیاد؟ حتی اگه به دلیل رایگان بودن دانلود، تعدادی هم به قول شما «جهان سوم بازی دربیارن» و دانلود زیاد بکنن، بازم تعداد کل کاربرا تو این ساعتها و میزان ترافیک ایجاد شده به اندازه همون ساعتهای عصر و شب نیست. پس اگه کمبود پهنای باندی هم بخواد اتفاق بیافته تو همون بازه عصر و شبه، نه نیمهشب و دمدمای صبح.
دلیل اصلی حذف شبانه رایگان، سیاست کلی مملکتدارانه که نمیخواستن دسترسی به محتوای از نظر اونا غیرمجاز راحت باشه. واسه همین به همه ISPها به صورت غیررسمی الزام کردن که شبانه رایگان رو بردارن. چون با حذف شبانه رایگان یا پولی کردنش، تعداد خیلی زیادی از کاربرا دیگه سراغش نمیرن. دقیقن همین اتفاقی که الآن افتاده. اونایی که خیلی دانلود لازم باشن هم یا هزینه دانلود رو پرداخت میکنن که این به نفع ISPها هم هست یا مثل ماها یه مدت بین ISPها کوچ میکنن و بعد از این که تقریبن همه ISPها شبانه رایگان رو به نوعی حذف کردن اونا هم مجبورن دست از دانلود غیرضروری بردارن.
این تصمیم و سیاست برای ISPها هم خیلی بد نشده. بالأخره یه زمانی به دلیل رقابت با همدیگه مجبور شدن شبانه رایگان بذارن که هیچ نفعی که به حالشون نداشت تازه دردسرهای زیادی هم براشون ایجاد کرده بود. کلی شکایت از شرکتها به خاطر پایینبودن سرعت شبانه رایگان میشد که با حذف شبانه رایگان از این معضل راحت شدن. ضمن این که یه بخشی از کاربرا که دانلودر حرفهای نبودن اما در حد دانلود شبی حداکثر تا 1 گیگ نیازشون رو برآورده میکرد، حالا مجبور شدن برای دانلود حجم اضافه بخرن که این به نفع ISPهاست. درسته که شاید این کاربرا دیگه روزی 1 گیگ حجم اضافه نخرن، اما، بالأخره یه مقدار خرید حجم میکنن.
ببین دوست عزیزنقل قول:
حرف شما کلیتش درسته. اگه ISP بدون اضافه کردن پهنای باند، مرتب یوزر جدید بگیره و مثلن تعداد کاربراش رو 50 درصد اضافه کنه، حتمن یه ساعتهایی ممکنه با ترافیک مصرف مواجه بشه. اما من از مرکز مخابراتی خودم (کاشانی تهران) مثال میزنم. وقتی 3 ماه پیش من از این شرکت درخواست سرویس کردم، گفتن که چون پورت خالی نداریم باید صبر کنی تا یه مشترک دیگه تخلیه کنه و پورت خالی ایجاد بشه. حدودن هم یه 3 هفتهای طول کشید. این یعنی تعداد یوزرهای عصرتلکام تو مرکز مخابراتی ما حداکثر به تعداد پورتهای خالی در اختیار این شرکت میتونه باشه که 3 ماه پیش به همون تعداد بوده و امکان افزایش تعداد یوزرها منتفی بوده به دلیل اشباع بودن. پس چه طوری ممکنه که این شرکت مثلن تو مرکز مخابراتی ما یکباره دچار کمبود پهنای باند شده باشه؟
مشخصن این شرکت تو همین مرکز مخابرات شلوغ ما، تا قبل از این حرکت اخیرش، بین ساعتهای 7:30 عصر تا 12:30 دقیقه، با اوج مصرف مواجه بود به حدی که منی که سرویسم روی 10مگابیت بسته شده بود، از سرورهای خارجی متوسط حدود 300 تا 350 کیلوبایت سرعت میگرفتم و از سرورهای داخلی حدود 800-900 کیلوبایت. اما از ساعت 1 نیمهشبه به بعد اوضاع خیلی بهتر میشد و تقریبن افت سرعتی نداشتم چه از سرورهای خارجی، و چه از سرورهای داخلی. (یعنی حدود 1مگابایت در ثانیه). حتی با ورود به ساعتهای رایگان شبانه هم افت سرعت مشهودی وجود نداشت.
حالا باید منتظر موند و دید که این شرکت بعدن چه سیاستی رو پیش میگیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
قیمت ها در لینک بالا هست. البته یک فروشگاه دیگه به جز ایرانسل قیمت مودم رو گذاشته 118 تومن. تازه راه آنلاک کردنش هم گفته که اگه بعدا شما نخواستید با سیم کارت ایرانسل وصل بشید بتونید با سیم کارت اپراتورهای دیگه مثل رایتل هم کار کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اینکه چه مودمی بگیرید مسلما مودمی که 4G داشته باشه. حالا اگه میخواید Wifi یا امکانات دیگه هم داشته باشه خوب سلیقه ای هست.