با سلام سوالی داشتم از کارشناسای سایت
دی وی دی پلیر دنون در ایران پیدا میشه ؟
اگه هست قیمتش چنده ؟
سینمای خانواده هم داره؟
با تشکر
Printable View
با سلام سوالی داشتم از کارشناسای سایت
دی وی دی پلیر دنون در ایران پیدا میشه ؟
اگه هست قیمتش چنده ؟
سینمای خانواده هم داره؟
با تشکر
با سلام من یه سینمای خانواده 3387 فیلیپس خریدم خروجی صدا ال سی دی سامسونگ رو به پشت این دستگاه ورودی صداAUX 1 زدم ولی صدای تلویزیون از صدای سینمای خانواده نمی یاد آیا در LCD در قسمت صدا باید تغییر خاصی ایجاد کنم؟
سلام
شما باید در قسمت تنظیمات تلویزیون صدای تلویزیون رو خاموش بکنی
و در سینمای خانواده source را رویaux1 بگذارید
دقيقا همين سوال منم هست.نقل قول:
من در شيراز هستم و تا حالا پايونير و فيليپس نديدم جايي.
دوستان اگه كسي جايي رو سراغ داره بگه ممنون ميشم.
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
مباركت باشه برادر..نقل قول:
فقط ميشه يه تست بزني ببيني زيرنويس فارسي srt روي فيلمهاي دايويكس پخش ميكنه يا نه؟
در مورد آپديتش هم بگيد، خودتون آپديت كرديد يا نمايندگي؟
آپديت رو به چه منظور انجام داديد؟
با سلام خدمت دوستان.
من میخوام سینمای خانگی تا 400 تومن بخرم، USB و Bluetooth اش برام مهمه.
2 تا سوال :
1- غیر از سامسونگ tz-425 و احتمالا 325 ، سینمای خانگی دیگه ای بلوتوث دار تا 400 تومن میشه پیدا کرد ؟؟؟
2- کاربرد بلوتوث در سینمای خانگی چیه ؟؟ به نظر شما با بلوتوث tz-425 (یا هر مدل دیگه ای) میشه یه فیلم بلوری یا HD یا با فرمت Mkv رو از کامپیوتر یا لپ تاپ به سینما خانگی انتقال داد و دیدش ؟؟؟!!!
( چون سینماهای خانگی معمولی نمیتونن این فرمت رو بخونن )
:20:
سلام
من سینمای 3373 فیلیپس گرفتم و مشکل زیرنویسsrt فارسی داره ، درواقع فونت فارسی رو خراب نشون میده.
مشخصاتش خیلی شبیه 3378 هست. توی منوی divx subtitle زبان فارسی نداره. update هم کردم فرقی نکرده.
در ضمن گارانتی نداره ، فکر میکنید بشه زبان فارسی ریخت؟
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
عزیز دل هیچ دی وی دی پلیری زیر نویس srt فارسی رو نشون نمیده
می تونی از زیر نویس sub idx استفاده کنی
در ضمن چه فرقی با 3378 داره؟ و چند خریدی؟
ممنونم از راهنمایی.نقل قول:
فقط اسپیکرهای عقب هم مثل جلو پایه دارن.
یک ماه پیش 380000 گرفتم.
کاربر گرامی mojtaba2321
آپدیت رو بنا به توصیه سایت شرکت فیلیپس انجام دادم. انجام اینکار هم بسیار راحته و هرکی میتونه انجام بده. مشخصات آپدیت جدید رو سایت فیلیپس توی یک فایل pdf توضیح داده. کلا فایل آپدیت جدید دارای سه ویژگی زیره:
1- USB Compatibility
HDMI CEC Compatibility-2
User interface improvement -3
فیلم divx با زیرنویس srt فارسی ندارم که امتحان کنم. هر موقع تست کردم نتیجه رو اطلاع میدم.
کاربر ata_webmaker شما میتونید با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مکاتبه کنید.
سلام
آيا كابل HDMI روي خود دستگاه نيست؟چون فروشنده براي من جداگانه حساب كرد..
کابل HDMI رو باید جداگانه خرید. فقط موقع خرید دقت کنید که ورژن 1.3 باشه. چون هم سرعت انتقال اطلاعاتش بیشتره و هم فرمتهای جدیدتر رو پشتیبانی می کنه. ورژن کابل رو روی بسته بندی مینویسه. من کابل رو که روش ساخت ژاپن نوشته بود با طول 1.2 متر از هایپر استار خریدم ۲۲۰۰۰ تومان.
سلام
با عرض معذرت بابت سوال غير تخصصي
ورودي و خروجي HDMI براي افزايش كيفيت تصويره؟چون خروجي و كابل جداگانه ويدئو به تلويزيون روي دستگاه وجود داره..
باسلام
ببخشيد آمپلي فايري وجود نداره كه ورودي صداي اپتيكال داشته باشه؟
من رفته بودم شهرستان آمپلي فاير با مارك مارشال ديدم كه قيمتش 180 تومن بود ولي فروشنده چيزي از ورودي صداي اپتيكال نميدونست.
کاربر گرامی omidnejat
دوست عزیز!
من 3378 رو از فروشگاه هایپر استار (بزرگراه ستاری- بلوار فردوس غربی- انتهای بهار جنوبی) خریدم. تلفنی جواب نمی دن. ولی شماره رو اگه خواستی میتونی از ۱۱۸ بگیری (متاسفانه من شماره اش رو ندارم).
کاربر عزیز ragbar77
کابل HDMI یه کابل استاندارده که برای انتقال همزمان صدا و تصویر با کیفیت HD و یا Full HD استفاده میشه. البته ورژن 1.3 کیفیتهای بالاتر از Full HD رو هم ساپورت میکنه که هنوز تو دستگاه های پخش خونگی ، عمومی نشده.
دوستان من سینما خانواده سامسونگ دارم که روی ال سی دی دادن. حالا دی وی دی رو میزارم میخوام فیلم رو اسکن کنه قسمت هاش رو ببینم بعد از اونجا که میخوام اجرا کنم ولی نداره انگاری؟؟؟ اخه این همه دکمه این امکان رو نداره که واجب هستش؟؟؟ مدل سینما خانواده من th-tz225 هستش
دوستان سلام
من تلویزیون lg lh500 رو خریدم ولی هنوز نصبش نکردم حالا سینما چی بخرم براش؟
فیلیپس 3378 رو قیمت گرفتم 580 گفت. میشه از هایپر استار تلفنی خرید؟ برای شهرستان میخام.
ال جی به نظرتون چطوره. راستش قبلا یه پخش 3 دیسک ال جی داشتم از این سه تیکه ها از روز اول ایراد داشت آخرش هم بعد از 3 بار تعمیر در نمایندگی بی خیالش شدم. الان هم خیلی میترسم ال جی بخرم.
نقل قول:
فیلیپس 3378 رو قیمت گرفتم 580 گفت. میشه از هایپر استار تلفنی خرید؟ برای شهرستان میخام
580 تومنننننننننن !!!!!!!! مطمئنی 3378 بود ؟! امکان نداره اینقدر گرون باشه.
با سلام حذمت دوستان
من قصدخرید تلویزین شارپ دارم به نظرشما کدام سینمای حانکی بحرم سونی900یافیلیپس3378یا3578؟
1.usbدر این2مدل فیلمAViدوربین راساپودت میکنه؟
2.ببخشید فیلم dvdرا باچه فرمتی میتوان درusb1GIGریخت تاقابل دیدت در سینمای خاتکی باشد
منتظر جوابم ممنونم
نقل قول:
من هم LH500 رو دارم.
به نظر من سینما ال جی نگیر من سینما خانگی LG LH777 دارم از روز اولی که گرفتم گیر داشت. بعد از کلی بدو بدو و تلفن زدن یه دستگاه آوردن که اونم کار نکرد. دوباره کلی دنبالش رفتم آخرم بعد از یه هفته یه دستگاه دیگه آوردن که سالم بود ولی صدای جالبی نداره(در صورتی که افکت های صدای دستگاه اولی عالی بود).
من فکر میکنم محصولات LG از لحاظ تکنولوژی چیزی کم ندارن ولی از قطعات بی کیفیتی درشون استفاده شده که زود خراب میشن.(لااقل اون محصولات LG که به ایران وارد میشن اینجورین).
نقل قول:
3378 با توجه به قیمتش دستگاه بسیار خوبیه.
تو شيراز سينماي خانگي پايونر و فيليپس براي خريد موجود نيست.
اگه خواستيم روي lcd يك سينماي خانگي هم برداريم به نظر شما چه مدليش خوبه؟
دوست عزیز شما اینترنتی هم میتونی خرید کنی،من پیشنهاد می کنم از همین دو برند یکی رو انتخاب کن و اینترنتی خرید کن.نقل قول:
ولی اگه حتما می خوای که حضوری بری خرید و مارک های دیگه بگیری من پیشنهاد می کنم اصلا سامسونگ نخر چون صداش مزخرفه،ال جی بهتره ولی اونم بیس سفت و خشکی داره(اگه دنبال بیس نرم نیستی گزینه خوبی میتونه باشه) ولی از سامسونگ خیلی سرتره،سونی یه چنتا مدلش خوبه به نسبت این دو مارک سامسونگ و ال جی که متاسفانه قیمت هاش سر به فلک میزاره.
شارپ هم بدک نیست.
ولی دوست عزیز فیلیپس مطمئنا باید نمایندگی داشته باشه هااا،شما مطمئنی که تو شیراز نداره؟؟؟
پایونیر که مطمئنا تو شیراز نمایندگی نداره چون تو خود تهران هم همش یه نمایندگی داره.
والا فكر كنم تا صداشون رو نشنوم نتونم بخرم.نقل قول:
آره هيچكدوم نمايندگي ندارن.
شما لينك خريد داريد براي خريد اينترنتي؟
دیشب هایپر استار بودم سیستم فیلیپس که هفته قبل بود ایندفعه ندیدم و احتمالا تموم کرده بود و چند تا الجی و حایر داشت
ببخشید این قسمت optical in که روی سینماهای پاناسونیک اسمش هست ( و در منو های نرم افزار با نام aux است ) و رو تلویزیون پاناسونیک به نام digital audio out هست و توی دفترچه نوشته برای انتقال صدا از ورودی های صدای تلویزیون به سینما و پخش صداهای 5.1 کاناله استفاده میشه ( البته طبق نوشته هایی که دیدم 7.1 و 8 کانال صدا رو هم انتقال میده و البته روی خیلی وسایل دیگر هست مثل کنسول بازی و... ) چه کابلی براش استفاده می کنن؟
3 رابط معروف که صدای چندکانال رو میتونه انتقال بده :نقل قول:
اگر ورودی و خروجی اپتیکال باشه ، کابل اپتیکال (مثل فیبرنوری هست) که به TOSLINK هم معروفه :
اگر SPDIF باشه ، کابل کواکسیال (دو سرش معمولا سوکت RCA هست):کد:http://en.wikipedia.org/wiki/TOSLINK
HDMI هم میتونه انتقال بده که مشخصه:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/S/PDIF
یکی از کابلهای بالا هست ، با این توصیفاتی که کردی احتمالا اپتیکال هست و کابل TOSLINK نیاز داری.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI_cable#Cable
دوست عزیز این سایت هست برو یسر بزن.خود سایت هم نوشته حمل رایگان به تمام نقاط کشور.قیمت هاش هم با نمایندگی یکیه.شاید 5 تومن تا 10 تومن بیشتر.نقل قول:
[HTML] http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=122&smid=1 71 [/HTML]
اگر حتما می خوای صدارو بشنوی من بهت تضمین میدم که پایونیر بهترین پخش رو داره.
در ضمن این فروشگاه محصولات فیلیپس هم داره.
خوب مطمئن شدم TOSLINK است چون خروجی های تلویزیون از خودش نور منتشر می کنه و فقط این کابل می تونه با نور کار کنهنقل قول:
قیمت کابلش چنده و چند متری موجود است؟ کجا این کابل رو می فروشن؟
یک سوال جدید
ایا میشه رابط کامپوزیت رو جای کامپونت بکار برد و یا بلعکس؟
چون رابط ها مثل هم هستش و فقط رنگ پوشش سر هاشون فرق می کنه؟
Composite
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته بیشتر 3 تاییش رو که به این شکل هست می گیریم که صدا رو هم باهاش منتقل کنیم
و components
که با این شکل هم فروخته میشه
ممنون دوست عزيزنقل قول:
ميشه يكي از محصولات پايونر و يكي از محصولات فيليپس رو پيشنهاد بدي؟
و اينكه مزيتهاش نسبت به سامسونگ چيه؟
در مورد قیمت کابل اپتیکال اطلاع ندارم (فقط میدونم گرونه)نقل قول:
در مورد استفاده از کابل کامپوزیت به جای کامپوننت ، بله میشه و مشکلی نیست.کد:http://www.google.com/products?q=toslink+cable&hl=en&aq=f
سلام دوستان
یک سوال داشتم اینکه آیا سینما خانگی وجود دارد که مانند wd hd player به آن هارد متصل بشه و فرمتهایی که wd hd player ساپورت میکند مانند mkv را با کیفیت full hd پخش کند( البته با زیرنویس فارسی ) ؟؟؟
خب بستگی به بودجه شما داره وگرنه پایونیر و فیلیپس مدل های زیادی داره که همه کیفیت پخش صداشون خیلی خوبه.نقل قول:
در مورد سامسونگ باید بگم که من صداش رو چندین بار در جاهای مختلف تست کردم.متاسفانه صدای بم به همراه بیس خشکی داره و زمانی که ولوم صدا هم زیاد میشه که دیگه اصلا معلوم نیست چی داره پخش میشه.متاسفانه اصلا صدای تفکیک شده ای نداره.(حلاصه بگم مثل این می مونه که صدا از یه اتاق دیگه بیاد)
ولی پایونیر صدای کاملا واضح همراه با بیس نرم و تفکیک شده ای داره و زمانی هم که ولوم صدا زیاد میشه حتی تا آخر،باز هم صدا شفاف و واضحه.(خلاصه بگم مثل این می مونه که وسط کنسرتی)
در مورد فیلیپس هم همینطوره ولی به نظر من یه پله از پایونیر پایین تره.
در مورد مشخصات خود دستگاه ها هم تا اونجایی که می دونم فرمت های یکسانی رو پشتیبانی می کنن.
تا 200 تومن چه سینمای خانگی از برندهای معتبر مثل فیلیپس و سامسونگ و... پیدا میشه ؟
روي دي وي دي پلير پايونر، فيلم دايويكس با زيرنويس srt فارسي نمايش داده ميشه يا بايد به sub/idx تبديل بشه؟نقل قول:
منتظر راهنمایی دوستان:31::5:نقل قول:
فکر نکنم در حال حاضر هیچ کدوم از برندهای معروف بازار همچین قابلیتی داشته باشن.نقل قول:
سینما بلو ری های فیلیپس :نقل قول:
کد:http://www.hometheaterinaboxreview.com/2009/09/philips-announces-four-blu-ray-home-theater-systems-and-blu-ray-soundbar
__________________________________________________ ___
(هنوز وارد نشده ...)
Home theatre
Blu-ray Disc playback
HTS7200/12
کد:http://www.consumer.philips.com/c/home-theater-systems/blu-ray-disc-playback-hts7200_12/prd/ie/
Compression formats avi, AVCHD, MPEG1, MPEG2, MPEG4, DivX Ultra, WMV, MKV, XviD
Playback Media BD Video, BD-R/RE 2.0, DVD-Video, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, Video CD/SVCD, CD-R/CD-RW
Sound System Dolby True HD, Dolby Digital, Dolby Virtual speaker, Stereo, Dolby Prologic II, DTS
Connectivity
Front/Side connections Hi-Speed USB, MP3 Line-in
Rear Connections HDMI output, Component Video output, Composite video (CVBS) output, AUX in, FM Antenna, Digital coaxial in, Digital optical in, Ethernet, Easy-Fit speaker connectors
بروشور :
کد:http://www.dealersupport.se/imagebank3/pdf/6340.pdf
بروشور مشخصات فنی سینمای خانگی بلو ری فیلیپس
Philips home theater blu-ray
Philips Home Theater HTS7200
Philips Home Theater HTS7520کد:http://www.p4c.philips.com/files/h/hts7200_12/hts7200_12_pss_aen.pdf
Philips Home Theater HTS7540کد:http://www.p4c.philips.com/files/h/hts7520_12/hts7520_12_pss_aen.pdf
Philips Home Theater HTS7500کد:http://www.ifa.philips.com/download/factsheets/leaflet_philips_home_theater_hts7540_eng.pdf
کد:http://www.p4c.philips.com/files/h/hts7500_12/hts7500_12_pss_aen.pdf
سلام سینمای خانگی سونی قابلیت ارتقا firmware دارن اگر اینطوره باید کجا دستگاهو برد تا اینکارو بکنن؟
سلام نطرتون در مورد دستگاه ال جی مدل 32LH700YRچی هست خوب هست یا نه
- قدرت خروجی صدا : 1000W RMS : ووفر 225W+ 155*5W
- آمپلی فایردیجیتالXTS Pro
- همزمانی صدا و تصویر
- اسکن پیشرفته Progressive Scan
- دارای قابلیت( SIMPLINK (HDMI_CEC
- انتقال اطلاعات
- سوپر USB(ورودی USB Plus+قابلیتRippping)
- اتصال IPODاز طریق پایه
- تبدیل صدای 1/5 کانال به 1/10 کانال مجازی (V.S.M)
- صدای تیون شده توسط آقای مارک لوینسون
- دارای کابل (HDMI(1080 رایگان جهت پخش تصاویر با کیفیت full HD
- پخش کلیه فرمتها: DVD±R/±RW/SVCD/VCD/DIVX/MP3/WMA/JPEG
- گالری صدای LG
- ورودی و خروجی HDMI
- ورودی سیستمهی صوتی قابل حمل
- طراحی همگون با تلویزیونهای