GPS تو محیط های بسته کار نمی کنه؟
این نقشه کره زمین از کجا میاد که مشهد رو ازش انتخاب کنم؟ وقتی ovi map رو باز می کنم میپپره تو تهران به جای مشهد!
فایل های diskcache رو هم ریختم به جای diskcache قبلی ولی جواب نمیده. گوشیم 5230 . نسخه نرم افزار 40.
GPS تو محیط های بسته کار نمی کنه؟
این نقشه کره زمین از کجا میاد که مشهد رو ازش انتخاب کنم؟ وقتی ovi map رو باز می کنم میپپره تو تهران به جای مشهد!
فایل های diskcache رو هم ریختم به جای diskcache قبلی ولی جواب نمیده. گوشیم 5230 . نسخه نرم افزار 40.
با سلام خدمت دوستان نقشه اراک رو دارین بذارین برا دانلود ؟
به وبلاگ من هم بیاید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه ی استانبول رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟
دوستان من گوشیم N8 هستش.2 تا سوال دارم.
1)آیا این نقشه ها از اینترنت استفاده می کنه تو گوشی ؟
2)ورژن Ovi Map من 3.04 هستش و ظاهرا 3.06 هم اومده ، میشه بگید چه جوری می تونم اون رو پیدا کنم و نقشه ها رو چه جوری باید استفاده کنم ؟
ممنون
عذر می خوام که دو تا پست پشت سر هم دادم.نقل قول:
دوستان این فایل موقع اکسترکت کردن ارور میده . میشه دوباره بذارید؟
سلام .نقل قول:
1. نــه عزیز از Gps داخلی گوشی استفــاده میکنـــه ...
2. یه سرچ بزنیــد پیدا میشـــه و نقشه هـا رو هم باید طبق پست نخست تو مسیر داده شده کپی کنـید برای استفــاده .
نقل قول:یادم میـــاد 2 بـار تست کردم موقع آپلود که درستـــه و ایرادی نــداره ...
شاید براتون کامل دانلـود نشـــده !
موفق باشید!:40:
ممنون دوست مننقل قول:
يعنيبراي مسير يابي اصلا به اينترنت وصل نميشه ؟
ورژن 3.06 رو پيدا كردم. حالا اگه نصبش كنم و نقشه ها رو بريزم ، اون نقشه هايي كه تو گوشي بوده چي ميشه ؟ مشكلي ايجاد نمي كنه ؟
در مورد نقشه ها هم من دو بار دانلودش كردم. 1 بار با دانلود منيجر خود فايرفاكس و بار دوم با Idman . هر دوبار موقع اكستركت كردن ارور داد.
ميشه جاي ديگه آپ كنيد يا لينك ديگه اي بديد ؟
ممنونم از شما
دوستان لطف کنید جواب بدید.
برای ورژن 3.06 باید این نقشه ها رو بریزید ... گویا نقشه های قبلی رووی این ورژن کار نمیکنن
بعد از دانلود فولدر cities رو از مموریتون حذف کنید و اینو جاش بریزید.کد:http://www.mediafire.com/?0aqfqbsad62ymvx
ضمنا این فایل ، voice نداره. voice رو میتونید از توو خود گوشیتون دانلود کنید یا فولدر voice نقشه های قدیمی رو بریزید.
دوستان من ورژن 3.01 رو گوشیم نصب کردک.میخواستم بدونم فرق نسخه های 3.04 و 3.06 با ورژن 3.01 چیه
سلام بچه ها
لینکی برای نقشه های satellite OVI هم دارین؟
نقل قول:نقل قول:مرسی ، میتونی از اینترنت هم استفاده کنی ولی در اصـل از GPS داخلی گوشی استفاده میکنه !
نقشـه های که جدید دانلود کردی جایگزین اون قبلی ها میشه .
الان محدودیــت حجمی دارم ببینم میتونم برات کاری کنـــم ؟ جای دیگه آپلود کنم . ;)
دوستان یکی لطف کنه لینک آخرین نقشه های ایران رو بذاره دانلود کنیم. من یکی با زحمت پیدا کردم که اون هم تمام نوشته های توی نقشه اش انگلیسی بود. من می خوام فارسی باشه.
ضمنا لینک صدای فارسی روهم می خوام و اینکه باید کجا کپیش کنیم.
دوستان سوال آخرم هم اینه که چه جوری باید از جی پی اس به صورت آفلاین استفاده کرد ؟ من اینترنتش روگذاشتم رو آفلاین اما باز هم وصل میشه.
توو همین تاپیک دوستان نقشه ها رو قرار دادن با صدای فارسینقل قول:
برای اینکه نقشه ها فارسی بشه باید زبان گوشی رو فارسی کنی -البته در ورژن 3.01 فکر کنم بشه بدون تغییر زبان گوشی نقشه ها فارسی بشن -
نقشه جديد مشهد رو کسي داره؟
نقل قول:سلام . جدیدترین پست پایینی هستش که با شهر های دیگه یکی شـده :46:
موفق باشید!:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5588089&postcount=254
دوست عزيزنقل قول:
من Ovi Map 3.06 رو نصب كردم و نقشه هايي كه ريختم انگليسيه. البته يكي از دوستانم گوشي C6 داره و گوشيش با اينكه انگليسيه اما نقشه هاش فارسيه.
صداي فارسي رو هم دانلود كردم با خود گوشي .
دوستان سوال آخرم هم اینه که چه جوری باید از جی پی اس به صورت آفلاین استفاده کرد ؟ من اینترنتش روگذاشتم رو آفلاین اما باز هم وصل میشه.
الان كه 3.06 رو نصب كردم ، وقتي Drive Here رو مي زنم ميزنه Waiting for GPS اما وصل نميشه ؟؟؟!!! گاهي اوقات هم ميشه.
نميدونم چرا اين جوري شده. قبلا كه ورژن 3.04 بود اينجوري نبود و راحت وصل مي شد.
من 5800 دارم ... توو منوهای من که اینطورهنقل قول:
توو قسمت Location میری و بعدش
Positioning
Positioning Method
و تیک جلوی Wifi/Network رو برمیداری
ضمنا توو خود برنامه ی OVI Map هم حالت Offline رو انتخاب میکنی
باید گوشیتو با زاویه 30-40 رو به آسمون بگیری و صبر کنی
نقشه مشهد رو چطوري بايد تو گوشي نصب کرد؟نقل قول:
بايد تو پوشه خاصي بريزم؟
نقشه ی مشهد با بقیه شهرها با هم هست دیگه
دوستمون گفتن
از اینجا آخرین نقشه رو بگیر
و طبق پست اول همین تاپیک عمل کنکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5588089&postcount=254
نقل قول:تو گوشی نصـب نمیشه باید کپی کنـــید !
آدرس کپی نقشـه هـا هم پسـت نخســت نوشته شـده :46:
رشت اضافه نشده؟
نقل قول:سلام ، نه عزیــز . منم مثل شمــا منتظـرم نقشه شهرستانمون اضـافه بشـه :46:
سلام میخواستم بدونم آخرین آپدیت نقشه ها مال مهر ماه هست یا جدیدتر هم اومده؟
یه سوال دیگه هم داشتم هرچند اینجا جاش نیست.نوکیا مپ قویتره یا گارمین؟
دوستان نقشه کرمان اضافه شده؟
قبلا شنيده بودم هر 6 ماه آپديت جديد نقشه ها واسه ايران مياد.كه سر 6 ماه تو آپديتش كرج و قم اضافه شد.
واسه نقشه هاي جديد بايد تا ارديبهشت صبر كنيد.
سلام . دوســت عزیز از نظـر من نوکیــا مپ بهتــره و راحتتر میشه باهاش کار کرد :46:نقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنن گوشی من جی پی اسش کار می کنه اما صدا نداره فایل صدا هم توش هست ...گوشی x6
برید تووینقل قول:
setting
navigation
drive guidance
و farsi - femalev رو انتخاب کنید .
با سلام
دوستان هیچ راهی نیست که از نقشهای گوگل مپ در این برنامه استفاده کرد
فکر نمیکنم ، یعنی بسیار بعیدهنقل قول:
با سلام
دوستان هیچ راهی نیست که از نقشهای گوگل مپ در این برنامه استفاده کرد
نقشه های خودش که خیلی خوبه
سلام. خواهشا کمکم کنید.
من ویواز دارم.
برنامه رو ساین کرده و نصب کردم.
اما وقتی وارد برنامه میشم هیچی نشون نمیده. همون صفحه ی زرد رو نشون میده.
و یک پیغام میاد با این محتوا:
هیچ اتصال اینترنتی وجود ندارد. برای آنلاین شد به گزینه ها- ابزارها - آنلاین شوید- را انتخاب کنید
من همین کار رو انجام میدم اما دوباره همین پیغام رو میده.
تنظیمات gprs گوشی رو گرفتم و ذخیره کردم.از مرورگر گوشی هم میتونم به اینترنت متصل بشم اما نمیدونم چرا اینجوریه.
در ثانی من قبلا محتویات فایل دیسکاچه رو پاک کردم و یه دیسکاچه دیگه که از بچه ها گرفته بودم رو داخل سیتی کپی کردم. دقت کنید فولدرش رو کپی کردم و نه محتویات.
الان مشکل کجاست؟ خواهشا دقیقا بگید که من چیکار کنم. از اول - چی رو نصب کنم چی رو دانلود کنم و ...لینک هاشم بذارید
من قم هستم
شما برنامه رو از پست اول نصب کن ... فولدر diskcache رو پاک کن و اینو بریز جاشنقل قول:
این آخرین نقشه هست و قم رو هم دارهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5588089&postcount=254
آقا مشکل حل شد.نقل قول:
فقط یه چیزی.
نقشه ی ایران اومد:31:و فقط شهرهای مشهد تهران تبریز کرمانشاه شیراز و اصفهان رو داره.
مطمئنید این نقشه، نقشه ی آخر هست یا فقط قم و کرج هست. چون حجمش کمه.نقشه هایی که من داشتم 63 مگابایت بود اما این 25 مگابایت هست
ویرایش: دانلودش کردم اما وقتی اکتسراکت میکنم ارور میده.
اون نقشه هم کامله و همین شهرها رو داره ... راه های ایران رو هم داره
جدیدترین نقشه ها رو همیشه میتونید با nokia maploader بگیرید.
موفق باشی:40:
مشکل حل شد
سلام دوســتان اضـافه شدن نقشه بندرعبـاس و قشم ، یــزد و نقشه شهـر های قدیم هم اصلاح شـده !
امـا هنوز نقشه روی مپ لودر برای دانلود قرار نگرفته ...
موقعی که نقشـه قرار داده شد ، اگه شد دانلود میکنم و برای دوستان قرارش میـدم :46:
مرسی هادی جاننقل قول:
سلام دوســتان اضـافه شدن نقشه بندرعبـاس و قشم ، یــزد و نقشه شهـر های قدیم هم اصلاح شـده !
امـا هنوز نقشه روی مپ لودر برای دانلود قرار نگرفته ...
موقعی که نقشـه قرار داده شد ، اگه شد دانلود میکنم و برای دوستان قرارش میـدم :46:
دیگه اگه شد نه دیگه
ما منتظریم :دی
نقل قول:مرســــی ، به روی چشــم باشــه عزیـــز . :11:
خودمم خیلی منتظـر نقشـه شهرمون بودم ( بندرعبـاس ) که بلاخــره اومـــد :31:
ديديد گفتم نزديك ارديبهشت نقشه ها مياد.
شهرهاي ديگه بايد تا پاييز صبر كنند شايد واسه اونها هم فرجي شد