آپدیت نقشه های نوکیا نیومد؟ هنوز همون تهران، شیراز، اصفهان، کرمانشاه و... هست؟
آپدیت نقشه های نوکیا نیومد؟ هنوز همون تهران، شیراز، اصفهان، کرمانشاه و... هست؟
سلام عزیز هنوز نیومــــده تا اینجا که فقط همین ها اومـــده :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام.این برنامه روی nolia 6220classic کار می کنه؟
و مسائل -- و hellox2؟
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز روی گوشی شما جواب میده...
شاد باشی:40:
کدوم ورژن؟نقل قول:
ضمیمه اول یا دوم؟
این نسخه روی n79 یا n95 نصب نمیشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
روی N79 نصب می شه. چون فیچر پک 2 هست
اما روی N95 نصب نمی شه چون فیچر پک 1 هست.
شاد باشین :31:
برای 6220classicنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رودانلود کنم یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو؟
برای n95 چه طور؟سیستم عاملش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9.2 برای N95
9.3 برای 6220
این نسخه چه چیز جدیدی داره؟ کرک نشده؟نقشه های جدید روش کار می کنه؟همین نقشه های کلان شهر ها.نقل قول:
سلام . خسته نباشید . من n82 دارم . لازمه که ضمیمه اولو دانلود کنم . یا میشه با همون برنامه Gps خود گوشی کار کرد و فقط نقشه ها رو به E/cities انتقال داد؟
سلام...
دانلود کن ونصب کن...
ورژن3.1رانصب کن....
سلام مجدد . آقا من فایل اولو دانلود کردم موقع نصب پیام File Corrupeted رو میده
!!نقل قول:
احتمالا" فایل نصفه نیمه دانلود شده...یا نصفه نیمه به گوشی منتقل شده! وگرنه برنامه مشکلی نداره دوست عزیز...
دوباره سعی کن:10:
آقا من دوباره دانلود کردم بازم پيام File Corrupeted رو ميده
عجیبه!نقل قول:
یه حالت رو من یادمه که این ارور رو می داد اونم واسه وقتی هست که installserver اشتباه رو جایگزین می کنی! شما که یه وقت این کار رو نکردی؟
برنامه های دیگه سیمبین نصب میشه به راحتی؟
اره نصب ميشه . اگه منظور شما اينه که قسمت app manager رو دستکاري کردم . بايد بگم نه . البته شايد اشکال از دانلوده . من دوباره دانلود ميکنم . ببينم چي ميشه . ممنون
راستي ورژن گوشي من 31.0.016 ميباشد
آقا کسی اینجا نبود به ما کمک کنه . بیشتر از 10 بار دانلود کردم . حتی یه بارم از توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم ولی بازم پیام File Corrupeted داد . بازم دارم میگم که ورژن گوشی من 31.0.016 و گوشیمم n82 هست
رو گوشی های با فریمور 31 تست نکردم...! شاید به خاطر فریمور قدیمی هست که نصب نمیشه!
شما یه آمار از بچه های کلوپ 82 بگیر.. ببین با فریمور 31 کسی تونسته نصب کنه یا نه؟
این ورژن کرک نشده؟نقل قول:
نسخه جدید که روی گوشی های جدید نصب میشه نیازی به کرک نداره و صورت Free هست...نقل قول:
نقشه ها رو همه ورژن ها کار میده..
آقا اینطور که معلومه انگار باید بی خیاله این ovi map بشیم . از بچه های کلوپ n82 پرسیدم یکی گفت رو ورژن 3.1.444 نصب کردم
منظورت همون نسخه پست اوله؟ روی فیرمور 31 N82 نصب کرده؟ پس احتمالا" مشکل از گوشیته...! :41:نقل قول:
میتونی مستر ریست هم یه امتحان بکنی..:46:
تا حالا همچین مشکلی ندیدم!
ممنون دوست عزیز. میشه کد مستر ریست و ریست رو برام بذاری . یه سوال دیگه وقتی که از فون مموری back up گرفتم چطوری بعد از رستر ریست کردن گوشی back up به گوشی برگردونم . منظورم همون شمارها و sms هاو برنامه هایی که روی فون مموری نصب کردم
با تشکر
این کد:نقل قول:
#7370#*
برای مستر ریست..
---
برای گرفتن بک آپ با گوشی میری به Setting > Utilities > Memory Card > Option > Back up phone memory رو میزنی..
بعد از ریست میای به همین آدرس و Restore from card رو میزنی...:46:
با تشکر از میلاد عزیز (:
---
برادر من N95 8gb داره
ولی راهنمای صوتیش کار نمیکنه
یعنی مسیر و ... رو به نرم افزار میدیم ولی راهنمایی صوتی نمیکنه
اون فایل های صوتی رو هم ریختم روش
چجوریاست ؟!
سلام
ایا این برنامه روی گوشهای s60v5 هم نصب میشه؟
سلام دوست عزیز آره نصب میشــه :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقشه های جدید هنوز آپدیت نشده ؟ شهر جدید اضافه نشده ؟
سلام.این نسخه روی 6760 slide نصب میشه؟بدون نیاز به هک؟نقل قول:
سلام دوست عزیز نوشته شده کــه :نقل قول:
خـــب میتونید برنامه رو ساین کنیــد و نصب کنید میخوای بدون نیاز به هــک نصبش کنــی :46:نقل قول:
و گوشی های جدید تر از این سری....
سلام چراخط ارتباط با ماهواره گوشي ان 78 من در فضاي آزاد يكي بيشتر پر نمي شه تو حالت تست (tool/connectivity/gps data ) هم پيغام poorly connection رو مي ده دليل چيه لطفاً راهنماييم كنيد!
ممنون
نوکیا قرار نیست برا ارومیه هم نقشه بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نقشه ها را حتی به صورت آفلاین هم نمیشه روی 5530 اجرا کرد ؟
دوست عزیز نوکیا اول سعی میکنه کلانشهرا رو تکمیل کنه بعد میاد سراغ بقیه جاها البته من فکر میکنم که در اپدیت بعدی نقشه ها ممکنه نقشه شهر شما هم قرار بگیره از سور پرایزهای نوکیا نباید غافل شد:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه Ovi Maps رو بتونی نصب کنی فکر نمیکنم دیگه مشکلی داشته باشه!
من وقتي مثلا مسيريابي براي يه پمپ بنزينو ميزنم بعد از چند ثانيه ميگه كه بايد مسيريابي رو بخرم؟؟
اين قضيه اش چيه؟
ورژن کرک شده بریز کار می کنه. مال شما احتمالا فابریک هستنقل قول:
شاد و خندون باشین :27:
عزيزي نيست جواب بنده رو بدونه؟نقل قول: