دیروز 5 تا تولید کردن!
فکر کن روزی 5 تا تولید دارن میکنند
این لینک رو چک کنین و مقایسه با سایر محصولات
کد:http://webapp.sapco.ir/Departments/Web%20Applications/IKPlan/IKPlanDaily.aspx
Printable View
دیروز 5 تا تولید کردن!
فکر کن روزی 5 تا تولید دارن میکنند
این لینک رو چک کنین و مقایسه با سایر محصولات
کد:http://webapp.sapco.ir/Departments/Web%20Applications/IKPlan/IKPlanDaily.aspx
زیاد به اون لینک توجه نکن. چرت نوشته.نقل قول:
خوب اینم میشه.
اما وضعیت بازار نشون میده خیلی هم چرت ننوشته.
نقل قول:
انشالا که زود تحویل بگیری و بد قولی نکنن.
سلام دوستان
من با16 كيلو گاز باهاش 400 كيلومتر ميرم
اقای عزیز به جای دل گرمیتون!!!نقل قول:
به نظر من هم چرت ننوشتن
واقعا مایه تاسف هست که روزی 5 دستگاه تولید کنن.
لاف بیخود نزن اخوینقل قول:
من خودم یه ساله دارم نهایتا بتونی بیرون شهر با 16 کیلو گاز 330 تا بری :27:
منم بیرون شهر با 16 کیلو همین حدودا رفتمنقل قول:
من خودم یه ساله دارم نهایتا بتونی بیرون شهر با 16 کیلو گاز 330 تا بری
اما دو هفته پیش 290 کیلومتر تو شهر منو برده ! خودمم در عجبم ، پس احتمال هم داره یه بار 400 کیلومتر رفته باشه، باید دید شرایط رانندگی چطور بوده.
بچه ها اوضاع مصرفیش با بنزین هم همین طور مثل گاز خوبه یا بالاتره؟
با یه باک بنزین چند کیلومتر میشه رفت هم داخل شهر هم خارج از شهر؟:20:
من امروز با صدای مشتری تماس گرفتم گفته شد که می توانید ef7 را با تندر 90 تعویض کنید البته این را هم گفت که ایران خودرو اعلام کرده که ef7 ثبت نامی آبان را تا آخر بهمن تحویل می دهد.
با دگانه سوزش؟ یا تک سوزش؟
کدوم نوع ال 90؟
راستش من زیاد با بنزین نرفتم که بخوام آمار بگیرم ، اما دوستام بین 12 تا 10 لیتر رو برای شهر گفتن که کاملا به نوع ترافیک بستگی داره
واسه جاده هم 6-7 لیتر رو
L90 هم مگه دوگانه سوز داره؟نقل قول:
بلی بلی
چرا نباید داشته باشم وقتی بنز دوگانه داشتیم
نقل قول:
کد:http://www.ikco.com/Products/Fa/CarIntro.aspx?ModelName=%D8%AA%D9%86%D8%AF%D8%B1+90+%DA%AF%D8%A7%D8%B2%D8%B3%D9%88%D8%B2
داره جالب میشه:دینقل قول:
بلی بلی
چرا نباید داشته باشم وقتی بنز دوگانه داشتیم
این خنده دار ترین خبر ممکن بود .مرسی از گفتنش.دی
بنز دوگانه که که من مدل NGT رو فقط میشناسم و دیگه به جز اون چیزی ندیدم تو ایران مگه اینکه خودشون گازسوز کرده باشننقل قول:
ولی مشخصات L90 رو که دیدم زده با گاز 214 کیلومتر میره مسلما وقتی پای عمل برسه فکر کنم 180 تا بیشتر نشه با گازش بری
تولیدشون خیلی محدوده
من که تا حالا تو جایگاه یا خیابون ندیدم
حالا بگذریم تاپیک به بیراهه نره!
من یه بار بعد حذف یارانه ها خالی بود پر کردم 22 کیلو جا شد.!!!نقل قول:
خر پر نمیزد اونجا (ابهر) فکر کنم فشارش زیادی بالا بود:31:
قیمتشم فکر کنم 8600 تومن شد:41:
نقل قول:
هر پمپ گازی که خلوت تر باشه فشار اون بیشتره و هر پمپ گازی که شلوغ باشه فشار کمتر
بارها تست کردم همین پراید رو وقتی خالی بوده تو پمپ های خلوت 11 متر مکعب زدم و بوده که 6 متر مکعب هم زدم
پمپ گازهایی که در شهرستان ها هستند وقتی میری نفر اول هستی و خودتی و خودت و فشار گاز چون جریان نداشته بالاترین حد ممکن رو داره و مخزن CNG رو خیلی خوب پر میکنه
البته به خیلی عوامل بستگی داره ، اگر درصد هوا نسبت به گاز بیشتر باشه شما بیشتر گاز میزنید و اگر سنسور دستگاه مورد پیدا کنه بازم همینجور میشه در عمل باید دیدی چقدر ماشین راه میره ، مثلا با 22 کیلو حداقل حداقل باید 400 کیلومتر رو طی کنید ولی وقتی توجه مکنید میبینی از حالت عادی هم مسافت کمتری طی شده :27:
دقیقا همینه دانیال جان
با 18 کیلو گاز باید 400 کیلومتر خارج از شهر بره (رفتم که میگم باید بره)
خیلی از کمپرسور ها بخاطر روغن زیادی که تو گازشون هست ، عوض نکردن فیلتر روغن یا کیفیت پایین کمپرسور (کلا هرچیزی که کمپرس میشه توش روغن وجود داره) ، یا هوای زیاد آمار عجیب غریب میزنن برای ماشین
اگه کارکرد ماشینتون متناسب با وزن سوختگیرتون بالا نرفت ، حتما جایگاهتون رو عوض کنید ، چون یا هوا بخوردتون میده یا روغن یا گیجش رو دستکاری کرده ، که هر سه حالتش تو پاچه ی شماست.
قیمت نقدی دقیق EF7 رو بدین.شرکت که نداره
یکی از دوستانم که کارتکس داره این ماشین رو با رنگ سفید 17540 و با رنگ خاکستری 16900 میفروشه !!!نقل قول:
قیمت خرید نقدی که قبلا بود اینطوری بود:
سفید و آبی کبود : 16590 و سایر رنگ ها 16490
بازار آزاد قیمتش بالاتره و همون حدودی هست که دوستمون عرض کردند ولی تفاوت بین دو رنگ اینقدر نباید اختلاف داشته باشه
البته این قیمت که گفتم مال تقریبا 1 هفته پیش بودش !
از دوستم که پرسیدم گفت چون تقاضا واسه این رنگ زیاده قیمتش بالاست ...
واسه یکی از فامیلامون که خواستیم بگیریم همین رفیقم گفت سفید نگیرین ارزش نداره ...
چون تولید نمیشه یکم قیمتش کشیده بالا
رنگ سفید الان 30 هزار کارکردش رو حدود 16500 قیمت گذاشتن و صفر کیلومترش رو گذاشتن 17600
تولید از امروز 10/11 دوباره شروع شد:
اینطور که تو آمار زده امروز 55 تا و از فردا به بعد هر روز 100 تا میزنن
نمیخوام بدبین باشم
ولی امیدوارم هنوز آلمانی باشه نه چینی!
مثل اینکه دارند دست بکار میشند...امیدوارم تولیدت رو بیشتر کنند .
راستی این سمند سورن elx که با موتور ملی می خوان بزنند کسی میدونه کی میاد به بازار ؟
نقل قول:
تو نمایشگاه اصفهان که آورده بودن موتورش همون 1800 cc سابق بود.
تعجب کردم پرسیدم چرا اینجوره گفتن پایه گازسوزش از سال آینده تولید میشه.
فکر کنم تولید موتور ef7شروع شد
اگه تولید بشه خوبه.تولید سمند EF7 زیاد میشه و کم کم با این موتور 1800 CC پدربزرگ خداحافظی میکنیم.البته ایران خودرو روزی یه مدل ماشین میخواد معرفی کنه و به این موتور 1800 قدیمی نیاز داره.
در حال حاضر که از موتور 1700 سی سی داره روی EF7 ها بهره میگیره
یعنی چی؟ اون 1700 خودش ef7 هست دیگه!نقل قول:
در حال حاضر که از موتور 1700 سی سی داره روی EF7 ها بهره میگیره
تو مرکز تحقیقات صنعتی ایران خودرو یه سری موتور زدن که روی سمند بزارن 1800 سی سی و پایه گاز سوز ولی نمیدونم علت چی بود بعد تشخیص دادن که 1700بشه و یا همون بود 100 سی سی تو مشخصات ظاهری ازش کم کردن که استاندارد های اروپا رو بگیرهنقل قول:
اینم که گفتم موتور ملی بود ولی دیگه همه شدن 1700
حتما ماشين شما ايراد داره برو نمايندگي يه نگاه بهش بندازن.نقل قول:
سلام به همگی دوستان،
کسی میدونه مبلغ 3.301.886 ریال، که موقع ثبت نام آبان ماه به عنوان تخفیف دادن رو کی پرداخت می کنن. پول ماشین رو که کامل گرفتن(16.595.000). آیا این رو هم با هزینه دیرکرد باهم پرداخت می کنن؟
نقل قول:
دیرکرد ها و این تخفیف هایی که شامل حال میشه ولی خریدار کل مبلغ رو واریز کرده رو باید از خود اون نمایندگی که ماشین رو خریدید برید پرسجو کنید و یک چک که معمولا برای بانک صادرات هست با مبلغ فوق به شما باید تحویل داده بشه
یکم زیاد طول کشیده و از آبان حدود 3 ماهی میگذره باید زودتر از این ها بهتون برمیگردوندند
نقل قول:
به یکی از دوستان من وقتی ماشین رو تحویل دادن چند روز بعد یه حواله دادن بهش برا بانک صادرات رفت گرفت.